Bna göre hayat yaşamaya değmez fikrim bu sabit fikirliyim benim fikirlerim asla değişmez size gööre yaşamaya değer mi bu hayat olumlu olumsuz yönleri ele alalım görüşlerini belirtin beyler bayalar bu arada tüm ks üyecanlarına günaydın keman sesini çok severim benden size gelsin
nasıl yaşantın olduğuna bağlı. mutlu olana git öl diyemeyeeğine göre :D sen sevmeyebilirsin, beklentilerin kalmamıştır gayet doğaldır, burada git öl demiyorumda, elinden yapcak bişey gelmez. ben iyi kötü mutluyum, seviyorum hayatı her ne kadar gaddar, anlayışsız, insanlar olsada :D
Paran varsa- sevdiğin insanlar tarafından da sevilip aranıyorsan- aradığın sevgili ya da dostu bulduysan-sevdiğin işin varsa-ailenle güzel vakit geçirebiliyorsan ve zevk alabiliyorsan hayat güzel bunlara mevcut değilsen de hayat gerçekten sıkıcı ve yaşanabilir bir ortam değil
Bence degil aileniz olmadan sevgiliniz olmadamda mutlu ola ilirsiniz ben ilk once mutlu oldum sonra mutsuz insanlar buldum mutlu etmek icin ve mutluyummm bu sizin elinizde para olmadamda hersey olur.
Kesinlikle değer hayatta yapacak o kadar çok şey varki... Defalarca yürünmesi gereken yollar var, dinlenecek müzikler bakılacak resimler karalanacak kağıtlar... yazılacak onlarca satır... Hayat kısa...
Değermi ki yaşamaya Değmiyor işte sövdügümüz insanlara Bazen bir maske takarız Gökyüzü mavisinin açık tonlarına Bazende nefesi içimize çeker Şükrederiz Yaradana.
Bence hayat yaşanmaya değer.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
güzel dizelermiş sözleri güzel hoşuma gitti dostum :)
Değmez, Muhtemel Olarak 2 Şey Gerçek Olabilir. Ya Ahiret ya da Hiçlik. Eğer Gerçek Hiçlik İse Yaşamak Mantıksızdır. Ahiret Var İse Yaşamalı, Yaşamak Zorunda. Her Ne Kadar Bu Boktan Dünyada Yaşıyorsak Hepimiz Bu Pisliğin Birer Parçasıyız. Kuşların Uçması, Müzik Veya Resim Bunlar Toz Pembe Hayalden Başka Birşey Değil. Bir Erkek Olarak Söylüyorum ki Yaşamak Islak Duvara Boya Sürmektir...
Yaşam denen şey öyle bakkaldan, marketten para verip alınacak bir şey değildir. İlahi bir var oluştur. Bunu zayıflatan sebepler ise tamam insanidir. İnsan, durumları inceleme, değerlendirme ve sonuçlandırma yetisi bizlere verilmiştir. Bu ergi kullanıp sonucunu oluşturamamak yine bizim eksikliğimiz olup, salt bu nedenle hayatın yaşanmaz olduğu olgusuna varmak, insani bir hata olup telafisi de mümkün değildir.
Değmez, ama neden devam ediyorum? Çünkü benim gibi birisinin olmadığı kesin değil bu dünyada, birbirimizin hayatına anlam katan, renklendiren, bu düşünceleri sildirebilen...
En İyi Cevaplar