Hayvanlar öldüklerinde nereye giderler? Öbür tarafta görecekmiyiz?

Biricik, bana huzur veren tavşanımı kaybettim dün. Bitanecik sevgi dolu tavşanım benim. Canım çok yanıyor, sanki bir hayvan değil de canımdan birini kaybettim. Okadar sevgi doluydu ki, kosa kosa kucağıma geliyodu, kolumun altına sokuyodu kafasıni sev beni diye. Sinirli olduğumda, üzgün olduğumda stresimin hepsini alıp götürüyodu. Huzurumdu benim.. Masummum, daha çok küçüktü iki yıllık tı. Erken öldü ama güzel yaşadı, çok mutlu aktif bir tavşandı... Kraliçe gibi yaşatıyoduk, annem babam bile aşık oldular onun o sevgi dolu oluşuna..

Ölüm nedeni: bundan bir ay önce yine herzaman ki gibi dışarı çıkardık bahçede oynasın diye. 2 dk yanından ayrıldık ve geldiğimizde duvara çarpmış halde gördük, kedi görmüş ve kaçarken duvara toslamış, çenesi kırılmış veterinere götürdük demir falan taktılar iyileşmesi için. Biz bir ay boyunca elimzden geleni yaptık, yemek yiyemiyodu. Enjektör ile agzina veriyoduk sabah oglen aksam mama yapıpp, hatta bebek mamaları aldık doktorun tavsiye ettiği.. Yok dayanamadı o minik kalbi artık... :(((((( günlerce ağlayıp sızlıcam, bir tek ben degil annem babam kardesim... Yemek bile yiyemiyoruz. O bizi gorup kucagimiza kosan pıtırcığımız artık yok...

Beni merak ettiğim hayvanları (evcil hayvanlarımızı) da öbür tarafta görecekmiyiz? Çok merak ediyorum...
Hayvanlar öldüklerinde nereye giderler? Öbür tarafta görecekmiyiz?