Tamam kulaklıkla günde yaklaşık 7-8 saat müzik dinliyorum evde otobüste vs. de bu kulağıma zarar veriyor biliyorum ama ne sağarlığı .Sağar olmam dimi
@Pesimist23 beni kandırıyor burada :
@Pesimist23 beni kandırıyor burada :
Zamanla duyu azalmasına sonra ise sağırlığa yol açar çok yüksek sesle dinlememek lazım mümkün oldukca kulaklık kullanmamak lazım
kulaklık olmadan ve çok sesli olmadan dinleyemiyorum :/
O zaman yaşın 35 e varmaan o kulak arkası cihazlarından hediye ederiz sana bitane ;)
amanın :S peki dinlemeyi bırakırsam :S
yani sana dinleme diyen yok da kulaklığı pek tercih etme edersen de kısık sesli dinle ilerisi için daha iyi olur ;)
anladım teşekkürler :)
Doğrudur
Müzik dinlemende herhangi bir sıkıntı yok. Fakat aşırı yüksek sesle dinlersen işitme kaybına sebep olabilir dediğin gibi.
evet olabilirsin sesi algılayan bişiler vardı onlar yoruluyor ve işitmemeye başlıyormuşsun
ne yapmam lazım :/
sadece otobüste dinle evde kafanı dinle :D
Cevap
7Cevap
Kulaksız dinlemen daha iyi olur sağır olmasan bile az bir seviyede işitme kaybı yaşama ihtimalin yüksek
Yaşıyorum sanırım
Yaşamasan şimdi burada olmazdın (⌒▽⌒)
Sanırım vücut yüksek sese alışıyor düşük çok az geliyor sessizlik terapisi uygula kendine :D
Yüksek sesle dinliyosan isitme kaybi yasayabilirsin dikkatli ol derim ben
yaşıyorum sanırım :S
Eger duyman birazda olsa azaldiysa beklemeden doktora git. Hastahanede daha fazla yatmak istemiyosan :))
sen 7-8 saat dinliyomuşsun ben bir ara 15-16 saat dinliyordum sağırlık yok da hafif kulak ağrısı oldu snra daha az dnlemeye başladm :)
Philipsin iyi kulakları var safe sound'lu. onlardan alırsan sıkıntın olmaz.
Teşekkürler :))
Yuksek ses doğru kulaklık özellikle uyarıyor son ses açınca
Zaten artık eskisi gibi duyamıyorum
Fazla yuksek ses dinleme
sennheiser al bir tane kulakların bayram etsin
ewt yüksek ses zarar werir
yüksek olmadan dinleyemiyorum
o zman sağır olmaya mahkumsun
Değildir.
Evet doğru
cidden mi :S
aynen azaltmam lazım :7