Bir arkadasla bunun tartismasini yaptiyoruz bir turlu anlasamiyoruz.
Bir kadini seksi bulmaniz icin ne gerekli?
Seksilik nedir?
Bir kadini seksi bulmaniz icin ne gerekli?
Seksilik nedir?
fikrimce erkeğin o zamana kadar aşina olmadığı herhangi bir dişilik unsuru kadını seksi bulması için yeterli. örneğin yaş ortalamasını küçültelim liseyi ele alalım. bir sınıfta tüm kızlar standart etek boyu ortalamasıyla derse geliyorsa ve sınıfa sonradan katılan yeni bir kız eteğini kıvırıp standartın dışında bir kısa etekle geziyorsa o kız seksi bulunur.
şimdi örneği değiştirelim, bir sınıfta tüm kızlar etek boyunu kıvırıyorsa bu sefer erkekler için etek boyu seksilik adına yeterli bir kriter olmaktan çıkar. bu sefer o etekle salına salına yürüyen kızlar seksi bulunur. ya da popo kavramı ön plana çıkar.
ortalamayı büyütüp iş hayatına geçelim. serbest kıyafet uygulamasının geçerli olduğu bir işyerinde tüm kadınlar serbestlikten faydalanıp spor ayakkabıyla işe geliyorsa topuklu ayakkabı ile işe gelen bir kadın seksi olmak için yeterlidir.
fakat işyeri bir bankanın 40 katlı plazası ise etraf topuklu ayakkabı ile gezen kadınlardan geçilmez bu sefer topuklu ayakkabı yeterli bir seks unsuru olmaktan çıkar. ayağın, bacağın güzelliği yürüyüş gibi kriterler de devreye girmeye başlar. ya da klasik şıklıktan sıkılan gözler spor bir sadelikle gelen kadını seksi bulabilirler.
aynı şekilde hayatı boyunca basma eteklerle, al yazmalarıyla dolaşan kadınlara aşina bir amcayı bağdat caddesi'nde bir banka oturtursan geleni geçeni seksi bulabilir.
misal g*t meme deniyor. görmeyen göz için hemen hemen her türlüsü, boyutu vs. seksi çağrıştırabilir. beş gününü çıplaklar kampında geçiren kişi için kriterler daha farklı olacaktır.
böyle böyle insanlar misal hayatlarında hiç entelektüel, iyi konuşan bir kadına denk gelmedilerse öyle birini gördükleri an seksi bulabilirler. bunun yanısıra başlıkta da yer aldığı üzre diş teli bile seksi bulunabilir.
bunlar genel olarak gözün algıladığı farklı bir hadisenin bünyede heyecan yaratmasından kaynaklı şeyler. seksi bulma, hayranlık, şaşkınlık hepsi içi içe geçmiş şekilde birbirine karışabilir...
Seksilik, karşı cinsi etkileyebilme sanatıdır.
Seksi olmadan nasıl etkileyeceksin. seksi olarak insanların zihinlerini o yöne çekiyosun, diğer türlü düz sıradan mimiksiz bir bayan olursan karşı cins seninle. o şekilde muhatab olur.
Yani seksiliğin büyük kısmını teşhir etme geri kalanıda mimikler ve hareketler olışturıyo
Seksilik, iyi bir vucut degildir. Bakis acisidir bence.
Cevap
34Cevap
arkadaşına bunu göster 25.media.tumblr.com/.../...klftaD1qay54xo1_500.gif media.giphy.com/media/fpVTjXeEdFmSc/giphy.gif
media.giphy.com/media/nu6TKmkWENQPu/giphy.gif
Yüzde doksan beşi soyununca kaybolan şeydir, tangalı bir kız seksidir, çünkü o sırada tangalı kızdır , tanga çıktığında sadece çıplak bir kızdır, kotunun altına tanga giymiş bir kız, sadece tanga giymiş bir kızdan çok daha seksidir, seksilik çıplaklıkla değil, gizemle ilgilidir.
Dünyanın en seksi kızı sandığınız kız, onunla s*ks yaptıktan sonra en iyi ihtimalle dünyanın en seksi 2. kızı olabilir.
Rica ederim.
anlamam ben. hatun az bişe güzel olsun , dili de tatlı olsun tamam abi işte :D ben kendime gecelik yatak arkadaşı aramıyorum , eşim olucaksa ömürlük olsun , sexsi olup herkes
of ne S. K erim diyeceğine
seksi olmasın sadece ben farkedim :D
Ricam Dasın :>)
Seksilik basit bir kavram değildir herkese göre değişir kimi için el kol hareketleri kimi için bacakların yapısı kimi için dudak hareketleri kimi içinde konuşma şekli ve kullandığı kelimeler tabi kötü kadın sevende çok üzerinde fazla durmaya gerek yok bir çok düşünce çıkar çünkü :) onlarında içinden çıkılmaz
umarım uzlaşırsınız :)
sen mesela seksi hatunsun :/
arkadaşın seksli hatun :/
tabii <3
ee yarın napıyosun? salşfkaş
ırıspıyım işte napiiim :/
neyse neyse hadi hoççakal ^^
özgüven zeki düşünen bir kadını her erkeğin sexsi buldugu bir kadındır. dış görünüş kılık kıyafet sadece yetemeyebilir. Çoğu zaman bir kadının çıkardığı topuk sesine bile döner bakarız hepsine göz zevkidir diyebiliriz. ama özgüven başkadır :)
Bir kadın düşün , güzelse ama seksi değilse onun güzelliğini görürsün, seks ikinci planda kalır
Ama seksi denilen kadın çok güzel olmasa bile seksi çağrıştırır. Duygular belirler bunu. Pek bir tarifi yoktur
gece lambası olmaktır
www.gamet.com.tr/.../lamp.jpg
fikirleri mi tartışıyoruz kişileri mi bacı
tartısma şu an tam olarak nerede onu ogrenmem lazım #D
Seksiliği falan boşverde :D şu profil fotondakı çocuk acayip tatlı bişi ya sıpa cok hosuma gıdıyor :D:D çaldım bilgin olsun:D
Dişiliğini iyi kullanman gerek biraz Görüntünü de düzelttin mi senden seksisi yok
Güzellik ile pek alakası yok, tehşircilikle de alakası yok aslında. kişisel çekim gücü ve biraz da kişiselleşen hormanal zımbırtılar...
bir kadın bakışları ile bile seksi olur seksilik gt göbek gogus acmak degildir... kadın olmaktır seksilik..
Bir çok şey var aslında. erkeklere kalırsan herkes seksidir kızların ego tavan olur böylelikle sonra da niye yüz vermiyorlar
hiçte dikkat etmedim panpa çokda umrumda değil hani gerek yok çok seksi olmasına :D
ya bu biraz göreceli bir kavram ugrasmakla olmuyo bence seksi sindir ya da degilsindir
Vücut hatları dışarıdan belli ve dolgun olan her kadın seksi bulunur.
Seksilik karsi cinsin ilk goruste cinsel iliski istegine girmeye davet etmektir.
Bir sürü detayı var, ama herşeyden önce kadının kendine güvenmesidir...
Rica ederim.
essegın aklına karpuz kabugu sokmaktır
güzellik gibi görecelidir
Çok seksi bir soru
:)))))))))
Şeklinde gülücük olmadığı kesin.
Daha komplike cümleler kurabilirsin. En azından samimiyetsiz bir gülücük koymamış olursun.
Niye cümle kurmayı beceremeyecek kadar yetersiz misin?
2 kisi ayni anda bu soruyu sorunca olmiyor :D
Seksi olması gerekli 😄
Bunu blmiyorsan malsn demwktr
Anlatsamda anlamassin malsin cunku anladinmi. sddx
Seksilik mi? İşte o bende mevcut :D D
ınsanın kendıne yakısanı gıymesıdır
Fizik. Kısaca dışsallik
şık olmaktır..
Kadınsı olması :)
biri benimi çağırdı:)
Jartiyer olabilir
Çatallar