Resimdekinin derecesine gelene kadar dayak yemedim asla :) Yalan yok dayak yedim kendi yaşıtlarım olan iki kardeşle yarım saatten fazla dövüştüm ben de çok vurdum ama dayak yedim morluk olmadı sadece tek kaşım hafif şişti zaten birkaç saat içinde indi ama iki kişi ile aynı anda dövüştüm berabere götürüyordum son anlarda bir tanesi seri birkaç yumruk attı 4-5 tane o fazlalıkları sadece biri de kaşıma geldi zaten :)
en çok abimden dayak yerdim. küçükken, benim kafamda demir yamulttu. cam kırdı. tahta kırdı. bildiğin tahta işte. duvarlara kafamı vurdu. tekme tokat daldı. 10 tokat attı yüzümün sol tarafı morardı. anneme top geldi dedim :(( kötü günlerdi. işte evin tek çocuğu olmak vardı...
15 yaslarindaydim dovme yaptircam demistim anneme 'aaa onun icin parami verilir kizim ben yaparim demisti ' evire cevire dovmustu hic unutmam cok efsaneviydi
Kız arkadaşıma laf atan bir arkadaşın üstünde şuurumu kaybedene dek çalışmıştım bir zamanlar; bu hayatımda ettiğim 2 kavgadan biriydi, sanırım o arkadaşın yediği en efsanevi dayaktır o :) Ama şiddete karşıyım elbette...
Efsane demiyimde trajikomik diyeyim. Ben 182 boyindayim şu an kensisine cok buyuk saygi duydugumunoglu 160 var yok nasil oldu hala cozemiyorum iice amlayabilmek icin sanirim bikac gune pislik yapip bulasacam. bbakalim busefer anlayabilecekmiyim...
Lise 1'deydim sanırım.8 kişiden dayak yemiştim. Helal olsun adamlar çok organize çalıştı. Yapacak birşey yoktu, bende sadece bir tanesine kilitlendim. En az bendeki kadar onda da hasar vardı :)
Kızdan dayak ymstm arkdsmdan o dayagi hc unutmam carsnin ortsnda dövdü beni bide 1 gurup dövmüstü bizi oyle bir dovduklrki bir ara bayilma taklidi yaptm adam arabadan kolanya getirdi ayiltmaya calsti ayiltp bidaha dövdü
5 kişi 13 kişiden sağlam dayak yemiştik , ama ne dayak yedik beee, onu bunu geçte harbiden güzel dayak yedik. Hatırladıkça gülerim ama travma falan olmadı asdfsad
Abimden yedim sebebini sorsan oda bilmiyodur 5 tane kaburgam incindi 1 aya yakin agrisini cektim su andada cok agri kesici ictigim icin bobreklerimde kym var yani anlican hala skntisini cekiyorum.
1 arkadaşımla birlikte saglam dayak yemistim bunlar kadar hasarim yoktu ama yinede yemistik ibineler 3 kisi dalmisti dayak yemeden dayak atilmaz bu kuraldir :)
13 kişiye bir den meydan okumuştum çoçuğu tek yakalayıp dövmüşlerdi sokakta geçen birine yardım ettim dayamızığı yedik sıkıntı yok adaletsizleğe karşıyımdır
Tek bir şey değil 15 dakika boyunca amfide ağzıma etmişti.. İkimiz vardık sesi yankılanıyordu bir de.. Adamın sınavına girmemiştim azarlamakta haklıydı beni seven ve sevdiğim bir hocamdı.. eyy gidi Fabienne hocam eyy..
En İyi Cevaplar