+1 yılBen de bir ara bayagi bir vampir sektorunu elden geçirmistim okumadigim kitabi kalmamisti ben de o zaman istemistim ama arkadasimin elini edecek kadar da değildi. Sendeki de bundan mi kaynaklaniyor acaba yani vampirleri sevdiğinden mi? :D
16 Yorumla
Soran+1 yılvampirleri severim, vampir kızlar çok güzel oluyor :D
- +1 yıl
Hxjdnejskmewkwjej senin hevesin nerden geldiği belli oldu
Soran+1 yıl:D hevesler geçici değil miydi
- +1 yıl
Sen de dogustan beri kan icmek istemiyosun sonuçta belli bir suredir olan bir şey. Bir süre sonra da geçer yani bence sonucta belli bir hastalığın yoksa ömrün boyunca kan içmek istemezsin. :D
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Benimde canım kan istiyo
En İyi Cevaplar
+1 yılGüneşten kaçma, karanlıga duskunluk, kemiksel agrılar, kabuslar, cildin güzelleşmesi/çirkinleşmesi var mı?
326 Yorumla
Soran+1 yılaşırı beyaz tenliyim, güneşten kaçma yok ama güneşte çabuk yanarım, havuza gittiğimde her tarafım yanar 2-3 haftada zor iyileşirim, kemiksel ağrılar yok, kabus görmüyorum, şimdi güzelmiyim çirkinmiyim bilmiyorum ama güzelim heralde
- +1 yıl
En azından nosferatu deilsin
Soran+1 yılnosferatu nedir
Soran+1 yılhayır o kadar tipsiz değilim :D
- +1 yıl
Haha porfiria da olabilir :D
Soran+1 yılporfiria yı araştırdım bu belirtiler bende yok ayrıca güneşte erimiyorum :) yani porfiria değilim, herkes vampirlikten söz ediyor, vampirler gerçek midirki, hayatım boyunca hep farklı hissettim ama vampir gibide hissetmemiştim, vampir olduğumu nerden anlıyabilirim ki ? :D
- +1 yıl
Peki yardim edicem. Gerçek vampirler = Kulakları istemsizce oynayabilir, iki elini ortada birleştirip burnunu kapatir, gumus ve sarimsak zarar vermez, aynaya yansirlar ancak fotojenik deıller. tip ve karakterleri ait oldugu klana göredır ama hepsinde guneşe hassasiyet vardır dolunay ve soguk zindanlar çekici gelir. Disleri dikkat cekmez
Soran+1 yılmantıklı, hayatım boyunca hep bir şatoda yaşamak istemişimdir, dolunayıda çok severim gece bence mükemmel bu kulak olayını anlamadım ama, azı dişlerimin fazla dikkat çekmeyecek kadar sivri olduğunu söyleyebilirim aslında, ama butün bunlar gerçekten vampir olduğumu kanıtlarmı bilemiyorum, eğer vampirsem tekrar insan olmanın bir yolunuda biliyormusun
- +1 yıl
O kulak ve elin anlami var ama konumuz o değil . vampirlik 2 şekilde elde edilir doguştan ve dogaustu guçlerle. Vampirler lanetlidir kolay ölmez, yaraları hızli iyilesir. Kurtulmak imkansızdır ya genlerin deışmistir ya da caine nin laneti ûzerindedir. dünya uzerinde 14.000 vampir saptanmıştır uzak ulkelerde dernekleri vardir. onlara danişabilirsin ama önemli olan hangi klan ve birlige ait oldugun sabbath mi caine mi
Soran+1 yılCaine kim?
Soran+1 yıltamam Caine ademle havva nın çocuğu fakat cainenin kendi klanı varsa sabbath nerden geliyor?
- +1 yıl
Adem döneminde başladi vampirlik ademin oglu kardeşinhn katili, litith in iş birlikçisi en buyuk laneti alan o hala atlantisin karanlik kısımlarinda yasadigi soylenir. 3 Başmelek, Hz. adem ve Allah ın lanetini aldı. hatta bir dönem atlantis okyanusunda kayip gemiler olayı oldu bunun ichn caine yi arayan vampirlerin kaçırdıgi soylenir
Soran+1 yılklanlar hakkında ne söyleyebilirsin? sadece 2 tanemi klan var?
- +1 yıl
Sabbath insan kanı içmek isteyen ve atılan vampirlerden olusur savaş ve baris kelimeleri sabbath tarafından umursanmaz 7 buyuk kralın ikisi sabbath da liderleri ebsor cainenin yolladigi bariş, sevgi, dostluk anlaşmasinı getiren kisinin kanıyla yakıp caineye gönderdi
- +1 yıl
11 Tane var 2 si sabbath a 9 u caine ye ait bu arada nosferatuda bir klandır caineye baglidirlar kanalizasyonlarda yaşarlar
Soran+1 yılanladığım kadarıyla Caineyle, Sabbath savaş halinde
Soran+1 yılböyle olup olmadığımı nasıl anlayabilirim?
- +1 yıl
öyleydi bu savas 1735 te bitti. Artık her iki taraf ta barış icinde Ayrıca bölgeler kuruldu her bolgenin anahtarı bir vampir liderine verildi. Bunlardan bahsetmek büyük suctur. Ama dünyanın temelinde vampirler insanlardan daha ileride her ne kadar insanoglu fark etmesede gun geçtikce gelisen bir vampir imparatorlugundayiz
Soran+1 yılciddimisin? yoksa dalgamı geçiyon?
Soran+1 yılsöylediğin şeyleri araştırdım hakkaten yazıyor, ama bu ilgin nerden geldide bunları araştırdın :)
- +1 yıl
Niye dalga geciyim? bu kadar seyi uyduramam
Soran+1 yıluydurmadığına eminim zaten ama bu kadar bilgiye nerden ulaştığını merak ediyorum, bunlardan bahsetmek suç demiştin, bunlar gizli tutulmakmı zorunda?
- +1 yıl
Karisik bir konu ama bu kadar seyden bahsetmem suç vampir yasasında
- +1 yıl
Evet açiklayanlar ra nin gózune cikartilir ya da boyunlari kırılır
Soran+1 yılRa nın gözüne çıkartılmak nedir?
içinden geleni yap dostum, yapda insanlarada yaşacak kadar bırak :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D peki
Soran+1 yıl:( dedemin vampir olduğunu hiç sanmıyorum :D
Benimkinden vereyimmi knka?
Halis mulis 0 eraş negativ :D24 Yorumla
Soran+1 yıl:) yaşadığımı bir ben bilirim
Soran+1 yılhangi ilde bulunuyon?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılVampir diye bişi olduguna inanmıyorum.
Hastalık bunun adı ya da tamamen psikolojik diyebilirim.
Sonucta sürekli kan icebilme gibi bir olanağın yok. içmedigin sürece de o istek ortadan kalkar diye dusunuyorum. ki yorumlarda da gördüm,1 yıldır yaşıyorum bu sorunu diyosun,1 yılda sadece geçen sefer arkadasının eli kesildiginde mi emdin? yani bilmiyorum, bu tarz filmlerden uzak durmalısın bence. demekki cok etkileniyosun11 Yorumla
Soran+1 yıl1 yılda sadece arkadaşımın elindeki akan kanı içtim demedim ki :) ayrıca vampirlerin gerçek olması banada saçma geliyor aslında. .
+1 yılAnemi olabilirsin şöyle ki , kan şekerin düştüğünde canın tatlı çeker , acıktığında yemek yemek istersin , anemi isen canın kan çeker. :))
17 Yorumla
Soran+1 yılhmm, bu hastalık mı?
- +1 yıl
Çok büyük bir hastalık değil , sağlık ocağından kan değerlerini ölçtürmelisin.
Soran+1 yılyaklaşık 2 ay önce kan vermiştim o zaman doktor bana çok sağlamsın demişti, kan değerlerim tamamen normalmiş, dedeme kan vermiştim ertesi gün adam iyileşti
- +1 yıl
Kan içmek günah değil mi?
Soran+1 yılenteresan olanda kan içmenin günah olduğunun söylenmesi, geçen sefer arkadaşımın eli kesilmişti dayanamayıp onu biraz emdim, ufff bu ney ya
- +1 yıl
Güzel miydi tadı , acı değil mi? ıykk ://
Soran+1 yıldalga geçmiyorum çok güzeldi
+1 yılKamu spotu gibisin arkadaş. :D Bonzai sağlığa zararlı!
111 Yorumla
Soran+1 yılbonzai falan kullanmıyorum.
- +1 yıl
Bu kafanın sebebi nedir peki?
Soran+1 yılmerak etme kafa yapıcı hiçbir madde kullanmıyorum, deli değilim
- +1 yıl
Doğuştan böyle yani :D İyimiş, ben yılladır içiyorum bu kafaya erişemedim hala, boşuna o kadar alkol tüketmişim.
Soran+1 yılbu kafa yapma konusunu kapatalım, senden bir yaş büyüğüm hayatımda çok kafa yaşıyan adam gördüm hatta adam öldüren arkadaşlarım oldu kafanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum, tahmin ettiğin gibi değilim
- +1 yıl
Pardon abi :D :D Tipe bak ya ahahaah :D :D
Soran+1 yıltipimi nerden gördün ki :)
- +1 yıl
Neyse kardeşim senin kafa doğuştan güzel bol şans sana :D
Soran+1 yılkedi ulaşamadığı kafaya mundar dermiş :( bu arada ben o kafa değilim haberin olsun
- +1 yıl
Git az ötede yaşa mk 20 yaşında adamın yaptığı muhabbete bak canı istemsizce kan çekiyormuş sonra kafam iyi değil diyor.
Soran+1 yılsen günlük hayatta, mervenin götnden, ahmetin arabasından bahsedince normal mi oluyor? kimin kafası güzel kendi kendine düşün. sen 19 yaşındayın şimdiye kadar be b0k yedin? başbakanmı oldun?
+1 yılVampiruslar bastı siteyi :) gel en temizinden A + var :)
19 Yorumla
Soran+1 yılböyle soru soran başkalarıdamı var bu sitede? :D
- +1 yıl
Deşifre etmek istemiyorum :)
Soran+1 yılbana etmiş sayılmassın değil mi :D
- +1 yıl
Gel seninle bir bakırköye gidelim biz :)
Soran+1 yılsen niye geliyon peki? :)
- +1 yıl
Sana eşlik edeyim canın sıkılmasın :)
Soran+1 yılşimdi şaka bir yana gerçekten deli olduğumumu düşünüyon?
- +1 yıl
Psikolojik bir durum olduğunu düşünüyorum. Yoksa sende de o virüsten mi var :o
Soran+1 yılumarım psikolojik bir durumdur..
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutasyona uğrayıp evrim geçiyorsun.
Yakında drakula olacaksın.19 Yorumla
Soran+1 yılşimdi gülmemizmi gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılBen öyle birşey yazmadım. ... element uydurma.
Madem bir sikintin var bugün doktora git.
Buradaki millet laborantmı.
Soran+1 yılaslında haklısın bunuda düşündüm, gittiğimde beni akıl hastanesine postalyacak ya da deli raporu vericekler. . sen olsan ne yapardın
Cevap sahibi+1 yılBugün öğlenden önce hastaneye git.
Kayıt başvuru yerinden dahiliye için randevu al. istedigin doktoru seç ve randevu saatini bekle. Geldimi randevu vaktin. Olan biteni doktora anlat. Senden tahlil isteyecek. yaptırır öğlenden sonrada sonuçlar çıkar. Gidersin tekrar doktorunun yanına onun bilgisayarında sonuçların var. sana bele bele bir bir anlatır. kullanılması gerekli ilaç varsa yazar gider eczaneden alır kullanırsın. Haa bir b.. kun yoksa seni bir psikolog psikiyatr a yönlendirir. Oda seni dinler yazar bir kafa hapı gider alır içersin. Ondan sonra dünyayı yedi kere tavaf edersin. Bukadar.
Soran+1 yılteşekkürler, denerim ama psikologa çok gittim, eskiden bende obsesif kompulsif bozukluk vardı ama şimdi geçti heralde, herneyse psikologlar normal olduğumu düşünüyor, 2 ay önce kan tahlili yaptırdım, dedeme kan vermiştim, kan değerlerim çok iyi çıktı, çok sağlammışım işte ne bileyim bir kanımda bir sorun yok heralde bu sorun ruhsal heralde
Cevap sahibi+1 yılGeriye tek bir soru işareti kalıyor.. hafiften çarpılmışsın.. geceleri dışarılara işeme. Çöp dökme atma.. küllere basma.. metruk yerlerden geçme. İkindiden sonra mezarlık ziyaretlerinde bulunma.. akşam ezanından sonra banyo yapma.. vs. Bunlardan bir ya da bir kaçını yaptıysan acele bir şekilde sağlama cinci bir hoca bul. Bu işi para ile yapmayan bir cinsinden. Yanlız yirmi ile elli kağıt isterse ver bu para senin için kullanılacak malzeme paraları için gerekli.. sonuçta hocada olsa beleşe getirme işi.. elli tl den fazla isterse arkana bile bakmadan topuk. Uza oradan. O hoca değil sahtekardır.. kapiş.. hadi geçmiş olsun.. ALLAH şifa versin..
Soran+1 yıl:) drakulanın saçma geldiği kişiye bir bak bana cinci hocaya git diyor
Cevap sahibi+1 yılOluumm doktara gittin bir b.. kun yokmuş. Birde cinci doktorunu dene. yoksa harbiden drakula olacaksın. Tabi burada milletle da. şşak geçmiyorsan.. yani sonunda iyisıhatler olsuna karışacaksın.. bari her yolu dene ruhun mundar olmadan..
Soran+1 yıltamam teşekkürler
kaçın l*n sitede ampir vaaarr :) şaka makada bir psikoloğa git
15 Yorumla
Soran+1 yılpisikolog dostum oldu artık, gittim ama ona bunu söyleyemem psikolog bana normal olduğumun söylüyor, eğer hastaneye bu sorunla gidersem beni akıl hastanesine falan yatırırlar rapor verirler, belki bir yere kapatırlar, bu yüzden gitmiyorum
Soran+1 yılsende böyle bişey olsa hastaneye "CANIM KAN İÇMEK İSTİYOR DOKTOR BEY" diye gidermiydin? yoksa kendi kendine araştırırmıydın?
Soran+1 yılpsikologlara hayatımda bir çok kez gittim, inan önemsiyormuş gibi görünüyorlar ama öyle değil, ilaç falan yazıp gönderiyorlar, şimdi gidicem "hmm öylemi" dicek antidepresan yazıp göndericek, dinlemiyecek bile :D
+1 yılSen büyüksün yarabbim. :D
22 Yorumla
Soran+1 yıllütfen dalga geçmeyin
- +1 yıl
Komik ama. :D
+1 yılAbi Bu Olay Bendede Var Benim Canım Sürekli Kan Çekiyo Biyerimi Bıçakla Kesip Kanı İçesim Geliyo.
10 Yorumla
+1 yılKan tamamda az seçici ol zor bulunandan olsun kaliteli olandan 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Kanın tadı iğrenç ama
11 Yorumla
Soran+1 yılben içtim :/
+1 yılCanın kanlı bir şey eemmek istemş.
21 Yorumla
Soran+1 yılkedi köpek gibimi
Demir eksikliğinden dolayı olabilir kan değerlerine baktır hastanaede
00 YorumlaVampir filmi izleyince bende de oluyo :)
15 Yorumla
Soran+1 yılben bir senedir böyle birşey yaşıyorum
Soran+1 yıl:) korkmana gerek yok niye böyle birşey oluyor onu merak ediyorum normalde iyilik perisi gibi insanım
Soran+1 yılteşekkür ederim denicem
Bence bir hasteneye gitmelisin derim vücudundaki bazı eksikliklerden kaynaklanabilir :)
00 Yorumla
+1 yılVampir mi oldun la amcasının gülü
14 Yorumla
Soran+1 yılheee ısırimmi seni
- +1 yıl
Sarimsak atarim ustune git otede oynaş
Soran+1 yılzaten ötedeyim :D yakınlaşırsen oynaşabilirim
- +1 yıl
Tovbe yaa asd
+1 yılKansızsın
23 Yorumla
Soran+1 yıl:( kansızlık böyle birşeymiki
- +1 yıl
Gel ısır ic benden biraz canım
Soran+1 yılha ha ha
+1 yılvampir misin ki
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D.
Kana susamışsın sen
23 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl geçer?
Soran+1 yıl:/ kan içmek istiyorumdiye insanlarımı katledicem
Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Oha vampir :O
11 Yorumla
Soran+1 yılney. s
+1 yılBırak hastaneyi kızılaya git :)
10 YorumlaDiğer konusunda 7,5b cevap paylaştı. içiyomusun pekı
13 Yorumla
Soran+1 yılgeçen sefer arkadaşımın eli kesilmişti orda dayanamayıp içtim :/ çok çılgınca değil mi
Soran+1 yılsaçma ama var işte ne yapıyım
+1 yılManyakmısın a mk :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum :(
- +1 yıl
0 rh negatif istiyosan :D
- Diğer konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü canın kan içmek istiyo
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede hehe
Demir eksikliğin var doktora görün derim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanınada emicek bişey ister misin 😈
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ordan anneni alabilirmiyim?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar