Bu aralar arkadas cevremdeki ilgi azaldi aile iliskilerim berbat huzursuz bir ortamdayim sinav yaklasiyo hala duruyorum yerimde kendime ozen gostermiyorum eskisi gibi degilim artik hersey sıkıyo beni en yakin sandigim insanlar aslinda en bas dusmanim ne yapayim simdi valla Allah korkum olmasa öldürcem kendimi eve girmek bile istemiyorum ucsuz bucaksiz ayak basilmamis yerlere kacasim var kimse olmadan yasamak tek basima.. Yardim edin lütfen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
hayat stresinden bunalmışsın olur böyle durumlar hele hayatını etkileyecek bir sınav varsa önünde zamanla atlatırsın seni üzen sıkıntı yaşatan şeylerden mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalış gez dolaş eğer faydası olacaksa kendine dertleşecek tanımadığın bir arkadaş bul en azından seni dinler seni tanımadığı için zararı dokunmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılİcindeyim skntilarin kopamam cunku ailem onlar da ayni durumda
Soran+1 yılİyi gelicek galiba
Soran+1 yılHayir :/
Soran+1 yılTmam :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaman zaman değişir ya her gün iyi olamıyorsun
bu genel olarak herkeste var. ama sölemesi kadar yaşanması rahat değil.
bende yaşadım . hatta halen daha yaşıyorum Aile Aşk dostluk
HELEKİ O AŞK VARYA O AŞK insanı yerle bir ediyor.
benimde sınavlarım var artık nasıl çalışıcaksam bu kafayla bilemiyorum
diyeceğim şuki SABRET BİRAZ DAHA HAYAT DEMİR GİBİDİR YAVAŞ YAVAŞ ŞEKİL VERİR. ÖNEMLİ OLAN AYAKTA DURABİLMEK VE
ALLAHA ŞÜKÜR ETMEKTİR. . canınıda sıkma geçici bir durum. emin ol.. kafanı boşa sıkma.03 Yorumla
Soran+1 yılAşk yasamadim derdim o degil ama basiyo insana bazen insanlarin ikibyuzlulugu sirtini dönmeye gelmiyo ellerinde hazir silahlari bir kez düssen seni delik desik edicekler oyle bisi
Cevap sahibi+1 yılGüvencen Sadece kendine ait olsun
dediklerini fazlasıyla yaşadım.
kardeş abi amca bunlar bomboş şeyler
öz kardeşin bile senin kuyunu kazma peşindeyse
sen kendin olucaksın. elbet onlarda yaptıkları adiliğin cezasını çekerler
dediğim gibi bunlar genel şeyler dünya düzgün biyer ama insanları düzgün değil
ama yola gelecekler elbet. sen morelini düzgün tutmaya çalış
senin ve benim durumum diğerlerinin dertlerini asla örtemez öyle insanlar varki
onları gördükçe şükür etmemiz gerekicek. o yüzden sabret kardeşim ve sana tavsiyem
şu videoyu izlemen olucak inan çok yararı dokunucakk. rahatlıycaksın
tak kulaklığı ve izle
https://www.youtube.com/watch?v=PhwIaH2ktXY
Soran+1 yılCok iyi konustun sagolasin umarim atlaticam bu durumu dinliycem mutlaka tesekkurler
+1 yılpeki sana bir sorum olacak sorunlardan kaçarak onlardan kurtulabilir misin?
tabi ki hayır. aile ilişkilerini düzeltmek senin elinde, arkadaş çevreni düzeltmek senin elinde. ne kadar güçlü olduğunu unutma... boş ver bazı şeyleri kafana takma... zaten eninde sonunda öleceğiz ha mutlu huzurlu ha kederli huzursuz... bu yüzden bazı şeyleri kafana takma05 Yorumla
Soran+1 yılSagol cok haklisin gucumun farkinda degilim olamiyorum
- +1 yıl
ailenle sorunları konuşarak halledebilirsin, veya yavaş dan yavaş dan aileni yönlendirebilirsin... arkadaş çevrene gelince bence biraz artır çevreni bağımlı olma kimse vazgeçilmez değildir göster karşındakilere, fazla umursuyormuş gibi davranma oda düzelir...
Soran+1 yılCevremi genisletmek iyi fikir insanlara taviz veriyomusum gibi oluyo sanki dengeyi iyi kurmk lazim tabi
- +1 yıl
aynen zaten ne kadar seviyeli arkadaşın olursa sende bir o kadar rahatlarsın... her şey sende bitiyor küçük sorunları bile büyütürsen gözünde şizofren olur çıkarsın ama en büyük sorunu bile küçültürsen gözünde savaştan galip olarak çıkarsın...
unutma her şey senin elinde ve başarabilirsin... selam ve dua ile kendinize iyi bakın...
Soran+1 yılCok tesekkurler yardiminiz icin sozlrinizi dinliycem
+1 yılHerkesin öyle dönemleri olur. Güçlü olmalısın. Dertleşip birazcık seni anlayan birisinin fikir ve görüşlerini duymak istiyorsun. Fikirleriniz aynımı , doğrumu düşünüyorum diye anladığım kadarıyla.
07 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle biri var sanmistim ama bana dusmanmis megerse ayni rolune devamcediyo yuzsuzce
- +1 yıl
Üzülme be dostum hayatta hep mutlu olursan hayalini kuracak neyin kalır?
Soran+1 yılKeske hayatim stabil olsa raziyim ama surekli bir iniş var
- +1 yıl
Keşke ama iniş ve çıkışlar olacak, sen kendi kaliteni sabit tut yeter ;)
Soran+1 yılKendim olcam hicbiseyi dusunmeden ne oldu nebbitti kim ne yapti nasil biri dusunmeden ilerlicem
- +1 yıl
Haydi bakalım o zaman omuzlarındaki tozu silkele.. Bakıyım, hazırsın ;)
Soran+1 yıl:) tesekkurler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
keşke yanında olsaydım şu anda bebeğim
seni yattığın yerden kalkamayacağın kadar çok döverdim
canın sıkıldığından böyle yapıyosun
dert nedir bilmiyosun bile basit bklara dert diyorsun
annen evi temizle der evi mükemmel temizlersin ama dyak
baban gelir kumarda kaybeder dayak
abin gelir sen uyurken skmeye çalışır
baban kumarda kaybder kumar borcuna seni sktirir
HAH İŞTE BUNLAR VARSA HAYAT IŞIĞIN SÖNER MAL00 YorumlaUlaşamayacak bile olsan ayatında bir hedefin olmalı. Yoksa böyle durduğun yerde boğulursun. yıldızlara ulaşamazsın ama karanlık gecede yıldızlar sana yol gösterir.:p hayatla savaş. Savaşmadan pes etme...
01 Yorumla
Soran+1 yılHedefim var ama ulasmak icin motivasyonum yok
+1 yılBunlar hep gelip geçici şeyler. Olucağı neyse o olur. Sınava çalışmadın belli ki ondan canın sıkılıyor otur çalış !
05 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi tabi ama sinav degil dert etrafimdaki insanlar olaylar beni etkilio otomatik olarak herseyden soguyo insan
- +1 yıl
Senin o zaman bence şevkate ihtiyacın var. Az bir şevkat görsen 180 derece iyileşiceksin gibime geliyor. eski dostlar düşmansa artık en iyisi şehir dışında git oku derim. Ortam da değişir insanlarda. Ailenden de uzaklaşırsın, hep başka ev vs. sapıtırsın iyi gelir.
benim yorumlamam bu kadar
Soran+1 yılDisari cikmam icin ailemin iznini almam lazim ki bu da zor gibi ben de isterdim ama korkuyorum cok sey donuyo etrafta
- +1 yıl
senin daha 3-4 yılın var boşuna canını sıkma, otur ders calış. ilerde o çok şey dönüyor dediğin şeylerin içinde bizzat olmak isteyeceksin benden söylemesi..
Soran+1 yılSil bastan olsun istiyorum ama iyi seylerin de arada silinmesini istemiyorum dusunsene hayatinin bir ksminin bosluk oldugunu
bişeymi içiyonuz napıyosunuz anlamıyorum, sitenin yarısı benzer durumda, bir terslik var valla da çözemedim gitti
05 Yorumla
Soran+1 yılBazen insanin sınırına dokunuyo hayat
Soran+1 yılGecmiyo zaman aktikca derin bir cizik atiliyo icime yara var icimi acsan paramparca olmusum
Soran+1 yılEvet haklisin
abdest al namaz kıl dua et gerçek dostunun allah olduğunu bir herşey düzelecek korkma kendini öldürmene gerek yok mutluluk çok yakın sanada mutlu olmak çok yakışır
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet huzur katiyo insana ama basini secdeden kaldirdin mi dunya ayni dunya
Soran+1 yılDogrudur
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılYok gercekten inancli biriyim Kuran dersi vermisligim bile var o konuda sknti yok yapicam da erteliyorum ama yapicam gercekten maneviyat kismini doldurmaya ihtiyacim var
Soran+1 yılKarmasalar ustuste geldikce bosluga dusmekten korkuyorum eksiklikler var cunku icimde
Soran+1 yılİnsallha
Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. neyin var ya sen on numara güzel şahana fıstık gibi kızsın sana erkek mi yok elini sallasan ellisi onun ebesi bile sana hasta sen düşün gerisini boşver :d
010 Yorumla
Soran+1 yılErkek lazim degil ki bilmiyorum farkli bir deprsyon grciriyorum ben
Soran+1 yılAdim attigim yerden zehir fiskiriyo herkes bir plan icinde yikmak yok etmek icin nasil ayakta durayim
Soran+1 yılYapamiyorum bir guler yzu gordum mu eriyorum zaten tekrar sil bastan saf saf takiliyorum
Soran+1 yılZoruma da o gidiyo ya
Soran+1 yılSacma bir huy iste benimkisi
+1 yılKlasik tavsiyelerim sanada öneririm. Yalniz kal yemek yap kitap oku gitar çal müzik söyle spor yap. Kızsin işte avm ye git. Kafan dağılır. Yeni ortam kur
05 Yorumla
Soran+1 yılAvm ise yaramiyo manevi eksiklik yyasiyorum
- +1 yıl
Dedigim gibi yeni ortam kur. Diğerlerini yap işte. Işe yarar
Soran+1 yılUni kazanirsam yenilenecek hersey insallah
- +1 yıl
Aynen az kalmiş zaten. Sabret
Soran+1 yılUmarim
+1 yılHayatı bırak bir kenara, çık tenefüse. Hayatta bir derstir, biraz ara vermeye ihtiyacın var.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil vericem
- +1 yıl
Fazla evde durma, çık dışarıya biraz hava al. Sık sık yap bunu
Soran+1 yılEve donmek istemiyorum o zaman zor oluyo benim icin
- +1 yıl
Alıştır kendini ama
Soran+1 yılYavas yavas yapicam
- +1 yıl
Hıhı biran da olmaz zaten. Dertleşmek istersen bir abin olarak dinlerim seni, gençsin daha psikoloji önemli.
Soran+1 yılPeki cok tesekkurler destegin icn
- +1 yıl
Rica ederşm kardeşim
Aynı sorun bendede vardı psikoloğa git bence ben kendimi öldürmeye bile çalıştım zorla götürdüler
09 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa gidersm ailem endiselenir zaten sorun cok onlar da dagilmis vaziyette
Soran+1 yılNe ara gidicem ki zamanim yok bosluk bulamiyorum
Soran+1 yılİlerlermi ki o kadar
Soran+1 yılSen son evreye gelmissin demekki gecmis olsun ben de zarar vermek istiyorum ama kisitliyorum kendimi
Soran+1 yılFirsatim oldugunda deniycem gitmeyi
- Diğer konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılAbdest al, namaz kıl, dua et. Hayatının nasıl düzene girdiğini değiştiğini göreceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapicam o sart farz zaten
Bizimki gibilerin hayat ışığı diskolardaki gibi neyin yanıp neyin döndüğü belli değil
00 Yorumla
+1 yılHayat ışığım söndü diyince acaba kızın telefonunun şarjımı bitti diye düşündüm :P
00 YorumlaArkadaşlarını bosver hepsi zaman kaybi
Ailenle ilgilen senin hayatin onemli
Sınavına çalış.01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslarla mezuniyete kadar idare etcem yalniz kalmak istemiyorum mecbur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım istersen gel beraber kalalım ama evin temizliğini yapmak şartıyla :)
07 Yorumla
Soran+1 yılİmkan Olsa da kosup gelsem
Cevap sahibi+1 yılİmkandan kastın ne
Soran+1 yılNeyi arkamda biraktigim onemli
Cevap sahibi+1 yılbunu göze aldığını sanıyordum
Soran+1 yılAlamam ki kendimden cok insanlari dusundugum icin bu hale dusuyorum ya en cok
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür ben kurtuldum o halden dediğim gibi başıma bela açmamak şartıyla beklerim başımın üztünde yerin var
Soran+1 yılSaolasin cok tesekuurler
+1 yılHayat ışığını onlar mı yaktı ki onlarsız sönsüz?
06 Yorumla
Soran+1 yılOnlar cevremde nasil birden kopucam arkamda kalmiycak kimse herkes anilarindan bahsederken benim icin bir bosluk olcak
- +1 yıl
Yanlızlıktan korkuyorsun bu kadar basit korkma...
Soran+1 yılEvet korkuyorum yalnizliktan haklisin endiseleniyorum
- +1 yıl
İşte korkaklara irite oluyorum
Soran+1 yılAma yavas yavas soyutlanmak agir geliyo insana korkuyorum dogal olarak
- +1 yıl
Zamanla alışırsın
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi cehennemini yaşıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinlikle oyle
Kibritçi kızı getirin hemen !
00 Yorumlaişin zor sen fena daralmış bunalmışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet cikamadim bir turlu
- +1 yıl
ben bu kadar kötü olunca tek başıma çıakr yürür ve kendi kendime içimden konuşarak rahatlarım deniz su kenarlarına gider dalga sesleriyle hayvan sesleriyle raatlarım çocuk parkına gider çocukların oynayışlarını izler raahtlarım veya kendimi tam patlicak konuma getirrir arabesk şarkıalr dinler vs vs patlayıp rahatlarım
Soran+1 yılKiz olmanin kotu yani bu evde biri var hepimizi kisitliyo bagimizi coktandir kesmmize ragmen sozunu gecirmeye calisiyo ve onun iftiralarina maruz kalmamak icin disari cikamiyorum dar bir cembere girmisim
yalnızlık kotü bir ilşkiden iyidir kendinle yüzles
08 Yorumla
Soran+1 yılYuzlesiorum o kadar eksigim var ki
Soran+1 yılBastan asagi degismesi lazim herseyin yeni bir ortam ev cevre
Soran+1 yılKedinlikle oyle nasil alt edicem bilmiyorum
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Dertlesmeye ihtiyacın var bence :)
010 Yorumla
Soran+1 yılDerdi anlattikca cogalio gibi hissediorum daha fena oluyorum
Soran+1 yılKazidikca konulari yeni seyler cikiyo yuzeye
Soran+1 yılDostum yok yzuyuze anlatacagim hepsi siper almis fitne fesat dolu icleri yalan soyluyolar arkadas diyosun dost diyosun yuzune gulup arkandan tonla laf soyluyolar kime donup anlatayim bikmadan usanmadan dinleyecek kim var
Soran+1 yılTanimiyorum seni yuzyuze degiliz ki
Soran+1 yılTesekkur ederim yardimin icin ama yazmayla olmuyo estf tabi guveniyorum ama karsilikli bir iletisim olmasi sart yanlis anlama
+1 yılPrizi aç... yuhahahaha
00 Yorumla
+1 yılBu kdr umutsuz olma yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılElde degil ki
- +1 yıl
Olsun sen iyi dusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sakin olmanı istiyorum önce
03 Yorumla
Soran+1 yılOlunmuyo cildircak noktadayim nefes almak bile zor oluo
Cevap sahibi+1 yılbende öyleyim sabır etmen şart
Soran+1 yılSabir ediyorum ama hastalandim kaldiramiyorum artik
erken yat
04 Yorumla
Soran+1 yılGecmis geliyo aklima dinlendikce
- +1 yıl
ğeçmişi kurcalama bence gecmiş yani geri dönemezsin geleceğini düşün hiçte olmadı akşam yatarken güzel şeyler hayal et bu hayatta yapmak istediğin ama yapamayacağın seylerin hayalini kur mesela uçan bir süper kahraman ol insanları kurtar. insanların çoğu yatarken asla gerçekleriremeyeceği hayaller kurar :)
Soran+1 yılFarkli bir dusunce deniycem :)
Durum vahim.
00 YorumlaHg depresyon
02 Yorumla
Soran+1 yılHg?
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yıl21.
Dua at sabir
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında