Diğer her yonum iyi olmasına rağmen yakışıklı erkekler beni farkedemiyor. Hiç kıyafetim yok. 300 liralık bursla tum ayımı geçiriyorum yurtta kalıyorum. Nasıl nereye alışveriş yapayım? Deri ceket almak istiyorum 2 yıldır 200 lira ceket... Bu ne kadar iğrenç birşey mıdadan da kızların şıklık yarışından da bıktım valla. Kişilik karakterde işe yaramıyorbir yerde. Ne yapayım?
Cevabın nedir?
+1 yılkarşim sana bişeyh söyliyim mi ailemin eşşek gibi parası var 480 m2 evde oturuyolar benimde bir şirketim var ama çalışmadığım zamanlar da 2. el kıyafet giyiyorum şimdikiler organik diyolar ya onlara eski oduncu ceketleri vs. o tarz kıyafetler giyiuorum ve umurumda değil para neden umurunda olsun ki modern dünyanın kölesi olmaktan başka ne yapabiliyoruz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de herkes takıyor onemsiyor ama? Dilenciye kimse aşık olmaz mesela aşk guzel yakışıklı zengin içindir :) oyle yani. Bana utopik geliyor bu.
- +1 yıl
yooo ne alakası var benim çevremde çok insan var para göz, üst düzey ve orta düzey yöneticilere eğitim veriyorum ben orada işte insanlar oluyo dediğin türden işte yakınlaşıyoruz falan benim dışardaki halimi bir görüyo :D umrumda değil param var kalbim de var mutluyum ama köle değilim aşk para değil bir gün bu halimi seven biri mutlaka olucak bilyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBakmlı derken temiz ve düzenli bir tipi kastediyoruz. Yakışıklı erkeği her türlü tavlarsın güzelsen. 1 hafta içinde de kapının önüne koyar.
Koymadıysa da iyi sevişiyorsun 1 ay sonra koyacak demektir.
1 ay sonra kapının önüne koymadıysa aldatıyor demektir.
Hepinize kolay gelsin kızlar.04 Yorumla
Soran+1 yılYaa illa piç olmasına gerek yok ki. Muhendislik okuyorum muhendislikte yakışıklı normal erkek ne yani... Zoeir mu bu hiç piç değil muh erkekler bir kere. Ama gorsellik arıyor erkeklerin hepsi bu dgru. Kadınsılık yok diye benimle çıkmayan bir erkekle tanışmıştım :D:D makyaj yapmıyorsun iyi giyinmiyorsun evde kalmaya mahkumsun dedi.:D
- +1 yıl
Ne diyosun kızım Hiç bir şey anlamadım. -_-
Soran+1 yılİllayakışıklı diye piç olmasına gerek yok diyorum. Mankende aramıyorum zaten. Yakışıklı muhendis arıyorum, guzel muhendisim bnde çunku. istemek hakkım değil mi? Ama erkekler çok gorselliğe takıyor. Kızlardan daha çok. Makyaj yok topuklu yok diye bana evde kalmaya mahkkmsun diyen bir erkek bile tanımıştım dedim.
- +1 yıl
Bizim sınıftaki Mustafa'yı ayarlıyım sana. Makine Mühendisliği okuyoruz. Yakışıklı çocuktur.
+1 yılKadının en etkileyici süsü gözleridir. Çok pahalı kıyafetler le zombi gibi bakan kızlar zombiler le çıkar. Gözlerinde sonsuz ruhu gören ruh sahibi ise cennetteki halini sonsuz güzellikteki halini görür :)
02 Yorumla- +1 yıl
Tabiki :)
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkıyafetle yakışıklı veya çirkin istediğin erkeği tavlarsın ama o sana değil kıyafetine vurulan insandır kıyafeti çıkardığın an yanında göremezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılValla teori boyle de uygulama bu değil ya herkes bir dış gorunuşe bakar yani.. Cidden bazı kızlar çok şık.. ama hep pahalı ya bikazak 50 lira etek 40 lira ortalama bir de.. Bazı yerlerde daha pahalı...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
+1 yılyarar yarar. benim güzel ama öyle durumu olmayan sevgilim vardı. yurttaydı hep aynı kıyafetleri vardı makyaj yapacak kadar parası dahi yoktu. O kadar kötüydü. Ben aşkımdan ölüyordum harika bir insandı. Gerçekten seven kıyafetini sevmez. kafanı yorma. Her şey para değil. Seninde işin olucak para kazancan. Karakterden ödün verirsen hiçbir önemi yok
14 Yorumla- +1 yıl
Kız bende 3 yaş büyüktü benim okul uzundu daha bitmesine hazırlık hariç 5 sene vardı kız küçük yerde yaşıyordu ve bana dedi ki emre ben küçük yerdeyim ailem istanbullu birini istemiyor ve sen daha bide askere gidicen yıllarca beklemek sana da bana da zarar vericek. Seni seviyorum ama bu olmak zorunda bugün olmasa yarın olacak dedi ağlaya ağlaya ayrıldık. Hayatımdaki en dürüst ilişkimdi.
- +1 yıl
Diğer konusunda 309 cevap paylaştı. 21 yasındayım o bakımlı suslu kızlar hiç bir zaman gözum olmadı bazen kactıgım oldu onlardan bakımsız kız can kurban doğaldır makyajsız dar pacasız duz gece gezmeyen her cıksıtı erkekler öpsup koklasmayan kız benim için candır annem içinde gelilkli adayı yokluk gören kızı severim seviyorumda ama malesef o kız degerimizi anlamıyor
00 Yorumla
+1 yılSen doğru ol, doğal ol. Senide doğru ve doğal bir erkek bulsun.
Sizin böyle özentileriniz nedeniyle birde evlilik yapıyorsunuz, geçici heveslerinizden dolayı o yuvalar yıkılıyor. Senin gibi düşünen kızları Allah kimseye nasip etmesin. Doğru insanı bulayım düşüncen olacağına, yakışıklıyı nasıl bulurum derdindesin. Bu kadar basite düşürmeyin kendinizi. Kaliteli olun biraz. Kalite de kıyafette değil, beyinde biter...01 Yorumla
Soran+1 yılSiz guzel kız aramayı biliyorsunuz ama? Guzel kızlarla gezip gezip sonra saf kızla evleniyorsunyz ama? Ben neden yakışıklı isteyemeyim? Namusluyum diye bu mu olması gerek? Bende yatıp kalkıp yakışıklı çok bukabilirdim ama bana aşıkolsun istiyorym.
+1 yılGüzel şeyler pahalı olmak zorunda değil 200 tl'ye deri ceket alacağına 100 tl'ye iki tam giysi kombini yaparsın
10 Yorumla
+1 yılYa böyle yazanları görüyorum :(( Üzülüyorum ciddi anlamda.. Adaletsizlik gelir dağılımının eşit olmaması :( Kimisi milyarlar harcıyor aylık.. Kimisi 300 lira ile zor geçiniyor ya da geçinemiyorum.. İsyan etseniz bir şey diyemem hakkınız :((
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. ya zaten erkek senden gerçekten hoşlanıyosa pek onlara bakmaz anladın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşık giyinmek istiyorsan çok parayla alakalı bir şey değil. uygun mağazalrdan hatta pazardan bile alsan kendine yakıştırıp taşıyabilirsen giyersin. illa orjinal 200liraya deri ceket alman gerekmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılYa yalan bu yaaa pazar malları kotu.. Pazardaki ile kotondaki gomlek aynı durmuyor bu bariz gerçek... En aşağı kazak 40 50 lira lutfen yani.. Pazardan deneme şansın bile olmuyo ayrıca yuru yuru bulamıyorsun tabiki mağaza olmak zorunda artık pazar devri bitti.. Magazalar daha kaliteli onlarda 30 40 tl den başlıyo 300 lira benim tum aylığım :D:D:D
+1 yılsenin gibi efendi paranın kıymetini bilen kız lazım bize parayı çarçur eden değil :) adamın dibisin sen :)
00 YorumlaSenin yüreğin zengin olsun o varlık fukaralarıda sana kurban olsun sen adresini ver söz bir kardeş olarak deri ceketini ben yolluyacağım kardeşce hediyem olsun
00 Yorumla
+1 yılne elbiseler gördüm içinde insan yok nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok gece gece üzdün beni :(
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( uzulme boşver oğrencilik devri bittiğinde ancak..
- +1 yıl
elimde değil ki dayanamıyorum böyle şeylere :( boşver öğrencilik bittiğinde de sen giyinirsin inş en güzel elbiseleri
Soran+1 yılİnşallah.. Dunya kotu valla :D:D babam yeterince dolandırıcı bir adam olsaydı belki baska olurdu :D:D:D neyse ya nenden kotulweri de var :D:D
- +1 yıl
bu devirde namusu ile zengin olan az :) artı bir kızın elbisesine şekline bakan erkekten de uzak dur zaten
+1 yılBirini tipinle , giyiminle tav edeceksen boşuna uğraşma. Üstünde elbise yokken daha rahat tavlarsin.
00 Yorumla
+1 yılsaçmalığa bak yaa yakışıklı erkek diye kendini süslücek cok basitsiniz
110 Yorumla
Soran+1 yılOyle... Bakmıyor musunuz? Şekilci değil misiniz? Kezban niye diyorsunuz kızlara o halde?
- +1 yıl
kim diyooooooooooo? onu diyenler senin yakısıklı diye kostugun insanlar işte
Soran+1 yılBen aslında takmıyordum tipi ama artık bende onemsiyorum bu gerek. Hem insan istiyorda yanında baktığında heyecanlansın. Şişman kısa bir erkekten kim heyecanlanabilir? Ben guzel bir kızım sadece bakımlı değilim. Dolayısıyla istemiyorum tipsiz. Artık bende standart koydum.
- +1 yıl
sen bu kafayla gidersen düzgün insan bulamazsın seninki özentilik Allah bilir 18dir yaşın
Soran+1 yılAmaaan bna ne yıllarca bakire bekledim hayatta tipsizle evlenmem..
- +1 yıl
yakısıklı erkek sadece senle ilgilenmez etrafondaki diğer kızlarlada ilgilenir neyse ergenlikte olur yaşın gecinec anlarısn
Soran+1 yılYakışıklı ve duzgun de olablr... Ben de guzel ve duzgunum oluyor yani.. Bende brad pitt aramıyorum zaten175 ve ustu zayıf eli yuzu duzgun erkek arıyorum bu mu çok?
- +1 yıl
181 zayıf eli yüzü düzgünüm ne kazandık sanki?
Soran+1 yılTamam işte bu yeterli manken aramıyorum bende. Buyuk beklenti değil bence.
- +1 yıl
valla kızların beklentilerini karşılamıyo maalesef bende kalkıpda makyajlı bilmem ne kızlara bakmam tiksinirim doğal olsun
+1 yılKafanı böyle boş şeylerle doldurup okul hayatını zehire çevirme.
10 Yorumla
+1 yılSen bir kızsın eger albenin varsa ki yok belliki her turlu erkekler seni farkederdi
05 Yorumla
Soran+1 yılBen diğer kızlar gibideğilim
- +1 yıl
Ya guzelsen erkekler seni farkedeer kuzum demekki guzel degilsin o is cantayla ceketle olck is degil. Malesef erkekler cantaya cekete bakmiyo. Kadinlar boyle seylere dikkat eder paraya pula vs vs..
Soran+1 yılFoto gostermek istedim ama yapmıcam.. Boşver
Soran+1 yılGuzel olmamaktan oturu değil artık namuslu kızların değil, mini eteğin makyajın prim yapması mesele bu.
- +1 yıl
Foto atarmsn cok merak ettm
Bence sevgi önemlidir. Güzel görülmek göreceli. Bunları takma kendin ol yeter. Burs konusunda daha fazla burs istersen yardımcı olabilirim.
00 YorumlaHaklisn valla cok goruyorm haksizlik yani onlar 2 bin tllik canta aliyor bazi kizlarda bir telefon alamiyr bana yaz sana yardmci olacam bu konudae
00 YorumlaTek bir erkegi tavla yeter ondan sonrasi iyi degil. Hersey giyim değildir. Insanlik olsun, egoist olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen benimde hiç kıyafetim yok hergün değişik kıyafet giyen modayı takip eden kızlara sinir oluyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Canım ben doğal insanlarıda süslü insanlarıda severim ben doğal bir kızım ama oyle kötü bir yerdeyiz ki illa laf sokmadan yapamıyoruz sizeneya onlarda farklı giyinmek istiyo kimi açık giyinir, kimi çok açık giyinir, kimi turbanli gezinir, vallahi çok boş şeylerle uğraşıyoruz yazık çok yazık kimse kimseye karismamali sen kendine bak yeter
- +1 yıl
Pazardan alabilirsin meseka
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki sen güzelsin birde yakışıklılar bakmıyor demez mi
17 Yorumla
Soran+1 yılGuzelim.. Gerçekten guzrlim
Cevap sahibi+1 yılİşte buna sevindim. Seni sevecek birini bul bırak yakışıklı merakını
Soran+1 yılNeden ama dengim istiyorum.. Mukemmel olmasın ama eli yuzune bakılır olsun herkes dış gorunuşe bakar.. Eger oyle olmasaydı modaya boyle meraklı olmazdı kızlar erkekler.. Hetkes bakıyor..
Cevap sahibi+1 yılSonuçta sana yakışacak çanta felan almıyorsun. Bunu önemi yok. Görmüyormusun etrafındaki evli mutlu aileleri çirkin güzel hiç fark etmiyor. Ama benim ilişki düşüncem farklı evlilige kadar gitmez diyosan bişi demem
Soran+1 yılYa hem guzel hem iyi de olabilir... Onu istiyorum yakışıklı değilse evlenmem de neden ama.. Ozellikle boy takıntım var.. Benden uzun erkek istiyorum..
Cevap sahibi+1 yılUmarım istediğin hayatı ve istediğin yakışıklıyı bulursun
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılKıyafeti beğenilenler, bedeni üzerinden gelecek vaad eder.
00 Yorumla
+1 yılKıyafetin etkili olduğu doğru ama seni sevecek olan her türlü sever
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben giyiyorumda ne oluyor sanki
allah iç şıklığı versin20 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. uygun fiyatlı seylerle de dikkat cekebilirsin tarzını degistir biraz yenilik kat kendine
00 Yorumla
+1 yılAdresını ve almk ıstedıgın ceketın resmını yolla sana hedye edyım
01 Yorumla- +1 yıl
Yalncı
+1 yılcanim kendin dikebiliyormusun?
14 Yorumla
Soran+1 yılYok artık :D:D hayır :D
- +1 yıl
haha guluyorsun ama :) kendi kiyafetlerini degisik kumaslarla sekillendirebilirsin
Soran+1 yılYetenegim yok ki ama olsa idi keşke :):) guzrl fikirmiş hiç elim yatkın değil
- +1 yıl
ben bazen kendim biseler ekliyorum :) guzel oluyor tavsiye ederim :)
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Elbise falan hikaye seven adam sever
00 YorumlaDiğer konusunda 487 cevap paylaştı. İşini gücünü oturtunca halledersin merak etme.
00 Yorumlahaklısın ama calısabilirsin demogoji yapma bence
015 Yorumla
Soran+1 yılHem çalış hem oku çok zor... Derslerim aksar..
Soran+1 yılBen erkeklerin bu derece gorselliğe takılmasına kızıyorum.. Ama tabi herkes bakıyor ama şeye kızıyorum kızlara şık olmanın dayatma yapılmasına, bu tarz benim gibi yarışmalara, kızın illa bakımlı olmak zorunda olmasına, kezban denmesine.. Kıza tek kaş diye laf atan erkek kıl yumağı oluyor... Haksızca...
- +1 yıl
ben çalışmıyorum ama benım okulda ki nerdeyse tüm arkadaşlarım hem okuyup hem calısıyolar hemde özel ünideler. bence sıgınma bu olayın arkasına. hayatında istediklerini elde etmek istiyosan calısacaksın. ben bişey almak istiyodum günde 20 saat calıstım yazın. sıgınmamak lazım bu durumun arkasına. herkes calısıyor.
Soran+1 yılAçık soyleyim garsonluk burger da çalışma falan yapamam... İş bulmak da o kadar kolay değil hem.. Muhendis çıkıcam onca sene okudum.. Bunları yapmıcam elbette..
Soran+1 yılBana ne ya çalış o zaman pestilini çıkarıyorlar çok yorucu o işler.. Akşama kadar kasiyeri tutup 900 lira veriyor vermiyor rezillik oyle yoramam kendimi erkekler az şekilci olsunlar :P
- +1 yıl
o zaman yakın böyle tatlım. erkekler istikrarlı kızları severler. tuttugunu koparan insanları severler. bence senın derı ceketı alamamanda değil sorun istikrarsız olmanda. hayatın boyunca da böyle olacaksın. ayrıca calısmaya ıhtıyacım yok. ayrıca bişey istersem ailemden istemeye yüzüm olmazsa çalışırım. hadi eyv.
Soran+1 yılTuttugunu koparan haaaa? Muhendis im ben... Mesleğimi yapıcam garsonluk değil.. tuttugunu koprmasam iyi puanlar alıp yurt koşelerinde okul okumazdım..
- +1 yıl
muhendis falan değilsin. daha olmamışsın. mühendisim triplerindesin ama deri ceketi 2 senedir alamadım diyosun. sana müstehak. aşağılık kompleksin var cok belli. millet ne şekillerde okuyor muhendisliği onu bunu. sen yakınma hiç. bak konusmalarımızı bastan oku anlayacaksın. iyi akşamlar..
Soran+1 yılAy bir git yaaaa... Sana ne sana duşmez burada yaşam hikayemi anlatmam gerekmiyor.. Kusıra bakma da azla yetinmicem... Muhendisim evet... Zengin olmak için de çok şey yapacağım zaten. sadece şu an için sıkıntı.. Ayrıca çektiğim sıkıntıları da bilmiyorsun yarım çeyragim bile etmezsin.
Soran+1 yılBeni babam ozel okulda pilotluk okutmadı. Memur ailenin gorme kaybı olan kızı olarak İstanbul'da muhendislik kazandım 4 sene evvel populerken..
Soran+1 yılDemogoji yapmıyorum. Çıkıp çıkmayacagıma da ben karar veririm.
Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. kıyafetin içindeki önemli takılma böyle şeylere
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler onemsiyor ama? Demiyonuz mu kadın gibi kadın olsun, kadın bakımlı olcak, iyi giyinecek suslenecek? Bunu sizler istiyorsunuz.. O bakımlar bedava olmuyor işte :D
Diğer konusunda 7b cevap paylaştı. 200 lira bir ceket o nasıl bir ceket la :S
00 YorumlaBoşver ya sen okulunu düşün Allah yardım cın olsun
00 Yorumla
+1 yılDerslerine çalış.
10 Yorumla
+1 yılÇalış sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnce doğal ol şahsen bn doğal kızlardan hoşlanıyom
00 Yorumlazor be kuzum
00 Yorumla
+1 yılAllah versin 😀
00 YorumlaDogal olarak