aranızda tırcı olanlar vardır belki alınmasınlar ama genel olarak nasıldır durum dürüst cevaplar yazın lütfen ?
Cevabın nedir?
Kişilik meselesi, İncir Reçeli 2 Filmini izlemediysen izlemeni, izlediysen orada ki dövme yaptırmaya gelen abimizin hayatını düşün derim. Zaman ve mesafe bahane değildir yapmak isterse yanında da yapar istemezse gün sayıp şehvetle sana da gelebilir. Genelde toplumumuzda tırcılar, gemiciler, kamyoncular, uzun yol şoförleri hakkında espriler vardır eşi, dostu herkes uzaklarda olduğu için hep hayatı günü birlik yaşadığı ve dışarıda olduğu için her türlü zevki deneyen insanlar gözüyle bakılırlar, eşlerine de kocası dışarı da buda şimdi yokluk içinde diye pis pis planlar yaparlar. Fakat hiçbir şey dışarıdan görüldüğü gibi değildir. Kendini bilen insan dışarıdan ne denildiğine değil içinde ne yaşadığına ve vicdanıyla muhasebesine bakar. Yapmak isteyen istediğini yapar bunu kimseye fark ettirmeden yakınında da yapar, haberi yok uzaktaymış diye de yapar. Ki sen bunları düşünerek yaptığı yönünde bir sürü tahminin olacak ve huzursuz olacaksın...
38 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın çok teşekkür ederim kardeşim saol ya çok mantıklı bir açıklama olmuş ellerin dert görmesin
Soran+1 yılyok ilk gün baya ilgili cinsel anlamda ama dedgin gibi bazen ikinci gün herilgi bakımından daha iyi haklısın saol ya burada boşuna kurdular herşeyi bende bunları kaile almıştım ama sen çok haklısın sen kurtardın adamı valla çok saol ya
Soran+1 yılanlamadım..
- +1 yıl
https://knightx.blogcu.com/kirli-cam/7061874 Yardımcı olacaktır. :)
Soran+1 yılçok güzelmiş teşekkür ederim tekrar evet fazlasıyla haklısın.
En İyi Cevaplar
+1 yıltırcıları anlatıyım dünya tatlısı insanlardır ama çok uzun yol yapmanın verdiği stres ve gerilim vardır bunu da ya sigarayla ya da alkol içerek dağıtırlar ben tıra binerken 10 şişe birayla binen tırcı tanırım 2 paket sigara bitireni bilirim he bazısı da bunları yapmaz yemek yer yol üstünde her lokanta da durur yemek yer zaten tiplerinden anlarsın eğer adam şişman sa ya çok yiyordur yolda ya da çok içiyordur zayıfsa sigara içiyordur =D =D çapkınlık la yalancılık la alakaları olmaz ömürleri yolda geçiyor zaten ama iyi kazanırlar
00 Yorumla
Bence ole düşünme aldatmk isteyen adamın tirci olmasına gerek yokki içinde olmasın seni seviyosa sadik birisiyse hic korkma. Sen onu daha iyi tanırsın yapıp yapmicagini daha iyi bilirsin adam bir tirci diye yakistirmamak lazim böle seyleri
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyrm canım ya 2kez sanalda yakaladım yıllar önce sanalda yapan gerçekte hayli hayli yapmazmı
- +1 yıl
Peki ozamn telkini koydunmu ortaya yani böle biay bir daha olur napabilicegini biliyomu seni kaybetme korkusu olsun yani bunu ona ver. bide sürekli adamı bu tarz konularda yapiyomusun yaptinmi diye bunaltma aklında sokma yani onun şuanda ona güvenmek ten başka caren yok gibi ewlimisiniz
Soran+1 yılnasıl verecemki bu korkusu
Soran+1 yılbunları biliyr zaten önceden verdim ana temayı. saol yinede.
+1 yılWalla bilmıyorumda tırcıların %80 capkın degıl abaza :D %20 kısmında olanından bulduysan bılemıcem ama tanımadan bılemessın iyice tanı tabı öyle karar ver :)
04 Yorumla
Soran+1 yılcanım ben bu kararı vermek için çok çok geç kaldım ta 6sene oldu ya ama şimdiye kadar tırcı degildi dolmuşcuydu yeni tıra çıktı :(
- +1 yıl
Abaza diosun ama bişey sormak istiyorum gündelik hayatta düşürebildiğin kızla yatarsın düşüremezsen bişy ypamazsn dmi ama yollarda emin ol öyle değil istersen adana otoyoluna bir bak adım bası *rospu var ve 20 lira.
- +1 yıl
Wala öyle olabilir bana anlatma yanı burdan butun gun tırcılar geciyor okuz gıbı yiycekmiş gibi bakıolar.
Soran+1 yılorası neresi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
40Cevap
+1 yılböyle demesen eyiydi yav 3-4 sene sonra bende tır şoförü olacak kişilik meselesi bunlar genellememekg erek. ayrıca sanılanın aksine şoförlük mesleğinde en az suçlu oranı tır ve kamyon şoförlerinden çıkıyor. şoförlerin en sorunluları dolmuşçular ve taksicilerdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok benim eşim önceden dolmuşcuydu ne yani tehilkelimi?
- +1 yıl
istisnalar vardır ama genel olarak tehlikeliler ve psikopatlar. maalesef durum böyle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılmesleğe göre kişilik olacağını zannetmiyorum... bu tırcı dediğin kişi ne tırcısı nereye gidiyor? uzun yol mu? evden kaç gün uzakta kalıyor? tırcılar cinselliğe düşkün değildir. otoparklarda geceleri hayatkadınları zaten vardır bu nedenle cinsel isteklerini zaten giderirler:)
02 Yorumla
Soran+1 yılnakliyeci gibi düşün gittigi yerler mersinden, konya, denizli, İzmir v. b yerler evden uzakta 2hafta gibi uzak.
Cevap sahibi+1 yılgönül eğlendirmek için evleneceğini zannetmiyorum şekerim. çünkü cinsel isteğini hertürlü giderir onlar. geceleri yolda kadınlar olur bilirsin:) seni sadece evde kadınlık görevini ve cinsel yönden tatmin etmen için seçmiş olacağını pek zannetmiyorum bu adamların işleri zor sürekli yoldalar ona destek olacak bir eş lazım ayrıca bu adam sanada bakacak ihtiyaçlarıni karşılayacak. gönül eğlendirmek olduğunu sanmıyorum
+1 yıltırcıda aldatır tırcı karısıda.. o bişey değilde ülkeye azmı cinsel yoola bulaşan hastalık taşıyor yırcı arkadaşlar..
08 Yorumla
Soran+1 yılbu ülke içi ülke dışına çıkmıyrki.
- +1 yıl
ozaman ancak yerli hastalıkları taşır :D
Soran+1 yılhem tırcı aldatır tırcı karısı da ibaresi çok yanlış ne alaka?
- +1 yıl
okuyoruz duyuıyoruz.. hem ne oldu niye takıldın bu kadar? ? ? ? hayat bu insanlar herşeyi yapabilir.. niye şaşırıyorsunki?
Soran+1 yılşaşırırım tabi çok saçma
Soran+1 yılhem tırcı niye aldatsın evinde alası dururken çok çok saçma
- +1 yıl
ya aldatan var aldatmayan var bu kişilik.. ama uzun yol soförleri tanığım kadarıyla bu işleri seviyorlar..
Soran+1 yılmevlam hidayet versin hepsine evde gül gibi karıları dururken yapanları mevlam ne diyeyimki ya
Tırcı dedi ya la :D dsfsfs
https://www.genckolik.net/gkup/ibretalindi.gif03 Yorumla
Soran+1 yılbu ne şimdi?
- +1 yıl
Hareketli şeyi nasıl yaptın :)
- +1 yıl
gif resim o, sağ tıkla resmi kaydet de seninde olsun bu ibretlik resimden :)
+1 yılSana birşey diyeyim şoför adamdan herşey beklenir çok tanıdığım var çoğuda evli ve il dışına çıkınca her boku yiyorlar
111 Yorumla
Soran+1 yılne gibi b. klar mesela
- +1 yıl
Bana en yakın olan teyzemin oğlu var evli kendisi istabula gittik bir kez beraber orada sevgilisinin evinde kaldık mesela 6 7 tane arkadaşım daha var farklı cevrelerden onlarda sürekli böyle konular anlatıyorlar
Soran+1 yılhım teyzenin oglu sevgili yapmış kendine iiymiş eşi duyarsa onu da göze alıyrmu bari?
- +1 yıl
%90 nı çapkınlık yapıyor o da biraz abartmış ama olsun şimdilik bir sorunları yok 😊
Soran+1 yılanladım peki eger öyleyse bunu nasıl anlıycam ben onu da söyle bari olurmu?
- +1 yıl
Hımm il dışına çıktığında ara sürekli bence başkada aklıma bir şey gelmiyor
Soran+1 yılarıyrm günde 4kezden fazla konuşuyrz neredeyse benim okul aramda okula giderken eve gelirken evde gece yatarken v. s
- +1 yıl
Yanına geldiği zaman çok iyi gözlem yap hareketlerine falan telefonu al karıştır :)
Soran+1 yıltelde hiç açık vermez sanırım bilmiyrmki daha önce dolmuşcuydu belki o zamanda yapıyrdu ama teli hep ortadadır
- +1 yıl
Seni seviyorsa yapmaz o zaman
Soran+1 yılinş. yapmaz.
- Kişilik & Karakter konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yıladamına gore değişir tırcı falan olmasının bir onemi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılinş. öyledir saol
+1 yılNe alakası var ya siz her tırcıyı filmlerde ki gibi mi sanıyorsunuz çoğu ekmeğini kazanmak için günlerce yollarda kalıyor hepsi sapık değil tabi ki
01 Yorumla
Soran+1 yılinş. öyledir dedigin gibi saol ya bukadar yorumun arasında.
+1 yıltırcıya bağlı. uzun süre eve gelmezse aldatır muhtemelen.
04 Yorumla
Soran+1 yılinş. olmaz ya
- +1 yıl
inşallah olmaz. babam kamyoncu idi ve çok hovardaydı.
Soran+1 yılöylemi annen ne yaptı peki?
- +1 yıl
annemle ben 3 yaşında iken ayrılmışlar, üvey annemi de defalarca aldattı. hatta birinde dedimki, hadi benim anamı beğenmedin, bu kadının neyini beğenmedin. sonra papaz olduk, çok sık görüşmeyiz kendisi ile
ben uluslar arası bir nakliyat şirketinde çalışıyorum, tırcı değilim ama tırcıları iyi tanırım. bu konuda bir genelleme yapmam yanlış olur tabiki ama şehirdışına yahut yurtdışına çıkıyorsa uzun süreli olarak, çapkınlık yapabilme ihtimali hayli fazla.
04 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler yok yurtdışı gitmiyr eşim saolun yorumunuz için de.
Soran+1 yılpeki aldatıyrsa nasıl anlıycam ben siz bilirsinz madem bu iştesinz lütfen söylermisinz? rica ediyrm
Soran+1 yılhaklısınz inş. öyledir teşekkürler
Tırcılar genelde seks olarak aldatır yol kenarlarında duran karılar ve kesme kasa travestiler ilgi alanlarına girer bunların :)
030 Yorumla
Soran+1 yılkesme kasa travesti nasıl oluyr ki? açıklasan zahmet olmazsa
Soran+1 yılnerden biliyorsun bayıldıklarını hayırdır?
Soran+1 yılinanmam sana baştan söylemedin bunu eger öyleyse neyine bayılıyrsunz onların
Soran+1 yıloral sexs?
Soran+1 yılyok artık
Soran+1 yıloral seksten kastın nedirki ya
Soran+1 yılsakso çektiriyrdur diyorsun ama benimki tam erkek nasıl olacakki o
Soran+1 yılhadi ordan sende genelleme yapma
Soran+1 yılhem sakso ile sadece mutlu olunmaz ayrıca eşim evde alası varken neden başka yerde yapayım der hep ben ona herşeyi saglıyrm zaten sen ne dersen de.
Soran+1 yılheye sen öyle diyrsan kesindir ben erkegime herşeyi saglıyrm merak etme sen
Soran+1 yılyok dedimya bizimki gelince maşallahı var 2 v. s standart ne olursa günlük işte
Soran+1 yılaz mı?
Soran+1 yılen az bu ama çocuk
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılevet yoldan geldiginde kapıda üstüme atlıyr maşallah o derece yani evet dogru söylüyrm hatta az bile 2 diyrdum ben ama sen böyle dedin şaşırdım inanki
Soran+1 yılne yapacan hayırdır?
- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar kotu ya millet bildigin kesin aldatir diyoo😔😔
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki dogrumu söylüyrlar günahını alıyrlardır belki?
- +1 yıl
Umarim yalandir.. Ama tedbiri elden birakmamak lazim tabi
Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı. çapkın değil ya azgın oluyo ya top yalancı kişiliğe göre değişir aldatma ihtimali çok büyük ihtimalle aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun yol şöfürüyüm maalesef çoğu arkadaşımız aıds li hastlalıklı hatta travestiler bile beraber oluyor :( yollardasın sürekli ölme kaza riskin cok var vs vs şöfürden koca olmaz kefeni hep koltuk altındadır
08 Yorumla
Soran+1 yılbumu gerekçe aldatmasında onlar mevlanın emri ya ben eşime güveniyrm çünkü o tırı alması için ben sermaye verdim ona buyüzden sanmıyrm böyle bir hata yapacagını ama mevlam bilir inş. yapmaz.
Cevap sahibi+1 yılyapsında ama çok pis kadın var ya :S şu an ben ankaradayım otobanda gel bak bu saatte neler var
Soran+1 yılhaklısındır da eşim yapmaz diye düşünyrm evde alası var der yapmaz bence inş. tabi.
Cevap sahibi+1 yılumarım
Soran+1 yılpeki siz yapıyrmusunz sorması ayıp degilse ve evlimisinz? dürüst olun lütfen
Cevap sahibi+1 yılben bekarım hayır yapmıyorum bana iğrenc geliyor yani o tipler hani temiz olsa olabilir ama yol kenarında hergün kaç erkek geçiyor onlardan bööö :S iğrenç
Soran+1 yılanladım saol yaorumların için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :))
Ohoo sorma her tesiste 1 sevgilileri oluyo onlarin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya.
+1 yılYanımda şu an iki tane tırcı var, biri amcam diğeri amcaoğlu oyleler evet😄😄
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıllar ya
- +1 yıl
Yollarda her turlusu denk geliyor ve affetmiyorlar yani
Soran+1 yılne tarafa çalışıyr onlar
- +1 yıl
Türkiye nin her tarafına, ama bunara Manisa Antalya arası gidip geliyorlar.
Soran+1 yılben eşime güvenmek istiyrm zaten yapma ihtimali düşük o tırı ben alması için olanak sagladım ona maddi olarak eger bunu bile bile yaprsa adam degil
- +1 yıl
İnşallah yapmaz, dediğin gibi yaparsada kendisinin karakter meselesi. Umarım üzmez seni yani 🙏
Uzak dur gizlicim , sana fayda gelmez tırcıdan, kamyoncudan =)
17 Yorumla
Soran+1 yılneden hadi evliysem ne olacak?
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılolan oldu ya
Soran+1 yılevet artık vazgeçemem malesef olan oldu
Benim tir soforu bir abim var her gittigi yerde findik fistik ayiklar
01 Yorumla
Soran+1 yılaferin ona
+1 yılYav sacmalama abla ne alakası var adam ekmek derdinde sen neyin derdindesin
05 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyrsun peki?
- +1 yıl
Gonlunu ferah tut o senin kocan
Soran+1 yılbilmiyrm valla sonuçta erkek işte
- +1 yıl
istese bile yapamaz bizim yollarda öyle şeyler pek nadir :)
Soran+1 yılburdaki tırcılar niye böyle söylüyr peki
Valla tanıdığım tırcı vardı ben günlük yaşıyorum demişti yani bugün varim yarin yokum o yüzden yapma ihmali cok yüksek çünkü yolda başına ne gelcegi belli degil onlarda yapiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet aldatır, 3-5 tane bulunur mutlaka. Ama duygusal anlamda bağlanmaz, sadece cinselliğe bakarlar.
00 Yorumla
+1 yılAdamın adı belli. Çıkmış dokuza. TIRCI. TIR diyince benim aklima gelen şey acik.
00 YorumlaHayırdır bir tırcı sana bişeymiş yapmiş gibi?😉 taksiii şoför ummm
07 Yorumla
Soran+1 yıleşim tırcı ya..
Soran+1 yılnasıl baglıyr
Soran+1 yılnasıl baglıycam
Soran+1 yılya ben de seni ciddiye aldım bir git ya
tırcı ne la :DDD yola gidiyorsa yolda yakaladığını sivme ihtimali yüksek tabi :DD
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlaşılır bu?
Soran+1 yılçok komiksin ya
Soran+1 yılinş.
Kişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. tırcı milleti bilmem ama evinde igoana besleyen kasaplar çok zampara oluyor :D
00 YorumlaTırcı dediğinde bir insan aldatma meselesi kişilikle alakalı bir durum. Olumsuz ifedeler den kaçınalım.
00 Yorumla
+1 yılTakılma öyle şeylere nie bende tırcıyım neden yapmadım alayı aynı madem.
06 Yorumla
Soran+1 yılsen bekarsın sanırım evli olan yapıyr diyorlar ya bunlar kardeşim
Soran+1 yılpeki eger aldatıyrsa ben nasıl anlıycam bunu madem sende tırcısın söylermisn lütfen?
- +1 yıl
Hiç bişy farketmz rhat ol içinde varsa bulduğu yerde yapar tek fark tırda kolay buluyosn
- +1 yıl
Aradgnda acmıyosa basından savıyorsa uyumadığı zamanlat süpheleblrsn
Soran+1 yılama aynı zamana denk gelmezse nasıl anlıycam ki mesela eve geldiginde nasıl anlarım böyle birşey yaptıysa cinsel isteksizlikten mi v. b
- +1 yıl
Olablr oda bir etken.
meraba ben yagmur gayım yozgatta oturuyorum numaram 05456494457
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlkeyi gezen kiz burada tirci tarafindan tecavuze ugramisti diye hatirliyorum
00 Yorumla
+1 yılHic duymadm oyle bsey
00 Yorumlala o tırda kimle anlatsın garibim yolu açık olsun
011 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Soran+1 yıleşim şimdiye kadar dolmuşcuydu şehiriçi ama ben bir halt ettim önüne bir fırsat çıktı bende de biraz birikim vardı tırı alması için ona verdim dolmuş abisinindi bizim de malımız olsun dedim güya ama hiç güvenmiyrm biryerde de diyrmki nankörlük etmez herhalde ben onun için okul bursumubirikimi ona verdim baya da vardı bilmiyrm ya mevlama emanet işte.
Soran+1 yılhem sen aşagıdaki yorumları okumadın sanırm neler söylüyrlar yolda buldugunu alırmış felan.
- +1 yıl
allah kazasız belasız her seferinde ailesine kavuştursun.
ben baskalarının yorumuna pek bakmam cevap lardan çok soru önemlidir benim için küpün içinde ne varsa dışarı onu sızdırır ben olsam sıcacık evinde gül gibi karısım varken tolet çukurunda tır parklarında g*tümü yola karşı açmam :D
Soran+1 yılamin mevlam razı olsn senden içime biraz su serptin inş. dedigin gibidr kardeşim.
Soran+1 yılamin çok saol eminim bulur ben saf ve temiz niyetliym o da öyle ama sanalda 2kez yakaldım diye bütün korkum sanalda yapan gerçekte kesin yapar dimi? dogru söyle lütfen ama
+1 yılhepsının ortak yanı basur heralde :D
04 Yorumla
Soran+1 yıltabi devamlı oturdukları için sanırım dimi
- +1 yıl
evet onadan sımdı sordugun konuya gelırsek bı gıtcek bı hafta belkı daha uzun yolda sureklı hayat kadınları oluyo ıllakı bıyerde patlak verır bıraz sıkıntılı ya.
Soran+1 yılnasıl patlak verecek
Soran+1 yılpeki ben nasıl anlıycam bunu
+1 yılgenelleme yapmamak lazım belki iyi biridir
01 Yorumla
Soran+1 yılinş. saol ya
=) Buldukları yerde pompaya bakım yaparlar ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılkesin öyle diyorsun yani.
Soran+1 yılnerden biliyrsn gelip anlatıyrlarmı
Soran+1 yılbekarlarmı birde
Soran+1 yılhım ii mevlam hidayet versn inş. ama ben eşime güveniyrm ya hem tırı alması için sermayeyi ben verdim ona sanmıyrm bu yüzden yapacagını da tabi mevlam bilir ama
Soran+1 yılpeki ben nasıl anlarım bunu?
Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı. İhtimal mi :) o işte ihtimal olmaz kesindir :))
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılbekar ise %80 i yalnız yola gitmez
03 Yorumla
Soran+1 yılevliyse
- +1 yıl
eğer bir uzun yol soförü evlenmiş ise bu sefer %80 i yalnız yola gider
Soran+1 yılinş. saol ya içime su serpenlerdensin burada.
tırcı ne yaa fordcuyu duydum da tırcı ne
01 Yorumla
Soran+1 yıltır süren kişiye tırcı denir.
+1 yılyol kenarında aldatır haberin olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyrsn ki
waoww güzel paylaşım yerimizi alalım
00 Yorumla% 1.000.000
01 Yorumla
Soran+1 yılne bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇapkın değilde alayı abazadir
08 Yorumla
Soran+1 yılkesinmi abazalıkları
Cevap sahibi+1 yılTirci neyiyle capkinlik yapsin mk hepsi abaza
Soran+1 yılsen demi tırcısın hayırdr
Soran+1 yılaynı şey degilmi işte?
Cevap sahibi+1 yılDegil capkinlik farkli abazalik farkli abaza
Soran+1 yılfarkları nedir peki
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılKara ambar kamyoncular derneğine üye kaydı varmı?
03 Yorumla
Soran+1 yılora nereki alaymı ediyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılRecep ivedik izlememişsin anlaşılan
Soran+1 yılyok izlemedm izlememde
+1 yılUzak dur.
07 Yorumla
Soran+1 yılolan oldu ya malesef @nationalgeographic bundan sonra ne yapmalı artık o önemli olan
- +1 yıl
Üç ay önce sormuştun aynı soruyu. Orda yamıştım. dinlememişin beni. Hatırladın mı? O zaman nickim farklıtdı eic seçmi seçmiştin.
Soran+1 yılhatırlamıyrm da yanlış hatırlıyrsn 3 ay bile olmadı bizimki bu aracı alalı başkasıyla karıştırdın belliki
- +1 yıl
Soruyu bulsam link atıcam da bulamadım..
Soran+1 yılanladım da zamanlama yanlış ben onu diyrm sormuşumdur ama tarihi yanlış hatırlıyrsn
- +1 yıl
Belkide 2 aydır olabilir.
Soran+1 yılneyse öyle veya böyle sordugumu daha öncede belirttim zaten sen çokmu zor tekrar yap yorum inan hatırlayamadım bile
Tırcı Aldatsa Nolcak
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Soran+1 yılben baktıktan sonra herkes bakar.
Soran+1 yılbu aferin niyeydi şimdi çocuk ben ona yıllar önce baktım zaten şimdi ne yapabilirm
- +1 yıl
İnsanları haki görmeyn
Soran+1 yılbenmi hakir gördüm sen beni hakir gördün aferin felan ama ya
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Arkadaşlar tırcı milleti çapkın ve yalancı mı olur? aldatma ihtimali nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler