Merhaba arkadaslar. Cok merak ediyorum. Hic turbanli,tesetturlu bir kizi begenip ona yakinlastiniz mi? Yoksa turbanli diye cekinip hic yaklasmadiniz mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 2013 yılında tesettüre girdim. Sonra önceden arkadaş olduğum çocuk bana aşkını itiraf etti niyetim evlilik vs demişti ben de olmaz dedim sonra konuşmaya başladık buluştuk vs ben ona elimi bile tutma demiştim tamam demişti ama parkta sarıldı öpmeye çalıştı tepki gösterdim tuhaf oldu pişman olup üzüldü öyle görünüyordu. sonra açık halimi hatırlamadığını merak ettiğini söyledi. kardeşim facesinden eski fotolarımı silmemiş o da ordan eski açık halimi görmüş. erkek sonuçta ne kadar kendine dur diyebilir cinsellik konusunu açmak istiyordu açamıyordu açınca saçmalıyordu ve benim konuşmıcamı biliyordu. beni istemeye geleceğini söyledi ama ailem istemedi üni okuyorum diye. o da bir zaman sonra patladı. ben sana zarar veririm ben senin gibi temiz kızı haketmiyorum dedi hep helallik aldı. heycanımız bitti dedi ve ayrıldı. tesettürlü bir kız olarak bu olaylardan sonra artık sevgili olayı bana çok uzak aşk vs en uzakta dursun ben içimden aşık olurum :)
910 Yorumla
Soran+1 yılInsAllah hayirlisi kismetin olur :) 🙏
Cevap sahibi+1 yılsağol canım sen de öyle :) kız ve erkek ateş ve barut gibi. ne kadar uzak o kadar iyi :) Allah affetsin günahlarımızı
Cevap sahibi+1 yılamin hepimizin kızlar :)
Cevap sahibi+1 yılo 28 yaşında şu an ben 20 her işi ters gidiyor o da dönüp dönüp helallik alıyor benden :)) bilmiyorum ama Allah bizi gercekten kötülüklerden koruyor bu arada sağol :)
Cevap sahibi+1 yılbiraz degişik karakteti vardi onun gercekten evlilik istiyor ama baska bir kizi seviyor. Benimle neden sevgili oldu bilmiyorum. Benden cok etkilendigini sohbetimin durusumin cok guzel oldugunu soyluyordu bsana hastayim diyordu. ailem evlilige izin vermedi diye bana kac dedi kacmadim telefonda agladi. Ailesine falan anlatmis cevresine cok övmustu beni. ayrildik evlendi uc ay sonra bosandi. Ya iste boyle hersey bir sukut sebebi :) ben okuyorum ve calisiyorum şu an kendi hayatimda ilerlemeye calisiyorum o da toparlamaya calisiyo kendisini garip
- +1 yıl
Bende lisede aynı okulda okuduğumuz kıza aşık oldum mezun olduğum yaz döneminde. Oda beni seviyordu baya baya hemde sonra üniversiteye gittik aynı yaz ben başka il'e o başka il'e gitti o hala seviyodu beni. Bense araya mesafeler girdi diye soğudum gözden uzak gönildende ırak oldu bende. Konuşmayalım artık dedim konuşmayı kestim. 2 sene oldu bir gece rüyamda gördüm nasıl bir duygu yüklendiysem çok fena aşık oldum tekrardan ona. Geri dönmek istiyorum eşeklik ettim affet beni dedim kabul etmedi hediye yolladım yurduna habersizce yine olmadı. Napmam lazım bilmiyorum. Sende kapalı olduğun için anlatmak istedim. Bana tavsiye verirmisin lütfen.
Cevap sahibi+1 yılseviyorsa dayanamayip kabul ederdi. ben etmistim ama pisman oldum bence o kizda pisman olacagini dusunuyor kirilmis. eger ona zarar verecek biriysen bencr hic yaklasma kixin hayatini bozma gelip geciciyse. nne diyebilirim bilmiyorum kizi ve seni tanimiyorum hayirlisi :)
En İyi Cevaplar
Biz de yaklaşmasınlar diye kapanıyoruz zaten. . tabi insanın tavrı hareketleri de ona göre olmalı ;-):-)
71 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri var ki ruhumu gonluumu kalbimi kaptirdim gitti Allah im ne kadar guzel yaratmisdin diyorum ama onun bana dusuncesi ne bilmiyprum konusamiyorum bir turlu korkuyorum cevabi ne olur bilmiyorum takilip kaldim artik cesue olamiyorum bir turlu karsisina cikmaya. Gozlerine bakiyor yasam iksirimi yudumlayip gidiyorum ordan. Birazda kendimi onun yanina yakistiramiyorum o prensesken ben bir kole gibi kalirim o guzelligine cevap susmak olur diye. Guzelligi gibi guzel midir kalbi bilmiyorum. bir gelse omrumu adarim omrune sevebilecek sevdalanacak son zerreye kadar yudumlarim kalbiminin her bir duygusunu. Bunu gidip ona diyemem iste :((
05 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi insAllah. Ama kendini boyle kucumseme, Allah herkesi ayni seviyede yaratmis kalbi de guzeldir insAllah ve cesaretlen seviyorsansa yarini bilmiyoruz sonucta
Cevap sahibi+1 yılYapamiyorum faceden yazmam kim bilir gorur mu gormez mi? Cesaret bir turlu olmuyor yarini bilmiyoruz suphesiz. Kucumsemek degil ki bu ayri bir duygu. bir his olacak dese bir gulse bana yeter ama olmuyor takilip kaldim saga mi gitsem sola mi gitsem bir sonuc yok. Artik Mevla ya sadece hayirkisi icin dua ah su cesaret olsa gel iki dk ni ayir bana belki seni dunyanin en mutlu insani yapamam ama ne kadar mutlu oldugumu gorup ne kadar kiymetli oldugunu gosterirdim demek istiyorum ama olmuyor iste bir turlu.
Soran+1 yılHayirlisiyla olur insAllah
Cevap sahibi+1 yıl@byumn1 onunden gecerken kalbimin atisini duyacak diye korkuyorum ben :) . Nasil. konuscam ben bir de yuz yuze aman Allah im :))
evet hatta daha fazlasi :) ama tesetturle alakasi yok biliosunuz karakter meselesi tesetturlu kizlarimizi kotulemeye kalkmasin kimse cahil olmayalm
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
101Cevap
+1 yılbenim tesetürlü arkadaşlarım vardı ama o insaları tanıdıkca onların gercek yüzleri ortaya cıkıyor mesala orta okulda haklı olduğum yerde benle tartıştı ve DUVARRA YAPIŞTIRDI beni ve tüm arkadaşlarımı kaybetim. ve simdiki olay iseyine bir kapalı arkadaşım vardı o da benden yemek isteyim zorla aliyor yemeklerimi bide utanmadan evime gelip sınırlarımı aşiyor sonra teledonla tsrıştk o neden bu kadar benden zorla birşsey istiyor diye bana neler saydırdı neler aha simdi yine başatsn başa o yüzden bunlardan uzak dur bircok tesetüle yaklaştım HİC BİRİ FAYDA OLADI DİN MİN DİYORLAR AMA DEĞİLER İSTE DİKKAT ET KENDİNİ!!! Ve artık onlara bile yaklaşmiyorum bende dinimi cok seven biriyim ama ben okadar değlim bende oyle olabilirimde ama sınırlarımı asla aşmam
00 Yorumla
+1 yılŞarabı, jazz, blues ve klasik müziği seven; Opera aşığı, 100’lerce parça kravat, 50 adet saat koleksiyonu olan bir adamım. Özetle entegre olduğum kültür batı kültürü. Türkiye’de yaşasam da kendimi doğu kültürüyle asla özdeşleştiremedim. Karizmatiklik konusunda kendimle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz ama hayatım boyunca çevremdeki insanların güzel olarak değerlendirdiği kadınlarla birlikte oldum. Bir keresinde kapalı bir kadınla bir aşk yaşadım. Bence o da beni seviyor ve deli gibi istiyordu. Elini bile tutamadım maalesef. Hâlen Instagramda birbirimizin fotolarını beğeniriz. Aradan geçen 4 yıla rağmen hala onu çok seviyorum. Biliyorum ki o da beni seviyor ve beğeniyor.
00 YorumlaMümkün değil, tesettürlü biriyle ne yaşaya bilirim ki? ne benimle içki içebilir, ne eve gelip sevişebilir. Ayrıca dinle hiç bir alakası olmayan, modern bir hayat yaşayan bir erkek olarak ilgimi bile çekmez.
Hayatın güzelliklerini yaşayarak mutlu olan modern insanlar tercihimdir.01 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu, çok iyi anlaşıyor ve iyi bir arkadaştık ve sonra farklı bir boyut kazandı aramızdaki, yakınlaştık iki sevgili gibi 😊
Ben hiç bir şekilde yargilmak/yadirgamak vs aklima gelmedi ki zaten kendi istegiyle kapanmis ablalari vs kapali falan degillerdi.
Ben arkadaş ortamima ve normalde nereye gidiyor takiliyorsam onu da goturdum tanistirdim.
Yani olabilir, oluyor.
Sen neyi merak ettin ne sormak istiyorsun onu soyle?03 Yorumla- +1 yıl
Yani beyni fikri türbanli değildi.
Muhabbeti sohbeti esprileri vs çok eğlenceliydi.
Soran+1 yılEspri falan tabi ki yapa bilir, eglenceli ola bilir. Esasi ahlakli olmasi
- +1 yıl
O konu ap ayri bir konu ve bunun icin ben iyi bir ornek olamam.
Ben seni anladim 👍
Bunun tesetturle ilgisi yok ki. Insanin kendi kisiligi ve dusuncesiyle alakali yaklasmak. Bir tane tesetturlu kiz arkadasim vardi cok yakinlasmak istoyodu. Bende ona zarar verecegimi ve onun pisman olacagini biliyordum uzmek istememistim. Ve yaklasmadim 1 2 sene sonra da evlendi şu an cocugu falan var. Allaha sujurler olsun ki iyikide yaklasmamisim diyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sukur evet :)
Dindarlığın tesettürlüsü de mi oluyormuş? kendi yaklaşırsa ben de yaklaşırım. ama genelde tesettürlü kızlar bana daha cana yakın geliyor ve uysallar. diğerlerinde ego ve kibir baya yüksek.
318 Yorumla
Soran+1 yılSorunu anlamdim.
Soran+1 yılDogru anlamamissin. Evet oyleleri benimde cevremde cok, kapanip sonra devaminj getirememekten korkuyorlar ve ya aileleri ozin vermiyor ama dinlerine bagli birileri. Simdiki kapalilar durumu degismis. Eger dindar degilsen neden kapanasin ki? Allahin emri icin, islam icin kapanan dindardir zaten. Ve baska turlulero degil sadece dindarlar kapansa ne guzel simdi ayirt etmek olmuyor
- +1 yıl
kapanmayı görevden saymıyorlar nedense gereksiz fazla ibadet olarak algılıyorlar. Kuranda emredilmiş dedim bir kaçı şaşırdı hatta. Bilmiyormuş ki. Hani teravihe gideriz sevap alırız gitmezsek sevap almayız ama zarar da gelmez diye düşünürüz ya biz erkekler. o kızlar da kapanmayı extraya giren ibadet sanıyorlar
Soran+1 yılKurani okuyam herkes (daha dogrusu anlayanlar) kapanirlar. Kapanmaktan insana bir zarar gelmez ki aksine korunursun cemiyetin fesatligindan
- +1 yıl
şu an kapsama alanımda tesettürlü bir kız var ve beni fena etkiledi. nefsimize uyarsak tehlikeli sulara açılabiliriz. inan ki kız da bir an tesettürlü olduğunu unutuyor. Şehvet olunca akıl tutuluyor. Ama yoldan geçen kapalı bir kıza kolay kolay yan gözle bakmam. Hoşlanırsam yaklaşırım onun dışında zararım olmaz
- +1 yıl
ya bir de insanları yargılamazsan ne güzel olur. belki isteyerek kapanmıştır ama nefsine hakim olamayıp cinsel şeyler yaşamıştır. hemen dini için kapanmamış gibi ithamlarda bulunmuşsun. Sana yaklaşmadıkları için tessettürlüyüm diye kendini mi aklamaya çalışmışsın arkadaş! Dini için kapanıp hata ile cinsel bir şeye girişmiş olamaz mı. o kız en azından harama yaklaşmış. senin gibi Allah adına hüküm vererek "demek ki dini için kapanmamış" diyerek şirke düşmemiş. keşke sen de böyle bir duruma düşseydün de bu hataya düşmeseydin.
Soran+1 yılSen bana neden iclendin ki? Bedduani kendine sakla ! Eger kapanirsam her turlu kapanirim. Oyle sey mi olur sehvetine yenik dustu diyorsun oyle bir ortam olunca bile ordan uzaklasacaksin. Dinini tamamile arastir. Allah herkesi korusun, benim soylediklerim de erkekler oldu yatmak icin yaklastigim bana yaklasilan demis ben de onlar Allah icin kapanmamislar dedim. Allah icin kapanan oyle bir hataya yol vermez. Bos bos yorum atma kendine sakla
- +1 yıl
Birincisi sana beddua etmedim, zinayı kötü olarak görmüşsün, başka insanlar hakkında dini için kapanmamış biri diyerek o kişilerin kul hakkına girmişsin. hatta Allah'ın hakkına da girmişsin. ne biliyorsun Allah onu belki de affedecek? Senin için bir sözüm var: "bizim gelin bizden kaçar başını örter gıçını açar" Dini için kapanmamış demeseydin iyidi. Boş yorummuş, buna kendinden de inanmıyorsundur ama neyse...
Soran+1 yılSacmalamada everesti bile gectin. Allah affetsin hepimizi benim her gece duam o zaten butun muminlerin gunahlarinin bagislanmasi. Sen beni nerden biliyorsun da yargiliyorsun? Evet dogru soyluyorum arkadaslar dememis ki bir anlik sehvete dustu falan onlar acik acik boyle bir niyetle yaklastiklarini ve onlarinda kabul ettigini soyluyorlar. Benim gorusum bu yonde kabul etmezsen ki etmesen de umrumda degil, Allah icin kapanan her turlu kapanir. Herkes hata yapar gunah isler, ama boyutu vardir. Neyse sana bosuna nefes tuketmeyeyim anlamak icin kafa yormak kafa yormak icinde kafa bulunmasi lazim, beynin error vermesin
- +1 yıl
zinadan köşe bucak kaçıp da insanlar hakkında yargısız infaz yapanlar var ya... bana "vay o namaz kılanların haline ki namazından gafillerdir" ayetini aklıma getiriyor. cinsel yakınlaşma yaşayan kapalı insanları eleştirirken kişilerin niyetini bilmeden Allah adına hüküm vermişsin. İster türban takar ister takmaz, ister türban takdığı halde cinsel yakınlaşma yaşar isterse yaşamaz. Yargılama ve infaz mercii sen değilsin. keşke bu hataya düşeceğine cinsel hataya düşseydin dedim. bu bir beddua değil sadece Allah adına hüküm koyarak daha dibe batmışsın diğerini yapsan daha iyiydi demek istedim. nerenizle okuyorsunuz yazılanları.
Soran+1 yılSende benim adima boyle konusmakla ayni hatayi yapiyorsun. Neyse sana laf harcamakta benim zaman harcim bos veriyorum seni git zinani da yap, zina yapanlari da destekle ne istersen yap sorumdan yorumlarimdan uzak dur yeter
- +1 yıl
"Neyse sana bosuna nefes tuketmeyeyim anlamak icin kafa yormak kafa yormak icinde kafa bulunmasi lazim, beynin error vermesin " "Sacmalamada everesti bile gectin." edep olmadıkça battaniyenin içinde gezsen neye yarar. Allahın huzuruna çıkacaz bakalım Allah katında kim haklıymış ahirette görüşürüz.
Soran+1 yılIltifat olarak kabul et soylediklerimi. Hak edene hak edildigi gibi konusulur sen bana satastin neyse diyorum yine de. Allah islah etsin
- +1 yıl
Peygamberimiz bile büyük günah işleyenler için şefaat etmekle uğraşacakken, sen kibirli kibirli cennetteki (!) makamına geçer oturursun, ben hakedene iltifat edici sözler söyledim dersin artık. Bu aksi ve kibirli tutumundan dolayı umarım Allah sana yer yüzü ve gökyüzü arasını dar getirmez. cahilliğine ve gençliğine veriyorum. Sakın zinaya düşeyim deme sakın !!! yoksa Allah için kapanmamış olursun ha. Daha dünkü çocuk çıkmış gençlik heyecanıyla çemkiriyor, tavır yapıyor, hakaret ediyor. gerçek hayatta karşımda olsan böyle yapsan sana it kadar değer vermem. devam et bakalım. byeeeeee
Benim tesettürlü arkadaşım çocuk bile aldırdı ama bir başka açık arkadaşım var ki yanına yaklaşamazlar öyle kesindir duruşu benim de kendime örnek aldığım kişi ikinci anlattığım kişi
64 Yorumla
Soran+1 yılBen tesetturlu acik ayirimi yapmiyorum ki zaten dusuncemde eger kapaniyorsaniz Allah icin her turlu kapanin. Sadece merak ettim tesetturlulere yaklasiyorlar mi ve ya cekiniyorlar mi
Soran+1 yılTesekkurler yorumun icin :*
Yaklaştım elbette hatta takip ettim çetelesini çıkardım en sonundada karşısına çıktım ha olmadı ama arkadaş olduk hiç değilse gördüğümde artık selam veriyor :))
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadas misiniz hala? :)
+1 yılçokca beğendiklerim oldu ama tesettürlüye yaklaşmak G. T ister :D
54 Yorumla
Soran+1 yılIste ben de onu soruyorum))
- +1 yıl
işte bende çarparlar diye yanaşamadım diyorum :D
Soran+1 yılAma begendigin oldu mu? Yoksa hoc bakmazsin?
- +1 yıl
sanrım şu cevabım yardımcı olcaktır. eşim kapalı olmazsa onla evlenmem. iyi günler
Türbanlı kızlara hiç bir zaman yaklaşmadım. Bir kere tesettür olduğundan direk yaklaşmamam gerektiğini düşünüyorum. Dindar birisi sonuçta, doğru olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir cekinme oluyor, ciddi olmazsan yaklasmazsin
+1 yılBen kimseye yaklasamadim daha =)
Bütün kızlarla aramda haram duvarı var.41 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel
- Cinsellik konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılKuranda flört yasakken, saçını dahi erkeklerden gizlerken tesettürlü birinin sevgilisi olması fazla ironik
18 Yorumla
Soran+1 yılAma mesela niyyetleri ciddiyse evlenmek gibi o zaman bir birlerini tanimak adina gorusmeleri uygundur
- +1 yıl
evlilikten önce zaten 1-3 ay arası nişan oluyor. sevgili olmadan direkt nişan olabilir?
- +1 yıl
kız isteme töreni olmadan önce erkeği görmesi yasak
Soran+1 yılTabi ki
Soran+1 yılO asamada tanisirlar
- +1 yıl
evet yani sevgili olmak zaten yasak, yanınızda aile büyüğünden biri olmadan yalnız kalmak yasak. ee sorun ne neden kurana uymak bu kadar zoruna gidiyor?
Soran+1 yılBenim mi gidiyor? 😳
- +1 yıl
he evet?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3.5 yıl beraber oldum.. Hiçbir zaman birbirimize sırtımıza dönmedik.. Her zaman el ele olduk.. Hiçbir gün an nefsani şekilde yaklaşmadık.. Hayatımda en çok sevdiğim kişi idi.. Sonra olmadı.. Bazı sorunlar yüzünden bitti ama hala olacağını bilsem koşarak giderim o da gelir biliyorum ama zor :/
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardimciniz olsun
Evet oldu ama her zaman o türban çekimser bırakır insanı bazen de türbanlı insanlar toplu taşımalarda yan koltuğa oturmuyo bile ayakta duruyo şimdi gel de yanaş böylelerine herkes bunun gibi sanıyor ondan sonrada.
00 YorumlaBen yaklaşmadım ama o benim içime düşüyordu resmen. Çekinmek değildi bu yaklaşmayışımın sebebi. Huylarını sevmiyordum. Benden 3 yaş büyük olmasına rağmen çocuk gibi hareketleri vardı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaklaştım kendimden 2 yaş büyük biriyle sevgili oldum şu an da da yaklaştıklarım var semptikliğine yaklaşımına göre gayet güzel yaklaşılıyor :) hiç bir sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar tabi dar görüşlü bir kaç kişi hariç konuşmak dahi namehram diyen birine bir şey yapamam :)
00 Yorumla
+1 yılEvet tesettürlü bir hanımla ilişkim oldu. Ama tesettürlü olunca ne gibi bir farklılık aranıyor onu pek anlamış değilim.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir iliski?
- +1 yıl
flört..
- +1 yıl
Sen cinsellikmi soruyorsun.
Soran+1 yılYok hayir
Cinsellik konusunda 402 cevap paylaştı. evet yaklastım bır kere zaten onlada 4 yıl konustum yolda gormustum cok begenmıstım selam verdım analtdım konsualım dedım mı tam dedı4 yıl bırlıkte olduk ama bazı endenelrden evlenemedık
02 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi insAllah
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe tesettürlüler var şeytan yanlarında b*k yemiş yanlış anlaşılmasın başaörtüsüne felan karşı olduğumdan vs. değil gördüğüm, tanıdığım neyse onu söylüyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılKapanan Allah icin kapansin bende bunu soyluyorum, istiyorum
- +1 yıl
Sorsan Allah için kapanıyorum der fakat hareketleri, tavırları aksini gösterir.
- +1 yıl
Kessinlikle katiliyorum benimde tanidigim bitane var resmen kizin fuckbodysi var ne aci bir durum o basinda ki örtüyede saygilari olmuyorya yaziklar olsun Allah islah etsin inshaAllah. !!!
- Cinsellik konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen beynine ve dünyasına bakarım. Orada tesettür var mı yok mu diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten distan tesetturlu icten bin turlusu 😒
+1 yılBenim kız arkadaşım tesettürlü (: gayet masafeliyiz
42 Yorumla
Soran+1 yılOh sukur normal biri, herkes karsina cikanin yuzeysel kapali oldugunu soyluyor
- +1 yıl
Onlar kapalı ne demek tesettürlü ne demek bilmeyenler. (: kapalı kadınlarlar tesettürlü insanları birbirine ayırmasını bilmeyenin, ne söylediği kimin umrundaki (:
+1 yılÖyle bir lanse etmişsin ki , türbanlılar yamyammış gibi.
Neden yaklaşmayayım onlarda kız değil mi?11 Yorumla
Soran+1 yılYa herkeste bir baska turlu anlamis. Oyle bir sey mi dedim, sadece cekinir misiniz sordum bunun neresinde lanse etmisligim var?
+1 yılAslında eskiden olsa hosuma gider sever sayardım ama şimdi aralarindan verenini ariyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe degisti ki
- +1 yıl
Dine karşı bakış açım.
- Cinsellik konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yıltürbanlı bir hatundan hoşlandım ama yaklaşmak istemedim :D Sonuçta Türbanlı. dine kendini fazla kaptırıp beni eleştirebilirdi :D :D :D
00 Yorumla Yaklasma derken? Ve insanlari boyle ayirmayin yaklasilmicak bisey yok sonucta onlarda insan
12 Yorumla
Soran+1 yılAyirimcilik degil ki, tesetturlu diye cekine bilir insan onun icin soruyorum
ohoo bızım okulun mescıdının onunde namaza gırerken yolunu kestım naptıysam kabul etmedı cok yanastım
02 Yorumla
Soran+1 yılGecmis olsun
Anlamıyorum yurtdışında anladık tesettürlülere karşı önyargılılar, peki türkiyeye noluyor ya? Müslüman ülke mi başka bişeymi anlamıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılMuslumanin boyut degistirmis formasi galiba
türbanlı bana yaklaşma ben görücü usulüyle evlenirim erkelerle işim olmaz görüntüsü içinde
07 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabi ki, sadece ortunmus ben taktir ediyorum oylelerini. tabi ki dini icin kapananlari
Soran+1 yılDemek ki tamamen dinine uyuyormus bravo.
Soran+1 yılSenin gibi zihniyyetle karsilasmak bile istemem.
+1 yıltürbanlı veya acık hiç yaklaşmadık ki :) ama seversen gideriz adam gibi konusuruz acığı kapalısı yok bu işin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:).
+1 yılYok yaklaşmadım, birden görünce çok korktum, çığlık attım ve koşarak uzaklaştım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşı kapalı olan kızlar edeplidir diye bir kaide yok asla. tesettürlü bir kızla yatmışlığım da var
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen dini icin kapanmayanlarda var maalesef. Ama disaridan bakilinca tesetturlu diye cekinir insan icini bilmedigin icin
Cevap sahibi+1 yıle tabi baştan bilmiyordum ciddi düşünüyodum evlenmeden olmaz diyodum. ama bir baktım o benden daha istekli
+1 yılyanlış anlaşılmasın, türbanlıları karşı cins gibi göremiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılBunda yanlis anlasilasi bir sey yokki resmen hakaret ediyorsun
- +1 yıl
etmiyorum, türbanın arkasında ne olduğunu bilmediğim için ona negatif veya pozitif bir duygu besleyemiyorum, dolayısı ile karşı cins olarak göremiyorum
- +1 yıl
Bu kadar cahil olmayin yahuu
Em öteki tarafta gorruruz kim neymis jdksk
her tutbanli gercek musluman degil ama boyle bir ihtimal var diye de genel olarak konusmayin
kapanan kizada saygim var , kapanmayanada , yeterki kalpler allahi bilsin , inansin
genelleme iyi bise degil
belki senin bu youmunu okuyup uzulen bir turbanli oldu
yaomayalim boyle seyler lutfen ! - +1 yıl
Allah'ın varlığına inanmıyorum, benim için öbür taraf kavramı yok, siz de bu kadar cahil olmayın yahu, farklı inançlarda görüşlerde insanların varlığından haberiniz olsun..
benim bu yorumumu görüp üzülecek kişi olacağını düşünmüyorum, örtünmenin amacı da bu değil mi zaten, erkeklerin onları görüp arzulayacağı durumu ortadan kaldırmak..
türbanlı kişilerin vücut hatlarını göremiyorum, yüzlerini göremiyorum (belki kısmen), hiç bir şeyini göremiyorum, ne bekliyorsun ki, çarşafınızın rengi çok ilgimi çekti, sizden hoşlandım mı demeliyim
bahsettiğin öbür gruba yorum yapmayayım, çünkü öyle davranıyorsa kendi hür iradesini kullanamıyordur, (aile baskısı toplum baskısı vs) - +1 yıl
Sen inanmasan bile herşeyin bir yaratıcısi olan Allahü teala vardır. Öldükten sonra Tekrar diriltilecegiz. Ahiret hayatı var. Inanlar ve islamiyete uyanlar cennete inanmayanlar cehenneme gidecektir ve her ikisi de sonsuzdur. Sen bu şekilde olursen orada yaşayacağın pismanlik senin için ayrı bir azab olacak zaten. Ama fayda vermeyecek. Yani sen inansan da inanmasan da bunlar olacak.
- +1 yıl
yanlış geldin dostum, konu tesettürlü bayanlara yaklaşmak veya yaklaşmamak
Açık söylemek gerekirse daha saygılı yaklaştım. Saygılı derken daha bir hassas yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru olani :)
+1 yılıı yemedi.. bide şu an hele gönlü kapılır die yaklaşmıyorum kimselere...
02 Yorumla
Soran+1 yılGonlu kapali diye bir sey yok ki, sadece herseyi acik secik yasamiyorlar. Sevmek, sevilmek, evlenmek islamin en tabii
- +1 yıl
ben gönlü kapılır şu an yoğun bir koşturmacam var demiştim :)
ona vakit ayıramayıp gönlünü noksan bırakmaya kıyamam demek istedim... :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılturbanli, tesetturlu bir kizi begenip ona yakinlastim
14 Yorumla
Soran+1 yılVe sonuc?
Cevap sahibi+1 yılcinsel birliktelik yaşadım bu 3 tane kapalı kızla oldu
Soran+1 yılOnlar sadece yuzeysel kapalilar olmus o zaman
Cevap sahibi+1 yılorası beni ilgilendirmez ben seksime baktım çok da zevk aldm
- Cinsellik konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim Kapalı Benim açık kapalı fark etmez niye yaklaşmayalım :)
00 Yorumla
+1 yılyaklastım gayet tatlıyıdı ama soncunu bn bile anlayamdım..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil ki?
- +1 yıl
ya burada anlatamsam
Simdi millet tesetturlu kızları eleştiri yağmuruna tutscaklar asdf
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni daha cok tuttular 😒
Soran+1 yılIyi ki her koyun kendi bacagindan asikicak
normal ginimli türbanlı kızlar bana hoş geliyor yaa ama ailem ve çevrem alışkın değil, tabi din fanatiği olmayacak
00 YorumlaEvet yaklastim çok ilginçtir beni yakamdan tutup kendine çekti...
02 Yorumla
Soran+1 yılSonuc?
+1 yılonlarında cinsel hayatları var. insanın doğasında var.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma Allah icin, dini icin kapanan biri helalini bekleye bilir. Cinsel hayati baska turlu olsa zina olucaktir
- +1 yıl
ben zaten evlilikten öncesi için değil sonrası için söylüyorum. millet garipsiyor bu durumu ancak en basitinden çocuk yapmak için bile birleşmek lazım.
Soran+1 yılKapali bir bayanda evlendikten sonra gayet guzel seks hayati ola bilir. Bu bir engel degil ki
- +1 yıl
bende aynı düşünceyi savunuyorum da bazı insanlar daha farklı bakıyorlar bu konuya
+1 yılYaklaşırım sorun olmazdı. Oda bayan saadece saçı kapalı sizinde duygularınız var açık bayanlar gibi.
00 Yorumla
+1 yılbenim sevgilim kapalı biri ne olmuş teseetttür diye :D
00 YorumlaTürbanlı favorim benim hiç cekinmedim bu zamana kadar severim hepsini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben tesettürlü değilim ama yaklaşamazlar yaklaşmazlar yani insanın tavırları davranışları konuşması kendini ele veriyo
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de katiliyorum :)
Hayır söz konusu dahi olamaz
79 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılCiddi olmazda zaten gonul eglendirmek laf atmak anlaminda sormamistim. Yani eger begeniyorsansa yaklasirmisin
Soran+1 yıl@johncratn anlamadim?
- +1 yıl
@johncratn , Mantık olarak müslümanlığı yaşayan bir insanın erkek arkadaşı olması pekte doğru gelmiyor bana dolayısıyla kimsenin günahına ortak olmak istemem buda benim düşüncem.
- +1 yıl
@johncratn , Inaniş ve düşünce yapısına göre uyuşamayacağım için bende saygı duyar ve uzak dururum :)
tesettürle alakası yok kız o fırsatı vermişse yaklaşırım
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu namusludur deyip yaklaşmıyor bazıları. Halbuki hepsi namuslu değiller.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah dogru yoldan saptirmasin
Cevap sahibi+1 yılAmin
+1 yılTesettürlü sevgililerim oldu konuşmaktan çekinmedim hiç
00 Yorumlayaklaştım ama sınırları vardı. belli birşeyi yaşayabiliyorsun ancak. sendemi kapalısın
013 Yorumla
Soran+1 yılSevgili cercivesinde belli bir seyleri yasayabiliyorsun? Dusunuyorum
Soran+1 yılTabi ki, oyle. Helal olmayan islerden uzak durmaya calisiyorum becere bildigim kadar
Soran+1 yılCok sukur daha olmadi, olduysa da Allah affetsin, baskalarindan saklasin hepimizi 🙏
Soran+1 yılNormal olarak
Soran+1 yılNeden ki?
Soran+1 yıl19um
Soran+1 yılKonuyu nereye getirmeye calisiyorsun acaba?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçen iş yerinde camda sigara içerken arkadaş görmüş ara sokakta kapalı kızla erkek gizli gizli sevişiyorlar kız deliye dönüyor adamınkını cıkarıp yalıyor falan şok oldum videoya çekmiş ordan izledim gerisini sen düşün
00 Yorumla
+1 yılbegenip yaklastım ve bu zaman kadar hiç ayrım yapmadım acık ya da kapalı diye
04 Yorumla
Soran+1 yılKapali diye insan cekinir bence
- +1 yıl
yoo niye cekıneyim öcümüsünüz siz ..
Soran+1 yılBen neden ocu olayim) o degil sadece hemen reddeder diye cekinme olur
- +1 yıl
ben simdi seni begendim diyelim kapalı olman begenmememı enellemezkı..
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlarda insan onlarda tesettürlü olmayanlar kadar müslüman benim için, o yüzden etkilenirsem yaklaşırım
00 Yorumla
+1 yılTürbanı cazibe için kullananlar var onlardan uzak durmak gerek.
00 Yorumlabir çok kez elişi bekarı dulu ve daha çılgın onlar
00 Yorumlaortak arkadaşım varsa kousabilirim sadece açık ya da kapalı bireysel gidip konuşamam
00 YorumlaYahu neden yakınlaşmiyim o insan değil mi?
22 Yorumla
Soran+1 yılInsan tabi ki sadece kapali oldugu icin cekine bilir insan
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada çok türbanlı gördüm neler yaptı neler evli olduğu halde.
00 YorumlaBen yaklastim ama Oyun oynadi benimle :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
- +1 yıl
1 ay Saçma bir iliskimiz oldu Ne arkadastik ne sevgili Geceleri Birbirimizj arar konusurduk Bir kez dahi nr o bana nr ben ona seviyorum kelimesini denilmedi ama brn seviyorum Ne o bana karisti ne ben ona Sonra bir anda olmadigi söyleyip Beni bekleme dedi Biraz Bu konuda konussamda neden olduğunu nie olduğunu değişen birşey olmadi
+1 yılO bana yaklaşmıştı...
02 Yorumla
Soran+1 yılTepkin nasil oldu
- +1 yıl
aynı sosyal ortamı paylaşıyorduk ve ortak arkadaş grubundaydık zaten;ama benim böyle bir beklentim olmadığı için ona karşı, tabiki bir şey olmadı...
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem