Görüşmemize bile gerek yok dedi bitti. Son kez yüzyüze görüşmeyi haketmedik mi?

erkek arkadaşımla 10 gün önce ayrıldık, evet ayrılmak bizim için en mantıklı karardı belki ama hep bir ayrılık yaşarsak yüzyüze konuşup ayrılcaz derdi. Hatta bir keresinde daha bana kızıp ayrılalım demişti, sonra aradı beni, bir şekilde barıştık ve sonraki konuşmalarda aslında barışmaktan ziyade son konuşmamızı yapmak için aradığını solemişti, goya olaylar öle gelişmiş neşe. ama bu sefer yapmadı. ayrılmayı ben dile getirdim, tepkili davrandım, dırek ayrılalım demedim ama o noktaya getirdim. teli kapattık bana son görüşmeye bile gerek yok mutluluklar gibi bişiler yazmış. çok bozuldum. ve işimdi zaman geçtikçe cim burkuluyor. onu arayıp son kez konuşmak istiyorum, neden bu şekilde yaptığını, ne oluruşa olsun asla telden ayrılmam diyen adamın niye böyle davrandığını sormak yüzüne söylemek. ama sonra yediremiyorum kendime, çünkü onu aramam için bahane ürettiğimi düşünecek. evet belkide bir yerde öle, çünkü zaman geçtikçe alışacağıma, onu daha çok özlüyorum. ama onunla olmaz, beni bu kadar üzdükten sonra olmaz. ne yapmam lazım bilmiyorum:( bir fikir verin nolur
Görüşmemize bile gerek yok dedi bitti. Son kez yüzyüze görüşmeyi haketmedik mi?