Küfür eder misin? Küfüre karsi tepkin nedir? Burada biri sana küfür etse hic bir sey olmamis gibi o kisiyle sohbete devam edermisin?
Cevabın nedir?
Bana kufur edemez kimse.. ettigine edecegine pisman olur.. ha tutupta kimseye zerre kotu kelimem olmadi neden edeyim..
Kufur ederim tepkidir bu belki banada yakismiyor.. ama guttigi yere cok yakistigi bir gercek.. insan kendisine kufur ettirmemeli.. derlerya bazilari anilari ile anilir bazilarida analariyla.. ne cok ozdeyis var yahu bu kufre dair.. cani yanan sovsun arkadas... yeterki masuma kiymasin..02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Araba kullanirken ediyorum birde mac izlerken (: ama sonra tovbe ediyorum. Iyi bir sey degil arkadaslar (:
02 Yorumla
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNerede neye göre denildiğinde göre değişir etmiyorum dersem olmaz çünkü küfğr hayatın içinde var ağzı bozuk insanı kimse sevmez ama yerine göre edilecek yerlerde var bana biri küfür ederse can ciğer olurmuyun hayır olmam ne olursa olsun herkesin yerini bilmesi gerekli argoya evet ama küfüre hayır :D
00 Yorumla
+1 yılÇok küfür ederdim aslında sonra hayatıma biri girdi ve onun sayesinde ben çok ama çok az sinirlerim aşırı bozuksa eder oldum sadece o zamanlarda da dikkat ediyorum etmemeye ama o kişi de hayatımdan çıkmak istedi ama ben yine de bana kazandırdığı iyi bir şey olduğu için böyle devam edeceğim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
128Cevap
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılCan Yücel'in bir sözü ile başlamak istiyorum;
''Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz.. l*n bu kadar o****** çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?'' CAN YÜCEL..
Gerektiğinde fena ediyorum. Ama sık sık etmemek en iyisi. Hatta hiç etmiyorsanız tebrik edilecek insansınız. :):
cdn.nediyor.com/.../can_yucel.jpg51 Yorumla- +1 yıl
👍👏
Diğer konusunda 903 cevap paylaştı. Mümkün mertebe küfür etmemeye çalışıyorum. Etsem de senin ananı, bacını bilmem neyini diye küfretmem. Ya da erkeklerin çok kullandığı a/ mk tarzında cinsiyet üzerinden edilen küfürlere karşıyım etmem de. Şahsa özgü sığır, dangoz gibi şeyler söylerim en fazla.
00 YorumlaCinsiyet ayrımcılığı yapan, şu meşhur 3 harfli küfüre karşıyım.
Mümkün olduğunca küfür etmemeye çalışıyorum.
Ama bazen ağzımdan çıkıveriyor.
Burada bana küfür ve hakaret edenleri, engelleyip şikayet ediyorum.
Reelde de aynı şekilde küfrederek karşılık veririm.00 Yorumla
+1 yılçok iyi küfür ederim hak edene durup dururken küfürlü konuşanlarıda sevmem herşeyin bir adabı var bana küfredenle konuşmam yani küfrümü eder giderim :) birbirleriyle küfürlü konuşan insanlarıda sevmem ana bacı demeden küfreden tipler vardır bizim orada 11 li denir bunlara o tipleri hiç sevmem ediorsan adam gibi edersin bunun da bir adabı var
00 Yorumla
+1 yılSahsa karsi degil ama genel anlamda ufak tefek kufurler guzel olur severim... Allah'in gavuru fuck ı agzindan dusurmez ozel hayatinda bizde * dedin mi olay olur ona tilt olurum... Ya onlar adam degil ya biz... Rahat olmak lazim biraz hayatta. Bu kahrolasi hayat sıkıntıya gelmez... Screw it, just do it :)
00 YorumlaKüfür ederim.
Şimdi tatlı küfürler var tatsız küfürler var. yerinde edilmiş küfür var yersiz edilmişi var. Yerine göre tepki Veririm.
küfür edene bağlı can ciğer arkadaşım ediyorsa vardır bir bildiği der kendimi sorgularım. Bir başkası ediyorsa vay onun haline haydarla sohbete başlarız...00 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla
+1 yılKüfüre karşı tavrım o insanın benle yakınlığına bağlı. Eğer tanımadığım biriyse bende girişirim. Stres atıyom hazır bulmuşum iyide gider. Ama tanıdığım biri ediyosa çok yakın değilsem lafı sokar bir daha görüşmem.
00 Yorumla
+1 yılKüfür duyunca tüylerin diken diken oluyor hiç haz etmiyorum. Lakin çok tepem atarsa hakaretamiz sözler çıkabiliyor benim de ağzımdan. Lakin bu ortamlarda değil tabi ki. Burada gereksiz ve yersiz küfür etmek ve o edenle muhatap olmak.
00 Yorumlaküfürü sevmem edersemde kendim öyle herhangi bir kişiyi hedef almadan rastgele bir anda çıkıyor ağızdan işte ama biri küfür ederse ki ağır bir hakaretse o zaman susmam yani cevabını veririm edep ve sabır bir yere kadar artık...
00 Yorumla
+1 yılbazı şeyler de küfürsüz anlatılmıyor ya cidden. yani içimdeki duyguların başka karşılığını bulamıyorum. sevdiğim insanlara özellikle de sevgilime karşı asla küfretmem hatta sevgilime şakasına dahi olsa aptal salak vs demem bana derse de kavga çıkar.
00 Yorumlayalan konusmayi hic sevmem agzim cok bozuktur.. hemen ince ufak seye sövuruyorum.. ama arkadaslarima ve aileme onlara karsi cok titiz oluyorum kalplerini kirmamak icin burada kasim atindan beri uyeyim kimseyede sovmedim
00 Yorumla
+1 yılCok kufrederim. Yerinde ama. Samimiyetim varsa. Ha her samimi oldugumla da kufurlu konusmam. Yerine gore iyidir kufretmek :) rahatlatir insani. Tanimadigim bir insan bana kufretse beynini ezerim:) sevdiklerimle de tartisirken kufretmem.
00 Yorumlakufur etmem ama kufurlu konusurum. ikisi farkli seyler. birine direk kufur etmekle konusurken kufur kullanmak farkli seyler. kufurude sadece samimi arkadaslarimin yaninda kullanirim
10 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Arada ederim... Ama yerinde ve abartmadan. Yani ağızdan çıkandan çok tavıra bakarım ben.. Bazı küfürler "seni seviyorum " demekle aynı mesajı verebilir
10 YorumlaHayatımda hiç küfretmedim küfredeni de insandan sayıp muhabbete devam etmem sinirlendiğinde küfredeni de kendini konuşarak savunamadığı için zavallı olarak görürüm
00 YorumlaDiğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Küfür'ü Sadece Şehit Haberi çıkınca Hak edene Ediyorum..
Ama normalde küfür sevmem Alakam olmaz Küfür edenlede Küfürlü konuşanlada işim olmaz. Sohbeti Keserim Merhaba Bile demem Net.
Just.00 Yorumla
+1 yılSinirlendiğim de kendi kendime ederim ama bir insana karşı küfretmem sevdiğim kız arkadaşlarıma kaşar diye takılmayo severim türk insanı küfürü sever ;)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. yanimda söven insanlardan nefret ediyorum. Insan bir kere kufur eder, hadi ikincide tamam ama artik sacmalayip yumurta bolu diyene kadarda kufur etmesin lütfen .
00 Yorumla
+1 yılEspiri amaçlı küfüre bir yere kadar katlanırım ama laf arasında veya kavga da edilen küfüre tahammül edemem, öyle kişiyle de o an konuşmam. Bu Tavrını değiştirmez ise de hiç konuşmam
00 Yorumla
+1 yılKüfrü sevmem ama bazen o kadar tepem atıyor ki... ben de içimden ediyorum
bazılarının yüzüne hakaret etmişliğim var ama hak ettiklerinden hep kimse bir şey diyemiyor00 YorumlaKüfürden hoşlanmıyorum. Yani biri benimle içinde küfür bulunan bir üslupla konuşuyorsa ben o kişiyle fazla muhabbet edemem bişeyler uydurur kaçarım. Veya uyarırım. İtici yani
00 YorumlaSadece çok samimi arkadaşlar arasında onun dışında dışarda asla kullanmam ve kullanılmasından da nefret ederim. Sanki kendilerinin ailesi, sevgilileri yokmuş gibi özellikle ailelerin, sevgililerin çok olduğu yerlerde küfür edenlere de tilt olurum.
00 Yorumla
+1 yılKufur etmeyi pek sevmiyorum pekte kufur ermem zaten arada bazen ufak tefek kufurler olsada sahsa karsi asla kufrum olmadi
Bana kufur eden birisi ilede sohbet etmem daha00 Yorumla
+1 yılKuranı kerimi açıp küfürle ilgili ayetleri okusaydınız, hayatınız boyunca ettiğiniz küfürler için utanırdınız.
10 Yorumla- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılKüfür etmem.
Birisi bana küfür ederse sohbete devam etmem.
Ne oldu ki abu?44 Yorumla- +1 yıl
Vardır heralde.
- +1 yıl
Kim eksiledi l*n beni der giderim.
- +1 yıl
geçerken verdim bir + :)
- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok sinirlendiğim zaman kendimi kaybediyorum o zaman çıkıyor ağzımdan :( ama asla başkaları gibi her 2 lafın arasına bişeyler yerleştirenlerden değilim
00 Yorumla Diğer konusunda 309 cevap paylaştı. bilgisayarda pes oynarken hakeme çok küfrediyorum. Hem de çok yaratıcı küfürler. ama günlük hayatta sadece o. c, * gibi küfürler kullanırım sinirli olduğumda.
00 Yorumla
+1 yılHayatta en sevmediğim şey ne erkeğe nede bir kıza asla yakışmıyor ama özellikle kıza artık bizimde çok ağzımızda dolanıyor maalesef 😞
00 Yorumlaolmuştu bir kere en fazla mal salak ananın karnına geri dön tarzında kelimeler kullanırım öyle küfür etmem :))
00 Yorumlaküfür etmem benimle konuşurken küfredilmesinden hoşlanmam
burada biri bana küfrederse sohbet etmem
gereken cevabı verip bana ulaşmasını engellerim00 Yorumla
+1 yılben aslında çok küfür eden bir insan değilim mk.
https://www.youtube.com/watch?v=HqVsIxFLyOk00 Yorumla
+1 yılKüfürü hiç kimseye yakıştırmam. Özellikle kendime, seviyesi düşük insanlar küfür eder. Ben genelde bilgimle ezmeye çalışırım ya da karakterimle.
00 Yorumla
+1 yılKüfürden nefret ettiğim halde ani bir acı veya olayda "hass.. tir" dememde ayrı bir ironi 😔
10 Yorumla
+1 yılSanalda 'ulan, l*n , çüş, oha..' gibi argoları kafa dağıtmak için kullanırım ama dışarıda hiç sevmem. Yakıştırmam da.
03 Yorumla- +1 yıl
ya yerine göre tabiki :>) öyle herşeye de küfretmem :D
- +1 yıl
@HayatAynaSnYansıması yine de şaşırdım :D
- +1 yıl
:D .
Çok fena küfür ederim. Noktalarım ve virgüllerim küfürlerden oluşur.
14 Yorumla
+1 yılEtmem, edene de öyle bir bakarım ki anlar rahatsız olduğumu ve düzgün olur benim yanımda. Gerçi bende nasıl bir şey varsa en yamuk insan bile benim yanımda terbiyeli oluyor
00 Yorumla
+1 yılben samimi olduğum kişilerle konuşurken küfürlü konuşurum ama karşımda ki kişiyi küfürlü şekilde aşağılamam. nedense bazıları beni küfür ederek aşağılıyor ama sabrım az kaldı en nefret ettiğim şeydir.
00 Yorumla
+1 yılKüfür edeni de etmeyide sevmem, biri bana küfür etse yüzüne bakmam yine de büyük konuşmak istemem ama öyle yani ve bir kıza hiç yakışmadığını düşünüyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Burada biri sana küfür etse hic bir sey olmamis gibi o kisiyle sohbete devam edermisin?
Ederim
Burada biri sana küfür etse hic bir sey olmamis gibi o kisiyle sohbete devam edermisin?
o kişinin ağzına hacetlenirim00 YorumlaSanalda olunca genelde kimseye cevap vermem. Normalde konuşurken tabiki etmem ama sinirlenince ediyorum.
00 YorumlaAna avrat tabiki saymam.. Ama sinirlenince cikiyor agzimdan masum , oyle abartili sey değil
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsadece sevgılımleyken ve onunla bı ortamlayken etmem
öyle rahatım cunku00 Yorumla Tanimiyorsam durduk yere ediyorsa cok fena rezil ederim kac kere de yaptim gizlendi onun disinda kufur ederim ama cok degil
00 Yorumlaküfür etmem, küfürden de nefret ederim çok sinirleneceğim şey işte küfür
00 Yorumla
+1 yılküfür etmemeye çalışırım ama illa ki et et diyenler oluyo, birisi küfür ederse sohbete devam etmem ama kişiyle aramdaki samimiyete bağlı.
00 Yorumlaminibüste falan rastlıyorum , bayanların yanında falan telefonla konusurken millet küfür ediyor , bende kullanırım yeri bellidir yani , kısacası hoşlanmam.
00 Yorumla
+1 yılKüfür eden insandan korkma , hayattaki en dürüst insan odur :) Ben çok ederim.. Senin ananı avradını gelmişini geçmişini sülaleni ceddini seveyim gib mesela..
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnternet dışında bana küfür eden olmaz edenlede aram bayağı bozulur..
Kufurude bende etmemeye çalışıyorum zaten şahsa özel küfür etmem ama
.. Git gibi klasik şeyleri agzimdan atmaya çalışıyorum00 Yorumla
+1 yılküfür eden kişiyi gözümde alçaltır. bır daha eskı yerıne koyamam. zaten o sevıyesızlıkden sonra asla konuşmam.
011 Yorumla- +1 yıl
@Entropiii anlayamadım. daha açık yazarsanız.
- +1 yıl
@Entropiii erkeği kadını kalmadı artık. eskıden erkeklerın ağzından duyardık. şimdi kadınlarda edıyor. arkadasın sorduğu soru daha farklı bır boyutta. sohbet ettığınız kışı dıyor. arada sohbet varsa bıraz hatırda vardır. bu şekılde kufur edılebılıyorsa o ınsan zaten kalıtesını göstermıştır. küfürü yıyen sohbete devam ederse hıç bır şey olmamış gıbı bu küfürü yemeyi ben hakettım demektır. hazmetmek zor.
- +1 yıl
@Entropiii teşekkurederım.
- +1 yıl
@Entropiii nezaketen:) oyle bır amacım yoktu.
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKüfürü sevmem edeni de sevmem...
biri bana küfür ettiyse bitmiştir zaten o an benim için...00 Yorumla
+1 yılBiz sokakta büyüdük. Küfür etmeyide öğrendik, anneye küfür edilmiyeceğinide.
00 Yorumla
+1 yıletmem. edenlere ölümüne hakaret eder laf sokarım :D
00 YorumlaEtmem, edemiyorum yani. Olmuyor yakışmıyor ağzıma :))
00 YorumlaDiğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kufur etmem, kufure toleransim sifir.
Burdan biri kufur etse engellerim.00 Yorumla
+1 yılKufure ve kavgaya karşıyım etse bile onun seviyesine düşmem
00 Yorumla
+1 yılEderim ama öyle abartı şekilde değil.
Gelip sinirlendirirse elimde olmadan patlar ederm.
Kimi zamanda kaçarım küfretmemek için.00 Yorumla
+1 yılKüfürü yerinde ve zamanında kullanmak önemli bence öyle bir laf ederki karşındaki o zaman edebilirsib yoksa ana bacı küfür eden biri değilim
00 YorumlaNefret ederim. Bence konuşmasini bilmeyen ne söyliceğinj bilmeyen kişi küfür eder. En kötüsüde ailesinin ve kizlarin yaninda küfür eden kisiler..
00 Yorumla
+1 yılküfretmeyi çok severım böyle yardırcan küfrederken çağ atlatacan içindeki bütün kötülükleri uzaklaştıracan
00 Yorumla- Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem