Bende aslında birşey sormak istiyorum büyü yaptırmadım ama bir takım işlemler yaptırarak evlendi. Sevdiğim kişi istemiyordu hiç bir şekilde bu sayede çok uğraştım ne yaptıysam olmadı bazı işlemler sonucu evlendim mutluyumda ama bunu eşimle paylaşsam nasıl bir durum olur acaba
Bu kadar yardıma muhtaç, açlıktan-hastalıktan ölmek üzere olan onca insanın duasını kabul etmeyip bazı kötü niyetli insanların karşıdaki insan için ölüm, hastalık, bela dilediği istekler kabul edilecek. Ne adaletli bir var değil mi? :')
Kesinlikle öyle. "Allah'ım" ne kadar adaletlisin. Verdiğin nimetlere binlerce şükürler olsun. Eğer sen yapıyorsan bir bildiğin vardır. Sana binlerce kez şükürler olsun yarattığın kullarını düşünüp Kur'an-ı Kerim'de de böyle şeyler yapmayın günahtır deyip uyarmışsın.
Allahın cezası bir akrabamız var, beni oğluyla evlendirmek istiyordu, ailem karşı çıkıyor herkes karşı çıkıyor ben desen zaten nefret ediyorum çocuktan.
En son bana bir büyü yaptırdı, nasıl uykusuz kalıyorum, her gece kabus görüyorum uyanıyorum, güya oğluyla evlenirsem huzur bulacakmışım, bunu da açık açık söylüyordu utanmaz.
Sonra annem Medyum Ali Hoca adında bir hoca buldu. Adamla konuştum, eliyle koymuş gibi odamdaki büyünün yerini tarif etti, tüylerim diken diken oldu resmen. Büyüyü bozduktan sonra bir de muska gibi bir şey yaptı, büyüden korunma muskasıymış adı yanlış hatırlamıyorsam, o günden beri bir şey olmadı. O akrabalarla görüşmeyi de kestik, zaten köyden taşınınca ulaşamaz oldular. Böyle bir şey başınıza geldiyse mutlaka ama mutlaka büyü bozma yaptırın başka türlü kurtulamazsınız. Benim çalıştığım hocanın numarası 0535 590 62 75 annemden öğrendim sırf bu yorumu yapmak için. İnternet sitesi de medyumali. com... Allah korusun çok sıkıntılı durumlar bunlar mutlaka doğru çözmek lazım sorunları
Arkadaşlar ben buyu yapılmasına karşıyım çünkü geçenlerde bana da yaptıkları ve sıkıntı çektiğim için. Allah razı olsun bir hocamız yapılan büyüyü gözlerimizin önünde suya getirdi ve ondan sonra düzeldim. O yüzden arkadaşlar buyu yapıp kimseyi sikintiya sokmayın. Ama Size yapılan birsey varsa tabikide tedavisine baktırin. İyi aksamlar.
En İyi Cevaplar