Gizli Üye(30-35)+1 yılOyun ve Animasyon şirketi kurmak için çalışıyoruz.Henüz bize referans olacak programlar ve C# gibi dilleri okulumuzda öğreniyoruz , bilgisayar programlama ve web tasarım bölümü öğrencisiyim 18 yaşındayım ama çok fazla yol aldım 3D çizim yapabiliyoruz ve basit oyunlar yapacak bilgimiz var şuanda site tasarlayıp satmak ve sermayemizi arttırmak için sadece tanıdıklarımızla çalışıyoruz bu şekilde hiç birimiz maaş almıyor bütün para sermayeye gidiyor . İleride 2-3 yıl içerisinde Amerika vizelerimizi hazırlatıp önce Üniversite de master yapmak için gideceğiz ve çalışma hakkını kullanarak orada da para kazanırken aynı zamanda Tam Vatandaşlık için 5 yıl olması gereken süreyi başlatacağız büyük ihtimalle Türkiye deki sermayenin çoğu (şuan da 67.473 TL banka da var bu arkadaşın abisinin ve tanıdıklarımızın yaptığı profesyonel siteleri satarak ve 3d çizimleri satarak elde ettiğimiz para bu paranın büyük bir kısımı Amerika da üniversite okurken gidecek çünkü gerekirse paralı lise bile olsa mühendislik master yapmak istiyoruz. Daha sonra oradan aldığımız daha hızlı sermaye ile önce Home Office tarzı küçük bir yapıda çalışmaya başlayıp adım adım büyümeyi amaçlıyoruz. İnşallah 10 yıl içinde bir oyun şirketi kuracağız yeterli sermayemiz şuanda yok ancak olacak başarılı olması garanti birkaç arkadaşımız da bu işin içerisine girdiler.Oyunlarımızda zarar bile etsek Türkçe dilini koyacağız ancak Türkiye'de kuramama mızın nedeni vergi ve diğer masraflar fazla iken Orjinal oyun alan insan pek yok ve malesef devlet te destek vermiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel ve olacağına ve para getireceğine inanıyorum sana basarılar diliyorum çünkü gercekten guzel bir alan ;))) benimde bilim olda zaten buu secerdim ;) basarılar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim umarım sende istediğini yapabilirsin :) Başarılar
- +1 yıl
Tessekur ederim �min
En İyi Cevaplar
+1 yılSirket kurmak isdedigini belirtmisin Sirket sahibi olmanin beraberinde getirdigi Sorumluluklari biliyormusun ?
1. Sirket kurmdan yapman gereken seylerin neler oldugunu biliyormusun ?
2.Kuracagin Sirketin temelerini atarken neleri feda edecegini biliyormusun ?
3.Kurdugun Sirket batarsa kaldirabilecek gücdemisin.?
4.Kapitalin nekadar ?
5.Nasil bir is Tecrüben var ?
6.Sirketi Yönetebilecekmisin yoksa baskalarina bagimlimi Calisacaksin ?
7.Kadin olarak Türkiye sartlarinda Sirket Yönetmek nekadar zor biliyormusun ?
8. Seninle is yapan erkekler tacizde bulunacak nereye kadar kaldiracaksin dayanacaksin ?
Gelecekde yapabilecegin is Sektör cok önemli olan baglantilarin ne derecede Sözü Adi gecer birisimisin Arkanda kimler var yoksa nasil yapmayi düsünüyorsun.
Sirket kurma hayaleri güzel Zengin olma hayeleri ama gercekden Büyük fedakarliklarla dolu bide Sirket kurdugunda Insanlara gelecek verdiginde uzun ömürlü olmasi önemli bir Calisaninda olsa O evine Ekmek götürdügünde onu bekleyen Karisi Cocuklarinin Gözlerindeki o Essiz Pariltiyi bir gün batarda Söndürürsen hic iyi olmaz.
Anlata bildimi yani gercekden kuracaksan bir Sirket biraz kurman uzun sürsün ama uzun Ömürlü olsun yapdigin isi Para icin degil Mutlu olmak Insanlarla Paylasmak icin yap.011 Yorumla- +1 yıl
Ya benim amacım milyarlik bisi degilki .. Ben ticaret bölümünde lisansım var .. Şirketlerde yonetici yanında sag kol olarak çalışmalıyım var .. Az kapital ile kucuk bir is sadece kendi kendımın oarcontre olmak amacım .. Bu Arara Türkiye'de zordur belki bayan icin ben Avrupadayim .
- +1 yıl
Özür dileyerek burda yazismalarimi Seninle bitiriyorum. Neden diye soracak olursan Seninle burda Arkadasdik ve Sana Sevgilim oldugunu ve ondan ayrildigimizi söylemisdim ve onu halen cok Sevdigimide belirtmisdim ve Sana Saygim geregi hic bir Sekilde yazilmadim ama Sen beni Sucsuz yere Idam ettin Arkadasligimizi bitirdin.
Buda benim gerekcem Bos Insanlar icin Kaybetdigim zamana yazik. - +1 yıl
Yazdikdan sonra fark ettim Senin Sen oldugunu
- +1 yıl
Ben sana naptim da idam Etim ! Hasbunallah neyse uğurlar olsun
- +1 yıl
Sen benimle yazisdin sonra Sebebin neydi bilmiyorum beni Sessiz sedasiz Arkadaslik Lisdenden Sildin. Gerekcen ne olursa olsun Saygi icinde yazip Arkadasligini bitirebilirdin verdigim emege saygi gösdererek Arkadasligimizi bitirseydin daga güzel olurdu.
Zor bir dönemde oldugunu biliyorum baskalarinin hatalarini bana ödetmen dogru degil
- +1 yıl
Kafaya bisi taktiysan gelip sorabilirdin kaçmıyorum ya buradayım .
- +1 yıl
Simdi soruyorum sana ?
Diger Erkekler giibi Sana asilmayan Senin Mutllu olman icin ve özel Hayatinda yasadigin Sorunlari daga kolaylikla Cözmene yardimci olmak isdeyen birisini bir Kalemde silersen soruyorum Sana Yazarmisin Sorarmisin neden Arkadasligimizi bitirdin diye Soruyorum Sana.
Uzatmaya gerek yok Allah yardimcin olsun ben Sana Üzülüyorum hak etmediklerini yasiyorsun Mutsuzsun.. Umarim Mutlulugu yakalarsin Mutlu olursun bir Ömür.
- +1 yıl
Tsk ederim sende inşallah .. Ben cok kisi çıkardım listeden sende grubun icinde gitmisin aynı zamanda arkadas veya değil herkes yazabilir bana engel koymadım o yüzden farkında bile değildim kusura bakma . Ama madem bukadar içerledin gelip sorsaydinya kendi yerinde kızıp kusecegine
- +1 yıl
Bildigin gibi bende zor bir Sürecden geciyorum Sevgilim beni Terk etti ve bende zor zaman icinde olmama Ragmen dostluk elimi uzatdim ve Üzüldüm Arkadas lisdenden cikardigin icin neden cünkü önemli olan beni cikarman degildi önemli olan karsindaki kisiden hic bir sekilde bisey beklemeden onun icin cabalayipda onun seni silmesi koydu kim olursa olsun koyar yani.
Benim diger Arkadaslarimada sorabilirsin ben öyle Kadinlara asilan birisi degilim Sosyal Takiliyorum ve ben halen Eximi Seviyorum - +1 yıl
Ben sana öyle bisi yaptın dedim mı ? Demedim ? Yazdım ben sana nedenini ister İnan ister inanma benim kimseye yalan borcum yok . Ben senin gönlünü kırmak istemedim öyle birsey kimseye karsı yapmam zaten olduysada kusura bakma niyetim o degildi .
- +1 yıl
Tamam tessekür ederim verdigin bilgiler icin müsade et düsüneyim Sana sans verip vermiyecegimi ve Arkadaslik lisdeme alip almayacagimi.
Karar verince Sana bildiririm.. Iyi geceler dilerim sana Sorunlarindan dolayi iyi bir Gece uyku uyumuyacagini biliyorum ama genede iyi Geceler diliyorum umarim iyi uyursun Huzurlu mutlu uyursun..
benim önerim şu olacak internet alanını çok fazla iyi bilmiyorsan bence girme paran boşuna gider bide ne yapacağını bilmen gerekir bir firma bir şirket kurmak o kadar kolay olmuyor bir mal piyasaya süreceksen yeni bir mal bu malın iş planını nerde üreteceğini v.b gibi konuları çok iyi araştırman gerekiyo franchising sistemine girmeyi deneyebilirisn ordaki durumda hangi franchising firmasının ürününü nerde ne şekilde satacan ve firmanın büyüklüğü ve sana verdiği kar marjları ve güvenilirliği çok önemli ben bir kişinin kendi firmasını kendi şirketini kurmasını çok isterim ben şahsen küçüklüğümden beri memur olacam diye okutmuş ailem beni işte ama burdaki ssorun girişimci yaratmakta sen bir iş seçersen ve bu iş tutarsa hem bu ülkeye hemde sevdiklerine ve bize faydan dokunur baybars altuntaşı tanırsın çom iyi bir girişimci onun çok iyi tanıdığı bazı tanıdıklarım var ve kendisi türkiyede olduğu zaman kendisine bir fikrin varsa bir toplantı ayarlarız bir randevu ve ona fikirlerini danışırsın ve kendiside beğenirse senin projene destek verebilir ama önce ne yapmaya karar vermen gerekir.
00 Yorumla
Bizim şirketimiz var, inşaat şirketi bina yapıp satıyoruz sadece binada değil iş yeri filan ortaklarımız var onlar eskiden çok daha büyük iş merkezleri filan yapmışlar, bu alanda yapabilirsiniz dicem ama inşaat mühendisliği okumamışsınızdır, yinede bir düşünün, ileride büyük iş yapabileceğiniz alanlar sağlıkla ilgili olabilir.
115 Yorumla- +1 yıl
Ticaret alanında lisans yaptım ben ama bina isleri cok ya burda haddinden fazla :s
- +1 yıl
Peki, Gıda üzerine yapın o halde, örnek; Süt ve Süt ürünleri, bal filan gibi ürünler üretebilirsiniz Sakın küçük gelmesin gözüne oradan bakınca çok pis para var, kaç kişi bunu sokakta satmaya başlayıp kendi çiftliğini kurdu, sizin madem paranız var büyük bir yer kurabilirsiniz yanınızda çalışanlar iyi iş yapsın yeter köşe olursunuz :)
- +1 yıl
Yok ben az para ile beler yapılır demiştim benim param yok ki :))) aslında gıda sektörü cok iyi bir sektör hele bizim Türkler icin turk malı getirip satmak burda iyi satılır aslında ama onlar icin cok para gerek ben önce kucuk birşeyle başlayıp sonra Allah icin verirse büyümek isterim isleri ama şimdilik kucuk bisi .. Yani az bı para ile hangi sektör hangi tür şirket .. Olay bu
- +1 yıl
Az paran varsa fatura tahsilatı ile başlayabilirsin ondada iyi para var elektrik, su, doğalgaz, telefon faturalarını filan bir bayi açarsın ufak ve işlek olmayan bir yerde bile cidden para kazanırsın çünkü kazandığın paranın çok ufak bir kısmını anlaşmalı olduğun yerlere veriyorsun gerisi sana kalıyor ben aslında ortağımızın tavsiyesiyle böyle bir bayi açacaktım 2 3 işi aynı anda yapacaktım ama bir kaç aksilik oldu inşallah seneye böyle bir yer açarım. Sermayesi az getirisi çok.
- +1 yıl
Muhasebe mı ?
- +1 yıl
Avrupadamisin ? Tr de mı ?
Sormamın nedeni ticaret okuyup muhasebe şirketi kuramam onun icin cok para gerekir yeni baskalarını çalıştırmak gerekir .. Benim amacım daha cok Ticaret ki bende çalışabileyim hem ekndi hesabıma hem kesimde çalışmak amacım ama fikirlerin icin cok teşekkür ederim - +1 yıl
Araştırcam diyorsan bı bildigin vardır elbet akıl akıldan ustundur ;) cok teşekkür ederim bu arada en iyi cevap olmayı haketin ;)
- +1 yıl
Zaten benim hayaletim yarın için değil su an bı kac sorunlarım var inşallah onları yendikten sonra ama simdiden fikir edinmek istedim başkalarıyla konuyu konuşmak bile zevkli
- +1 yıl
İnşallah belki bir gün kim bilir.. Bu arada sana cok basarılar dilerim :)
- +1 yıl
Cok teşekkür ederim ;))))))) İ N S A L L A H
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ticaret al sat yapıcaksan sana temel bir fikir vereyim. Satmayı pilanladığın ürünü sen kaça alırsın en çok nekadar verirsin bu ürüne onu düşün. Sonra da bu ürünü toptan aldığın yerden şu fiyata gider dediğin fiyatın yarısına alabilirsen alırsan kazanırsın. Toptan alan adam bile üreticiden toptan alırken sattğı fiyatın en az yarsına alıp yapar.
Başarılar.12 Yorumla- +1 yıl
++++++++++++++ tessekur ederim
- +1 yıl
Bugün aldın yarın sattın ama 3 ay sonrası için çekle ödeme yapılan işlere girme işi döndüremezsin hele bide 3 ay sonra çek bide boş çıktımı aha hapı yuttun. Nakit para kazanabileceğin işlere yönel. Gıda giyim ve son kullanıcıya satış işinde herzaman nakit döner ama azar azar döner. ağır işlerde çek döner ama ağır döner. Birde zorunlu ihtiyaç gıda sağlık giyim gibi işlere yönel modası geçtikten sonra geçicek işlere girme. herekz yemek ve kıçını örtmek zorunda. ;)
işe atılacağın zaman araştırman daha iyi olur. Çünkü bugun yapılmayan şeyler bir sene sonra ayağa düşebiliyor.
projelik domain bulmaya bak mesela. içerik kaliteli olunca kullanıcı seni buluyor. reklam gelirin artıyor.
ne yapacağın önemli değil. önemli olan kaliteli yapmak.01 Yorumla- +1 yıl
+++++ zaten piyasayı araştırmadan atılmak cok riskli
+1 yıldemir çelik sektörü her zaman kazandırır batmaz
gıda sektörü her zaman kazandırır batmaz11 Yorumla- +1 yıl
Zor is onlar daha kucuk seyler
Kesinlikle ve kesinlikle internette görünür olmanı tavsiye ederim. ne iş yaparsan yap internette görünür değilsen işini büyütmenin çok zor ve çok fazla sermaye istediğini söyleyebilirim. Eğer ilgileniyorsan ve ilgili kategori varsa bak böyle bir firma ekleme sitesi var. en azından yaşadığın şehirde bulunabilir olursun.
Bu sitede ücretsiz şekilde kaydedebilirsin.
01 Yorumla
+1 yılwalla havalimanında çalışıyorum ayrıca yazılım şirketim var. Ticaret gerçekten kolay değil. Bir şirket açmayı düşünüyorsan cebinde minimum 25.000 TL olmalı. Yoksa gerçekten çok zorlanırsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Kucuk birsey icin okadar cok degilmi ya ?
- +1 yıl
en ufak şirketin kuruluş masrafı bile 2000 TL civarında daha fatura bastıracaksın, demirbaş alacaksın, ürünleri toptancı yeni şirket olduğun için konsinye vermeyecek. Bunları tecrübe edinerek öğrenirsin.
- +1 yıl
bir son bir tüyo daha vereyim ticarette alırken kazanırsın. Satarken sermayeni nakite çevirirsin. Bu sistemle çalışırsan daha verimli olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlar epey bilgi vermişler, ekleyeceğim şeyler var tabi ama üşendim şimdi. Sana en büyük tavsiyem ne yaparsan yap en iyisini yap.
"Nicelik değil nitelik önemli"
Zaten kaliteyi elden bırakmazsan, kısa zamanda çok yol kat edersin.
Ayrıca ilk başta ortaklarla açmanı öneririm. Az az para koysa herkes büyük bi' sermaye oluşur ve daha kolay olur. Duruma göre ileride şirketteki hisseni büyütürsün.00 YorumlaDiğer konusunda 886 cevap paylaştı. Bence bak bana göre tekstik, elektronik eşya çok satıyor bunu gece yarıları tv kanallarında da görürsün internettede.
01 Yorumla- +1 yıl
Dogru dedin
film yapım reklam şirketi kurablirsin yada müzik şirketi yapılmamış bişi istiyosanda okadarına para alırm.
00 YorumlaDiğer konusunda 410 cevap paylaştı. bende yurtdısında calısan arkadaslarımdan telefon getırttırıp gıttı gıdıyordan bıraz ustune kar koyup satabılırmıyım dıe dusunuyorm ama cesaret edemıorm dogrusu
00 Yorumlaavmlerde su satsan yine kazanırsın. ucuz olsun başka eğlenceli şeyler basit şeyler çok para kazandırıyor. 1tleye kahve satılıyor insanlar gidiyor örneğin.
00 YorumlaŞimdi sana göre 5 Bin TL az bir para; benim için 100 Bİn Dolar az bir para.Ancak hangisi ?
11 Yorumla- +1 yıl
Ha ha
Bende çok istiyorum ya ama henüz bir fikre ulaşmış degilim:(
05 Yorumla- +1 yıl
İste sende takip et burayı :))))
Bilmek istedim belki birlikten fikir doğar belli mı olur - +1 yıl
Ben Avrupadayim .. Benim amacım önce Türkler sonra neden olmasın Fransızlar
- +1 yıl
Neresi o anlamadım
bi yurt dışına çık gez dolaş 1 2 ay daha iyi fikir sahibi olursun.
02 Yorumla- +1 yıl
Takip ediyorum zaten amerikada olanlar falan genelde bı kac sene sonra Avrupa'ya geliyor ama Hic fikrim yok su an önce bı fikir edinmek istiyorum
+1 yılinsanları seviyor muyuz yoksa maksat para kazanmak mı ? ona göre cevaplayayım.
016 Yorumla- +1 yıl
Tabiki ikiside
- +1 yıl
o zaman bilemem ama ben insanları sevmeseydim zayıflama ilacı yapar satardım geleceğin zenginlerinden olurdum ama seviyorum :) ticaret yap altın dolar euro . çok para var.
- +1 yıl
Yok öyle insanların saglıgını riske atacak seyler değil benim amacım ama ne bilim mesela bı ara Avrupa'da kucuk şirketler patlama yaptı .. Simdi adamlar senin alış verisini yapıyorlar evine getiriyorlar , araban mesela garaja gidecekse götürüyorlar yani sen isteyken senin yerine her ısını yapıyorlar mesela öyle bisi olabilir ama artık ondan cok var ben başka olmayan bisi istiyorum :))
- +1 yıl
uzaya tur düzenle.
- +1 yıl
Parayi borç ver seni sonra ortak ederim ;))) nerden bulim okadar para
- +1 yıl
- +1 yıl
Vayy gercekten iyiymis bakicam tam bana göre .. Zaten gözüm tümseklerde degilki kucuk bisi dedim zaten ;))
- +1 yıl
gözün yükseklerde olsunda küçükden başla ;)
- +1 yıl
Oda iyi Ama cok yükseklerde olunca hayal kırıklığı cok olur ben gelemem simdi
- +1 yıl
gerçekleşecekmiş gibi yaşarsın mutlu olursun :)
- +1 yıl
Bir anlık mutluluk sonra husan olacaksa varsın olmasın ya :)
- +1 yıl
ya ilerde olursa gerçekleşirse ?
- +1 yıl
Olsun cok risk cok zarar
- +1 yıl
hayatı yaşamayı hakedenler riski göze alanlardır ;) benim uyumam lazım bir yerde takıntın olursa sorabilirsin iyi geceler.
- +1 yıl
Tmm teşekkür
- +1 yıl
Sanada iyi geceler
ileriye yönelik kuracaksan ilerde tarımda büyük sıkıntılar olucak tarım işine gir kaybetmezsin derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzcık sermayem olsa her türlü şirket açarım ama...:D:D:
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternetten dşünüyorsan gittigidiyor vs gibi bir site açabilir ve sorna şirketleştirebilirsin ama ilk zamanlar çok para harcaman gerekebilir reklam vs.
00 YorumlaTeknoloji dicemde oda çoğaldı .s
00 YorumlaÇocuksun
02 Yorumla- +1 yıl
Onu nerden bıliyorsun
+1 yılhayır sadece kira.
15 Yorumla- +1 yıl
<9
- +1 yıl
o zaman eğlenceye devam <5
- +1 yıl
9>7 => 5<?
- +1 yıl