Diğer Geçenlerde bir söz okumuştum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Geçenlerde bir söz okumuştum ve nedense herkes şok içindeyken ben tepkisiz kaldım ve ne düşüneceğimi bilemedim ,siz ne düşünüyorsunuz ? Dipnot: Bu sözü söyleyen kişiye fazla takılmayın,konu o değil. Geçenlerde bir söz okumuştum? Cevapla Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Marksist001 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl İnsanları DNA Testiyle Sınıflastırılmadıgı Bir Dünyada Ahlaklı-Ahlaksız İnsanı Giyim Kusamı ve İnandıgı Din İle Bilemeyiz ! Kalp Ve Vicdanı Varsa Yeter ! 0 0 Yorumla
washton Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 735 cevap paylaştı. onun yaptıgı düşmanlıgı da ebu cehil yapmadı hem ebu cehil in karısı kim miş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ebu cehil müslüman düşmanı , dogal hali ile karisida oyle Yorumla washton +1 yıl oğlu müslüman olmustur ama hangi karısından bahsediliyo bilmiyorum Yorumla
KaramAşkk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl çok doğru çünkü bu tesettür değil. sadece başına bişi dolamış 0 0 Yorumla
tolga2273 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Takilma boyle seylere herkes kendi ameli ile hesaba cekilecek 0 0 Yorumla
RaidBoss Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Insanlar herşeyi abartıyorlar yapacak birşey yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi konuda simdi Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. ne gıyerse gıysınler bana ne sanane 0 0 Yorumla
ibrahimc Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ebu cehil i bir araştır bakalım kimmiş 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla ibrahimc +1 yıl Kim Yorumla Soran +1 yıl Hz. Muhammedin amcası, kendisi Islama karşı gelmiştir ve Hz. Muhammedi öldürmek istemiştir. Yorumla ibrahimc +1 yıl O zaman bu sözün saçma bişey olduğunu anlamış olman lazım Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla ibrahimc +1 yıl Ebu cehil in karısı da islam düşmanıydı giymemesi normal Yorumla Soran +1 yıl Beyin calismiyor sanirim, bu sozle musluman kizlara laf atiyorlar. "Siz bir gavurdan beter giyinip tesetturluyum diye ortalikta geziniyorsunuz " diye Yorumla ibrahimc +1 yıl Ben tesettürlülere göre yorulmadım Yorumla Soran +1 yıl Anlamiyosun, ebu cehilin karisi muslumanlardan daha tesetturlu Yorumla ibrahimc +1 yıl Yav her neyse tamam Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Güzel söz söylemiş 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar