Konu eksiğim yok pratik eksikliğim var ve nasıl çalışmalıyım?

Imdaaaatttt ! yardım edin okuyun ltfen !

bu yıl 3.defa üniversite sınavına hazırlanıyorum sırf istediğim üniversite istediğim bölüm olmadı diye. kendime güveniyorum. fakat ders çalışamıyorum. dershaneye gtmiyorum. 2 yıl gittim babam istersem tekrar gdebileceğimi söyledi fakat maddi yönden sıkıntıda olduğumuzun farkındayım babamı üzmek istemiyorum.4 yaşındaki kardeşim ders çalışamamı engelliyor annem temzlk hastası sürekli temzlk yapıyor ve üst katta oturan babannem dakikada bir ben çağırıyor bıktım artık bir hedefim var ben ders bile çalışamıyorum konsantre olamıyorum motivasyon eksikliğimde var bayramdan snra anneanneme gtmeye karar verdim ora sessz sakin bir anneannem bir dedem var ne istesem yaparlar rahatta ettrrler ama sıkılırsın orda diyorlar:( herkes çok çalışıyo ben daha başlayamadım bile korkuyorum bana yardımcı olur musunz :( sürekli ağlıyorum ben geri kaldım diye diğerlerine hemen yetişebilir miyim ? konu eksiğim yok pratik eksikliğim var ve nasıl çalışmalıyım? haliyle evde çalışmak zor oluyor her açıdan :(
Güncellemeler
+1 yıl
ciddi cevaplar lütfen xper puanı için cevaplamayın
Güncellemeler
+1 yıl
dershaneye gtmyrm netten ders vdeoları izliyorum faydası olur mu ?
Güncellemeler
+1 yıl
gerçekten çok çalışmaya ihtycm olan dersler coğrafya ve geometri yapabilir miyim halledebilir mym kndi başıma?
Konu eksiğim yok pratik eksikliğim var ve nasıl çalışmalıyım?