Malesef tirnaklarimi yiyorum surekli ellerimi sakliyorum o yuzden hic bir yerde rahat degilim sizce cokmu abartiyorum yoksa gercektende berbatmi

takma kafana ya al bir acı oje sür yememeye çalış yemezsen sonucunun güzel olacağını düşün elin ağzına gittiğinde aklına diğer o sürtük kızların güzel tırnakları gelsin onlardan neyin eksik? ben öyle bir yerdimki tırnaklarımı elim cepte gezerdim okulda yemek yiyemezdim çok çekiniyordum ya öyle böyle değil sonra hırs yaptım diğer kızlar ojeler yapıp yapıp okula geliyordu birbirlerine gösteriyorlardı sinir oluyordum aldım acı oje sürdüm yemedim sürekli o malları düşündüm işe yaradı sende öyle yap eller ve tırnaklar önemli
Ay darisi basima artik :)
ayy kötü ay kaldır fotoyu diyen mallara sesleniyorum tırnaklarınıza sokayım
bende kucuklugumden berı yedim hatta senınkınden daha kotu bır sekılde sanırım.. Cidden cok kötü duruyor :/// kuaförluk yapıyordum ustam ' Sen ne bıcım kuaforsun mıllet sana tırnak bakımını yaptırıcak senın trnaklarını goren ne dusunur bu kadar ezıkmısn sen ' dıyerek baskı yaptı ve hemen gıdıp acı oje aldm o gun bugundur yemıyorum.. erkekler bayanda ele cok önem verır bunu kafaya koy ve bıtır. acı oje al ve sakız çiğnemeye basla kesınlıkle bırakırsın..
Hadi bakalim insallah
Maalesef guzel degil. Ellerin kibar degil, kiz eli gibi durmuyor ve tirnaklar da olmayinca iyice kotu olmus. Tirnaklarini uzatip bakim yapsan oje sursen cok guzel olur ama.
Off insallah
Olur olur oje candir
Yanlis yemek, nlp uzmanina basvur aliskanligini birakirsin
Cevap
21Cevap
parmakların ve ellerin çok güzel o konu da şanslısın tek kötü olan tırnakların kısa onu da acı ojeyle çözebilirsin :)
Ayy inşallah teşekkür ederim
Yemezsen biraz düzelir uzat tırnaklarını ve uzayınca maniküre git şekil verdirt daha da yeme
Tırnak yemek kolay bırakılamayacak ciddi bir sorundur bunun iğrençliğini çirkinliğini geç bir an önce tedaviye başla bence
Genelde 2 gun suruyo yememem 3 gunu yedikten snra farkediyorum
Ojeleri falan dene belki işe yarar
Bende yediğimden , cidden kötü duruyor, parmakların şekli bile bozuluyor, yememiz lazım ayrıca sağlk sorunları mide ile ilgili sorunlar yaşıyacaksın bir yolunu bulup bırakmalısın
Offf uzatamiyorum ya
Yazikkar olsun ya
Oje sürsen güzel olur (::
Bu tirnaklara oje sursem daha kotu durur
ellerim demişsin ama tek elin var
Aaa zeki cocukta geldi
Çok kötü !
Sen nasıl bir kadınsın? bu nasıl bir tırnak kesmektir?
Kesmek degil yemek
Aferim iyi b*k yiyosun.
Tırnakları nasıl yedin öyle. Afiyet olsun :D
Sagol :p
Acı oje kullan yememek için
Deniycem
Tırnakların berbat. Uzun tutmalısın onları kardeş.
yuh mk fredinin kabusu gibi
Bir an benim elim mi diye şüphe ettim la
Abartiyorsun ;)
Teşekkür ederim
erkek eli gibi
He ya adimda Abdurrahman
yeminle benim ellerim daha güzel :D
Ben sevgilin olsaydım tutmazdım o eli :)
Ask anlayisina tukureyim o zaman
Teşekkür ederim :)
Gercekten kotu =/
Eh kötü evet :/
kötü gereçkten
korkunçlu el
Kaldir fotoyu
Gerçekten kötüymüş
Bütün parmaklar birbirine küsmüş.
O ne alaka ya
Kotu:(
çok kötü
Oyyssss
pınar altuğ vol.1231
tombul :D
Aslinda zayifim ama nasil oyle cikti anlamadim :)
Teyze eli gibi a. munakoyayım yaş kaç
23 :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar