Sizcede Atatürk'ün dedikleri doğru değilmi şu an olduğumuz nokta bunu kanıtlamıyormu ? herkes çalışmadan yorulmadan birşeyleri başarma peşinde biz ne zaman kurtulacağız bu
cahillikten ?

ATAM HER Konuda Haklıdır ! Ama Bu Sözleri Ve Kendisini Kabullenemeyen Koyunlara Şu Soruyu Yansıtayım !
Tüm dünyanın Otorite Ve Kişilik Olarak Kabul Ettiği Bu ADAM ! Sizin Nerenize Batıyor !
Bu Adamı Gavur Diye Tanımlayan Kafalar Acaba Çindeki Takunya camisine Kendi Parasıyla Bağış Yaptıgını Biliyor mu !
Atatürk'ün Manevi Kızının Atatürk'ün Namaz Kıdlıgını Ve Sadece Atatürk Din Tüccarlarını Astıgını Biliyor mu ACABA !
Atatürk Sayesinde Ülkenin Maddi Ve Manevi Anlamda Ülkede Ekonamik Kalkınmanın Maximum Derecelere Geldiğini Biliyor mu !
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü Kabulenmeyen YOBAZLAR Keşke Onun kadar Müslüman Olabilseydiniz !
#İzindeyiz #Mustafa #Kemal #Atatürk !
✌👍
Teşekkürler
Sizde Kesin
Vahadettin, Enver Paşa, II Abdulhamit Gibi Korkak VE Abd Mandasına Girmiş, Sarayda Karı Kız Oynatan Padişahın Torunlarısnız !
ben Fatih Sultan Mehmet'in Kanuni Sultan Süleymanın Osman beyin Ertuğrul gazinin Atatürk'ün torunuyum 1453 de istanbulu alan ecdadın torunuyum
"Tarih acaba benim mi, yoksa İkinci Mehmet'in mi yaptığı işleri daha mühim bulacaktır?"
Mustafa Kemal Atatürk !
Atatürk Osmanlıyı Çok Tartısırdı Ama Fatih Sultan Mehmet'e Hayranlıgı Bir Başkaydı !
Siz Neden bu kadar Yobazsınız !
Atamın Kurdugu Cumhuriyette Kime Küfür Ediyosun !
Övdüğün Osmanlıdaki Enver paşanın Bir Sözü var !
"Ben Ve Padişahımın Yeğane Ümüdi, Allahtan Sonra İngilizlerdir ! Enver PAŞA"
1924 Yılında Camilerin Üstünde Abd Bayragı Dalgalanırken 1925'Te TÜRKİYE BAYRAGI Dalgalanırdı Yobazcık !
@Marksist001 banamı diyorsun -,- ?
Buraya Yorum Yazacaklara Yazdım kardeş Sana değil
bpiver onları gereksiz insan onlar
Abi ama Atama Küfrediyorlar Ya SİNİR Krizi geçiriyorum ya :(
gereksiz insanlar cahil insanlar küfürle kendilerini açıklar
aynen :/
sen okuduğunda, araştırdığında sorguladığında.
önce kendini sonra aileni ve çevrendeki insanları bilinçlendirdiğinde.
ben okuyup araştırıp sorgulayan bir insanım kendimi ailemi bilinçlendirdim toplum ise daha çok geri kafalı
insanları okumaya teşfik etmeli yaşadığım yerde 4 tane imam hatip var imam hatip olabilir tamam hiç bir şey söylemem bende müslümanım fakat daha iyi okullar açabilirler bilmiyorum yapılacak çok şey var anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor
Ah guzel Atam guzel kalpli adam dunyanin en beyefendi ve ileri görüşlü lideri gozlerine baktıkça duygulanip nerelerdesin sen diyorum. Sahi nerelerdesinn nolurdu ölümsüz olma sansi verilseydi sana nolurdu once bizi sonra tum dunyayi daha da yukseltseydin. varlığın yeterdi bize guc vermeye şimdiyse basimizda "o konuyu da bilmesin canim bilim adami mi olacak" diyenlerin yonetimindeyiz neredesin güzel ogretmenim? Soz sana harika bir cocuk yetistirip emanetine cumhurbaskani olsun diye calisicam senden sonra koruyan olmadi buralari.. biraz daha sallaniriz belki ama bir kez daha soz bu gençlik yıkılmaya göz yummayacak. yasarken aldigin her nefes sonsuz huzur versin toprağına...
Başımızda boyle bir cumhurbaskani varken cahillikten kurtulmak diye bisey olamaz bence.
siyasete girmeyelim
Kendi görüsümü soyledim.
yok görüşüne sonsuz saygım var ama siyaset şu an gereksiz
Cevap
9Cevap
adama dahi dedik mi alınıyor yobazlar. sonumuz bu işte. bir tek istikbalimiz kaldı kaybetmediğimiz ona da az kaldı zaten
işte bu yüzden kurtulmamız lazım bu cahillikten
evet ama düşmanımız 7 cihanın en yenilmez düşmanı. cahillikle savaşmak donkişotluğa benziyor çünkü...
kesinlikle
ataturk un on goruleri cok guclu bence ataturk un soyledigi her soz dogru dur
Cahiller gelmeden okuyun diyecektim pembeli cahil çoktan gelmiş D:
cevabını verdim sen merak etme kardeşim
Ne yazık ki Ülkemizde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sevmeyenler bile var..
onlarda işte gereksiz canlılar
ben atatürkü sevmem ama gerçekten ADAM doğru soylemış
O olmasa biz olmazdık...
kesinlikle
O farklı bir şey mi yapmış?
konuyu saptırmaya çalışman onun büyük işler yaptığının bir göstergesi
Evet büyük isler yaptigi aşikar zaten
evet yapamadığı tek şey sizin gibilerin çenesini kapatmak çünkü lanet olası "düşünce özgürlüğü" denen birşey var ^^ şimdi çekilebilirsin
Ama uğraşmış hakkını yeme adamın
Şu an Atatürkün dediği şeyi yaşıyoruz.
Turk halki cok tembel
senin köşelerinin yontulması lazım sanırım?
O size yakisir
@EretzYisrael neden tembel acaba TÜRK halkı ve sen neden Türkçe öğrendin neden özenme durumumu var?
Gerçekten atatürk mü demiş?
Haklı oldugu nadir sözlerden
haklı olmadığı sözleride yazda bizde bilelim
bence hepsinde haklı senin görüşüne göre hangi sözünde haksız söyle onları bilelim sana göre haksız olan bana göre haklıdır senin kafan daha bu kadar çalışmıyorsa
modern olmak değil benim amacım haklı olmadığı sözleri koy bizde bakalım ben senle aynı şeylerimi düşünüyorum o kadar gereksizsinki boşuna oksijen tüketiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar