yürüme engelim var bir yerden konu açıldı annemde dediki sen hiç yürüyemicen sakat kalcan yürüsen bile topallıyacaksn hiç düzgün yürüyemicen dedi çok zoruma gittiii inancımı iyice yitirdm:( nie bana öyle dedi ben kendimi inandırmştm yürümeye yürüyecektim iyice içine ettiiii napcam ben ya yemin ederm bıktm heryerde beni kuçk duşuruo ailem yok hastasın otur hastasn sus hastasn gelme hep millete hastalıgımı anlatıolar dilan hasta dilan böyle bıktm yemin ederim:(napcammmm bir akıl verin nolur
Cevabın nedir?
ciddi ciddi annen böyle dedi mi inanmıyorum ya kalbe bakarmısın nasıl bir üzüntü verir insana canım ben şu an 20 yaşına gircem 17 yaşında trafik kazası geçirdim ve pilatin takıldı belime bacağıma ben 1 sene tekerlekli sandalyede kaldım yürüyemedim senin düşündüklerini isyanlarının hepsini bende yaşadım penceren bakamadığım zamanlar oldu ama hiç yılmadım öncelikle kabullenmelisin yani öyle başla daha sonra fizik tedavi yap kendine fizik tedaviden gel bide evde yap akşam Rabbim eminim dualarını kabul eder gözlerim doldu gerçekten Allah yardımcın olsun çok zor bir dönem ama dua ede ede geçicektir çünkü Allah hastanın duasını kabul eder veee o kazadan sonra hayatım öyle değiştiki anlatamam şu an yürüyorum eskisi gibiyimmmm herşeyim dört dörtlük oldu inan sadece yapabilirsin anneni takma öfkeyle söylenmiş sözler eminim sende söylemişsindir annene gönüllenme hiç ona olurmu eminim kırmak istememiştir oda senin durumuna üzülüyordur Allah sana çok şifa versinnn daha çok erken herşey için güçlü ollll ve tedavine devam et :) bana yazmak istersen istediğin zaman yaz dertleşiriz anlarım seni ben... :)
115 Yorumla
Soran+1 yıltşkr ederm iyiki yazdn:( benm zorum yürümek degl yürümesemde olur biri elimden tutsn başaracaksn desn ben ne zaman kalksam hep duşurduler ve ben gene duştm kalkmak istemiyorum artk:(
- +1 yıl
yaparsın sen ben anneme o yürüyemezken neler dedim kadına o aralar herkesin psikolojisi alt üst oluyor valla ne demek olur ya öyle şeyler kalkmayı istede gör bak nasıl oluyor :D dönceksin eski haline sen istemezsen öyle kalırsın bak düşünsene ömrünün bir 50 sene daha olduğunu çekilirmi hiç kalmayacak böyle acı günler geçicek düzelceksin :D hem bu dünya geçici değil mi? böyle kalmayacaksın hiç bir zaman bir lafla bir sözle canını sıkma bebeğim normal onlar biliyorum neler deniliyor neler neler...
Soran+1 yılbeni az anla nolursnn madem bu dunya geçici ben bian öncen öleym:(
- +1 yıl
neden bu psikolojidesin peki kuzum bak şimdi önce bir kendine gel bana söyle eksik olan ne yürümemekmi? peki buna senin iraden yok mu? hayli hayli var ve çok güzel kızsın maşallah bakılmayacak gibi değilsin ailende yanında olur hep emin ol kırılırsın üzülürsün ama onlar hep olsun seninle bir kendine gel önce yapman içinnnn hiç bir engelin yokk hiç hemde yaşamak öyle güzelki insanları mutlu etmek sevmek aşık olmak öyle güzelki toprak o kabir ne zor bir çile ölüm kolay olsaydı peygamberimiz acısız ölürdü yapma yaşama tutun senin yaşadıklarını yaşayan biri olarak konuşuyorum veee sende benim gibi olcaksın şimdi ben memur olcam her şerde bir hayır var diyorum sende benim gibi pozitif olcaksın emin ol yeterki iste güven kendine yaa yaparsın sennn engelin yoook :)
Soran+1 yılsen ne güzrl konştn:( saoll ya inan hastalıgımı sorn etmiyorm vallahi elimden tutsunlar sadece bunu istiyorm
Soran+1 yılçok sevindm adınaa :) benm yerime koşarmsnn:)
Soran+1 yılinşallah dua et sende olurmu
Soran+1 yılinşallah canım benm çok tşkr edrrm :) sabrın için
Soran+1 yılanaa:)) psikogumuda buldm:)) uyuz ya benm üzerimden staj yaparsn işte:)))))
Soran+1 yılhahaj:)) anlaştk
En İyi Cevaplar
+1 yılDünyadaki insanları göz önüne getir. Senden kötü durumda olanlar varken bu bedenindan şikayetçi olma. Yani tabii ki bu durumun seni için çok zordur ama her zaman yaptığın gibi kendine inan. En çok güvendiklerini yanına al. Eğer bir derdin varsa onlarla ağla, onlarla gül. Her şeyini kaybetsen bile inancını asla diğer insanların sözcüklerine mahküm etme.
15 Yorumla
Soran+1 yılyanında iyi hissedebilecegm tek insan yok 24 saat evdeym bir arkadaşm bile yok ben hastalıgımı hiç dert etmedm şikayet etmedmm hastalıgımı aksine seviyorum ama insanlarn davranışları beni ölüme götürüoo
- +1 yıl
Aslında sen en zorunu yapıyorsun bu durumda "Mutlu olmak :)" Ben kesinlikle senin gibi olamazdım. Kız kuzenin falanda mı yok? Belki ona anlatırsan ve içini dökersen gerçekten rahatlayabilirsin.
Soran+1 yılkonştgm bir arkadşm tek var onunda ayrı sorunları var benden çok uzakk onun kafası ayrıı:( hiç kimse yok onun dişnda sanalda olsa
- +1 yıl
Dünya'da milyonlarca insan var. Sana mı arkadaş yok. Bu aralar daha fazla dışarı çık. Seni çıkartacak birini bul. Eve hapsetme kendini. Yeşil alanlı park gibi yerlerde dolaş. Her şey senin kafanda bitiyor. Birini bul ve arkadaş olmaya çalış. Oldu da kimseyi bulamadın, biz ne güneyiz? :)))
Soran+1 yılkims ebenmle konşmuo vallahi kırk günde parkta dolaşsam kimse konştrmaz ben gidip yanaşıomm konşmuolar geri kaçıolar
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aileni bahane etme, sanırım hiç gayret göstermiyor, çabalamıyorsun. Ailenin bu tutumunu ancak yürüyerek durdurabilirsin. Senden azim ve gayret görmediklerinden böyle yapmaları gayet mormal. Belkide " Zaten gayretli değil , kendini hiç zorlamıyor, bari boşuna umutlandırmayalım..!" diye düşünmüşlerdir.
Unutma Allah kullarına hiç bir zaman baş edemiyecekleri dert vermez, ancak bu yataşağı anlamına gelmiyor. Zorla, limitlerinin üzerine çık. İnsan istedikten sonra yapamayacağı, başaramıyacağı hiç bir şey yoktur..!11 Yorumla
Soran+1 yılyapıorm inan daha daha fazlasınııı kalktıkca düşürüolar beniii guçlu biri degl etkileniyorm em ufak sözde
Yürüme engeline şükret sen. Ne hastalıklar gördüm insanlar ne ölebiliyor ne yasayabiliyor. Sadece acı çekiyorlar. Ne hastalıklar var, adam öksürdüğünde içi parçalanıyor diye aletlerle geziyor. Yani sen kimseyi dinleme. İnancınıda kaybetme. Boşver sen kimin ne dediğini. Annenlerede söyle anlat böyle böyle demeyin de. Hem o küçük düşürme değildir. Öyle düşünme yani.
14 Yorumla
Soran+1 yılya ben hastalıgımı sorn etmiyorm hatta seviyorum ama zoruma gidiooo az bişi umudum vardı yürümek için onunda içine ediolar
Soran+1 yıl:( dua et nolur
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
Bunları ailenle de konuş. İnsanlar sonuçta hele de anne baba anlarlar. Allahtan ümit kesilmez. Bu da senin sınavın. Doktorlar yürüyebileceğine dair en ufak bişey söylediyse umudunu kaybetme. Gerekiyorsa anne ve babana inat herkese herşeye inat çalış daha çok çalış. Yürümeyecek diyenlerde ayağa kalktı böyle şeyler oluyor. Senin anladığım bir ışık var en azından. Yapabilirsin. Dua edeceğim
15 Yorumla
Soran+1 yılvar tedavi görüyorumm inşallah başarıcam
Soran+1 yıltşkr ederö çok saol:(
- +1 yıl
O kadar da kafayı takma -üzgün smile attın diye yazıyorum- ayakları olup hayata küsenler var yetmeyip intihar edenler değer bilmeyenler var. Sen bolca dua edeceksin ve azimle ilerleyeceksin.
Hiç canını sıkma bugünlerin sabrını da inş öteki dünyada karşılığını alacaksın eminim.
Senin en azından umudun var ben bir kez babam kaza geçirdiğinde hastaneye gittim 18-19 yaşlarında bir çocuğun sağ ayağını kesmişlerdi. Yanında yaşlı bir amca vardı babası mı dedesi mi bilmiyorum ama birazdan da sol ayağı kesilecek daha haberi yok diyordu. Cidden yani tuhaf oldum. Onların hiç umudu yok.
Soran+1 yıloff çok kötü:(( ya ben bunları hepsini düşünüyorö zaten buna emin olbilirsn hastalıgımıda sorn etmiorm insnalarn davranışları beni sıkıo okadr
takmayacaksin öyle cümleleri inancin ve azminle basaracaksin yürümeyi sonrada dediklerini yüzlerine vuracaksin böyle ölüm isteyerek bir yere varilmaz hayata insanlara inat umudedeceksin yasadiklarina inat gülümseyeceksin bak gör o zaman nasıl değişecek hersey..
10 Yorumla
+1 yılişte seninde burada başlıyor sınavın kardeşim. kimsenin düşüncesizliğini kendinde olumsuz fikirlere mağruz bırakma. sınav. böyle düşün
25 Yorumla
Soran+1 yılsaol:(
- +1 yıl
bilmiyorum sana bu söylediklerim ne ifade edecek bu durumda ama. büyhük alimler zatlar çok daha büyük zorluklarla sınava tabi tutulmuşlari. Allah sevdiği insanalara zor sonavlar edermiş. mukafat verebilmesi için. bence sabret. bir düşün hatta kapanmayı. kapan Allah tan iste.. eminimki istediğini verecektir
Soran+1 yılşu an tek istedigim şey ibadet etmek yemn ederm sadeceevde oturp namaz kılmak başka bişi istemiyorm
- +1 yıl
aynen bak ne güzel işte. kıl namazını Allaha yakınlaş bak o zaman nasıl huzur doluyorsun içinde ki bu darlıklar son buluyor. başınıda kapat eğer içinde varsa. gerisini , bu dünyayı Allaha bırak.
Soran+1 yılherşeyden çok istşyorm inan:(
+1 yılCanından değerli değil ilk olarak geçmiş olsun trafik kazası geçirerek ölümden dönen herşeye rağmen yaşamak gibisi yok diyen bir arakadaşım vardı görmek istesen güzellikler çok en azıdan ailen yanında hiç olmayan yabancıların yanına atan annesi babası olmayan gülen yemek veren kimseleri olmayanlarda var onlar bile o halde bir güzellik görebiliyorlar ilk yapman gerken sadece yürümen için değil genel olarak her şeyde bir güzellik aramak güzeli ara bul buluncu huzura kavuşacaksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılbulamıyorm artk benm için hiçbi güzel yok abi:(
+1 yılbu kadar çok duygu ve mantık engeli olan insanlar varken senin engelin engel sayılmaz bile çünkü tek engel inanmamak.. kolları elleri bacakları olmayıp o başarılı insanlar var ki sağlıklı insanlar onların yanında halt yemiş annen şimdi neyin kafasında elleri var kolları var bacakları var akıllı (!) kaç kupası var
05 Yorumla
Soran+1 yılinsanlarr yaşamadıkları şeyleri anlamazlarr ben ne anlatrsam anlataym içimdeki duyhuları anlamazlar ben hastalıgımı hiç sorun etmedm hep ailem sorun etti saglam bir insanın yapamadıklarını yaptmm yaparmdaa ama dilan sen düşersn dilan yapma dilan hastaa bmyle diyerek beni maf ediolar içimden bişi gelmşo artk
- +1 yıl
herkes aynı bazıları hiç anlamaz bazıları önce seni anlıyorum der ve sonra eleştirmeye başlar ama bazıları gerçekten çok duygusuz empati 0 tek sorun yürüyememen mi bu senin sorunun niye başkalarının bu kadar çok üstüne alındığını anlayamıyorum ki demek ki onlar da sorunlu. bırak onlar bunu sorun etsin sen kendine güvenmeye devam et
Soran+1 yılgüven miii güven denen şey bende yokk tek başna markete git de gidemem sanki butun insanlar bana bakıo bu nasl dışarı çıktı die
- +1 yıl
manyak mısın insanlar sana bakınca ne olacak ohooo sen her şeyi o bana baktı yapamam o böyle dedi inancım yıkıldı diye düşünürsen ne yapıcaksın ya
Soran+1 yıloff off napcam bilmiom valla
dostum annenin böyle demesi gerçekten çok kötü bişey şuanda ayaklarım titremeye başladı bir annenin böyle demesi çok yanlış...
sen kendine bak boşver aileni Allah seni bununla sınıyorsa sende tüm umudunla yaşamaya devam et inancını kaybetme...
Rabbim bir çıkar yolu gösterir inşallah sana...15 Yorumla
Soran+1 yılçok hassasım herşeyden etkileniyorum hergece aglıyormm haklılar ben hiç bişi yapamamm zavallıyım
- +1 yıl
çok hassas olman bu dönemde çok normal çünkü bir şeyler yapmak istiyorsun ama fiziksel bir engelin yüzünden bunu yapamıyorsun aşırı derecede koyar insana bu ama oturduğun yerden kendi başına yapabileceğin işleri bulman lazım kendini bir şekilde bir şeylerle oyalaman lazım...
kimse zavallı değildir...
Soran+1 yılyapmaya çalşıormm destek olmadıktan sonra nasl yapabilirm söylermsn
Soran+1 yılinşallah
+1 yılİşin çok zor.
Bu konuda maalesef ailen nasıl davranacağını bilmiyor iyi yapmak yerine kötü hale sokuyorlar seni.
Bence sen herşeyi bir kenara dik dur başar ve yürümeye çalış.
Yoksa senin için daha kötü olucak.13 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorummmm benm onlardan bekledm tek şey destek az destek çıksnlar bana :(çokmu bişi istiyorm
- +1 yıl
Konuşman lazım bunu onlarla.
İçinden ne geliyorsa söyle belki bir nebze düzelirler.
Soran+1 yılsöylüormm bagırıoormmm aglıorm görmüolar sanki
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kardeşim olabilir bak çok şükür herşeyin görüyorsun dokunabiliyorsun çok şükür kardeşim. Kızmış olabilirler kendini bence üzme kardeşim anne baba bazen herşey üstüne geliyor düşünemiyorlar.
012 Yorumla
Soran+1 yılbenm ustume çok geliolar ama bir lere elimden tutsunlar başarcan desinler
Soran+1 yılsenin acından:(
Soran+1 yılben duştm kalkmak istemşyorm artk
Soran+1 yılben zavallının tekiym valla bakk :(
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yıldemesi kolay
+1 yılSikleme dicem ama aile işte sürekli yanında olduklarından fazla öyle bir şansın yok ama bağnaz oldukları belli dene
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Annen neden böyle yapiyor bilmiyorum ama hayattan umudunu yitirme herseye rağmen hayatı sev hayat guzeldir
13 Yorumla
Soran+1 yılsevemiyorummmm brakmıolar seveyimmmm brakmıolar başarayım herşeyde beni kuçk duşuruolar
Soran+1 yılinan ölümden başka bişi gelmio aklıma artk
Allah tan ümit kesilmez. Allah herkesi birşey ile imtihan eder.. ve Yüce Allah derki,
Kulumu imtihan ettim fakat isyanlara girdi. Eğer imtihan olup yardım isteseydi kurtulacaktı..12 Yorumla
Soran+1 yılhergece istiyorum:( inan isyan degll şikayette degl ama düzelsin arrk
- Diğer konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılAllah sabır versin kardeşim zor durum kimseye aldırma engeli olupta bişeyler başarna çok insan var hayatta onları aklına getir azimli ol
01 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorm:(
takma bence sonuçta o senin elinde olan birşey değil zaten senin elindeo l*n birşey osla hasta olmak istemezdin ailene söyle rahatsızlığını en azından
02 Yorumla
Soran+1 yılsöylüyorm bin kere aglayarak söyledmmm gene aynı bigün öldürcem kendimii bunu istiolar zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayar bu hicbirsey belli olmaz bu yuzden annene bakma sen. yapman gereken umutlu olmak dort elle sarilmak hayata
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTakma kafana dünya buradan ibaret değil sana bunları söyleyenler de kendileri kötü yapıyor
10 Yorumla
+1 yılDoktor ne diyor? Yürüyebilme imkanın var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılvarr ;( fizik hocamda dedi yürüyeceksn
- +1 yıl
Annen sinirle söylemistir
Soran+1 yılyok dio kendi doktorun demiş yürüyrmicen aksiyacaksn hep
Psikoloğa görün, ölüm çözüm değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılaileme desemm delisin sen git diyecekler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen ile baban öz mü?
01 Yorumla
Soran+1 yılevt
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Moral bozma :( allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılsaol:(
+1 yılBana yaz özelden konuşalım
00 YorumlaFare zehiri kullan
02 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı