Hayallerini gerçekleştirememek?

Herkeze merhaba. Yazım biraz uzun olabilir ama sonuna kadar okuyup öyle cevap verirseniz sevinirim.Bundan 6 ay kadar önce bir olay geçirdim ve gerçekten öleceğimi düşündüm o ğün ve cok korkmuştum.Bu zaman dilimine kadar bir cok semtomla birlikte korku hali yaşadım yemek yerken korkma , akşam olunca korkma, tek başına kalamamak gibi gibi.Asıl önemli konulara gelelim.Bundan 2 3 hafta önce salı günü bir hocamız 110 dakika ders işledi 10 dakika ara verdi 12 sayfa not almıştım cok yorlulmustum bitsin artık ders diye can cekişiyodum .Tam o ğün ders bittiğinde keşke bidaha gelmesek veya ders bidaha olmasa tarzı bir şey cıktı azımdan istemsiz bir şekilde.bende onu 1 sonraki haftaki derse kadar öleceğimi düşündüm.Dikkate almadım ama yinede bir korku vardı içimde.O hafta cumartesi günü içimden bir ses sanki öleceksin öleceksin diyordu.O günde gerçekten öleceğimi düşündüm acile felan gittik arkadaşla aksam 1 2 de gelmiştik eve cok şükür birşey olmadı.Pazartesi günü aksam 12 ye salıya gecene kadar içim rahat etmedi.12 ye kadar resmen saati izledim.12 olunca cok rahatlamıstım.Daha sonra psikologa gittim bir yandanda arkadasım vesvese olabilirsin diye dualar okuyorum yatmadan.Psikolagla birlikte bir iyileşme başladı diyebilirim az da olsa.Neyse salı günü aksam duamı edip yattım.Dersde ögleden sonra olduğu için geç kurdum alarmı.Neyse sabah alarmı duydum.erteledim bir yandan da cok uyudugum için genellikle olur cok uyursam sanki savas yapıyodum birileriyle heralde neyse o an birisi murat zaten haftaya ölecek dedi yine yataktayım kabul etmedim bunu. inanmak istemedim cok sacma cünkü neyse yedigimden midir nedir alısverise gidiyorum içimden zaten öleceksin niye alıyorsun tarzı seyler geçiyor vb birazda parasal sıkıntı var.Cok fazla para harcamak istemiyorm.Sürekli ölmeyeceğim ölmeyeceğim diye telkin veriyorum.Ölecekmiyim ya da ölmiyecekmiyim diye düşünüyorm. Ben aslında büyük amacları olan biriyim cok fazla hayalim var ben bnları gercekleştiremeden ölmekten korkuyorum.Yardım.
Hayallerini gerçekleştirememek?