şimdi trenle Ankara'ya geçicem. Aksamı uçağım var. Ama ben gardan armada avm he gitmek istıyorum nasıl Gidicem?
Armada dan Havaalanı'na naskl Gidicem?
Armada dan Havaalanı'na naskl Gidicem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer cok uzak ıkı mesafeeee... hatta 4 mesafe armadada napıcan baska avm gıt. daha kolayları var.
gardan kızılaya taksıyle gıdıyosun. ordan cayyolu metrosuna bınıp ılgılı durakta ınıyorsun tam onunde bır durak var ama hangısı bılmıyorum sorarsan soylerler.
ordan donuste yıne kızılaya gelıyorsun ve havaş otobuslerı kalkıyormus. eskıden ulustaydı ama sımdı yerlerı degısmıs bınıp gıdıyorsun.
ama cok yorulursun eger bavulunda varsaaa... ama eger para onemlı degıl dersen hepsıne taksıyle gıt derım
Ovvv baya uzak pekı outlet varmıs mamakta mı ne diyorlardı nata Vega o na naskl gıderim
orasıda cok uzak gardan sonraaaa... gara en yakın yer ankamall oraya gıdebılırsın ancak ama gar-ankara-havaalanı : )) tam bır ucgen cızılecek :)
Ankamall a nasıl Gidicem ve dönücem pekı oraya gideyim madem. Cok uzak mı zaman olarak
orayada taksıyle gıdersın ancak.
Ne kadar tutar?
20 cıvarı
Otobüs falan yok mu
kulagını bı gostermek var bıde basının arkasından getırerek gostermek var. senın ıstedıgın arkadan gostererek... zor olur.
Pekı tesekkurler
kolay gelsın : ))
Sagolun :)
Biz 2-3 kişi olduğumuz zaman özel araç çağırıyoruz. esenboga-ulasim. com diye bir yer var adresten alıp direk alana bırakıyorlar. Biz iki kere 49 liraya gitmiştik zam yapmadılarsa. 3 kişi olunca aktarmaları filan da hesaba katınca havaşla aynıya geliyo nerdeyse. En rahat o şekilde gidersiniz
indikten sonra dimdirek yürü dolmuş durakları görüceksin ordan armada de seni bindirirler zaten tam önünde iniceksin bu 1 kısım 2 kısım için armadadan cıktın sola donuyosun ana caddeye cıkıcaksın orda oku havaş diye otobusleri geçiyo binersen oda senı indirir yanlız bınısten 2 saat once falan cık anca yetişirsin
Nata Vega outlet varmıs o daha mı yakın olur ona nasıl Gidicem
avm düşünüyor isen en yakın ankamall var
Oraya nasıl giderim?
taksiye bin ankamall de 10 tl gidersin
Peki sağolasın
iyi eğlenceler
Tesekkurler :)
Size fazla zahmet vermeden bir yol tarif edecegim... yalniz nereden geldiginiz cok onemli.. gardan armadaya ulasmak zor elinizde yukunuz olursa zahmetli olur
Yüküm yok
Sagolun
Cevap
12Cevap
Yakın yerler taksiye bin armadaya git ordan Havaalanı'na gitmek için ise karşıya aştiye geçip Havaş arabalarına bilmelisin en ucuz ve kısa yol ;)
Netten arasana ya da haritadan ya da telefonundan mobil uygulamadan baksana , istersen uygulama önereyim...
iyi olur soylersen
Gardan aşti dolmuşuna bin, armada ya geçersin.
Armada dan aşti ye geç 442 havaalanı na otobüs var.
Gardan aştı armada arabalarına bincen armadada inecen sonra isin bitince astiye gelip havaalanı arabalarına binecen
Şimdi Gardan inince hemen garın arkasındaki yola geçin oradaki dolmuşların % 90 armadaya gider. Armadadan tekrar gara veya aştiye gelceksiniz ordan havalimanına araç kalkar.
Bu siteye grebldgibe gore az cok kfan calisiyor.. indginde insanlarla dialoga gec. Korkma angara insanindan siccak knliyzdr.. adam sira sora bagdat dio bzmki ah ulan hyat :)
Ulus'tan metroya bin kizilayda in kizilaydan aktarma yapıp söğütözünde in indiğin yer armada
Istersen Ankarayı Sana Gezdırebılırım Arabamla Ne Dersın
Niye Ankara Karakara karakar olsaydı
Taksiye bin.
Çok yazar
bilmiyorm
Ben varım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar