Ya bir sırtlan belgeseli izledim bunlardan aslanlar kaplanlar bile korkuyor. Nasıl bir hayvan bunlar böyle ya
Aslan
Sırtlan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sen sırtlan sürüsünün, aslan sürüsüne denk geldiği sahneyi görmemişsin. En süper strateji savaş filmi gibiydi resmen. sanki iki büyük ordu karşılaşmış ta, meydan muharebesi yapıyolar aynı öyle... Tabii sonuç; sırtlanlar ağır kayıplarla kaçıyorlar ;)
Güneş, güneş olmazsa orman falan kalmaz :)
Aslanlar yavruları için korkuyorlar yoksa korkmazlar.
Cevap
6Cevap
Orman Genel Müdürlüğü..
Yiyiyorsa bir ağaç kesmeye yelten; . ötünü keserler adamın..
Teke tek olsa aslan affetmez.
Sırtlanlar sayıca üstün olup avantaj sağlıyor.
1 dişi aslan 7 sırtlana baş koyabiliyor
Erkeğini sen düşün artık
Dünya'da orman mı kaldı?
Yemin ediyorum bazı kızlara neden bukadar kuş beyinli dediklerini daha iyi anlıyorum bazen.
Sen önce bir kadınla nasıl konuşulacağını öğrenmelisin. Ben bu yönden baktım soruyor ve cevapladım. Herkesin görüşü ve bakış acısı farklıdır. Haddini bil!
Dünyada orman alanlarının azalması
Google Earth, dünyanın ilk orman kaybı haritasını hazırladı. Uzmanlara göre, son 12 yılda kaybedilen net orman alanı Moğolistan’ın yüzölçümüne eşit.
GOOGLE Earth Landsat 7 uydusunun çektiği 650 bin fotoğrafı kullanarak 2000 ile 2012 yılları arasında dünya genelinde yaşanan ormanlık alan kaybını gösteren interaktif bir harita yayınladı. Haritada yapılan inceleme 12 yıllık süre içinde 2.3 milyon kilometre kare ormanın kaybedildiğini, ancak 800 bin kilometre kare de yeni orman alanı kazanıldığını ortaya koydu. Uzmanlar son 12 yılda kaybedilen net orman alanının Moğolistan’ın yüzölçümüne eşit olduğunu açıkladı.
Fil hepsini ezer geçer.
Kedi diyorum :)
Ama onlar akraba zaten
Arkası sağlam kanka.
Aslan diyorum.
Hiç de bile :)
Olsun ki kedilerin sevimlilikleri diğerlerinin gücünün döver :)
Aslan
Aslan
Aslan
Aslan
Aslan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar