çokmu zor şu an terör yok eski askerlikte yok rahatlar diyolar öylemi arama sorunu olyormu ankösörden arıycam dedi 5 gün oldu aramadı hala ya bu kadar ağırmı doğuda askerlik
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Doğuda nerde yaptığı önemli karakoldaysa zor tabiki. İlla terör olmasına gerek yok Allahın dağında g. t kadar bir karakolda herşeyden ve herkesten uzak nasıl rahat olabilir ki
09 Yorumla
Soran+1 yılşemdinli sınırda hudutta
Soran+1 yılöylemi olyor yaa
Soran+1 yılarıycagnı sanmıyoruma cmeılıktee böyle olduu 3 kez aradı bır dha aramdı sonra zaten ayrıldık sımdide aramıyor demkki ayrılma bhaneleri heralde
Soran+1 yılen son az bile değil baya guzeldi sevgisii
Soran+1 yılyav yarumalra bakrsna ehrkes rhat dogu dıyor ztn heb ole dıorlar doguda sıkmıyorlar ve ztn terorde yok artık
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sorun terörden değil, askerliğin doğasından kaynaklanıyor. Komutanın tutumu çok önemli. Bursa da yaparsın, burnundan gelir. Siirt'te ordu evinde yaparsın tadından yenilmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılofff hiç bişiyde sölemdiki yaa
Soran+1 yılevet dha 1 hafta olmadı görev bölgesine geceli nöbetleri bile belli değildi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Erkekler Ne Diyor
20
üffff çok zor alnında batılı yazar gibi tanırlar seni sıkarlar kafana. O olmazsa çarşı izninde öldürürler kesin. Kurtuluş yok vahşidir oranın insanı pistir pis.. !!
03 Yorumla
Soran+1 yılamiinn inşalah zaten askereri taşlıyorlar batılı değil arap kürt oda hataylı onalrdan
Soran+1 yılne dedin ne bıemm. s. d. s.. d.. yi igüldürmuş oldum sevabtıırr :D
Doğuda telefon daha rahattir ancak görevler oluyor bazen haftalar sürebilir o yüzden dert etme terör durmadı devam ediyor verilen şehitler medyaya yansimiyor maalesef..
06 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyorum tlefon rhat onu bılyorumda şimdiik teslım ettıler askerlere komutanalra geri alıcakalr ama
Soran+1 yılo terk etmiceksee ben zaten brkmam kac gundur tefonlarda beklıyorum aramıyor yaa
- +1 yıl
Askerde hersey olabilir sivil gibi değil telefonu kaybetmiş olabilir çalınmış olabilir komutani el koymuş olabilir nöbette sigara ictiyse ceza yemiş olabilir parası bitmiş olabilir hersey olabilir ama senden sogumus olamaz imkan yok orda insan iki katı duygusal oluyor ben oyleydim
Soran+1 yılben sizi takip ettimdee mesaj atsam
Doğu biraz zordur. ben samsunda yaptım. batıya oranla biraz daha zor yani. ama orda çok rahat ettirirler. yinede belli olmaz. terör bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılzor değil bence
Soran+1 yıle gitmedıkte gördük yaa abrtılcak bişiy yook
Soran+1 yılöyle iştee
Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. aceme bırlıgıyse araması zor olur ama usta bırlıgı doğuda yaprım ben cok trahatdım rahatlıkdan kastım yeme ıcme teelfon konsuunda
013 Yorumla
Soran+1 yıloda doguda ve ustaaaa lıktaa
Soran+1 yılevet bende onu diyoruum resmen bilerke aramdıı
Soran+1 yılo karızmayı cızdırmemk içinirr :D
Soran+1 yılbilyorum doguu rahaat zateen ya ama aramdı adam bizii kendı cebi kapalı zateenn
Soran+1 yılonu dıyoruum ya moralim bozudu saoun amaa gınede. s. s
Soran+1 yılyok ya o ası askere gitmedne abazaydı askerdne gelnce biraz dha agrlşmıştıı
- Diğer konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yıldoğuda askerlik batıda askerlik heryerde askerlik zordur. Arar illa ki bu kadar aceleci olma. İştimalardan yanaşık düzen eğitiminden fırsat olmuyordur aramaya
04 Yorumla
Soran+1 yılyavv dogu okdr disiplinlii değill ilk mısfr askerıyed eyand akomutanı varken msjalsıyorduk ama sımdı telfonlar alındı ama ankosorden arayabilirdii
- +1 yıl
arar arar merak etme şimdi biraz eğitim alıyordur ortama alışması için. Bekle biraz daha seni aldatacak değil ya :)
Soran+1 yılonu yaptı yapıyordaa eski sevgiisi buna bişiy yaptı bizi ayrmaya calıstıı kız simdi intikam alıcam ondan diyordu bekide onu arıyor ben nasılsa cepteyimm yandyaım hep
- +1 yıl
onu bilemem ben neler yaşadığınızı ki.
+1 yılAbim Şırnak'ta yaptı. 3 ay Kuzey Irak'ta kaldı. Neredeyse her gün bilemedin iki günde bir arardı.
01 Yorumla
Soran+1 yıltşkklerr :)
+1 yılBak askerde şöyle bir laf vardır.. En iyi askerliğin mk..
17 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Nerde ve nasıl yaparsan yap en iyisi dahi boktandır.. Rezil bir ortam.. Heee seven insansılarda var o ayrı... Genel itibariyle askerlik koşulları yapısı gereği iyi değildir ortam açısından..
Ben Kars'tan Erzurum'a gittim bir sağlık problemi için askeri hastaneye..
Ktm denen birlikler var geçici kaldığın askeri birlikler..
Yemek geliyordu çatal , kaşık olmuyordu.. Dışarıdan tavuk döner yemekten gıdaklayanlar oldu bir hafta sonunda..
Kuluçkaya yatan adam gördüm..
Rezeletti.. Neyse aslında içler acısı bir çok şey var ama yaşayan bilir..
Soran+1 yılik göreve gecmeden oda ztn mısafrık askerii yerdeydı orası gıne rahattı dgru duzugn oda yemyordu tost falan yıordu sen deidğn gibi
- +1 yıl
Ya her yerde aynı sorun olmaz benim gördüğüm ktm berbattı.. Rezaletti..
Tedavi olmaya gittim hasta oldum geldim orada..
Arkadaşına hayırlı teskereler şimdiden..
Soran+1 yılinşalahh aramanda sıkıntı omuyorr hem doguda
- +1 yıl
Valla koşullar o kadar değişiyor ki bilemiyorsun..
Soran+1 yılsaolunn
Diğer konusunda 735 cevap paylaştı. doğu daha iyi iç kayseri maltya merkez yerlerin eğitimi çok oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede ztn dogu die co ksıkmıyorlar askerlerii
+1 yıldoğu ama neresi? il mi? ilçe mi? karakol mu? üs bölgesi mi? bunlar önemli. bana nokta atış birliğini söylersen nedenini söylerim.
028 Yorumla
Soran+1 yılönce yukske ovaya gıtı mısafır bırığe sımdı sırnagaa gectier ta gece 3. te tankalrla gectiler asıl bölgeye şemdinli güvenlik bişiyy dedi ama unutum yaa
- +1 yıl
1. yüksekova dan şırnağa gidilmez
2. bu yol tankla gidilmez.
3. şemdinli, ye mi geçti?
Soran+1 yılka akrısdrmış olabilirim. s. s.. d. s. şey şu an şemdinlide yav hudutcu işte ne yabyolarsa ondan
- +1 yıl
şemdinli nin neresi? goman? merkez? derecik? tekeli?
Soran+1 yılşunu demşti oda tam bilmıyordu dha şey diyordu bir tarafı merkeze bakyor karsı taraf dağmı ya kbkmayn hep unutum işte artık hangi bölge denk gelrise full nöbet dedi bizim işimiz baska bişiy sölemedi. s. s
- +1 yıl
tamam 3. dağ komando taburu. sıkıntı olmaz orada için rahat olsun. aramıyorsa, aramadığındandır. şartları güzel.
Soran+1 yılsaolun içimi rhatlattınızz :s
- +1 yıl
muhabere den abdullah uzman a selam söylesin
Soran+1 yılveriyim nosunu iletirsin iistersenn
- +1 yıl
benim irtibatım var zaten
Soran+1 yılya oraıs oldugna eminmisiniizz bilerekmi armadı yani
- +1 yıl
evet eminim. 24 saat sıcak su bulunur
Soran+1 yılokaar beduaa ettik raht yere cıktı iyimii yaa
- +1 yıl
neden beddua ettin? sevgili, nişanlı, eş hangisi?
Soran+1 yılsevgilimm acemilktedee cok aramaıştı doguya en sınıra duşsun gbersin demiştim
- +1 yıl
beddua etme. zaten terör olmadığı için rahat. terör dönemi hele ki 2012 haziran-aralık dönemi çok sıkıntılıydı.
Soran+1 yılayrımıştık ustalıga gıtmedne barısıtk mısafırlık kogustaykende konustuk işte bişile rocak zatne hisedyouurm kotu sryler olcak dedi bananee gber inşş artık umrumda değil dedim sevinirsin işte demşti bir hakın helal et diyemıyor ya
- +1 yıl
neden seviyorsun?
Soran+1 yılonumuu nedne sevi yorum
- +1 yıl
evet? seni önemsemiyor anlaşılan.
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
o zaman?
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
üzerine sifon çek
Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
hangi şehir?
Soran+1 yılbenmi ne yapcaksın?
- +1 yıl
sıkıntı yok. iyi günler.
+1 yıldiyarbakırda yaptım bn askerliğimi sonucda ora ana ocağı değil bacım her dk aramyr görev olmsutur arar sabıret
017 Yorumla
Soran+1 yılama 5 güün hafta sonuda armadı hadı haftasınu armakta ne var
- +1 yıl
orda bir sennki yok reis orda tonalrca asker var tel kuyrugu emekli kuyrugu gibi orda ya inan usta birliğine gecince birazdaha rahat eder
Soran+1 yılustalıkta zaten yahuu
- +1 yıl
ama orada görev daha fazla reis dogu birde ya sonucda bn rahattım 7/24 tel vardı ama blki o rahat olmamaıst daha insallah tez zmnda rahat rahat konsrsnz
Soran+1 yıltelfonu kapalı ztn watsapta en son knsdugmuz tarh grmıoyr alamadı teli dahaa
- +1 yıl
reis sabır etceksn baska bir çaren yok dua ve sabır
Soran+1 yılnedne yalan söluyor ama ararım diye ailesini kuzenelrini ilaki aramıştıır
- +1 yıl
ozmn bir sor aramısmı diye
Soran+1 yılkuzenelride kendı gibi ketum söyemzlerki ya da aramdı derler
- +1 yıl
ozmn reis bir arkdasını gönderip öğrencen aielsnden
Soran+1 yıltşkler
- +1 yıl
yardmcı oldysam ne mutlu size hayırlı tezkereler
Soran+1 yıloldunuz ama morlaım bozudu cogunuk arar diyoor ve ılakı aranır adam ölüme gitmedi
- +1 yıl
sabır et insalalh arar reis
Soran+1 yılumarıım
- +1 yıl
allah yardımcın olsun
Soran+1 yılamiin
+1 yılDoguya düsersen anan aglar
batıya düsersen asker aglar
anlatmak istediğim su dogu rahat kimse karısmıor batı disiplinli askeri strrse sokuor
antalyada yaptım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğuda askerlik daha rahattır (savaş olmadığı sürece) savaş olursa gerçi her yerde zor doğuda komtanlar bazen telefona bile izin veriyor not: d. bakırlıyım
06 Yorumla
Soran+1 yılevet no ubıyorumz aten kulanıyorduu :D şu an görev baslynca aldılarr ancak ay sonunda geri vercekelr
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur için rahat olsun kardeşimde şu an erzurumda asker eksinin altında soğuk ama 3 ayı kaldı oda biter için rahat olsun
Soran+1 yılhyrl ıteskerelr inşş uamrım * bı kez arasa ytrdii
Cevap sahibi+1 yılarar arar merak etme komtanlar bazen sıkı tutabiliyor eğitim falan biraz sabret sadece Allah hayırlı tesgereler nasip etsin
Soran+1 yılyok aslını ögrendık aşgıdakı arkadaş acıkaldı co krhat bölgeymış keyfınden aramdı
Cevap sahibi+1 yılha ozaman özel mesele işte burada bilim tükeniyor :))
- Diğer konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılAna kucagina benzemez asker ocagi simdi anlattirma asker anilarimi bana
03 Yorumla
Soran+1 yılabrtılcka bişiy yook
- +1 yıl
evet zaten amac tatil
Soran+1 yılhay yaşaa seen :D
- Diğer konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılaskerliği rahat kılmayan terör falan değil komutanlar.
014 Yorumla
Soran+1 yılaramadı işte aryabiridi ama değilmi komutnla ne alkakı ankösörümü tuyolar
- +1 yıl
askerlik anlatılmaz kardeş arayabilirdi de aramadı diye düşünme. Ben geçen sene doğuda askerdim Öyle anlar oluyor ki insanın ağzını açıp tek kelime konuşası gelmiyor.. askerde ki insana sonsuz anlayış görmek şart.
Soran+1 yılneden amaa ben burada merk etıgmı ıblyor telfon uteslıme tmedne kendı ıble m. etme ben arıycam kzuum tamam ıdedi aramdııı armaıycaksan burada gözu yaslı birin bırkyorsun
- +1 yıl
Ya yapmayın gözünü seveyim adam orada perişan çileyi o çekiyor sıcacık yatağından yok merak ettim yok çok eviyorum edebiyatını bırak. Eğer seviyorsan merak ediyorsan bırakacaksın adam gibi askerliğini yapıp gelecek.. Ağlayacak sızlayacak bişi yok vatan koruyor orada oyun oynamaya parti yapmaya gitmedi sen geceleri daha rahat uyu diye nöbet tutmaya gitti. bir rahat bırak da tutsun gelsin
Soran+1 yılama rhat dogu bılyorum yani göryoruz hıc asker görmedık sank ıeskidendı o sımdı komutnlar bile sıkmıyor hlede doguu diye
- +1 yıl
Tabi ki şuanda sevgilin de zaten giymiş sortunu uzatmis ayaklarını karşısında oynayan dansozleri izliyor.. yazık sana sende burada kendini heba ediyorsun
Soran+1 yıldimii değemzz ona üzülmeye..
- +1 yıl
Allahım ya sabır
Soran+1 yıle kendinn dediin
- +1 yıl
Y benimki kinaye cümlesi yahu
Soran+1 yılyav 100 90 nı rhattr bıerke aramıyor diyor
- +1 yıl
Tamam o zaman ben susayım bari sen yüzde 90 na inan
Soran+1 yılsanmı ınanıyım morlaım alt uust olduu ya aglym snrden
- +1 yıl
yok bana da inanma otur aciz bir insan gibi ağla akşama kadar...
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıltelefon sırası vardır, aradan zaman geçsin cep telefonu sokar :D
08 Yorumla
Soran+1 yıltelfonu sokmustuu 35 gun iyiikdık topaldılar telfonlarıı ama alcakalr geri
- +1 yıl
verirler merak etme, öyle çok sıkmıyorlar.
Soran+1 yıl20 gun snra ama 2 gun nasıl sabretcm been bir kez bı aramk zormu yanii
- +1 yıl
zor baby zor :D
Soran+1 yılsanmıyoruumm keske oyle olsa o haklı olsa ama bıyorum bılerek aramıyor
- +1 yıl
kafa dinliyordur. sürekli seni arayacak değil ki.. orda da işi gücü var.
Soran+1 yılinsna roda akfa dınlemkmi ister bir ses bir muhabetmi sizcee yanii?
- +1 yıl
anlamadım :D
Diğer konusunda 712 cevap paylaştı. Acemi birliğinde ise biraz zor arar.
05 Yorumla
Soran+1 yılyok ustalıkta
Soran+1 yılama bunalrı olsa bana haber verirdi telfonalrı teslım etmedne böyle böyle diee
Soran+1 yılkesilcegni sanmıyoruum zorlukta cektiğne inanmıyoruum
- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılaskerliğin doğusu batısı hepsi zor
15 Yorumla
Soran+1 yılzormuu sanmıyorum
- +1 yıl
askerlğini yapmış gibisin, nerede yaptın?
Soran+1 yılhıhıı. s. d. s.. d.
- +1 yıl
küfürse öbür tarafta görüşürz ;)
Soran+1 yılyok eğil
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen şişme bebek gönder azmıştır:)
12 Yorumla
Soran+1 yılazdıysaa ansını şeapsın töbe yaaa
Cevap sahibi+1 yılHahahaha ne yapsın:)
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhangi şehir
03 Yorumla
Soran+1 yılşemdinlii
- +1 yıl
zordur belki :D
+1 yılRahat
00 Yorumla
Daha fazla(5)