+1 yılŞu an size anlatacağım şey tamamen gerçektir. Lütfen beni ciddiye almadan, dalga geçmeyin.
Evime küçükken hayatını kaybetmiş, kardeşimin fotoğrafını asmıştım.5 yıldan fazla bir sürede o fotoğraf hep ordaydı. Ama bu yaşadıklarımdan sonra herşey değişti. Bu arada söylemeyi unuttum ben taksicilik yapıyordum. Saat 02:15 ti arabamı park ettim ve eve girdim. Çok yorgundum o yüzden hemen Uyumaya karar verdim. Rüyamda küçük kardeşimin resmi bana bakarak sırıtıyordu. Bunun kabus olduğunu düşündüm ve su almak için mutfağa gittim. İster inanın ister inanmayın kardeşimin fotoğrafındaki o şey her neyse gerçektende bana korkunç bir şekilde sırıtıyordu. Bir anda fotoğrafa doğru bir yumuruk salladım ve fotoğrafın olduğu çerçeveyi kırdım. Bunu herkese anlatıyorum ama hayal gördüğümü sanıyorlar ve bana gülüyorlar. Bu olaydan sonra psikiyatrist yanına gittim ve şizofren olduğumu öyrendim. Artık evde yalnızken ara sıra aynada kardeşimi görüyorum. Şizofreni gerçekten çok kötü bir şey.
Eğer anlattığım olaya inanmadıysanız lüften dalga geçmeyin. Çünkü ALLAH sizede böyle bir dert versin istemiyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Genelde psikoloji biraz sıkıntı yaratır. Hayal aleminden düşler sahnesine akıp giderim . Pc bana bakar adeta yalvarırcasına ''bir kerecikte gönülden bak'' diye fakat işte kafa bu gittimi tutamıyorsun...
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılben kendime bakmayı pek bi seviyom arkadaş. Hemen Banyoya girerim güzelce bakımımı yaparım. Birde evde süslenmeyi çok severim ama dışarıda paçoz takılırım nedense. Bazende alırım günlüğümü açarımda abancı Duygusal bi parça hem yazar hem ağlarım sonra hıçkırıklara boğlurum bi bakmışsın müzik hareketli şarkıya geçmiş alır günlüğü duvara atarım :) gülmeye başlarım dans ederim
Abi evde tek kalınca dengem şaşıyo ama iyi geliyo.
aslında evde tek olmak dengesizlik değil.İnsanlar birilerinin yanında kendisi olamıyor ne kadar istesede herkesin içinde delilik vardır.Evde kimsenin seni görememesinin verdiği güvenle kendimiz olup sitres atıyoruz20 Yorumla
Bir kere okulun kantininde oturuyorduk. Hemen kantinin yanında resim odası falan var boş oluyor genelde camdan saçıma bakıyordum nasıl olsa kimse yok diye yüzümü komikleştirdim saçma sapan hareketler yaptım.. Ki orada ders işleniyormuş beni gördüler yani... Rezil kepaze bir durum
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Otomatik ışıklı binamıza girerken dans ederek otomatiği açıyorum. Bir ara yolda kulagımda kulaklık son ses müzik dinlerken birden kendimi pariste filan klib çekiyorum sandım kırmızı ışıkta duran arabaların önünde dans ettim sonra rezil oldum koşarak oradan uzaklaştım. Bir örnek daha kulagımda gene kulaklık minisübte bagıra çagıra şarkı söylemiştim. Lanet olsun müzik benim delilik kaynagım
41 Yorumla- +1 yıl
ürpertici.
+1 yılYalnız kaldığımda kendi kendime konuşurken buluyorum kendimi.bide nesnelerle konuşurken buluyorum :( kavanozun kapağı açılmıyo mesela. Hemen ;açılsana yaaaa neden açılmıyoss suun açıl açıl üfff açılsana beee diyorum zıplaya zıplayaa..sonra otobüste çok sıkılıyom camdan dışardekilere balık yapıyom yüzümle yanaklarımı şişirip şişko yapyom yüzümü ,dil çıkarıyom falan ...hee bide bazen başka okulların camlarından el sallıyolar ya he onlara bende el sallıyom yoldayken .sallıyolar sallıyom sallıyolar sallıyom salaklaar ne kadar salaksınız diyom sessizce el sallıyom.yolda gördüğüm küçük çocuklara el sallıyom onlarda bana sallıyo ya da dil çıkarıyom anası görmedeen kimse görmeden'_'
38 Yorumla- +1 yıl
chucky misin ulen sen?
- +1 yıl
chucky olsam bi adet uğur derin dondurucu falan mı kazanıyom peki :? Ona göre cevaplıycam.ulen demiş bide ayı
- +1 yıl
"ulen demiş bide ayı"
Sevimli ergenler ya :) - +1 yıl
öyleyizdir beybabaa ama bu sevimli ergen ulen diyen kıroya sevimsiz bakıyo ona göre
- +1 yıl
Sizin jenerasyon can yücelg*tdedi diye aaa küfür ediyor kro dediğine göre bana öyle bakman doğaldır ufaklık.
Haydi hoş kal. :)
- +1 yıl
Atilla İlhanın "...yakaları karanfilli i*neler beni aldatmıyorsa..”mısralarıyla, büyüyorum ben ,can yücele, küfür ediyo kro diyenlerin kafasındanda değilim.ben normal karşılıyorum .ama sana diyorum .çünkü sen bana kıro izlenimi verdin gereksiz bi yerde bi kıza ulan diyerek ..ve birini yaşından ötürü ufaklık diyip küçük görerek kendi ufaklılığını gösterdin .akılın yaşta değil başta olduğunu yinelemekten sıkıldım be peder
- +1 yıl
Bak büyük olunca haydi bakalım diyerek üst perdeden bakabiliyor insan :)
İyi bak kendine koca kız, ters gelen bir şey yazdıysam da bakma sen kusura.
huy aksi. - +1 yıl
neyseee.s
+1 yıluyurken bacak bacak üstüne atıyormuşum zaman zaman, küçüklükten beri böyle. istemsiz ama sayılır mı bu herdaim?
bir de saçlarımı garip şekillere sokmayı severim kimsecikler yokken. ıslatırım havaya dikerim, tintin modeli yaparım, yapıştırırım geriye. hatta bir miktar uzunsa japon samurai modeli yaparım lastikle - kafanın ortasında toplayıp tutturulan modelde- gözler çekik olunca biraz çakma samurai oluyorum :)))
tavsiye ederim çok eğlenceli oluyor02 Yorumla- +1 yıl
haha hocam hepsi tamamda uyurken bacak bacak üstüne atman nobel almana yeter mutlaka bir resmini çektir bence öyle buda mı tesadüf başlığına iyi gider :)))
- +1 yıl
valla öyle bilmiyorum ama ufaklıktan beri öyleyim. ehl-i keyf bir bilinçaltım var sanırım gündüz olamadığım gibi keyifli ve mutlu oluyorum sanırım uyurken :)
+1 yılövünmek gibi olmasın ANGARALI olduğum için bazen oyun havası açar odamda dönerim oynarım eğer bu abuk subuksa :D bilemedim şimdi dışarıda kulaklığımı takar spor yaparkende oynayasım gelir bazen oynarım :D millet tip tip bakar ama kimin umrunda biz 3 kişiyiz ben, keyfim , kahyam :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynayla,nesnelerle konuşmak ortak galiba hepimiz için :) otogarda otobüsteyken hiç tanımadığım insanlara el sallıyorum ben de. bi de tanımadığım imnsanlar fotoğraf çektirirken ben de atlıyorum flashın önüne :) bilemedim yalnızlıktan mıdır nedir :) hmm bi de şarkıları,dansları yamultuyorum :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılhakkaten durum vahim mi yaaa :D
+1 yılSacma sapan dans etmeyen kadin bizimle degildir. bir de ben konusuyorum karsimda biri varmis gibi di mi Atakan sen soyle haksiz miyim diyen kiz gibi bir de ofkeli 😄
20 Yorumlaben sadece keyfim yerinde olduğunda kendimi ödüllendiririm bedenle ruh ap ayrıda sanki ruh sevindiğinde bedeni ödüllendirir miş gibi kısacası pek normal değilim yaşasın delilik :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılAynayla konusurum ben de,ya da kimse olmadigi zaman hareketli sarki dinler soylerm de oynrm
Da:)))10 Yorumla
+1 yılAynanın karsısına gecıp tuhaf danslar yapıp, suratımı degısık sekıllere sokup kendıme guluyorum. Bir koltuktan öbürüne atlıyorum, kendı kendıme konusup dızı yorumu yapıyorum falan falan. :)
23 Yorumla- +1 yıl
haha :D
+1 yılUyurken bacaklarimi duvara diklerim. Sogan dograrken yuzucu gozlugu takarim. Yuruyerek degil. Yan yan ziplayarak ilerlerim
310 Yorumla- +1 yıl
klavyeyi doğru kullanman tek artı sanırım.
- +1 yıl
Rencide etmen hic hos degil arkadasim
- +1 yıl
terbiyesiz ben.
- +1 yıl
Evde yapiyorum bunlari. Disarida insan gibi yuruyorum merak etme
- +1 yıl
Peki mix yapar mısın?
Yüzücü gözlüğü ile yan yan zıplayarak ilerlemek gibi?
- +1 yıl
Yok isim bitince gozlugu cikariyorum
- +1 yıl
Bir kere dener misin?
- +1 yıl
Iyi dalga gectin yalniz
- +1 yıl
bir dilim pasta yediğinde bir dilim daha almak istersen bu dalga geçmek mi lezzet almak için midir?
dalga değil yan yan zıplıyorum deyince gayet hoş geldi bir gıdım daha tattık işte.
hem siz fırtına beklemiyor musunuz? Gözlüklerini takıp bekleyecek misin ? - +1 yıl
Tamam sana yan yan ziplarken gozluk ve soganlarimla beraber video yollayacagim
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen kimse görmediğinde evde kulaklığı takıyorum ve dans ediyorum :) başka abuk subuk şeyler yapmıyorum
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 816 cevap paylaştı. Abi yazicam cok sey var da. simdi bi cikolata yedim karanfilliymis anasini satiim. sonradan caktim. bayilazayim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı. İçimden gelince abuk subuk davranırım ben. Milleti takmam :) Özellikle de otobüste sıkıntıdan çoook saçma şeyler yaparım :D
00 YorumlaHer anım ayrı bir tiyatro..kendimden şüphe etmeye başladım.
Sormaz olaydın.10 Yorumlaben normalim arkadaş ne piskopatsınız ya özellikle kızlar
00 Yorumla
+1 yılyorumları okudum,pek iç açıcı değil.normal biri varsa söylesin yarın sahilde bir kahvatı yapmaya gidelim..bu yapılanları konuşalım...
00 Yorumlaoooo :) kendi kendime konuşurum bağıra bağıra şarkı söylerim afrika dansı bilem yaparım :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöt kadar yerde saatlerce bi o yana bi bu yana yürürüm. bazen kendimi kaptırıyorum ve saatlerce oturamıyorum. biri görse deli der.
17 Yorumla- +1 yıl
Ellerini arkanda birleştirip kafanı da yere eğip aksi aksi yürüyorsan hakikatten deli diyebilirim.
Cevap sahibi+1 yılnefes alışverişime odaklanıyorum. ellerin konumu değişken. bazen ağzımı kapatırım bazen sallarım falan. bunaldığımda ne yapacağımı şaşırırım.
- +1 yıl
Saygılar üstat. Bir kusurumuz olmadı umarım.
- +1 yıl
bende :(
Cevap sahibi+1 yıl:) olmadı evladım.
Cevap sahibi+1 yıl:) pembesiyah o kadar da kötü bir şey değil. hep yalnızlıktan ne yapacağını şaşırıyor insan.
- +1 yıl
deliydi ne yapsa yeriydii diye bir yazı görmüştüm biryerde ama :)
genel ruh halim olduundan herkesin gördüğü zmnlar da oluo :|
00 Yorumlaewt gitmem lazım diyorum sesli olarak hemde yalnızken ama nereye gitmem lazım bunu bir çözemedim:ÇS :))
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 793 cevap paylaştı. Müzik olunca tamamdır. Tabi adrenalin artınca oluyor böyle şeyler ~
10 YorumlaKendi kendime konuşurum ama öyle hareketler yapmam.
00 Yorumla
+1 yılherkes goruyorken de abuk subuk hareketler yapıyorum
cansız nesnelerle konuşmakta üstüme tanımam :D00 Yorumlaben genellikle dolabı karıştırırım çikolata flan varsa yerim. sonra televizyondan şarkı açıp hem söyler hem oynarım :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 967 cevap paylaştı. Kardeşimin balonları etrafımdaysa iki hareket yapıp elimde sıkıp patlatıyorum balonu, ondan başka birşey yapmıyorum.
00 YorumlaDans ederim sadece, tabi bunu saçma hareketler arasına sokamayız.
00 Yorumlaaynaya çok bakıyorum devamlı yansımamla konuşuyorum var öyle saçma huylarım
04 Yorumlaevet evde bağırıyorum böyle dansöz şarkısıyla dansediyorum falan :D
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirisi varken ya da yokken kendi kendime konuşuyorum. Özellikle maçlarda falan boş 3lük kaçırınca kızıyorum kendime. "Bunu atamayacaksın da neyi atacaksın abi! O kadar çalışmıştık" diyorum.
gibi gibi...00 Yorumla
+1 yılAğızla yapılan gitar sesi ve ritim. Beatbox hesabı :)
00 YorumlaBazen keyfim yerindeyse genelde güzel müzik eşliğinde olur
00 Yorumlaaslında bütün Türk milletinin ruhunda bi şizofrenlik var :)
00 Yorumlaaynaya bakip mal mal gülüyorum:) nedenini bilmiyorum öylesine
01 Yorumlaçocukluk yapamaycaksak büyümenin bi anlamı yok :)
00 Yorumla
+1 yılÜç evetle ugurluyoruz sizi :D
01 Yorumla- +1 yıl
e kalkayım ben o zaman :)
Evet,biri görse şeytan çıkarma ayini yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek başımayken çıplak takılmak çok hoşuma gidiyo, eminim çoktur bunu yapan
00 YorumlaKimseler görüyorken de yapıyorum =D
00 Yorumlatabiki yaparım herkes yapar bişeyler
00 Yorumlaasansörde dans ediyorum tek başımayken
13 Yorumla- +1 yıl
Benden sana ...te gelmiş birisi olarak tavsiye.
Tam kapı kapandığında abukluk yaparken yukarıda kamerayı fark ettiğimde ki halimi görsen insanlık ayıbı olarak tarihe not düşerdin.
Evet! kanka yalnız değilsin :)
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok abicim gayet relax otururum evimde =))
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. evt yapıyorum dönüyorum arada
12 Yorumla
+1 yılaynaya bakıp dans ediyorum
00 Yorumlayok müdür valla sakinim:D
00 Yorumlaoooo yapılmazmı :D şimdi yazsam... :D
00 YorumlaVay amk bi normal benmişim lan!
00 Yorumla
+1 yılkendi kendime konusurum
sahi, delimiyiz neyiz?!01 Yorumlabazen oluyor harbiden
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı. yapmiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
meeeeheeelll dir sana :)
- +1 yıl
tüü rezil olduk gurbetçi çekirge :)
- +1 yıl
yok. Ne sen olursun ne ben bizim rezillikler aramızda :)
evet olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer daim..
00 Yorumla yok beybi.
06 Yorumla- +1 yıl
Neden buna ihtimal veremiyorum?
İlginç. - +1 yıl
yok, o yüzden hürmet ve saygı duyuyorum.
ama senin bir abukluk içinde şahane subuklukların olmak zorunda. - +1 yıl
Ağını gerip ustaca atan bir balıkçı ustası geldi gözümün önüne...
anlaşılmamak için bu kadar akrobasi yapıp buna sitem niye?
Sen anlat bize doğrusunu, iyiyi, güzeli.
el ele tutuşup tüm insanlar gergedanlara koro halinde küfürler edelim.
öğret bize.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgangnam style oynuyorum hep :D
10 Yorumla
+1 yılYapıyorum :/
00 Yorumlaewt
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım