Benim terbiyem kisiligim kimseyi ilgilendirmez benim neler cektigimi kimse bilemez genc yasta suc islemissem bu beni ilgilwndirir
1 kasten yaralama
2 kamu malina zarar
3 uygunsuz bicak tasima
4 kamu gorevlisine hakaret
5 basit yaralama
Vb
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaralama derken ne tür yaralama ve ne derece?
Belki daha önce sicilin temiz ise ve hakim karşısında temiz, pişman bir şekilde görüntü sergilersen bırakabilirler. Veya kısa bir süre hapis verirler ama bunun uygulaması bir daha suç işlersen çekebilirsin. Sen cici giyin ve saflığı ve temizliği göster ki pişmanlığını görüp ona göre değerlendirsinler. He şu da var yaptıklarını net bilmiyorum ancak hak ettiğini de çekmen niyetindeyim. Yaraladığın insan temiz birisi olabilir ve onun hakkının yenmesini de istemem.
Yaralama komando bıcagiyla ve kasitli
5 taneden fazla sabika var goruntu desen her yer kesik dovme falan var yine bicaklamadan bisey almasam bile kamu malina zarar vermekden yirtamam
Aile yokki :)
Cok karisik mesele
Ben 1999 yilinda yatmistim 2 ay 10 gun.. ayni aractaki arkadadimi kaybettim trafik kazasinda, surucu bendim.. allahtan korkmasam kuldan utanmasam 18 ini gecen herkesi 10 gun yatiririm yonetici olsam.. yasamin ozgurlugun kiymetini bilmeyenler ogrensin diye.. havaya bakardik bir helikopter ucak veya kus gecerse diye... allah kimseyi dusurmesin.. dunyadaki en degerli sey ozgurluk
Gecmis olsun hocam
Bende bu sinirle gidersem herhangi birşeye zarar veririm zaten neyse umarım para cezası alırsın.
Ben odemem
içerde paran varsa rahatsın paran yoksa adamın ağzına sıçarlar
Cevap
14Cevap
Çok karizmatiksin... İnsansever kullanıcı adı kasten yaralama suçu..
Bizim burada Özcan diye biri var 15 yıl önce felan 1 tl için adam kesti.. Şimdi aşktan bahsediyor canın cananı diyor :)
l*n bir gülme tutuyor kaçıyorum mk..
Ulaann :D :D :D :D +++++++++++++++
:D nickim guzeldir benim
Yav guldum :D
Ailen tek seferde fazla para vermesin, kaparlar. Milletle ters düşme, 1-2 kişiyi kafala beraber takılrısınız. Ve uyandığında elinde jilet izleri görebilirsin. Allah kurtarsın
Kollarimda zaten 50'
Den fazla jilet dovme yanik vs var
Benim sınıftan bir arkadaş girdi. Kötü yer dostum. Anlattıklarını anlatsa inanmazsın. Kimseye bulaşma büyük sözü dinle. Eğer tacizden tecavüzden falan girdiysen Allah rahmet eylesin.
Taciz tecavuz degil ya
Bicaklama ve zarar var
Valla kimseye bulaşma kardeşim ne diyeyim sıkıntılı yer. Söz dinle kimseyi terslenme ama ezdirmemeye çalış kendini. Gerçi ne desem boş olacağına varır her şey. Allah yardımcın olsun.
Askerligmi cezaevinde yaptm da genelde ilk mahkemede tutuklnmayanlar girmiyo iceri. Basit cezalar veriyolar. Ama sen suc makinesi olmussun resmen girmen lazm bu nedir mk :D
evet kanka güncellemedeki gibi vampirelaa mı ne haltsa her boka elini sokuyo sora engel atıo bende ona bişey atacam o olcak
bu arada gecmiş olsun kardeşim.. daha girmek nasip olmadı oraya
Girmedikte iyi diyeni gormedim kardes Allah kurtarsın
Saolun
Kasıtlı bicaklama ve bir kac ay sonrada hastaneye buyuk capta hasar
İlk mahkemeye gitmedim 2. si mayista
Aranma cikarsa polisler yakalar nezarethaneye atar 1 gun kalirsin nobetci mahkemeye gidersin orda karar verirler
İçeri girdim. Allah düşürmesin. Yatarın azdır umarım.
Kac yil?
10 yıldan başladı hakim. Sabıka yok bilmem ne derken 10 ay 20 güne bağladı 2 bucuk ay yattım denetimliden çıkmıştım.
4 ay kadar avrupada girdim Türkiyeyi bilmem ama istersen orda nasıldı anlatabilirim
Anlatirsan fena olmaz
Abartıldığı gibi değil kilo bile aldım öyle sabunu düşürüncede kimse kimseyi sikmiyo yemekler fena degildi spor salonu falan bile vardı biraz eski
Ama avrupa ora :)
Aynen burada sikerler bence😂 Allah kurtarsın kanka
Kamu malına zarar mı? İyi olur senin gibi ne kadar varsa toplayıp atsınlar içeri rahat gezelim adam bıçaklamak nedir yavşak
Ozelden mesaj atsana erkek
it kopuk kaynıyordur ora şimdi hiç çekilmez. geçmiş olsun.
Saol
Iki gece ac susuz nezarethanede yatmisligim var ama cezaevine girmedim
Nezarethane bisey degil sen birkere ben defalarca girdim bilirim
Dogrudur sana mustehakmis ins girersin zaaa
Allah kurtarsın hocam
Tesekkur ederim kardesm
allah kurtarsın, suç?
Kasten yaralama bide kamu malina zarar
yaş, yaş... küçüksünüz, gençsiniz çabuk sinirleniyosunuz. inş. ceza evine gerek kalmaz.
Baska sabikalarimda var 18 yasinda 6 sabikami olur ya
ooof ne yaptın be arkadaşım
Açık Ceza evine mi Giriceksın?
Belli degil ama cok buyuk bir kamu mali zarari var kurtulmam imkansiz 1 ila 4 yil garanti
Geçmiş olsun
Girmedim ama girmem benim de yakındır
Neden merak ettim
Bende sakin biriyim ama sinirlenince cinnet geciriyom kendimi tutamiyorum
Birsey sorucam ailevi sorunlarin varmi?
Kötü olmuş. ss
Yapicak birsey yok
Gün verip öylemi alıyorlar
Nası yani?
Mayısta girecem demişsinde
Daha onceki mahkemelere gitmedim bu mahkemelerde yasi. Doldugu icin tutuklanicm avukatda oyle dedi bende oyle saniyorum
para cezası verirler büyük ihtimal ne şuççlar göz ardı ediyorlar
Sanirsin avrupa birligine giriyo
rahatliha bak
Sana ne batıyo?
Olmayan terbiyen
l*n olum güldürmeyin :)))
Haksizmiyim ama
hayalller comolokko polat alemdar
hayatlar ilyas salman
yaptigindan ovunur gibi bide sey geciyor asagida milletle
agacim ayagi
@Bir_Acayip_Adam
l*n
Engel atip arkadan konusmakda tam bu kiza gore bisey
Cunku konusmayi becremeyen birisin kufursuz konusmak senin lugatinda yok. Yasin daha 18 pismanim doyecegin yeede napalim oldu bilmem ne ovunuyrsun. Hayat senin cakmakta senin elinde yakmaya devam et.
Ya arkadas ablammisin annemsin sanane kufur etmedigim halde kufur ediyosun diyosun ne tur bir manyaksin git senle ugrasamam
Al iste cakma memati
Tamam he sen haklisin az sus
Yalnız İlyas Salman'ın hayatını da hayallerini de yaşamak isterdim.. İlyas Salman büyük insan laf yok...
Adamligini al ve uzakta yasa guncelleme falan cocuksun daha belli sikayet ettim merak etme.
yaziyimi iyi okusan anlardin seni dusundugumu
bundan bir 10 yil sonrada bu sekilde dusunecekmisin bakalim
:))))
Allah kurtarsın.
Saolun
Neden noldu
Kasten yaralama ve kamu malina zarar
Sanirim diyorsun ama.
1. Mahkemeye bilerek gitmedim mayisdada 2. Mahkeme var onada gidemem buyuk ihtimalle yatarim
Allah kurtarsin
Saol eksik olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar