En azından dış borçlar için külklanılabilir.
Ölüm çok zekiyim yha.
Ben olsam ekonomi çok süper olur idi
Ölüm çok zekiyim yha.
Ben olsam ekonomi çok süper olur idi
para basarsan piyasada çok para olduğu için enflasyon fırlar devalüasyon olur para pul olur... allahtan ekonominin başında sen yoksun :) zaten sıçtık tam olarak sıvardık :)
Sanki ekonomiminin başında sen varsın da :)/
Ben bunlardan iyi yonetirim. sicmayiz azcik kaviririz en azindan
Ahahah bunu bende yıllarca düşünmüştüm la makine var bas istedigin kadar diye :D
burada kimseyi gece gece yormasan da arama motoruna sorsan neden para basmanın mantıklı olmadığını. İnan kolayca anlaşılabilir, üstün bir ekonomi bilgisi gerektirmez
Ona bakarsan böyle bir sitedeolmamalıydı.
Yok yani bazı sorular insanların şahsi yorumlarını deneyimlerini merak ediyor bu site onun için. Ama sinopun plakası, para basmanın mantığı, istatistik soruları gibi mevzularda başka kaynaklar sence de daha mantıklı değil mi?
sitenin isminde bile soruyor var bazı mal kafalar bunu anlayamaz
bu sitede her şey soruluyor neden bu sorulmasın
belki ben gogle yerine buna sormak iştiom
Ohohooo ben daha dolu cevaplar alır daha objektif kaynaklardan bilgi edinirsin buradaki insanlarla tartışmazsın diye arama motorunu tavsiye etmişim. sen saldırmışsın triplenmişsin. ben yine demek istediğimi saygıyla izah etmişim. sen "bozo molkofololor onloyomoz" demişsin.
Evet seviyeni güzelce belli ettin teşekkürler. iyi akşamlar
Onu sana demedim diğerine dedim :)
değeri az olan bir şeyi çoğaltmak faydadan çok zarar getirir. fakirlik ya da borc, paranın miktar olarak çoğalmasıyla değil değer olarak artmasıyla azalır.
Paranın değerinin az olduğunu kim söyledi :)
dolara bakarsan anlarsın?
Tamam onlarda para basıp çoğaltmışlar işte
hayır onlar para basmamış bu yüzden paraları daha değerlidir. Az olan bir şey mi daha değerlidir sence yoksa nadir bulunan bir şey mi? Yapma ya bu kadar zor değil bunu anlamak.
Bence sen anlayamadım
Cevap
7Cevap
bizim türklerde sorun var yarım akıllı oldukları icin :)
Milletinle dalgaç geçme hain
9 10 yaslarinda para basma makinesi istiyodum bende hey gidi gunler hey , sen harcaniyon burada
La git şurdan çakma cem yılmaz
Noldu zoruna mı gitti :)))))) HAHAHA :DDDDDDDDDD
Para basma ısı eldeki altın miktaryla alakalıdır derin bir ekonomı
eger çok para basılırsa paranın degeri azalıyor enflasyon vs işleri giriyor sonra :)
Harbi bunu neden düşünenediler ki acaba 😯
Ruh halimsin temsili değil.
Bu yüzden ülkenin başında değilsindir belkide :)
Allah Allah madem sen çok bilion sen neden ülkenin başında degilsin acaba?
Çok biseydin ülkenin başında olurdun :) hadi git şurdan!
O yaş doğru değildir umarım.
Zeka küpü :)
:D:D:D
Gece gece yüzümü güldürdün mk ya:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar