Arkadaşlar;sözlümle arama mesafe koymak istiyorum. Bunu onu kırmadan yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Ben mesafeli bir insanım. Gururluyum da. En yakınlarımı 1 kere sonuna kadar ararım. Ama bu en yakınlarıma has bir durum.2.,3. kez kimseyi aramamışımdır. Pek yakın olmadığım insanları ise 4 kez çaldırırım. Bu saygıdan ileri gelen bir davranıştır bana göre.. Ama sözlüm 7-8 kez uzun uzun arıyor ve bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Mesafeler önemli benim için. Aramızda onunla duvarlar olsun istemiyorum. Ondan soğumak istemediğim için mesafeler olsun aramızda istiyorum. Niye 7-8 kez arıyor ki beni? Ayıptır ya. Mesela ben onu 1 kez sonuna kadar arıyorum. Açmazsa aramıyorum tekrar. Zaten o kişi müsait olunca sana döner.Öyle değil mi? Ben onun bu davranışını sevmiyorum. Onun beni 7-8 kez, bazen bu sayı 10'a kadar çıkıyor araması hoşuma gitmiyor. Onu kırmadan bunu nasıl söyleyebilirim. Sözlümle arama nasıl mesafe koyabilirim?
Arkadaşlar;sözlümle arama mesafe koymak istiyorum. Bunu onu kırmadan yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?