Ya Dermokil'in kil keratin karışımı olan şampuanını kullanan var mı? Saç dökülmesi için kullanacağım sizce nasıl bir ürün? Kullananlar cevap lütfen.Dermokil şampuan kullananlar
Saç problemlerimize, saç tipimize uygun saç bakım ürünleri tercih etmek problemimizi kolayca çözmemize yardımcı olur. Şampuanlar saç bakımımızın en önemli parçasıdır, haliyle en çok da şampuan seçiminde dikkatli davranmalıyız :) Ben çoğu zaman kendime uygun şampuanı deneme yanılma yöntemiyle buluyorum, güvendiğim bir markaysa mutlaka şans veriyorum. İyi gelmezse zaten kullanmıyorum, başkasına veriyorum. Kullanıcı deneyimlerini de önemsiyorum, başkalarının önerdikleri şampuanları mutlaka araştırırım. Dermokil de güvendiğim ve kullandığım markalardan biridir.
Dermokil şampuan ne işe yarar?
Dermokil'in de birçok marka gibi saç tiplerine, saç sorunlarına hitap eden çeşitleri bulunuyor. Bu sayede direkt olarak saç problemini ortadan kaldırmaya odaklanıyor. Dermokil şampuanları genel olarak paraben ve boya içermiyor. İçeriklerinde %100 doğal bitkisel içerikler bulunuyor. Bu sayede hem saçları besliyor hem de hitap ettiği saç problemini ortadan kaldırıyor. Dermokil şampuan faydaları şampuan çeşidine göre değişiyor :)
Dermokil şampuan kullananların yorumları neler?
Saç problemine en uygun çeşidini kullananlar genel olarak memnun kalmış. Zaten içeriklerinde saçlar için gerekli olan birçok doğal ürün bulunuyor. Bu sayede saçlar daha sağlıklı hale geliyor. Kullananlar içeriğinde boya ve paraben olmamasını da çok sevmiş. Herhangi bir olumsuz durum yaşayan neredeyse yok :)
Dermokil şampuan çeşitleri nelerdir?
1. Dermokil Hindistan Cevizli Şampuan
Dermokil Hindistan Cevizli Şampuan
Dermokil Hindistan Cevizli Şampuan kuru ve mat saçlar için özel olarak üretilmiştir. İçeriğinde bulunan kil, Hindistan cevizi özü, keratin ve Provitamin B5 sayesinde saçları hem derinlemesine besler hem de nem kazandırır. Aynı zamanda saç uçlarını da koruyarak kırılmaların önüne geçer.
2. Dermokil Sarımsak Özlü Şampuan
Dermokil şampuan kullananlar
Dermokil şampuan saç dökülmesine karşı etkili çeşididir. İçeriğinde kil, %100 doğal sarımsak özü, keratin ve at kuyruğu özü bulunur. Bu sayede zayıf saç tellerini güçlendirir ve dökülmelerin önüne geçer. Aynı zamanda saçların hızlıca uzamasına destek olur.
3. Dermokil Doğal Argan Özlü Şampuan
Dermokil şampuan yorumları
Tüm saç tiplerinin kullanabileceği şampuan çeşididir. Kil, %100 doğal argan yağı, bitkisel keratin ve amino asit bakım kompleksi içeriği sayesinde saçların ipeksi yumuşaklığa ulaşmasına ve sağlığını korumaya destek olur. İçeriğindeki kepek aktifi sayesinde kepekli saçlar için de öneriliyor.
4. Dermokil Avokado Özlü Şampuan
Dermokil Avokado Özlü Şampuan
Canlılığını kaybetmiş, aşırı işlem görmüş, yıpranmış saçlar için olan çeşididir. Kil, %100 doğal avokado özü, bitkisel keratin, E vitamini içeriği sayesinde zarar görmüş, yıpranmış saçları yumuşak dokunuşlarla onarır. Saçların beslenmesine destek olur ve daha canlı görünmesini sağlar.
En İyi Cevaplar