+1 yılValla * bu soruda hiç fark etmez yazan da olmamış üzldm valla... cvbımı verip gideyim bari * zenci olcak böle kapkara gece falan göremeyecen yani o derece.. ya da asyalı olcak pudra bilmemmeyle dahada beyazlıyo yaa onlar aslında gözlerde ateş ediyo onların.. nese * ordaki gibi beyaz olcak.. hatta zenciyr pudra sürüp götüreyim ben
02 Yorumla- +1 yıl
Üç harfler yüzünden yorumun 5 yıldız olmuş * 😃
- +1 yıl
10 num 5 yıldız * :P yakışırr * * * * * :D
En İyi Cevaplar
Erkeklerde farketmez yani nasıl yakışıyorsa. Ama çok koyu olmaması daha iyi.
Ama kızlarda esmer tenden nefret ederim. Günah olcak ama yani zevkim böyle. Kızlara esmer ten berbat duruyo.417 Yorumla
Soran+1 yılBencede en çokta kızlarda sevmiyorum 2sinde de sevmediğim tendir ama erkek kumral severim hemşerim :))
Soran+1 yılAynen canım tam da bu işte koyu yüz ne öylee
Soran+1 yılParlıcak beyaz daha bile beyaz yapmak istiyorum kendimi :D
Soran+1 yılEvet sonrada kumral esmer olmasında :D
Soran+1 yılbenim tende guncellemede
Soran+1 yılAynen canm cok sevndm benm kadar tenini sevmene beyazlk tqkintim vardr benim
Soran+1 yılAynen canım benm yakın arkadaşlarımda esmer hele biri arap gibi hiç sevmiyolar beyaz esmer çekici güzelmişş :DD
Soran+1 yılAynen canım :D öyle zevk olmaz olsn
+1 yılİkisi de ayrı ayrı güzel... Bekarlık zamanlarımda ruh halime göre tercih ederdim ortamlarda hangi hatuna yaklaşacağıma, gençlik zamanları işte :) kız arkadaşım oldukça açık tenli, yazın çok dikkat etmek zorunda kalıyor, açık tenlilerin işi çok daha zor.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hep kendimi koruyorum güneşi normalde severim ama buyuzden sevmiyorum güneşin olduğu yerde 1dk durmam zaten kapalı giyerim
- +1 yıl
Cilt kanseri riskinin en yüksek olduğu insanlar açık tenliler zaten
+1 yılİnsan olsun.. Rengine kapılmam kimsenin.. Benim için önemli olan kalbi siyah olmasın..
doodhpatti.com/.../...nd-black-preschool-girls.jpg60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Beyaz iyidir güzeldir.. neden bilmiyorum Esmerleri hiiiç beğenmiyorum beğendiğim maks. 5 tane hatun olmuştur...
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevmem güncellemede de benm tenm var
+1 yılBembeyaz tende cok cabuk leke kalir iz kalir. O tenler acayip hassastir dis etkilere karsi. Cilt alerjilerine karsi bilhassa cok dayaniksizdirlar. Sivilce ve yaralar beyaz tende cok igrenc görünür. Azicik kil olsa hemen belli olur. Cok esmeri de erkekler hic sevmez o da biraz iticidir. ikisinin ortasi olmasi gerekir. Bugday tenli en iyisidir
11 Yorumla
Soran+1 yılBuğday tene de bişey demem esmer olmasında aynen beyaz olmanın tek kötü yanı o hemen yüzde parlıyor ve cildim çok hassas
Tamam bembeyaz süt gibi teni seviyorum ama ne ameliyati Michael Jackson musun sen :D
26 Yorumla
Soran+1 yıl:D Aklıma benmde hep o geliyor onu yazcaktım guncellemeye aslında valla sut gibi beyazım elimde olsa ameliyatla dahada beyazlatırdım kendimi
Soran+1 yıl:DDD olsun
Soran+1 yılSenin dediğini onayladım ben :)
bembeyaz süt gibi pürüzsüz bir tene kim hayır diyebilir
albenisi çok fazla :)12 Yorumla
Soran+1 yılAynen çoğu erkek böyle demiş cidden tüm erkekler böylemi isterkii
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyaz tenli görünce benim içim titriyor hele birde bariz beyazsa süt gibi aman Allahım. .
29 Yorumla
Soran+1 yılHelal kankaaaa
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama kanka abartmıyorum gerçekten beyaz ten insanın başını döndürüyor azda eli yüzü düzgünse yemede yanında yat, ayrıca araplarda bir söz vardır "beyaz ten güzelliğin yarısıdır" diye.
Soran+1 yılArapları yerim ya ne güzel konuşmuş canlarım aşklarımm
Cevap sahibi+1 yılBeyaz tene olan özlem ve sevgilerinden söylemiş olmalılar
Soran+1 yılAynen kıymetiini bilsinlerrr
Cevap sahibi+1 yılBiliyorlardır diye zannediyorum çoğunlukla esmer oldukları için beyaz tenli biri farklıdır onlar için
Soran+1 yılFarklıyız :D
Cevap sahibi+1 yılYok artık yaa heralde zenci başka bişey Araplara zenci dediğimide nereden çıkardın esmer olmayı kastediyoruz ama hiçte dedipin gibi değil yemen mısır ve suudiler ağırlıklı olarak esmerdir araplarda ençok suriyeliler beyaz tenli oluyolar
Süt gibi olmalı baktığında böle insanın içi gitmeli diğerlerini saymıyorum bile :)
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen sayma :D
Soran+1 yılEvet
+1 yılBembeyaz sut gibi ten, porselen gibi olsun soyle. Sogukta yanaklarim al al olsun dudaklarim morarsin. Bakmaya kiyamasin insan. Cok istesem gunese giderim esmer olurum. Gunes bedava
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen süpersnn :DD :*
Gizli Üye(30-35)+1 yılBembeyaz ten varken kapkara tenin neresini seviyorlar anlamıyorum :)
58 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım ıyyyy
Cevap sahibi+1 yılAslında kendilerini avutuyorlar esmer olunur ama beyaz ten olmak kolay değil ve herkese yakışmaz sana laf atanları kara kıçlarına tekmeyi bass :)
Soran+1 yıl:D Aynen canım esmer olmak için her yol var solaryumlar kremler her yolu var ama beyaz olmak için amelyata girmek gerek oda zor iş tum cildin ölme riski büyük :) bunlarda ancak boş boş afkuruyolar benm beyazlığıma kmse laf etmiyor aksine herkes çok beğeniyo :) bu sevgilimde beğeniyorda adı üstünde eski inadıma sinir etmek için diyor esmer olsun yeter :)
Cevap sahibi+1 yılSevgilin esmer mi :)
Soran+1 yılHayır kumral :) esmerlere bakarmıyım eski sevgilim o halada sevdiğim 4çıktığım oldu hiçbiri esmer değildii
Cevap sahibi+1 yılSana esmer olsun dediğinde sende bembeyaz olsun de gıcıklığına bişey diyemez bidaha :D
Soran+1 yılAynen canım ben başka yolla belirttm ama :D
+1 yılBeyaz kadın dedin mi duracan o iş bende hepsi benim bebeklerin gibi
32 Yorumla
Soran+1 yıl:DDDDDDDDDDD delii
- +1 yıl
Ne yapcan işte herkesin popisi var
Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Beyaz Süt gibi bir ten
152 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemedede benmki
Esmer bir erkeğim. Açıkcası beyaz tenli olmak istemezdim. Erkekte beyaz tenin yakıştığını düşünmüyorum. Bayan için soruyorsan eğer, tabiki süt gibi beyaz bir teni olmasını isterdim. Sarı saç ve bembeyaz ten...
10 YorumlaDiğer konusunda 719 cevap paylaştı. Ben Kendim Beyaz Tenli Ve Hafif Sarışın Biriyim Zaten Ondan Dolayı Kendi Ten Rengimi Beğenmiyorum Esmerler Ve Siyahi Olanlar Bana Çok Çekici Gelir Bayılırım Esmerlere
10 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli olup içten içe esmer olamadığı için tutuşan, yarın öbür gün cebinde parası olduğunda ilk iş solaryum salonlarına koşacak bir kız tipi daha:d
25 Yorumla
Soran+1 yılOhaaaa Allah belamı versinki yok öyle bişey l*n benm beyaz ten hastası olduğumu tanıdığım herkes bilir valla şu an sinirden elim ayağım heran titreyebilir midem bulandı öğkkkk dünya yıkılsa en zengin olsam esmer olmam iğrenççç ıyyyy napcam bilemedm
- +1 yıl
Kendini bu kadar yerden yere atmana da gerek yok ki anladık beyazsın iyi güzel ama esmer olmak başkadır zevk meselesi bu konuyu niye bu kadar büyütüyosun ki
Soran+1 yılÇünkü bu konuda takıntım var ve nefret ediyorum esmerlkten sende bianda esmer olmamı istediğini sandığın için kötü oldum emin ol bak ömrün boyunca mutlu olcan ama esmer olcaksın deseler olmam başka herşeyi yapardım karalık bana göre dğeil
- +1 yıl
Allah başka takıntı vermesin de.
senin ki de ne l*n öyle kanı çekilmiş ölü gibi:d
Soran+1 yıl:D Harbiden kansızım zaten ama ölü görünmüyorm Amin :DD
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılphoto.hanyu.iciba.com/.../...374f457047_5flshK.jpg
bunun gibi olursa bembeyaz süt gibi bir ten :D10 Yorumla
+1 yılBeyaz ya bende beyazim beyaz severim esmerler itici oluyo bence. BENİM FİKRİM
11 Yorumla
Soran+1 yılSüper fikrin canım kutlarımm
+1 yılEsmerlerden nefret ettiğini soyleyıp duruyorsun biz niye esmer seviyoruz diyelim ki " ıyk esmer kızlardan nefret ederim " de diye mi?
10 Yorumla
+1 yılesmer seviyorum
ben esmerim , beyaz hatun yanımda olursa , siyah beyaz oluruz :D40 Yorumla
+1 yılBeyaz olsun. Sıkılınca solaryuma atarız problem değil sdkfjsldf
15 Yorumla
Soran+1 yıl:D Kolay o
- +1 yıl
Şaka bir yana esmerler nedense bana hep itici gelmiştir. İstedikleri kadar güzel olsunlar ama hep bir sinsilik var sanki yav
Soran+1 yılDoğrudur canm ama bana görünüş olarak daha itici hepp kara kara o ne öyle bakınca insanın içi açılcak
- +1 yıl
o ayrı da bana karakterleri de bozukmuş gibi geliyor hep.
Soran+1 yılSen öyle diyosan öyledir kesn
Her ikisinin güzel ve ya yakışıklısından bahs ediyorsan, beyaz derim
11 Yorumla
Soran+1 yılDeee bencede :)))
+1 yılsevgilin beyazın tadının olmadığını anlayıp esmere yönelmiş olmalı :))
21 Yorumla
Soran+1 yılİnadıma dedi bunu anlayamaz olmadığı için böyle bişey
+1 yılBeyaz olmama rağmen esmer seviyorum, esmer bambaşka bence tabi o kişiyede esmer olmak yakışıyorsa😊
12 Yorumla
Soran+1 yılBeyazlığının kıymetini bil canım
Ten rengi beni pek ilgilendirmez 1-0 olsun benim olsun.
10 Yorumla
+1 yılBembeyazdım herkes kansız misin diyor ama doktora gittiğimde turp gibisin maşallah dedi hsbxbhxhzhsj
00 Yorumla
+1 yılbeyaz iyidir ya esmer sevmiyorum ben beyaz çok güzel oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
- +1 yıl
nedense şu bronzlaşma olayı çok anlamsız geliyor b. k var sanki
Soran+1 yılAynenn ıyyyy beyn yokki
+1 yılBen beyazım beyaz severim kızlar da esmer öğk. Ama erkeklerde olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD ay canım ne güzel konuştun öğkk aynen ıyyyyyyy
- +1 yıl
:D haha aynen
Böyle kumral olacak. Saçları da hardal sarısı :) ama tabiki esmer. Süt gibi ne o öyle mermer gibi aaa.
10 Yorumla
+1 yılBembeyaz süt gibi ten.
36 Yorumla
Soran+1 yılKesnlkle :D
- +1 yıl
Erkeklerde esmer seviyorlar ama işte :D
Soran+1 yılSen erkek değilmisin beyaz seviyosun ama :D yo çoğunun dediği belli :)
- +1 yıl
Yanlış anladın :D:D
Diyorum ki kızlar erkeklerde esmer seviyor :D - +1 yıl
Yani esmer erkekleri seviyorlar layn anla :D
Soran+1 yılHa ama cümlen öyle olmamış napıyım ben kumral seviyorum
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz olsun benim olsun ömrüm boyunca tapayım ona
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru tespit kanka
- +1 yıl
Eyvallah kanka. Kara kuru'nun biri de eksilemiş hemen...
Soran+1 yılAynenn ıyy :D
- +1 yıl
:-)
- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılbembeyaz süt gibi bal dök yala off süper ötesi mi?
esmer mi? :)) sorarken torpil geçilmiş cevap vermicem :D11 Yorumla
Soran+1 yılNe torpili anlamadım
+1 yılçok beyaz da değil aslında. Hem böyle bişey de söylenmez ki bazen seviyorsun çok seviyorsun bakıyorsun ki kız bayağa bayağa hiç tipin değil ama çok sevmişsin haberin yok bir kriterim olamaz.
00 Yorumla
+1 yıloldugum gibi beyaz :)
11 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi kara bir erkek maymunda eksiliyor :DD
esmer :) ama doğal esmerliği öyle bronzla falan değil yani
30 YorumlaBen buğday tenliyim. buğday tenli ya da beyaz olsun :D ama buğday birazcık daha önde :D
20 YorumlaKadından kadına değişir. Asıl mesele kadının çekiciliği bence.
00 Yorumla
+1 yılBizim Türk erkeklerine soruyorsan eğer, kendini yorma. Bizimkiler ne bulsa yok demezler :)))
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen buğday tenliyim ve bence esmer kızlar çekici. Beyazlar etkisiz eleman
12 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi :))) çokta güzel duruyor herkes beyaz olamazz
Cevap sahibi+1 yılValla beyaz olmak isteyen de yok. Tezin yanlis beyazlar esmerlesemiyor ki kizarip istakoz gibi oluyorlar
"Ben esmeri fındık ile ben esmeri badem ile beslerim " diye şarkı var :D
Beyaz ten?10 Yorumla
+1 yılBeyaz olmayı ilk defa sevdim ajshwjgdjws. Kizarıyorum ben guneste ya sjxghshsh :( :(
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok hassasızzz
gerçkten ten renginin önemli olduğunu sanıyosun
aşık olursun gerisini gözün görmez elektirik meselesi10 YorumlaDiğer konusunda 535 cevap paylaştı. Beyaz tenli yeşil veya mavi gözlü mümkünse karadenizli
14 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz tenliyim ama renkli gözlü değilim karadenizliyim :)
Soran+1 yılTrabzon adres :DD
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuğday ten. Beyaz diyenler için de benim ev arkadaşım beyaz tenli ve kolunu bacağını hafifçe biyere çarpsın anında morarıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet hassasız ama herşeye rağmen çok seviyorum esmer olmasında ne olursa olsun
buğday tenli en güzeli çağla şikel gibi kömür karası değil latinler...
10 Yorumla
+1 yılBembeyaz ten daha iyidir. Yanında da, zifiri göz ve gece kadar karanlık bir saç daha iyi gider.
10 YorumlaKutsal üçleme;
Kızıl saç, beyaz ten, mavi göz olduğu için. Tani ki beyaz ten !!!10 YorumlaBeyaz ten iyidir en azından kıl sorunu çok az var xd
11 Yorumla
Soran+1 yılTek kötü yanı var bişey yüzünde çıkınca hemen parlar bu başka hertürlü beyaz
Beyaz sevme kirlenir sari sevme çillenir seveceksen esmer sev sevdikçe güzelleşir :))
40 Yorumlakalbim sevdimi bu iş bitmiştir kızılderili olsun sarı benizli
10 Yorumlabence esmer. bembeyaz kızlar bana ölü gibi geliyorlar
10 Yorumla
+1 yılbu aralar biraz esmerler gözüme güzel geliyor hayırlısı
10 Yorumla
+1 yılesmer tabiki daha ne olsun dicem ama fark etmez herkesin güzel olduğunu düğşünüyorum..
10 Yorumla
+1 yılEsmermi esmer okuyosun ama sadece yazın esmerim memnun deilim ama esmerlik bir farklı bakan gozunu alamıyo ruslar mesela
00 Yorumla
+1 yılkumral sarışın vücut daha bir güzel, ama esmer ve beyaz mı diyorsan beyaz
15 Yorumla
Soran+1 yılBeyazz :))
- +1 yıl
nee beyazsın ve sevişmek mi istiyorsun yoksa
Soran+1 yılSadece bembeyazım bukadarr
- +1 yıl
anladım ben seniiiiiiii
- +1 yıl
danışalım o zaman
+1 yılEsmer tabikide sorduğun soruya bak kız dediğin hafif yanık olucak :DD
10 Yorumla
+1 yılBembeyaz süt gibi olsun pilis ^^
21 Yorumla
Soran+1 yılAynenn :D
+1 yılBeyazsa beyazdır esmerse esmerdir kimin umrunda kalp sevsin yetmezmi?
00 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yıliçinde benim sevgilimi taşıyabilcek her tenden hatun olur :) insan olması yeter yani
10 Yorumla - Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılben bembeyazım erkekte de öyle beğenirim aslında ama esmer de çekici geliyor. kişisine göre diyelim
00 Yorumla
+1 yılÖlü gibi bembeyaz istemem tabi ama normal beyaz ten favorim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemedeki benmki
Kız belki olabilir ama erkek olmaz. İpneye benziyorlar benim kiz çevrem çok çoğu böyle düşünüyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılOLabilir esmer değilde kumral olsun erkekte
Soran+1 yılNe kandırması evet herşey esmerler için yazılmış ama ben nefret ediyorum esmerlkten ! bukadar basitt ıyy diyorum sadecee
- Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat