villalara gözüm çarptı da , L an dedim bakim bizimkilerden de villa da oturan var mı :D
ben mi ?
yok be abi , ben kömürlükte yaşıyorum :D
ben mi ?
yok be abi , ben kömürlükte yaşıyorum :D
Dayım yengem oturuyor zenginler ama bir bayram bile bize gelmezler fakiriz diye. Eğer villa da oturursam bir gün asla villa demem.. Ona çünkü bizim eski ev vardı. İki katlı büyük idi. Biz kardeşimle ona bizim villamız derdik. Bu olursa evet bizim de bir ara kirada oturduğumuz villamiz vardı. Olmasa şu an müstakil yine ama tek katli küçük bir şatomuz var 😊
:D şatonuzda mutluluklar :>)
Şöminenin başında şarabımı yudumluyorum.
Arada da şömineye banknotlar halinde para atıyorum.
:D sussssss sabancılardan olduğunu kisme farketmesin sanane cik :>)
:D.
Ricam Dasın sanane cik :>)
kümesin içine superonline çektirdim saray gibi ötesi var mı sdgfh
Cevap
9Cevap
Vilya da oturuyoz biz sonradan görmeyiz 😁😁😁 yoktur bence :)
aşşağıda var mış bitane hatun ama ne hikmetse 1 xper :D halbuki başlıkta Fakeler gelmesin miştim :>)
Biz oturuyoruz ama keske aprtta otursaydik evde kimse kimseyi gormuyor herkez bir odada komsular az ama eve birini atsan yukarda uyusa kimse cakmaz :D
yazlık var dublex.. kışın apartman dairesindeyiz.. ama gel gör ki ben yurtta yaşamayı tercih ediyorum :D
saçmalamayınız kuzu postu üzerinden check-in yapıyorum şu an şöminem cızır cızır yanıyor şampanya yok onu da adonisli herifim getirecek.
Bizim yazlık villa ama 3 aile oturuyor. Sağ sol dubleks iki katlı biz ikisinin üstündeyiz.
bizim durumumuz iyi müstakil villada oturuyoruz. havuz falan yok o kadar değiliz.3 kat bahçeli. bir kısmında otoparkımız var 4-5 arabalık. öyle yani..
Bahçeli ve havuzlu bir ev diyorsanız eğer evet
Allah daha çok versin usta :>)
Evim gözümde Villa gibi
Yok anam nerde ya. Normal apartman dairesi.
swarmda herkes malikanede yaşıyor o olmaz mı :)
Yuhanasininami hagdjd daha neler :D
Ben bir kez oturmuştum.
Bizde harebe bir evde yaşıyorum
Gönüller bir büyük yuva
bizim apart iki oda bir mutfak küçücük :(
Yok kanka mahallede büyüdüm ben 😄
yok hacı fakiriz valla
villa mı o ne la
:D :D villa ne ararla bazarda :>)
Cevaplara bak ya :D :D
ögrenci evi villası. exe
Hic villamiz olmadi