Efenim biz cin çağırmak istiyoruz, ancak fikir sahibi olmamız gerek.Cin çağırma şeysini nasıl yapacağız?
Cevabın nedir?
+1 yılMümin Cin Çağırma Duası
Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek:
"Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafına dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "Bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin:
"Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn."
Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen,bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.
cin suresi:
Kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veleden * Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * Ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasaden
Eğer çağırıdğınız cin geri göitmiyorsa onları cinleri geldiğe yere geri yollama. İşte davet edilen cinleri geri yollama.
cinleri dağıtmak için okunması gereken azimet şudur:
"Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm"
Üç defa okunursa davet edilen cinler geldikleri yere geri dönerler276 Yorumla
Aslan+1 yılArkadaşlar duaları bilmem neleri boş verin gazlar konusunu araştırın ilk önce çağıracağınız varlığın neyden yaratıldığı ve neye ihtiyacı olduğunu araştırın onların ihtiyacı gaz hidrojen karbondioksit metan bu gazları çok severler ve ihtiyaçları bunlar bilim ve din birlesmedikce Bi işe yaramaz
En İyi Cevaplar
+1 yıl3 arkadaş toplanır, küçük kağıt parçalarına a dan z ye kadar harfler yazılır ortaya da evet, hayır ve hoşçakal yerleştirilir, evet ve hayır ın ortasına da bi fincan konur. herkes işaret parmağını fincanın üstüne koyar ve birisi içinden 3 kulvallah 1 elham okur. sonra eey ruuuh hede die ruha seslenilir ve eğer geldiyse fincanı evet'e götürmesi söylenir. fincan oynarsa tırsılır ya da "bak biri oynatıyosa söylesin simdi bak" muhabbetleri döner. biri sırıtmaya başlarsa amaaan diyerek parmaklar çekilir, yok herkesin suratında aynı dehşet ifadesi varsa yine tırsılır ve sorular sorulur. bu sorular genelde tankut beni seviyo mu, boğaziçine girebilicem mi tadı sorular olur. inananı çoktur. inanmayanı daha da çoktur.
210 Yorumla
Cin çağırma pişman olursunuz ama ben yinede söyliym nasıl olsa bana musallat olmayacaklar ;)
Bu iş için önce, boyutları eşit 29 tane kağıt kesilir. Her birine Alfabe'deki harflerin biri yazılır sonra bu kağıtlar üzerinde yeşil örtü olan mesela daire şeklinde yerleştirilir. Tam orta da normal boyutlarda bir fincan yüzüstü konur.
Soru sormak isteyenler masanın çevresindeki sandalyelere otururlar. Sağ ellerinin işaret parmaklarını fincanın üstüne bastırmak şartıyla koyarlar. Ancak, solak olanların sol el işaret parmaklarını koymaları gerekir.
Bu işlemler yapılacağı sırada tam bir sessizlik olmalı, sigara ve benzerleri içilmemelidir, hatta ışıklarda mümkün olduğu kadar az olmalıdır. Masada bulunanlardan sadece birinin tek bir soru sorma hakkı vardır. Soruyu soracak olan isterse bunu diğerlerine açıklamaz. Herkes fincanın üzerine doğru düşüncelerini yoğunlaştırır. Bir süre sonra fincan harflere doğru gider. Gittiği her harf yazılır. Sonuçta bir kelime veya cümle meydana gelir.
Arzu edilirse harfler yazılmaz, sadece fincanın bir tarafına "Evet" , diğer tarafına "Hayır" yazılır soru ona göre sorulur cevabı alınır. Fincanın hareketi masanın etrafında oturanların inancına ve ve sezme güçlerine bağlıdır.
Gelen cinler ya yalan söyleyerek orada bulunanlarla alay ederler, ya da kendi istediklerini söylerler. Çünkü cinlerden kafir olanlar, ellerine geçirdikleri bu fırsatı kaçırmak istemezler85 Yorumla
Koç+1 yılvuhu cok saol:)
İkizler+1 yılgeldimi?
Boğa+1 yıl@ebedimatem gelmedi
+1 yılSiz bu işi oyun mu zannediyorsunuz? dert olmayan başınıza dert mi açacaksınız? Herşey tv-de göründüğü gibi değildir. Böyle işlerle uğraşana kadar adam akıllı birşeyler yapın. Onları göndermek çağırmak kadar kolay değil, tebelleş olurlar. Bilmediğiniz naneyi yemeyin...Yoksa başınız çok ama çokkkk ağrır...
81 Yorumla
Kova+1 yılEvettttttttttt
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
38Cevap
neyse, gel men sene hekayeni danışım, demeli menim var idi 7 yaşım, biz moskvaya teze köçmüşdük,1,2 ay qaldıq o evde,2 otaqlı idi evimiz, böyük otaqda mamam ile atam qalırdı, balaca otaqda ise men qardaşım bacım qalırdıq, ele bil 2 mertebeli kravat var idi üstde men yatırdım altda bacım, yan kravatdada ayrı qardaşım yatırdı, demeli 1,2 ay qaldıq, sonra birgün seher mamam oyandı, kuxnaya getdi ve stakanın içinde çay gördü çay ise şirin çay idi, çoxu içilmişdi stakan yarımçıq idi, pesox stolun herterefine tökülmüş veziyyetde, yerde vilka ile qaşıq X işaretinde durmuşdu, atam getmişdi işe, mamam atama yığıb soruşdu,"sen çayı içib pesoxu tökmüsen?"atam dedi-"yox men deliyem ele bişey edim" sonra men o vaxtlar biraz uykugezer idim, mamam mennen soruşdu men dedim "qetiyyen men bele bir şey elememişem" o gün dehşet içinde idik, heçkim elemediyini deyirdi, kim ola biler ya da ne ola biler bes? sonra birgünde dehşetli veziyyetde mamamda atamda boğularaq öskürerek yuxudan oyandı, getdik onların yanına ve ne olduğunu soruşduq, dediler ki “sinemde ele bil kimse oturub meni boğurdu.." bu çox qeribe idi, çünki ikiside bunu eyni vaxtda yaşayıb.. sonra birgün biz kuxnaya 12 dene pryannik qoymuşduk, atam zarafatla dedi "gelin buyurun yeyin" biz evden çıxdıq hamımız, axşamçağı eve gelende şok veziyyetinde idik, hammımız o qorxunu hiss edirdik.. kuxnaya girdik ve ne gördük? dehşet… qabda 3 dene pryannik qalmışdı, üçünnen biri buraz dişlenmiş veziyyetde, qırıntıları stolun üstüne ve qaba tökülmüşdü… ve o 9 dene pryannik 9 cu mertebeden aşağıya atılmışdı… bu bir tesadüf ola biler? 9 cu mertebede yaşayırdıq, ve 9 dene pryannik 9 cu mertebeden aşağı atılmışdı… neyse biz o gün qorxu ve dehşet üzünnen yata bilmirdik.. size bir söz deyim… o eve köçennen sonra bacıma nese oldu.. hemmişe tek qalmaq isteyirdi, insanlardan zehlesi getmeye başladı, qonaqlardan nifret edirdi, ancaq otağa qapanıb mahnıya qulaq asıb telefona baxırdı, ve birgün evde heçkim olmayanda bacım evde tek idi, dediyine göre mamam gilin qaldığı otaqdan sesler gelirdi, bele ele bil bir qadın uşağına lay lay çalırdı.. bacım sesleri eşidende durdu ve getdi baxmağa, qara çadıralı böyük nese oturmuşdu ve ele bil uşaq qucağında yelliyirdi… bacım dehşet veziyyetinde qışqıraraq ayağına ayaqqabı bile geyinmeyerek şepikle evden çıxıb qapını bile bağlamadan qaçdı bizim yanımıza, biz maqazinde idik atamın maqazininde çox vaxt orada oluruq, geldi bizim yanımızda ağlaya ağlaya danışmağa başladı bu hadiseni, ailem ve men şok olduq hetta men bile qorxudan ağlamağa başladım orada.. sonra birgün men çölden bir bala pişik tapmışdım, mamama dedim nolar bu pişiyi 1,2 saatlıq aparım eve oynuyum biraz onunla (mende heyvanları çox seven bir insanam) apardım onu eve pişiye süd verdim qabda qoydum qabağına, pişik yaxınlaşmadı bile süte, qorxmuşdu ele bil, sağa sola baxırdı, qaçırdı kravatın altına gizlenirdi.. deyirler axı heyvanlar onları göre bilir.. neyse, birgünde men kuklalarım ile otaqda tek oynayırdım, birdene en sevdiyim kuklam var idi kuklamı qoydum stolun üstüne düz veziyyetde, getdim su içmeye, geldim otağa gördüm kuklanın başı dönüb sol terefe qorxudan esirdim ağlamağa başladım en sevdiyim kuklam en nifret etdiyim kuklam olmuşdu o gün… ve bir günde biz uje köçürdük o evde az qalırdı, birgün o evde biz gelennen o evin bir gülü var idi, mamamda gülleri çox severdi, mamam dediki "bu ne gözel güldür bele men köçende bu gülü özüm ile aparacağam" perdeler bağlı idi, sonra hammımız geyindik ve yene maqazine getdik, eve gelende birde ne görek? perdeler açıq veziyyetde gül ise yerde dağılmış veziyyetde idi… biz artıq o qorxu ile o evde dura bilmedik.. mamam gil meni, qardaşımı, ve bacımı bir otele yolladılar, özleri de qaldılar orada 2 güne köçürdük onsuzda, atam mamam seher oyananda yene hemin hissi yaşamışdılar.. boğulmaq hissi… atam el üzünü yumaq üçün hamama girdi, ve.. vannaya tökülmüş paraşok yere bile tökülmüş paraşok, o toz paraşoklarınnan ele bil kimse qabı götürüb o balaca stakanı paraşok üçün olan, onu götürüb vannaya sepib ve yere.. o gün son günümüz idi bizim o evde, daha doğrusu mamam gilin, bize çox qaranlıq qaldı o evin sirri… yan qonşumuz Azerbaycanlı idi bir dene qadın, axşamları şam yandırıb qaranlıqda nese edirdi.. belkede o bize musallat etmişdi bilmirik ki, o evde o mexluq meni, qardaşımı, bacımı, mamamı, atamı, hammımızı boğurdu.. hergün ösküre ösküre oyanırdıq biz yuxudan… son.
00 Yorumla- Cin çağırmanızı kesinlikle tavsiye etmem çünkü eğer gelirse onu çağırıp neden rahatsız ettiğinizi sormadan sizi korkutabilir çünkü cin çağırarak onları rahatsız ediyorsunuz ve sinirlendiriyorsunuz ayrıca cin çağırma seansında nasıl bir cin geleceğini bilmiyorsunuz ben söyliyim tabikide gelecek olan cin kafir cindir aa cindir derken cinler de olabilir yani bir cin çağıralım derken 1 kabile çağırabilirsiniz ve üstelik kafir cinler ve bunları göndermeye çalıştığınızda eğer gitmek istemezlerse size musallat olabilirler yani hee gece rüyanıza girebilirler içinize girebilirler onlardan da kolay kolay kurtulamazsınız e tabi yinede siz bilirsiniz ben sadece uyarıyorum sizin kararınız olduğu için size nasıl cin çağırabileceğinizi anlatıyorum hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum bunu dediğim şekilde denersen karşında bir cin görebilirsin eğer o an gelmez ise sakın gelmediğini düşünme belkide o an varlığını hissetirmek istemedi her neyse çok uzattım.. Gece saat 12- 4 arası (banyo olursa daha iyi olur) aynanın karşısında karanlıkta bir mum ya da kibrit yakarak aynanın önünde tutucaksın ve bu duayı 3 defa sesli bir şekilde okuyacaksın ama 1 harf eksik ya da yanlış olmayacak " Le ilah velle alemin deccur" zaten çok kısa bir dua ayna karşısına ziffiri karanlıkta o karanlığı tek aydınlatan ateş olacak mum olsa daha iyi 3 defa bunu sesli bir şekilde okuyacaksın ve son olarak deccur derken aynada kendi göz bebeklerine odaklanacaksın en az 3 saniye içinde varlığını hissedeceksin.
40 YorumlaYatsı namazı ile sabah namazı arasında karanlık bir yerde tek olmak şartı ile üç adet çember çizilir. İlk çemberin içerisine Elif, ikinci çembere Vav, üçüncü çembere ise Lamelif harfleri büyükçe yazılır.
Sonra bu üç çemberi de içine alan büyük bir dördüncü çember çizilir ve etrafına mumlar yakılır. Eğer varsa sol ele susam yağı sürülür. Sonra ilk olarak Fatiha suresi okunur ve davetin gerçekleşmesi için dua edilir.
Fatiha suresi ikinci kez okunup peygamberlerin ruhlarına hediye edilerek onlar selamlanır. Sonra onlardan yardım almak için dua edilir.
Ayet-el Kürsi okunur. Sonra cinlerin daveti duyması ve icabet etmesi için dualar edilir. Son olarak ise daveti duyan ama davete gelmeyen cinlere yüksek sesle lanetler okunur ve onlar için gazap istenir. Çağrınıza cevap veren bir cin olursa eğer, geldiğini bir şekilde size belli edecektir. Bunların bir kısmı sıra dışı olabilir. Korkmayın. Sorularınızı sorun.51 Yorumla
Yengeç1 yılPeki dua okuyun dediğiniz yerde ne istediğimizimi niyet edicez
ALLAH ıslah etsin... Saçmasapan eğlenceleriniz için böyle şeylerle uğraşmak ne büyük KÖR CEHALET. Başınıza bela alma riskine rağmen sırf aptal bir iki eğlence için. Gidin kedi de kesin bari. O kadar ülke gezdim, bizdeki kadar şu olaylara özenti millet görmedim. ALLAH korusun..
63 Yorumla
Kova+1 yılSensin lan cehalet
Astroloji & Burçlar konusunda 3,6b cevap paylaştı. bı yakınımın tanıdıgı unide yapmıs o işi.. kız o gun ne yasadıysa kafayı yemıs ılac kullanıodu sureklı yardım ıstıodu yakıolar benı yardım edın dıye.. geçenlerde bagcılarda bı gecekonduda kendını benzınle yakmıs... sonun boyle olsun ıster mısın ? deneme boyle seyleri.
311 Yorumla
Balık+1 yılCin çağırmak kolay işttir. Yalnız. Sohbet etmek içi. İbranice veya arapca bilmek gerekiyor. Yoksa asla geri yollanmaz
Kova+1 yılSonum olcqksa böyle olsun
Yengeç+1 yıl@Zeynep31319236383 bu kızda benim kafamdan ama ben 4 yıldır onlarla uğraşıyorum daha dün çok kötü kabus gördüm her gün görüyorum ama elimde değil araştırmadığım zaman canım sıkılıyor sıkıntıya giriyorum falan
- Astroloji & Burçlar konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılsen şimdi buraya dalga geçmek için yazmışsında eğer çok meraklısan öyle fincanla falan anca çocuk eğlenir gece saat 2 gibi git mezarlığa yanına biraz havan pisliği al mezarlığa koy sonra elini kesip biraz kan damlat üstene ve arapça ismile tekrar tekrar çağır gelmesi için ozaman gerçekten görürsün.
42 Yorumla Ondan sonra da özel mesaj atıp da : "nasıl kurtuluruz bu sıkıntılardan " diye soru sormayın evet mi ?
72 Yorumla
Koç+1 yılyok sormam
Bir kere de şuraya, nasıl mantı yaparım - nasıl börek açarım gibi sorularla gelsen bileğimi kesicem.
Ne içiyorsan, içme ondan. Bak, yaramıyor sonra..610 Yorumla
Koç+1 yılhazır mantı varki niye açayım :/ daha hazır pudingin altını yakıyorum.
Koç+1 yılBen gene aşık oldum bu arada:)
Koç+1 yılyaptım bile:)
Kova+1 yılNasıl mantı yaparım?
Kova+1 yılNasıl böööööööreeeeek açarm
Yengeç+1 yıl@Zeynep31319236383 alksplspxlslspxls
+1 yılCinlerle ilgili bilgi edinin ben dua tılsım bilmem ne diye adlandırılan İnternet aleminde dolaşan bilgilerin hepsinin sahte olduğunu biliyorum bu kadar saklanan Bi olay çünkü burada yazanları benim gibi milyonlarca insan uyguladı fayda veya gerçek olsaydı görürdük ben tam aksine bilimle din ile edindigim bilgi ışığında şu an araştırmama devam ediyorum ama ipucu olarak gaz lar üzerine yoğunlaşırsaniz iyi olur özellikle hidrojen metan ve karbondioksit gazlarını çok sevdiklerini biliyorum
10 Yorumladuası var.ve o duanın kaç kere okunacağı önemli diye biliyorum.fincan falan yalan işler.sadece temiz karanlık bi odada okuyunca geliyor olması lazım.temizden kastım odada hatta evde hiç Kuran , Cevşen vb bişi olmaması gerekiyor.
00 YorumlaKafanizmi matiz. Bir iki erkek çağırın daha çok eglenirsiniz ya da 3 defa dallı dasakli diye bağırınca ben gelimi
51 Yorumla
Kova+1 yılAnlat çaralım
arkandakine sorsana.. bak sağındada bitane var, kuşkul kuşkulu bakıyor sana benden demesi, ben ciinlerle bağlantılı olduğum için biliyorum. Haber geldi bana.. Ben gönderiyorum sana, bu gece 2 cin seninle olacak. Hadi hayrlısı
43 YorumlaBende bir kitapta onların kullandığı adlar yazıyordu :D ama hiç okumadım sadece gülmem geliyor ne kadar meraklıyız :D
00 Yorumla
+1 yılKızım sen angutmusun ne cini yav ne cini eminim daha önce sana ne kadar salak olduğunu söyleyen bir sürü kişi vardır
01 Yorumla
Kova+1 yılEvt bende canım
Astroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı. En ince ayrıntısana kadar bu linkte mevcut link
02 Yorumla
Koç+1 yıl@gandalf88 link açılmıyor
- Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılOyunmu saniyorsunuz siz bu isi? Sonunda kafayi yer oturursunuz.
13 Yorumla
Kova+1 yılEvt oyun sanıyoz
Yengeç+1 yılYorumuna 4 ay önce yorum yapmısım ve yaptığım yorumu da hatırlamıyorum herkes istediği şeyi yapmakta özgürdür nasıl çağırabileceğini anlattım çok kolay yapacağı şey tabi biraz yürek ister ama çağırmak istiyorsa çağırsın evet oyun işi değil yaptığı şey cinleri fena halde kızdırıyor ama az önce anlattığım şeyi korkmadan yapabilecek kadar cesaretli ise zaten cinlerden korkmasına da gerek yok çünkü yürek ister gecenin 3, 4 ünde karanlıkta ayna karşısına geçip bir mum yakıp dediğim duayı okuması ama eğer yapıyorsa bunu demekki korkmuyordur cinler de korkuyla beslenirler korkmadığını görünce 3, 4 denemeden sonra uğraşmak istemeyip büyük ihtimalle giderler ama tam tersi sinir olup musallat da olabilirler artık ona bişey diyemem :)
+1 yılCin çağırma amacınız . Köle cin sahibi olmak mı yoksa sohbet amaclımı ?
22 Yorumla
Yengeç+1 yılBana göre cinleri köle yapamayız ha denersek onların kölesi oluruz sonu güzel bitmez bence ben sadece soru sormak istiyorum o yüzden burdayım
+1 yılVar bizim okulda öyle birkaç eleman geceleri kalkıp duvarlara yazı yazıyor arapca :)
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 14,3b cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yılYollarım bir tane dert etmeyin.
Karşılığında ne istiyorum biliyorsundur.01 Yorumla
+1 yılBakın ; Mesele çağırmak değil amacınıza ulaştıktan sonra göndermeyi bilmektir. Çağırıpta sonra gönderemezseniz size musallat olurlar ki bu da sizin için iyi olmaz. Benden söylemesi.
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 363 cevap paylaştı. cagırınca gelır ama gıt deyınce gıtmez.) fıncanı kendınız oynatın bız oyle yapıyoruz
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 456 cevap paylaştı. uğraşma derim onlarla yoksa seni bir daha bırakmazlar boş ver.
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=jVQMBTL9fKMsanırım yardımcı olur.
20 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 3,8b cevap paylaştı. uzmanı olmayınca yapmanızı onermem onu birde geri gondermek var gonderemeyenler akıl hastanelerınde sımdı
11 YorumlaMüşteri hizmetlerine çağrı bırak onlar sana dönüyorlar
01 Yorumla
+1 yılbiz ünideyken çağırmıştık geldi ama dikkat edin gitmiyor pzvnk :D
11 Yorumla
+1 yılBöyle şeylerle uğraşmayın..sonra pişman olursunuz...
00 Yorumla
+1 yılböyle şeylere merak salmayın..sonra doktorlar bile size çare bulamaz.. bak ciddiyim boş iş bunlar..
10 Yorumlanumarası var veriyim ara adresi ver on dakikaya kapında.fiyatı aranızda anlaşırsınız.
10 YorumlaÇin çağırmak kolay fakat onları nasıl geri gondericeyimi bulduğum vakitte denemeyi düşünüyorum
10 YorumlaMedyum Gülserenin çok iyi nebih çini var numarası burada gurubu
Medyum Gülseren
05520683519
12 Yorumla
Yengeç+1 yılBir şey sorucam paraylamı bilgi veriyor
Balık+1 yılUcretsizmi
7 ay2003 yılından beri "EZA" var bırakmıyor , zamanla korktum ama şimdi onsuz yapamıyorum...
00 Yorumlaİcazetli değilsen hiç bir türlü cini çağıramazsın çağırırsan musallat olur sıkıntı verir yıldız düşüklüğü olur
00 Yorumlabilinçli yapılırsa sıkıntı yok. biz defalarca yaptık hala yapmaktayız.. ayrıca cınler alay etse dedıklerı doğru cıkmazdı sevgiler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyun sonra domal çarpar o zaman seni. Çağırmaya gerek kalmaz
00 Yorumla
+1 yıley cin geldiysen 3 kere vur! de
01 Yorumla
+1 yılbuyrun benim, çağırdın geldim işte. ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılgel gel sarışınım gel
00 Yorumlasizin çağırmanızla geleceklerini mi sanıyorsunuz!
01 Yorumlaöttürcek hepinizi sonra
00 Yorumlasabah cinim var diyordun ne oldu onlar gitti mi?
10 Yorumlahiç bulaşma musallat etme başına
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılebesininkini görmek isteyen biri dahaa.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 8,5b cevap paylaştı. rahat batıyor ?
50 YorumlaSenin hayatına gireyim cin etkisi yaşatırım
02 Yorumla
Aslan+1 yıl
cin geldiysen elma gelmediysen armut de
01 Yorumlacin yaz 2222 gönder hemen gelir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldua okuyorlardı sanrım cin gelmesi icin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEY RUH SENIN BEN TA MK de gelmesse! :)
00 Yorumla
+1 yılDoktora görünün
20 Yorumlahic bulasma derim..
20 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?