Sevgilim internete çok giriyor

Merhaba canlarım. benim gayet ciddi ve sevgidolu bi ilişkim var. sevgilim ygs ye hazırlanıyor alttan derslerini buradaki ünide veebilmek için. internet için wınn kullanıyor. yalnız sevgilim internete çok giriyor. benle konuşuyor hemen internete giriyor. numarası meşgul oluyor ve vodafone sitesinden de bakıyorum. face ve msn şifreleri var birşey yok ama internette ne yapıyor olabilir? arkadaş çevresi falan yok ilçede olduğu için. canım sıkılıyo öyle birşeylere bakıyorum diyor. aynı yerde oturuyoruz zaten. ben bu sevgilimi internet yüzünden çok uyardım ama olmuyor ne yapayım? soğuk da davranamıyorum çok seviyorum lütfen yardım :((
Güncellemeler
+1 yıl
ya defalarca uyarıyorum beni dinlemiyor. ders çalışcam dedi telefonu kapattı internete girdi. dün abim buraya geldi aramam diye sabaha kadar internette gezmiş. ayrılmak üzereyim :(
Güncellemeler
+1 yıl
evt sabah akşam internetten çıkmayan sevgilim bana dedi ki 1 gün görüşmeyelim boğuluyorum seni özlemek istiyorum. saat 6 ya kadar aramıcam mesaj atarsam da okumadan silecekmiş çok çok önemli birşey olursa faceden yaz dedi. arasam mı aramasam mı ne yapsam bilmiyorum. hat operatör sitesinden baktım internette vakit geçiriyor. sen interneti girmeyi bize tercih ettin istediğin kadar gir artık özgürsün diyesim var :(( ağlıyorum şu an. benim durumumu hiç düşünmüyor. ölsem haberi olmayacak :(((
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıldık...
Güncellemeler
+1 yıl
evt 1 aydır durumumuz iyiydi yani ben öyle zannediyordum. interneti bıraktı sözde. meğerse benden habersiz hat almış bana yalanlar söyleyip internete giriyormuş. kızlarla konuşuyormuş. rabbim büyük bir şekilde ortaya çıktı ve herşey bitti.
Sevgilim internete çok giriyor