Görüşleriniz için sağolun
Cin nasıl çağırılır? Bilen var mı?
Görüşleriniz için sağolun
Cin çağırma nasıl yapılıyor?
Cin çağırma duaları bilen var mı?
Kardeşim cinli hikayeler anlatıyorken dalga geçerdim azrail gibi birşey gördüm diyordu elinde sopası felan var kahkalara boğuldum gülerken yere baktım yerde terliğim vardı inanın o an terlik dans etti ön tarafı ayağa kalktı iki defa sekti yerde sonra durdu,. 1 dakka boyunca besmele çektim kardeşim NOLDU? diye soruyor o esnada hala cevap veremeiyordum dilim tutulmuştu adeta dua ediyodum sadece., saçmalama ihtimalim 0 dır ama inanın ki onlar varlar o olaydn sonra geceleyin uyurken nefes seslerini duyardım ve zorla duymaya çalışmıyordum kendimi buna inandırmış değildim açık açık ikinci bir ses geliyordu, bir gün kardeşim istanbula gitmişti yatağı yanımdaydı biri horlamaya başladı tam kardeşim diyecektim ki yanımda kimse olmadığını farkettim o gün anladım,, cesur olmama rağmen onlar ürkütüyordu beni, benle yatıyorlardı sanki dişi cin olma ihtimali yüksek dediler, cincilere büyücülere felan inanmam ama onların varlığına inanın eğer bulaşırsanız yandınız geceleyin uykuda rahat bırakmıyorlar..4 sene atlatamadım bilinçaltınızada yerleşirlerse ister istemez varlıklarını hissedeceksiniz. hani şeytandan korkma ama cinlerden kork eğleniyorlar insanlarla çünkü seni ürkütebilirler bu dini kitablarda da yazıyor.
Onların varlığından hiçbir şüphem yok ki
Hem musallat olunan birini gördüm
hemde zaten Kuran da yazıyor varoldukları
Bu konulardan tamamen uzak dur. 1 sene önce ablanın yaşadıkları sana ibret olmalı.
Hiç mi ders almadın onun yaşadıklarından?
www.kizlarsoruyor.com/.../q1733740-evde-cin-var-sanirim-ne-yapmaliyim
ayyy şok oldum :(
sen nerden biliyorsun ya tuana ablayı ve onun sorusunu?
Ordaki en iyi görüş bendim.
Anladın sanırım kim olduğumu
siz o kişimisiniz? !
Evet benim kızım.
Bir daha bu konulardan uzak dur.
Sakın ha sakın !
Tamam?
tamam, söz veriyorm
Buna sevindim.
Teşekkürler
rica edrm
ben teşekkür ediyorm
bir kadın yengemin ikiz kardeşine dua vermişti b*k gibi de para almıştı. Ben kadına madem bu duayla çok zengin oluyorsun sen neden yapmıyorsun dedim, aklımdan zorum yok dedi. Duayı bilmiyorum ama o duayı karanlık biyerde okuyunca kafana yılan çıyan akrep düşüyormuş ama zarar vermiyormuş. Uzun bir dua. Dua bittikten sonra o yılanlar paraya donuşuyormuş ama cesareti olan yapar anca. Neyse kız bunu okudu salak gibi ve 7 ay akıl hastanesinde yattı. Şu an çıktı ama hala kafada var biraz. Olur olmadık yerde gülüyor, kahkaha atıyor gece bişeyler görüyor vs. Yani bence hiç bulaşma böyle olaylara
çok ilginçmiş ya :(
Aynı zamanda korkunç
hemde çok :(
onları çağırma
onlar kötü
uzak dur
çok kötü olur
ölürsün
teşekkürler canım :D
Cevap
75Cevap
Cin çağırma duası
arkadşalar denemeyin bazıları bidaha gitmiyorlar ve sizi çok uğraştırıyorlar
Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek:
"Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafına dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "Bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin:
"Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn."
Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen, bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.
cin suresi:
Kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veleden * Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * Ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasaden
bu duanın bazı söyleri benim bu konuda duyduklarımla örtüşüyor
doğru herhalde bu ya
:( :(
Yok öyle bişey. işleri güçleri yok biz çağırınca gelcekler. ha cok istiyorsan al
Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek:
"Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafına dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "Bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin:
"Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn."
Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen, bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.
cin suresi:
Kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veleden * Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * Ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasaden
Eğer çağırıdğınız cin geri göitmiyorsa onları cinleri geldiğe yere geri yollama. İşte davet edilen cinleri geri yollama. (havas_dualar ve tılsımlar kitabından.)
----------------------------
cinleri dağıtmak için okunması gereken azimet şudur:
"Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm"
Üç defa okunursa davet edilen cinler geldikleri yere geri dönerler
karikatür komikmiş :)
özellikle çağırmayla ilgili bilgim yok.. ama eğer etrafında varsa (bazı insanlar olur ama hissettirmezler kendilerini) ya da gelirse kolay kolay gitmez kötü huylu ise delirir çıldırırsın.. bence deneme iyi bir tecrübe değil.. çok beter çok kötü anlar yaşatıyor sana çevrene, çevremde örnekler var...
teşekkür
Cinlere bulaşma büyü yaptırırlar sana kafir olursun yalancıdır çoğu doğru söylemeye kabiliyetleri yoktur musallat olurlar millet kaçmaya çalışıyor sende çağırmak istiyorsun.. Ademoğlulları yani insanların düşmanıdır. Babanın düşmanını dost edinme. Hazine falan bulamazsın seninle kukla gibi oynarlar tuzak kurarlar.
ama hazine bulanlar varmış, kaç kişiden duydum
belki sizde duymuşsunuzdur bu söylentileri
zamanım az halısaha macına gidicem sana geniş bilgi verirdimde zaman kısıtlı kesinlikle bulaşma
sayik erol tangut var youtubeda onun videolarına bak bulaşmaman konusunda bilgi edinirsin.
Kafayı yemiş olmalısın onları düşünmen bile çağırman anlamına gelir. Çok düşünürsen istekli olduğun halde gelirler merak etme ama iyisimi denk gelir kötüsümu bilemem benim arkadaşım cinlerle arkadaş ayrıca cin sevgilisi var en son dediği kelime biz evlenicez diyordu o gün bugüne muhabbetı kestim onunla büyü sıkıntı
yapma bence. gerek yok böle seylere bende senin gibiydim çok merk ediyordum böle seyleri beynimi yedim resmen ama sonra bıraktım.
gömü falan oluyor ya, hazine yani
öyle bir hazinenin yerini öğrenmek istiyorum :)
sen öldürmeyi bayılmakmı sanıyosun hazine falan kasma bak ben çagırdım geldi geliyo ama zor gidiyo ansıl desem sen bide bayansın musalllat olurssa görürsün sahipli olursun uzaylı gibi çocugun olur
tamamen vazgeçtim artık bu işten
Yapmayin olum ya sen cagirdin diyelim dualar esliginde daha sonra korkudan 4 kose olucaksin ruyalarina girecek hayatta karsina cikacak belki cagirdigin cin seni ne bu dunyada ne de ahirete kadar birakmayacak ahiret demisken bide Allah a nasil vericen hesabini bunu da dusun iyiligin icin soyluyorum yoksa banane. (ben yasadim ve kotu birsey YAPMA.)
ya hazine yeri öğrenirsem?
Şu linke gir
eksisozluk.com/inci-sozlukteki-korkunc-icerikli-hikaye--4507724
6. Entryi oku bakalım yinede canın çağırmak isticek mi
Bulaşma derim. Kimileri insanlara aşık olup peşini bırakmıyor hayatını zehir ediyormus. Cocuk bile yaparlar senden. onlarin aleminde bir cocugun olur. Cok duydum boyle seyler.
Pardon erkek sandim. Cocuk yaparsin onlardan :) geceleri zorla uykunda neler olur neler
sapıkmı bunlar mk ya :D
Onlarin da her cesidi var. Sana cinayet bile işlettirebilirler. Intihar da ettirebilirler
Çağırda Gelince neler olur Gör sonra.
onları sureklı dusunursen zaten gelirler korkarsan fılan karanlık bı odada mumu yak aynaya bak uzun uzun gelırler banyoda ayakta yıkanırsan gelırler ama yapma oyle bısey banyoda genelde asık oluyolar gıtmıyolar busuru yolu var
öyle durduk yere geliyo olsalar o zaman neden onları çağırmak için çok gizli dualar var?
görüyormusun?
banyodamı?
neye benziyorlar?
oyle hep gorunmuyolar bazen sadece duyuyorum evde biri varken gozukmezler misal gece herkes uyurken gorurum genelde karanlık olur nasıl gorunduklerını tarıf etmem ımkansız neredeyse bazen smsyah olurlar bazen acaıp sekıller halınde tobe hasa agzı burnu yamulmus olur yanı sana dedigim o banyo muhabbetınden once hep korkardım sonra banyoda gordum ılk kez bıtanesını o gunden sonra korkmamaya basladım koruyo cnkı nası dıyım akıl verıyo korktugun zaman daha cok ustune gelırler senı korkutarak oyun oynarlar aralarında hıc yokmuslar gıbı davranmak en ıyısı
ama sana göründüğüne göre kötüdür o çünkü iyi olanlar bizim boyutumuza girmezlermiş
tamam teşekkür
ama sende sigara içmemelisin, bırak yani onu :)
sigara içip içmemenin kısmetimi olur yav :D
sorun ne?
inşallah kurtulursun ya
biri benden görüp benzer soru açmış
ben değilim o
o soruya cevap verdim zaten, taklitçi yaratıga
Allaha sigin butun kotu islerden... Sen insansin insanca yasa.. sacma fikirler sonun olabilir... Bunu istiyor olman bile normal degil bence bir din gorevlisiyle sohbet etmelisin yoksa hevesin sonun olabilir. tovbe estagfirullah
vazgeçtim artık canım
teşekkür
Allaha emanet olasin bos seylerle ugrasmaa. maneviyatini doyurmaya calis.. Her gece vakia suresini okursan maddi skntı cekmezsin Allahin izniyle...
inşAllah canım
Çok sağol
Işıkları söndür kıyıya köşeye kaynar su dök tebrikler çarpıldınız
öyle olmaz ama farketmiyor artık çünkü tamamen vazgeçtim
Bu soruyu rezerv edeyimde 2 gün sonra cinlerden nasıl kurtulurum diye soru sorduğunda hatırlatayım sana :)
sanada göndercem :D
Konuşmak içinde cin çağırmak iyimis :)) profilini aç anında 30 mesaj gelir buradaki yardım sever arkadaşlarimiz dan :)) boşuna girme cin peri işine derim
Allah akıl fikir versin insallah yapamazsınız çünkü ters tepki olabilir ;/
iyide herkes yapamazki %99 u korkuyor
20 ye giriyom
Cin dediğin şey kafanın içinde olur, kafanı takarsan sana musallat olurlar, daha doğrusu senin kendi kafanın içindekiler sana musallat olurlar.
Bak kardeşim sen dalgaya şakaya alıyosun ama ugraşma böyle şeylerle uzak dur sonra aklını yersin gece gece tövbe tövbe ya dediğim gibi şakaya gelmez bu işler
Hiç işim olmaz valla, çok korkarım ben öyle şeylerden
sanırım yalnızlıktan ölecek @birinebakıp_cıkıcam :D
Eyyy cin geldiysen soruya cevap at:)
hahaha :D :D çıldırmış bunlar ya :D @birinebakıp_cıkıcam :D
Ben arkadaşıma cin çağırma sakası yapmıştım kalp krizi geçiriyordu sorana da yapicam Yörücek o zaman :)
hahah :D yapma dur elinde kalır :D :D sonra vicdan azabı çekme :D :D @birinebakıp_cıkıcam :D
Cekmem de Yörücek yazmisim o ne la ahaha telefonun uykusu gelmiş kalkipta yerime yatmiyor:)
hahaha :D :D :D şşş çaktırma işte niye ele veriyosun kendini :D :D @birinebakıp_cıkıcam
Ne bileyim ben sazanligim tuttu :)
hahah :D @birinebakıp_cıkıcam :D
Bende çağırmayı düşünüyorum eğer sende düşünüyosan düşüncelerimizi birleştirebiliriz :)
Niye bu kadar çok istiyorsun onları. merak ettim. Yanlış anlamazsan
konuşacam
Millet kovmaya çalışır sen çağırmaya meraklısın. Yanlız dikkatli ol yapışkan gibiler
çagırdınızmı daha önce?
demin biri gerçek cin çagırma duasını yazdı soruma ama anında kaldırmışlar
kopyalayamadım :(
Diyelim ki çağırdın çağırma yöntemlerini de söyledik geri gönderebilme konusunda yeterince manevi güce sahip misin
çağırmak için özel bir dua var
göndermek içinde öyle
zaten o özel duayı bilen, gönderme duasınıda biliyor.
Dün gece 3 te bu soruyu açtıgımda, biri paylaştı ikisinide, ama nedense anında kaldırıldı o yorum :(
teşekkür
Gelip içinden geçerler böyle şeylerin şakası olmaz öyle kolay da gitmezler kedi köpek gibi çağır kov olmaz bidaha düsün bu işlere bulasma.
yok zaten tamamen vazgeçtim bu işten
Tuvalete git ters dur ve yasin suresini sodan başlayarak ters oku hemde alası gelyor ;) ama gitmez kolay kolay başınada bela olur !
onların hepsi safsata
kesinlikle gelmiyor
özel bir duası var bu işin, birtek öyle geliyor
dün gece biri o duayı paylaştı ama yorum anında kaldırıldı siteden :(
Gen bili bili bili diyecen bacağını da sıyır azcık daha cabuk gelir
tavıkmı len bu :D
Horozmu ya :) valla bilmiom hiç görmedim ben sende boşver tecavüz olan ediolarmis duydum valla
sapıkmı bunlar mk :D
Valla onlarında abazası cokmuş
hadi çağırdın nasıl gönderecen. gitmez musallat olursa görürsün ebeninkini :D
sen hiç gördünmü ebeninkini? :D
Cinler hiç bir zaman yalnız gezmez şu an sizi odanızın tavanında en az üç kabile cin sizi izliyor , İyi geceler.
cinler hakkinta herseyi biliyorum ;) cagirmagida. ama cok tehlikeli esasta arafat cinleri bulasirsa olursun yaani :)
çağırmak için özel bir dua var
göndermek içinde öyle
zaten o özel duayı bilen, gönderme duasınıda biliyor.
Dün gece 3 te bu soruyu açtıgımda, biri paylaştı ikisinide, ama nedense anında kaldırıldı o yorum :(
ozelden yaz
bakkala ya da markete git 50 krşa senin bile olur :))))
Sana yardım ederdim ama bunun sana kötülükten başka bir şey getirmeyeceğini bildiğim için susacağim
bilmiyorsun işte
Bilmiyorum :) sana diyeceğim tek şey uzak dur. Çocuk oyuncağı değil bu.
teşekkür
Git netten bak allasen ya tepki alacaginizi bile bile soruyosunuz suradan
bulunca sana kuruş vermicem
ay insallah ncanım ya asddfgfh
merak etme vazgeçtim artık
Sen bu kadar dedikten sonra gelmişlerdir yanına zaten
keşke o kadar kolay olsa
Amacın ne
gizlenmiş, saklanmış birşeyin yerini soracam
Hazine mi yoksa 😍
hı hı
Ben de geleyim miii
Not: Kayseride yaşıyorum
olmas
Bencil
uğrasma bence geliyor ama basına bosuna bela alırsın tamam bazen birsey olmuyor belki ama ya olursa? eğlenmek içinse hiç çağırma
hazine bulmak istiyom
valla ne yapacağını sen bilirsin ben dersimi aldım daha uğrasmam
yok artık bende vazgeçtim
hiç işim olmaz böyle şeylerle
Habu karu milleti de hacidan hocadan buyuden kurtulamadilar yatcak yeriniz yok
cin demen yeterli. isimlerini duyunca gelirler bu yüzden 3 harfli denir onlara gelmesinler diye
Alakasiz canim asil 3 harfli denmelerinden hic hoslanmazlar adlari var CIN lerin ve inlar her zaman yanimizdalar. 3 cesit cin var 1. Musluman cinler:Insanlar gbi musluman ve yiyip icen kabile fakat insanlardan yola cikicam nasil bir insan hem musluman olup gunah sevap isliyorsa bu kabilede onlar gbi 2. Musluman ve mumin cinler: Allah a iman eden ibadetlerini yapan cinlerdir bu kabile bizi koruyan kabiledir oyuzden sapitmayin ve sadece onlara inanin 3. Kafir cinler : Allah a inanmayan sapitan surekli gunah isleyen cinlerdir eger musluman ve mumin cinler olmasaydi senin halin vahim olurdu seks icki kotu seyleri bu cinler aklimiza koyar diger yandan ise kendini idere etmen sana kalmis cinler hakkinda birsey bilmeyenler olarak burada bos yapmayin sorulariniz varsa alabilirim.
şeytan ne işe yariyor peki cok bilmis
yok be, öyle cin demeyle gelmiyorlar
101 kez tekrarladım yinede gelen olmadı
özel bir duası varmış onun
dün gece bu soruyu sordugumda biri paylaştı ama anında kaldırıldı :(
Çağırıp, geri gönderemeyenleri,
modern tıp, "şizofren" olarak niteliyor.
Hiç bulaşma böyle işlere.
gelırler ama gonderemezzsen senınle beraber yasarlar unutma sofraya sonra bı tabak daha koyarsın
Hiç. uğraşma çok pişman olursun götünde şimşekler patlar mazallah:)
Yallah cinler yallah, kis kis cinle kiskis de gelir
G*tum tutuştu ruh hastasısın, uhrevi şeylerden çok korkarım.
Tövbesttt yapmayın Allah aşkına yapmayın yaa
vazgeçtim zaten
yok yok
aklım başıma geldi benim
kesinlikle uğraşmıcam
Bir büyüğüm uyardı burada sağolsun
teşekkürler canım
Cin cin cin diye 100 sefer soyle sesli olarak gelmezlerse ara beni gondereyim sana
ben bılıyorum cağırmasını gercekten ısteyen olursa ıletısıme gecsın azcık cesaret varsa ama sorumlulk kabul etmem
Yaw gelirler aşık olurlar bni seksiliğime boşwer cin falan çağırmıyorum sende çağırma
hazine bulmak istiyom yav
onlar bilirlermiş yerlerini
Cin gel cin gel cin gel... gel cin gel cin gel cin...
o dediklerin kemal sunal filmlerinde olur
ama bu iş ciddi
Çok mu yalnizsin :(
evet
hadi bakalım dene, korkacakmıyım
ama ben birşey yaparsam sen çok korkarsın :D
Yanımda olman lazim uzaktan olmaz ki:) aman sen bir şey yapma beni karıştırma bu işlere :)
bilemicem artık :)
Yeaaa korkmadim ki beni korkutamazsin boyle :)
o zaman önümüzdeki 6 gün içerisindeki rüyalarına dikkat et, unutma
bu gecede olabilir yarında ya da 6. günde
Tamam hadi bakalım merakla bekliyorum bir şey olursa yazarım buraya :)
bugünden sonra 6 gün say
tuhaf ya da korkunç rüyalara dikkat et :)
Tamam 6 gün içinde mi 6 günün sonunda mi soruyla bağını koparma gün gün rapor vericem sana:)) o değilde cin nasıl çağırılır diye soru soruyorsun sonra beni korkutmaya calisiyorsun ama ben senden daha tecrubeliyim :)
yooo tam tersi, sen beni korkutmaya çalıştın hatırla
birini korkutmuşta bende 'yörücek'mişim o zamanda... :D
bugünü sayma bugünden sonraki 6 günün herhangi birinde :)
Evet ama yazıyı iyi oku "cin çağırma sakası" dedim hadi bakalım merakla bekliyorum :)
hımmm
tamam o zaman affettim seni :)
Yaaaa yan çizmek yok lütfen yap:)) cidden merak ettim istersen mesaj at bana nasıl yapıldığını anlatayım ama nacizane fikrim dikkate alirsan hic bulaşma bu işlere
yok ya bulaşmıcam
hazine falan bulduruyorlarmış onlara diye duymuştum, ondan merak ettim.
bir ablam vardı, ona musallat olmuştu, kızcagız 2 sene neler çekti :(
yok be rüyanda korkmanı istemem :)
Evet doğru ama bunu öyle cin cagirmayla falan yapamazsın sonuclarida hayli agir oluyor peki madem iyi geceler :)
Bu arada izlemediysen dabbe 4 filmini izle gerçek olaydan alınmıştır ne kadar doğru bilmiyorum tabi de senin bahsettigin hazine avıyla ilgili
sanada iyi geceler
unutma bugünden sonra 6 gece :)
tamam izlicem
izlememiştim
Bekliycem bakalım neler olacak :)
bak illa kötü rüya olarak düşünme
tuhaf bir ruyada olabilir
sıradışı olacak sadece
Tamam yav ne olursa olsun kabulum bu günler 3/4 saat uyuyorum o da gün içinde oluyor iste uyurken denk gelmez umarım :)
böyle olmaz ama, kendine bir uyku düzeni kur ve gece uyu, bizde işimizi yapalım rahat rahat
enazından 6 gün gece uykusu uyu :)
Ahahahaha niye be gündüz olmuyor mu birazdan uyurum ama bu gece olmayacaktı demi lanet olsun bu gün az uyuyayim yarin aksam olsun hadi be yap bir güzellik gece uyumayı sevmiyorum uyku düzenim değişmez artık
bari 6 gün düzene sokta bende işime bakayım rahatça
gündüz hangi saatlerde uyuyorsun sen bakiim?
Öğlen 12/1 arası sonra 20/22 arası gece 4/5 ten sonra takıl kafana göre hangi saat musait olursan artik :)
ooooo olmazki böyle, tüm program altüst olacak
işin yoksa yeniden programlama yap
bari öğeden sonra 5 ile akşam 7-8 arasıda uyusaydın.
ikindi ve akşam ezanı arası uyuman işimi çok kolaykaştırırdı...
neyse bakacaz artık
Ohooo sana da saat begendiremiyoruz o münasip saatlerde iste oluyorum ama molada 10/15 dk kestirebilirim yeterli bir sure olur mu? :) bildirim manyağı yaptın ha beni:)
biri benden görüp benzer soru açmış
ben değilim o
Heee ben sen sandım:)
yok valla ben değilim
şüphe edersen ıspatlayabilirimde.
bu arada ben yatıcam artık
bb
Yok be ne suphem olucak tamam iyi geceler ben de uyuyayim belki kabus görürüm :)
şşşşşşt
herşey yolundamı?
Ahaha evet bırak kabus görmeyi rüya bile görmedim hic daha ne kadar bekliycem
ohooo, dün 1 bugün iki daha
sabret :)
Ben senden ümidi kestim yapamiycan sen bu isi :(
düzenli uyumuyorsuki
tam iş yapacagım saatlerde, sen sabaha kadar oturuyorsun korkudan :D
Ahaah bu akdsm uyuycam 4 ten sonra haydi bitir su isi
şaka bir yana ben tamamen var geçtim onlarla ilgili herşeyden
vazgeçtim
niye zorluyosun ki bir kaçını gönderebilirim istersen :) ^*^
Musallat olurlar yapma:(
tanıdıgım birine musallat olmuştu zaten
epey bilgim var o konularda
Duası mı 😒 anladığı yere gelir
Beni de bastı o karabasanlar , kac gün uyuyamadım. lambam acik uyudum
geçmiş olsun
Gece Gece ne işin var gel burada sokakta bir deli var dolaşıyor ona takıl farkı yok :D
ulan millet uzaya çıkıyor sen cin çıkarma peşindesin
Üffff millet kafayı sıyırmış ya.
niyekine?
ne varmışki muhabbetimizde
hem o arandı
cagırıp sana gonderıcem sonra carpılıp kalıcan manyak mısın psıkopat mısın nesın kızım sen anlıyamadım valla...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar