yani sisman kizlarami denir balik etli?
Tam anlayamadim orasini almanyada yasiyorum ve balik etli kelimesini yeni duydum valla
Tam anlayamadim orasini almanyada yasiyorum ve balik etli kelimesini yeni duydum valla
Şişman dendiğinde üzülecek hatun kısmını elde etmeyi amaçlayan erkekler tarafından uydurulmuş bir ara formdur.
Tam şişmanlığa ulaşamamış ancak bunu başaracağı aşikar olan dişi grubu içinde kullanılabilen ve kök olarak sümer tabletlerinden gelen çok eski bir kavramdır.
Oğlum almanyadasın balık etli merkezi gibi ora sulak yer hani :D şişman değil de mal mülk sahibi olan bireylere böyle denebiliyor. Yani itici olmayan kütle fazlalığı diyebiliriz kısaca
yani hafif kilolu 60la 70 arası boyu uzunsa 70 ama ben 65 im zayıf değilim kiloluda değilim onun gibi bişey
65 kilo bir kız kilolu olmuyor mu haha güldürme beni
ama benim boyum uzun kilolu durmuyorum hiç @ChuckBerry
185 falansın o zaman?
Aslında şişmana yakın ama alınmasınlar diye balık etli deniyor.
Cevap
1Cevap
ne şişman ne de zayıf aslında ideal ama biraz daha toplu kişilere denir bence
aynen öyle oluyor aslında ama balık etli denilince kilolu gibi bir ön yargı oluyor genelde
resim değil ama mesela örnek vericek olursam hadise meryem uzerli ya da yabancılardan kelly brook beyonce
bana göre zayıf bu kız balık etli diyemem tam olarak
aynen anlaşıldı :)
zaten fit bir vücut iyidir her zaman için kilolu ya da şişman demekten ziyade boyla orantılı olması iyidir
https://hizliresim.com/2g7DBq bu kizdanda cok hoslaniyorum ya :D
BOyu uzun ama zayif :D
Ne sisman ne de zayif demek ikisinin ortasi yani
Kendilerini avutmak için uydurdukladı bir terim bu
Hafif kilolu
Kişiden kişiye değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar