arkadaşlar son aylarda sürekli saate baktığımda hep aynı sayıları görüyorum 11:11 , 19:19 gibi en son biraz önce 23:23 denk geldi merak ettim bunun bir anlamı varmı yada böyle denk gelen?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşim kesinlikle varlıkların bir üyonu
hiçbi surette de onlar melek değil bunu bil çok güzel surette de gelebilirler
ama meleklerin bize görünmesi yasaktır, zaten göz yapımız buna şu an uygun değil
lütfen kendini koru, merak etme ve iletişime geçmeye çalışma
ülkemizde bu melek çalışmaları (halbuki gelen cindir ) çok yaygınlastı
umutsuz ,din konusunda bilgisiz insanları bir ümit vererek çekiyorlar yanlarına
lütfen uzak durun
size tavsiyem kuran-ı kerim ve hz muhammed in hadisleridir
facebook üyeliğiniz varsa hadis ve ayet sayfalarına uye olun
hergün geliyor
rehber olarak o yeter161 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl''Meleklerle Yaşamak'' adlı kitabı okumanı tavsiye ederim bu sayılarla ilgili çok ilginç açıklamalar var... Ayrıca biri seni falan düşünmüyo bil yani bunuda :)
112 Yorumla
İkizler+1 yılaaa o kitap bizde var aynı durum bendede oldu annem okumustu bakıyım bendee
+1 yılEvet arkadaşım da bakmıştı 7 ay sonra öldü sakın fazla bakma valla şuan son aylarını yaşıyor olabilirsin fazla baktıysan bence bütün saatleri kır at yeni saat alıp kendine bir iyilik yap birde aynı sayıları gördünmü hemen kafanı başka yere çevir görmemiş gibi davran. tövbe arkadaşım ne gibi bir anlamı olsun istiyorsun batıl inançlar insanların yarattıhı makine ve zaman birimi yani hiçbir anlamı yok 12:30 1:15 neyse 11:11 de o yani :D
112 Yorumla
Kova+1 yılİkiz alevleri araştırmanı oneririm.
+1 yılBana 2 3 aydır oluyor sürekli aynı rakamları görüyorum. Bugün doğalgaz aletinin üzerine bakarken. Saat 17:17 gördüm sonra evde telefonla oynarken 23:23 gördüm telefonu oynamayı bıraktım dur bir saate bakayım dedim sonra bakayımmı bakmayayımmı terddüte girdim baktığımda saat 00:00 oldu
103 Yorumla
Kova+1 yılİkiz alevleri ve ruhsal uyanışı araştır..
Aslan+1 yılGerçekten beni korkuttun ya hergun neredeyse 3 kez görüyorum ve şu an aşırı korkuyorum
Kova+1 yıl@Bonnieboni korkmana gerek yok kotu bisey degil cok uzun konu arastirmani oneririm o yuzden
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
25Cevap
Önce bildiğini beyan eden bir giriş yap ki ne dediğine itibar edilsin.
Melek sayılarından kasıt nedir? Bilgin yok tabi. O halde işkembeden sallama.
Melek sayıları özellikle yeni ahitte Hz İsa’nın havarileri (halifeleri) tarafından Hz İsa’ya gelen Allah’ın mesajlarını numara vererek yazarlardı. Bundan evvel ise KELDANİ isminde bir alfabe vardı bu Alfabe Kalde [Haldiler] tarafından kullanılırdı. Sayılar veya rakamlar ın gizzi varoluşsallığın başlangıcı veya başı sonu olmayan bir zaman kavramıyla affedilebilir. Bu kısa temel bilgiden hareketle Tanrı yüksek mertebeli meleği ile kendi mesajlarını peygamber (seçilmişler) e iletir ve bunlarda da sayıların olduğunu görmekteyiz. Kadim eski Mısır’da hatta Sümerler’de de görmekteyiz. Kur’ana baktığınız zaman ise şu mesaj dikkat çekici “Biz her şeyi saydık ve kaydettik” veya bir başka mesajında “Üzerinde 19 vardır” demekki sayılar rakamlar bizim sözelliğimizin digital dökümüdür. O halde gördüğünüz saatler hep aynı veya çift ise bunları numeroloji bağlamında tanımlarına bakın. Melek numarası deyimi ise Hz İsa’nın daimi olarak havarilerine Tanrının mesajlarını yazdırdığı saatler veya mesajların sıralama numaralarının hıristiyanlarca önem arzettiğini dolayısıyla da bu bağlamda bu ayet numaraları veya ayetlerin yazdırıldığı saatlere değer affetmişlerdir. Ama şimdi sıkı durun. Gerçek şu ki melekler insanlarla konuşmaz ama mesajlarını iletir. Bu mesajları daha çok kişinin mülaki olduğu uğraştığı materyal veya düşünselliğinde var olan madde üzerinden verebilir. Unutmayın ki rüya melekleri vardır ve bize ders niteliğinde rüya sunarlar. Onlar bu rüyaları seçmez. Bizim zihin altımızda olanlardan bakarak sunarlar.100 Yorumlabana da sürekli oluyo ya her gün 5 6 kez falan yani olası ihtimalden fazla hem de çok zaten günün 10 saati uyku ya ayırsan geriye kalan 14 saattin en az 5 saatini aynı sayıları görüyorum :D biraz saçma ama dilek tut diyorlar hep :D :D :D
Bugün uyandığımda 10.10 du biraz önce de 13.13 ü gördüm bakalım gün bitene kadar daha neler olacak.. :D bazen işaret gibi geliyo bana korkuyorum32 Yorumla
Yengeç+1 yılsevdiği seni düşünüyor demektir o :))
Kova+1 yılRuhsal uyanışı araştırmanı öneririm bu ruhsal uyanış belirtisidir aynı şekilde ikiz alevinle karşılaştığıni belirtir "melek sayıları" meleklerin gönderdiği mesajlardır hepsinin anlamı vardır...
Ruhsal uyanışı ve ikiz alevleri , ikiz alev yolculuğunu kesinlikle araştırmanı öneririm..🙏
bılınc altı saatını bunlara programlamıssın:)
kımısı ıstedığı saatte uyanmak ıcın programlar sen de aynı rakamları gorebılmeye:P61 Yorumla
Kova+1 yılRuhsal uyanışı araştırmanı öneririm bu ruhsal uyanış belirtisidir aynı şekilde ikiz alevinle karşılaştığıni belirtir "melek sayıları" meleklerin gönderdiği mesajlardır hepsinin anlamı vardır...
Ruhsal uyanışı ve ikiz alevleri , ikiz alev yolculuğunu kesinlikle araştırmanı öneririm..🙏
Hicbi sey tesaduf degildir
Ben " kim beni düşünüyor mına koyim" deyip geçiyorum :D
190 YorumlaBiri seni düşünüyordur ve ben buna inanırım saf saf. :D
Olabilir.30 YorumlaBana da cok oluyor mesela simdi saate baktim daha yeni yani saat Şu an 9:09 dun saate baktim 23:23 4 gun once saate baktim 19:19 1 hafta once baktim 22:22 korkmaya basladim her zaman boyle sayilar geliyor birde cok yakin araliklarla ne yapacagim ben?
00 Yorumla
+1 yılaynısı geçen hafta benim başımada geliyordu ne zaman saate baksam saat 16:38 di çok garipti sonra geçti
11 Yorumla
sevdiğin seni düşnüyo derler ama ben inanmam öyle hurafelere
21 Yorumla
+1 yıl"Biri seni düşünüyor." derler ama bana bu tür şeyler gereksiz geliyor. :D
11 Yorumla
+1 yılhe ya oluyo olmaz mı. popüler neden sevdiğin seni düşünürmüş. gerçekleşmişmidir benim açımdan evet. ama gerçek bir nedeni ve açıklaması bence yok
21 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılböyle şeylerden anlam çıkarmak saçma ama ben nerdeyse her gün 00.54e denk gelıyorum tuhaf :s
12 Yorumla
Kova+1 yılİkiz alevinle birleşme yolunda olabilirsin..
Kesinlikle ikiz, alev yolculugunu ve ruhsal uyanisi arastirmani oneririm
sağlam sövüyorlar diyorum ben kimisi biri beni düşünüyor seçim senin
30 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl11.11 sana süpriz yapacak . 19.19 seni öpmek istiyo. 20.20 seninle evlenmeyi düşünüyor :)
11 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 722 cevap paylaştı. Seni düşünen var... Mutlu olcaksan inan umutlanacaksan inanma
10 Yorumla
+1 yılsevdiğin seni düşünüyo yada senin bilmediğin kişi senin haberin olmadan seni düşünüyor demektir.
10 Yorumla
+1 yılİkiz alevin olabilir bu bir ikiz alev yolculuğunda olduğunun işareti olabilir özellikle 11:11 22:22 12:34 333 444 sayılarını görmek mutlaka araştır derim ikiz alevleri
34 Yorumla
Aslan+1 yılİkiz alevler nedir
Aslan+1 yılBen her gün en az 3 kez görüyorum korkmalimiyim?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1111sana surprz yapcak
1919seni öpmek istiyor
2323sana deli gibi asık mışşşşş :)10 Yorumla
+1 yılHep sonu 51 oluyor mesela bugünde oldu bende merak ediyorum bir anlamı var mı acaba diye. Bide bana bu 1 senedir oluyor
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUçan kuş kafanıza etse şans getirir diye loto oynuyorsunuz şimdi de bu mu yani ! ?
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok tesadüf bana oluyordu eskiden.
10 Yorumla O da seni düşünüyo derler ama yalan.
11 Yorumla
Ben hep saate baktigimda 59 goruyorum nedendir sizce?
00 Yorumlabiri seni düşünüyor derler ;)
20 Yorumla
+1 yılgoogle saat anlamları yaz bak hepsi yazıyr
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılBiri seni dusunuyor demek derler cidt sayi gorunce
11 Yorumla
Boğa+1 yılNerden cikti . Kurt degilim turk alevisiyim zazayim
Tesadüf, fazla şey yapmamak lazım. sjsj
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. işte bunlar hep illuminati
10 Yorumla
+1 yılherhangi bir anlamı yok
00 Yorumla
+1 yıltesadüf.
10 Yorumlaben saate ne zaman baksam 14:53 görüyorum :(
12 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 3,1b cevap paylaştı. O saatlerde İyi Bir haber alacaksın
03 Yorumlabunların hiç bir anlamı yok ^^
12 Yorumla
Boğa+1 yıl@Gizlimawww bu ara çok fazla aynı saatleri görüyordum internetten bakayım dedim sürekli ikiz alev ve ruhsal uyanıştan bahsetmişsiniz biraz bilgi verebilir misiniz? internetten araştırdım ama farklı farklı şeyler yazıyor 🥺 bazı yerler tehlikeli olduğunu söylüyor
sende bir sorun var demek ki arkadaşımmmmMmMMM
00 Yorumlasinerjiiii:D
10 Yorumlaevet. pıçak yemene az kalmış
00 Yorumla
+1 yılkıyamettt sonumuz geldi :D
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 902 cevap paylaştı. seni düşünüyorum...
10 Yorumlaİlluminati.
41 Yorumla
Yengeç+1 yıl:D
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılbana garip geliyo..
00 YorumlaBu bi' işaret :)
10 Yorumla
+1 yılÖleceksin...
04 Yorumla
Koç+1 yılBana 2 3 aydır oluyor sürekli aynı rakamları görüyorum. Bugün doğalgaz aletinin üzerine bakarken. Saat 17:17 gördüm sonra evde telefonla oynarken 23:23 gördüm telefonu oynamayı bıraktım dur bir saate bakayım dedim sonra 00:00
Kova+1 yıl@Kralzaza12344321 bunların hepsi melek sayıları olarak geçer
Meleklerin bize bir işareti
Melekleri dinle
Melek sayıları yazıp araştırabilirsin :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzeka seviyen hala gelişmemiş anlamına geliyor
10 YorumlaAnlamı yok.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıkıntılı anlarda olur
00 Yorumlaeyvah...
00 Yorumla
+1 yılgüsul abdesti al
00 Yorumlasen seçilmiş kişisin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlamsız
02 Yorumla
Başak+1 yıl@Gizlimawww, rica etsem mesajlasabilir miyiz? Siz bilgili gibi duruyorsunuz size danismak istiyorum. Bende de surekli oluyor bu durum🙏🏻
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler