Ben Bir travesti anneyim?

Seneler önce babam benim eşcinsel oldugumu ögrenince bir kadınla evlendirdi megerki çok şanslıymışım eşimde lezbiyendi,bende gay'dım ikimiz anlaştık ve 1 kız 1 erkek çocuk yapıp cinsiyetlerimizi degiştirdik şimdi biz mutluyuz ailece. Eşimle 20 sene oldu çocuklarımız üniversiteye gidiyo...!

Benim sorum şu oglum ve kızım normaller ben bir baba olarak neden böyleyim diye hep kendime kızıyorum ailem beni 15 yıl sonra kabul etti şimdi pembe kimlik sahibiyim karım da erkek oldu mavi kimlik aldı ameliyatlar 30 bin tl den başlıyor?

Benim korkum Allah'ım beni affedermi çünkü buranın öbür tarafıda var Allah bizi eşimle çocuklarımızla bagışlarmı çünkü biz azgın ve sapık insanlar degiliz sadece kendimizi karşı cins hissedip kendi bedenimizi degiştirdik :/ ???
Güncellemeler
+1 yıl
ÇOCUKLARIMIZ BİZİ KABULLENDİ AMA BİZ AHİRET KORKUSU İE YAŞIYORUZ BIÇAK ATINA YATIP CİNSİYETLERİMİZİ DEGİŞTİRDİK :/
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 42 eşiminkide 41 çocuklarımız 18-20 yaş arası okudular onların psikolojisi iyi bizi zor kabullendiler ama zor oldu bu sülalede kabullendi
Ben Bir travesti anneyim?