annem babam hastanede kardeşim sinüzit hastası dayım demin ben mutfakta çay demlerken şöle dedi sen erkeklerlemi takılıyosun öyle seziyorum gel benle takıl dedi ve sırtıma dokundu sizce napmaya çalışıyor?? kimseye anlatamadım buraya anlatayım dedim babama sölersem beni döver dayına cilvemi yapıyorsun diye yardım!!
Cevabın nedir?
+1 yılsen ciddimsn bana pek inandırıcı gelmedi
hem annenler hastanedeyse sen niye evdesin , niye hastaneye gitmedin , hem niye köydesin evin nerde snn bir de benim annemler hastanede ya da başka bir yerde olunca akrabalar yalnız bırakmıyor bizim eve doluşuyorlar snn halan teyzen falan yok mu010 Yorumla- +1 yıl
anladım.. ama niye kendi evinde değilsin bir görüşün altına köydeyim buraları bilmiyorum demişsin
- +1 yıl
hm ne diyeyim
ne sapık bir dayın varmış :( kendine dikkat et bari - +1 yıl
ya resmen dalga geçiyorsun :)
- +1 yıl
hikayenin dibine vurdun :))))
En İyi Cevaplar
+1 yılSes kaydı al ve git deki dayı sen orda bana ne demek istiyorsun de yavsarsa babana kanit olarak goster dayinin yaşı kac
38 Yorumla- +1 yıl
Ses kaydinaa al sayın gelince hadi hızlı ol
- +1 yıl
Evinizde biber gazı varsa onu kanepeinin biyerine sakla bişi yapmaya calisrsa sıkıver namussuza
- +1 yıl
Biber gazı varsa ondan da al bıçak da al
- +1 yıl
Silahı al Sadece eğer saldirisa bacagina sık namusdan önemli mi kendin ona karşı daynabailirmsin güçlü mu ya siz bir ikinz berbaeisnz gitsin evden
Sen bilirsin bunu aranızdaki muhabbet nasıl ne hissettin bunu duyunca, hersey olabilir gel sen benimle takıl desem anlaki seninle ilgilenmek istiyorum anlamına gelir ha niyetim temizmidir pismidir onuda ben bilirim anlaman zaman alır. yani bunu ancak sen bilirsin
03 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel dayın seni sevsin boş ver benide sevsin hattaaaa
+1 yılBilirsin bizim toplumda dayi amca kim olursa olsun asla güvenmiyeceksin bir allaha birde kendine güven, sezdigim kadar dayinin icine seytan girmis, gizlice ses kaydi yap, yanliz kalma, bende abi nasihatim olsun sana
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
58Cevap
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılDayının sana aşılacak kadar yavşak biri olduğuna inanmıyorum. İnanmak istemiyorum.
Bence sen olayları doğru düzgün algilayamamissin. erkeklerle gezip yozma nereye gideceksen Ben seni gezdiririm dayicim demek istemiş olmasın
ya da bboyle troll sorular sorup milletin ahlakını bozma trolsen24 Yorumla- +1 yıl
Bence Troll Değil Çünkü 1 Xper Birisi Troll Ne Bilmez Ayrıca Gizli Olurdu @Apocaliptik
- +1 yıl
Xper 1 lerin geneli eski üye kardesim
- +1 yıl
- +1 yıl
Nasıl Yani Silip Tekrar Geri Mi Geliyorlar @Apocaliptik
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2 İhtimal Var
1) Gel Beraber Yemek Yiyelim Dolaşalım Arkadaş Gibi Olalım./
2) Ya'da Şeytana Uydu Sübyancılık Yapıyor !
Allah Yardımcın Olsun Bence 1 Şık Daha Mantıklı Dayın Sonuçta Hani Enişten Falan Olsa Neyse Ama Annenin Kardeşi Zannetmiyorum Sapıklık Yapacağını Sen Bu Aralar Dayın'la Çok Konuşma Tamam Mı?10 Yorumla
+1 yılVar ya eğer gerçek değilse Allaha havaleedecem seni.
23 Yorumla- +1 yıl
Çok gördük yalan söyleyenleri inanamıyorum o yüzden..
+1 yılInsan denen varliktan sogudum ya. Git soyle anne babana cabuk. Seni kullanir yoksa
217 Yorumla- +1 yıl
Sirta ellemek ne ya ! Anlasana kizim git soyle cabuk
- +1 yıl
Zorla birsey yapar. Eger yaklasmazsan sunu bunu yapti derim seni rezil ederim der. O zihniyetten her kotuluk beklenir. Seni mecbur birakmaya calisir. Yok mu koyde komsu filan. Ara birini oturmaya filan gelsin. Kendini kilitle. Neden kilitledin derse senden supheleniyorum guvenmiyorum de acik acik
- +1 yıl
Bence ne yap biliyo musun. abdest al gec namaz kil belki utanir firsat bulamaz. Evde pijamayla dolasma bide..
- +1 yıl
Kizim dayinin naptigini gormuyo musun ya? Allah im cildiracam hala dayimdir nolcak diyo ! Kotu kotu konusmicam offf yine sinirlendim. Oyle dayinin...
- +1 yıl
Dayimdir nolcakki diyosan suphelenmezsin o zaman. Sinir ettin beni bile mal
- +1 yıl
Sen dunden hazirsin zaten belli oluyo. Soruyu sorma amacinda gun yuzune cikti. Sizin gibileri Allah a havale ediyorum. Soylediklerini okudukca ben utandim ya nasil yazabiliyosun
- +1 yıl
* git abaza. Anan da senin gibidir boşuna yememistir dayağı
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya bir * git kizim ya. Yollu musun nesin
+1 yılKolla kendini. Mesafeli dur ve dayım olmasan yerdin tekmeyi de
25 Yorumla- +1 yıl
Evden çık !!
- +1 yıl
Kendini odaya kilitle cikma odadan. Ara babanı. Kotuluk yapmaya kalkarsa direkt jandarmayi ara
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vay anasını yok artık baban birazcık güveniyorsa sana dayının iki gözünüde morartır... Ben olsam öyle yaparım.
10 YorumlaSes kaydı al mümkünse videoya al. Elinde delille git babana kaydı ver birşey yapmıyorlarsa direk polise ver.
21 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani ilişki durumunuza bağlı. Yakınsanız takılmak ( şaka maksatlı ) istemiş olabilir... Ama annene söyle istersen.
00 Yorumla Ogrenc bir durum umarim dusundugum seyi demek istememisdir. Ne yazikki Turk toplumunda akraba azginliklari cok oluyor.
00 YorumlaO nasil bir dayi l*n oyle bir dayi yegenine boyle bir sey nasil soyleyebilir milletten yoldan cikmis iyicene
00 Yorumla
+1 yılBaban niye seni dövsün sen deyil dayin bisey bence de babam bu dayim bana biseyler yapmaya kalkiyor de
23 Yorumla- +1 yıl
Anneni niye döviyor asil gitsin o manya dövsün ailene demesen sonuc seni dayin kötü
- +1 yıl
Yapar git birine sikayet et hep erkekler mi koruncak bicim dayi
Diğer konusunda 373 cevap paylaştı. Annene babana soylersen seni niye dovuyolar anlamadım rahatsız ettiğini koonuşmalarını anlatınca baban gereğini yapacaktır
00 Yorumla
+1 yıldayın şerefsizlik yapmış güzelim. Annene anlat mutlaka
12 Yorumla- +1 yıl
Ayy kıyamam yaa, dayından uzak dur o zaman
+1 yılOyle dayinin ben te a m k Babanin yerinde olsam dayinin kicina soda sisesi cakarim. Meydanada o sekilde ciplak atarim. Ne demek l*n o zikerim oyle askin izdirabini. Sen babana bir citlat inceden.
00 Yorumlaoha l*n git babana de siksin belasını adama bak kmseye guvenılmıyo bu devırdede mk
42 Yorumla- +1 yıl
@ciwciwcik bu dam fazlasını hakkedıyoda demıyeyım gene.. @soran yakında basına bela olur yılanın basını kucukken ez derler o misal hemen babana de daha cok bulasmadan..
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Gel takılalım demiş Yani birliktelik teklif etmiş Artık nasıl anlarsan
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaaa ne kadar igrenc birisin sen bide dayina leke atiyosun ulan allah belani versin sen ve senin gibilerin utanmadanda zevk almaya bakayim diyosun l*n azcik insan olun beee inanmayin bir trola bee
00 YorumlaDayın ek olarak sanırım gavatlik yapıyor ahlaksız herif şerefine tukurdugum ne curret be bu nasıl insanlık kardeşim hiç mi ar duygusu olmaz insanlarda kendimden utandım...
00 Yorumlakaraktersizlik yapmış git söyle böyle böyle yaptı hiç bişey yapmadım çay koyuyordum felan dedi de susarsan seni kullanır
02 YorumlaBabana diemiosan annnene de asilmis sana subyanci p**evenk
00 YorumlaAnnengil ne zaman gelcek bu gece ikiniz tekmi kalcaksiniz
16 Yorumlabazı arkadaşların dediği gibi kanıt lazım.. ses kaydı ya da sms. böyle bişey elde etmeye çalış
20 Yorumla
+1 yılDayını ve seni üstüste koyup aranıza karbon kağıdı koymak istiyorum. Tek tek uğraştırmayın beni...
00 Yorumla
+1 yılhoo hösst * öyle dayının. Babana söyle. Çk o evden 2 dk daha durma hemen.
10 Yorumlayabancıya gitme demek istemiş resmen, umuyorum konu fake dir. gerçekse eğer iğrenç bir durum.
10 Yorumla
+1 yılAnandan sonra annanenin sütü bozulmus.
Sütü bozuk bir dayin var00 Yorumla
+1 yılkatil olmamak elde değil böyle dayıya sokayım delrtmeyın benıııııı
00 Yorumla
+1 yılseni böyle bir durumda "cilve yapıyor" diye yaftalayan toplum utansın
00 Yorumlababana söyle dayına baban takılsın sana yazık değilmi
20 Yorumla- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılAl işte yaa. gördüğünde selam felan verme küs gibi davran anlar oda
00 Yorumla
+1 yılUzak dur sapık pezevenkten bida yaparsa annene de o onun hakkından gelir
00 Yorumlaadresi ver geliyorum ben aha dayın yoldan çıkmış kendini odanın birine kilitle
10 YorumlaBen bu fotoğrafı daha önce internette görmüştüm ama şimdi bulamıyom
00 YorumlaEnsest sekse karşıyız!
14 YorumlaDiğer konusunda 354 cevap paylaştı. Git anne babana söyle. Dayın yoldan çıkmış senin
13 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Böyle insanları görünce herkesten soğuyorum..
20 Yorumla
+1 yılResmen Yav. şaklık Yapmış Sana
10 Yorumla
+1 yılUzak dur ne kadar olabilecekse..
10 Yorumla
+1 yılağır yavşamış. uzak dur dayından.
00 Yorumla
+1 yılTrollüyo musun çok merak ettim
13 Yorumla- +1 yıl
Diyorum ki çok mu safsın yoksa milletle gırgır mi geçiyosun?
Sende fake sorunda fake
10 Yorumlaeline biçak alıp, gel takılalım de
10 YorumlaŞeytan bu. Belli mi olur ?
10 Yorumla
+1 yılxper kasma yalanı vol 21321432
20 Yorumla
+1 yılUmarım sadece dikkat çekmeye calisiyosundur
10 Yorumladayın niyeti bozmuş valla dikkat et :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeni hesap troll olduğuna inanmak istiyorum
20 Yorumla
+1 yılDayın sonnpezeven bükücü olmalı
10 YorumlaKusura bakmayın ama dayınız genc birimi
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSurat as, muhattap olma, sınırlarını koru.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKapını kilitle, benden uzak dur, muhattap olma de.
Ve ses kaydı al.
dayın kaldırmıs hazır kıta bekliyor
10 Yorumla1 xper yarin hesap aktif degil yazisi
10 YorumlaDayını kürekle dövmek lazım puşt herif
00 YorumlaTöve Tövbeeeeeeeeeeeee
00 YorumlaDiğer konusunda 731 cevap paylaştı. Ailenizde karaktersiz var mı
03 Yorumla
+1 yılAçık ve net dayın sana yürüyor. . .
00 Yorumla
+1 yılSana asiluyo bildigin
00 YorumlaDiğer konusunda 357 cevap paylaştı. Salla salla yer yerinden oynasın :)
00 Yorumla
+1 yılcool story bro
40 Yorumla
+1 yılKendime yeğen yapıyorum dersin.
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!