grupanya aldı bu e sertifika sitesi değil
Arkadaslar dolandırılmamışımdır değil mi?
grupanya aldı bu e sertifika sitesi değil
Bankayı ara yeniliyorlar. Kart bilgileri filan hep değişiyor. Benzer bir konu başıma geldi müşteri hizmetlerini arayıp güvenlik nedeniyle yenilemek istiyorum dedim hesap numarası değişti şimdi kafam rahat.
Grupanya büyük firmalarla calisan bir sitedir. Temiz site ve guvenilirdir. Ama aklinda kalicaksanl guvenlik amaciyla kapattir ve yenilenmesini talep et.
yaa öğrenci bankakartım değişmez ki sanmıyorum
Grupanya zaten buyuk bir firma dolandirici sitesi degil. Google'dan arastirabilirsin siteyi. Ama bankayla gorusursen yine de yardimci olunur aklinda kalicaksa.
ama neden 120 yerıne 20 ye bu kadar fazla dusuruyorlar hıc dusünemedim ilk basta yaa bir seiteye bakabilir misin sence nasıl?
www.esertifika.org
Grupanya zaten kampanyadan gelen bir isimdir :) ve sitenin amaci budur. Mesela bir aksam yemegi icin bu siteden uygun fiyatta bogaza nazir bir yerden rezervasyon yaptirabilirsin :)
ya sen anlamadın galıba ben grupanya değil sertifika sitesinden korkuyorum sankı bı ben uye oolmus gıbı hıssedıyorum canlı destek var mesela yazıyorum boyle basıt basıt cevaplar verşyor gıbı geldi
Grupanyadan aldiysan eger bunun bir dolandirici tarafinin olacagini zannetmiyorum bunu soylemeye calisiyorum sana.
böyle yazsan yeterdi tesekkurler...
En basta buyuk firmalarla calisan guvenilir bir site yazdim zaten..
dolandırılcagını snamıyoprum tursab kredi kartı logoları fılan var içini rahat tut
ben grupanyadan değilde eSertifika. org sitesinden korkıyorum bı bakabılır mısın sence nasıl?
valla ondan pek bişey anlamadım logolar siyah beyaz sanki a4e cıktı yapılmıs gibi ama kotu seyler dusunme iyi olsun
ney siyah beyaz*? bişey yok kı sıyah beyaz
en altta kredi kartlarının oldugu logolar ama dolandırıcı oldugunu dusunmuyorum
https://www.esertifika.org/ornek-sertifikamiz
bunu mu dıyosun
hayır en altta iletişim bilgilerin altında kredi kartı logolarını diyorum
ayyyyyyyy evet nıye öyle kı?
bilmiyorum ki ya tuhafıma gitti amam dolandırıldıgını dusunmuyorum
Cevap
6Cevap
Kullandığın kartin sitesine gir.
Netten alışveriş limitini sıfırla.
En azından bunu yap şimdilik.
Ve kart ekstreni de kontrol etmeye devam et her ay...
Kredi kartını internet üzerinden alışverişlere kapatmanı tavsiye ediyorum. İşin olduğu zamanlarda açmak daha mantıklı
Kartını internet üzerinden alımlara kapat ve sadece işin olduğu zaman aç. şahsen ben öyle yapıyorum.
inşallah dolandırılmamışındır. Gerçi dolandırılsanda 20 TL. büyük bir para değil. 2 paket sigara.
Online işlem yapabiliyosan iptal et :D
nasıl anlamadım
zaten kredı kartın guvenlık sıstemı var sifre gelıyor ılk işte
ya dene giderse de 20 lira gider :))
cok basıt bişey herhlde senın ıcın 20 tl bide guluyorsun yazık
anladığım kadarıyla herkesın senınn kadar maddi durumu yok
bazılarına göre o 20 ailesinin günlk yemeği
kusura bakma da benim de maddi durumum o kadar iyi değil. ama 120 lira dolandırılmak var 20 lira dolandırılmak var. 2 si arasında fark var.
100 lira az dolandırılmışsın (Dolandırılsan bile) Sen bunu görmüyosun bana maddi durumdan bahsediyosun. Sen çok yanlış anlamışsın kardeşim beni. Bardağın dolu tarafından bakmayı öğrenin de gelin.
kardeşim kart numaramı verdım dıyorum ıstediği gibi ceker anlıuyor musun
Şifre sistemi var ki online işlemlerden iptal edebilirsin de diyorum. Sen benim yorumlarımı okuyosun?
bılmıyorum ama dolandırabılırler
canım hiç duymadm. inş temiz bir firmadr
Tavaf ettirirler sana bankayı git iptal ettir
Site güvenli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar