Her şeyden çok sıkıldım iyi bir üniv bitirdim hala atanamadım ve?

evde bunalım takılıyorum ev işi yaptığım yok içimden gelmiyor annemle çok atışıyorum onun yerine oturup kitap okuyorum evlliği hiç düşünmüyorum yaşım da 30 evdeki işi yapmıyorum bulaşık ütü kendi işim haricinde yapmıyorum kaldı ki evlenince başkasının tabağını çanağını yıkayamam çocuk deseniz sevmiyorum çocukları arkadaşlar deseniz istanbula gittim işe girdiğimi sanıp kıskançlıktan faceden çıkarıp sonra geri arkadaşlık kurmak için baskı yaptılar onları da hayatımdan çıkardım ama neydim noldum halindeyim bir de aşırı feministim erkeklere sinir oluyorum sapıklıklarından dolayı ne kadar bahstzı b iriyim ben yaa işim olunca tek başıma geçinip gidceğim kimsenin kahrını çekemiyorum sabrım yok artık kimseye karşı kpss de 78 geldi işime yaramıyor ne halt edeceğim bilmiyorum ama çok tahammülsüz oldum bir de kafamın dikindeyim çok rahat hareket etmem farklı insanları sinirlendiriyor sanırım ;istediğim gibi giyiniyorum mini de pantolon da taytta rahatım şimdi giymiycem de 50 yaşında ı giyince diye anneme açıklama yapmak zorunda kalıyorum bazen hiç açıklama yapmadan kafama göre yaşıyorum:) yaş konusunu dert etmiyorum küçük görünüyorum minyonum ama hala mutsuzum işim yok bu benim canımı sıkıyor lisans mezunuyum
Her şeyden çok sıkıldım iyi bir üniv bitirdim hala atanamadım ve?