Diğer Yalın aşırı tatlı değil mi :) ? _Tulu Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Boyu bıraz kısa (1.67) ama olsun , tipi çok tatlı. Gülünce gözleri kısılıyor falan afdjŞarkılarıda çok güzel. Haksız mıyım afs:)) Siz de dinlediğiniz şarkıyı yolların hadi :) Yalın aşırı tatlı değil mi :) ? Cevapla Fal Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_CedricsizChen_ Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Şarkıları güzel...Sesi güzel...E Kendisi de güzel.Bu kadar artı özelliğin yanında boyu da kısa oluversin, o kadar kusur kadı kızında bile olur.Çok tatlııı:) 3 2 Yorumla _CedricsizChen_ +1 yıl Eig için teşekkürler :) Yorumla _Tulu +1 yıl Rica ederim, duygularıma tercüman oldun yorumunla zaten :) Yorumla
kizmasal Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Ayyy Evet cok seviyorummm Sesi Sözleri Şarkilari ve tabiki Gülüşü ayy 😍 0 0 Yorumla
vbVolkan Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Yalin cok edepli col saygili bir sanatci sarkilarida iyi severim ya mustafa sandal 1 bu 2 0 1 Yorumla _Tulu +1 yıl aynen Yorumla
Melisaa103800 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yalin degil ama gulunce gozleri kisilanlar varya allahim ya :) hepsi degil tabi :) 0 5 Yorumla _Tulu +1 yıl :)) Yorumla kurubaklava +1 yıl Senin boy kac? Yorumla Melisaa103800 +1 yıl 176 @kurubaklava Yorumla kurubaklava +1 yıl Maşallah💐👍🏻🙏🏻Sevdiğine bağışlasın mevlam... Yorumla Melisaa103800 +1 yıl Tesekkur ederim:) @kurubaklava Yorumla
zanessa196 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Evet bende çok seviyorum 0 1 Yorumla _Tulu +1 yıl Ben de ben de :) Yorumla
xArslan34 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 960 cevap paylaştı. bence dediğin gibi :) 0 0 Yorumla
KaymakliKünefe Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sevimli :) ama yeni yaz sarkisi mükemmellll 😊😊😊 0 1 Yorumla _Tulu +1 yıl evet :) Yorumla
mrymmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Evettt bugün denizli de :))) 0 2 Yorumla _Tulu +1 yıl öyle mi :) Yorumla mrymmmm +1 yıl Evettt :) Yorumla
4llah-Diyen-Portakal Takip Et Master Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl ahaha güldüm 0 1 Yorumla _Tulu +1 yıl sakıncası yoksa neye güldüğünü öğrenebilir miyim afs Yorumla
Hayatöpücüğüü Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sesi en güzeli 0 1 Yorumla _Tulu +1 yıl kesinlikle :) Yorumla
Halil289 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zevk meselesi :) 0 0 Yorumla
hazardoğa Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Tarzım değil pek^^ 0 1 Yorumla _Tulu +1 yıl Ben minik seviyorum galiba :)) Yorumla
masmavideniz Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Masum 0 1 Yorumla _Tulu +1 yıl aynen :O Yorumla
hakannet55 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Şarkılarına benzio 0 1 Yorumla _Tulu +1 yıl Guzel benzetme Yorumla
Uyananguzeel Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aynen öyle :) 0 1 Yorumla _Tulu +1 yıl Sempatik erkek çekicigi <3 Yorumla
Hummelsx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Hobbit reyiz :D 0 2 Yorumla _Tulu +1 yıl biz onu böyle sevdik Yorumla Hummelsx +1 yıl E sevme mi dedik :/ Yorumla
En İyi Cevaplar