Arkadaşlar bir bayan nasıl bir erkeklerden hoşlanır giyimi nasıl olmalı erkeklerin?
Yardım edin lütfeen. Samimi cevab verirsenız sevinirim..
Yardım edin lütfeen. Samimi cevab verirsenız sevinirim..
ben rahat giyinen erkeklerden hoşlanırım, yani salaş giyimi severim ama tabi çok hırpani olmadan :)) mesela spor gömlekler, üzerine kazaklar, bol salaş tişörtler, vs çok güzel duruyor erkeklerde.. tabi bunun için kıyafetlerin kaliteli, erkeğin de uzun ve kalıplı olması gerekiyor :))
bi erkeğe yakışan giyim tarzı her zaman spor şıktır
Her bayan giyime bakmaz ;))-bide giyime bakan kizlarda genelde amerikali diggalar gibi giyineceksin😂kizlar sever
Cevap
1Cevap
:D bana modadan anladığımı söylüyorlar bi kere bir kızın dikkatini çekmek istiyorsan pantolon + sweatle olmaz bu iş
:D pantolonu kot giyme yani mavi kottan bahsediyorum her zaman için kanvas biraz düşük bel çok düşük kıçının yarısında olanlardan bahsetmiyorum.. :D
Siyah kanvas giyiyorsan ve kot takıntın varsa üstüne kot gömlek güzel olacaktır..
Renkli ya da siyah dışında lacivert bej sütlü kahve gibi bir renkse kanvasın üstüne bir t-shirt düz bir renk ve düğmeleri açık şekilde ekose gömlek iyi olacaktır hava soğuksa da trençkot veya deri ceket giyersin üstüne ayakkabı olalrak converse çok klasikleşti şuan tiger veya new balance güzel olabilir adidas süperstar da iyidir ama diğerleri tercih..
Kışsa tabii kii timberland :D
Uyumlu gıyınmelı renklerı bırbırıne uydurmalı. şık olmalı işte.
Gömlek-Keten pantolon ve ayakkabı :) Bide gözlük tabi
Takım elbise giyersen bakmıycak kadın kız olmaz bence ama gömlek üstüne süveter kısa kollu veya kot pantalon üzerine kot gömlek giyersen bakmayan kadın kalmaz bence.
Yerine göre, yani normal takilacaksa disarida jeans filan ama özet davetlerde takim olabilir
Amaç yok, sadece gizli cevap vermek istedim.
Rica ederim, bundan sonrada gizli cevap verenler olsun istemiyorsan soruyu sormadan önce gizlilere yasak yapmayi unutma :)
Yok hayir soruyla veya cevaplada ilgili degil merak etme, cevaplarimin çogu gizli alay filan ettigimden degil, nedensizce gizli olmak istiyorum, herneyse.
Gizli seyler genelde merak uyandirir :)
Bu arada rica ederim ve sana tarzini bulmanda kolaylik dilerim, iyi geceler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar