Olacağı Buydu, Kedim Evden Kaçtı da Acaba Gelir mi Geri?

Bundan yaklaşık bir yıl kadar önce sokakta ölmek üzere olan bir kediyi evlat edindik Kardeşim ile... Kedi 3 aylıktı biz aldığımızda ve ne yazık ki sağırdı... Sokağa meyilli olduğu için midir nedir yoksa cinsinden miydi (Beyaz Van Kedisi) bu hali bilmiyorum çok hareketliydi, meraklıydı ve bir hayli de yaramazdı tabii... Bu bir yıl içinde çokça meyil etti kaçmaya, öyle meraklı ve zekiydi ki sinekliği iterek açabiliyordu... Şimdi sadede geleyim, sabah camdan kaçan Sn. Pisi sizce geri gelebilir mi? Sağır ya endişeleniyorum canını yakar diğer kediler veya arabalar, insanlar vs. Acaba döner mi? Sn. @kopukucurtma5 bence bu konuda bir şeyler biliyor olabilir....
Güncellemeler
+1 yıl
Kaç saat oldu hala bir iz yok... Daha tuhafı mahallede hiç kedi yok şu an... Sanki biri onları saklamış gibi...
Endişeliyim hem de çok...
Gelirse veya bulursak yazarım yine...
Güncellemeler
+1 yıl
Sn. Kedimizi bulduk bu sabah... Annemin yoğun çabaları neticesinde eve getirmek istesek de çok direnmiş... Durumu iyi görünüyormuş ama biraz kirlenmiş tüyleri vs.
Yarın yine bir deneme yapıp getirmeye çalışabilir bizimkiler, bilemiyorum... Fakat doğası gereği bu durum olacaktı...
Tek endişem sağır olduğu için canı yanabileceği... Yine de gelirse, rahatı kaçar da sığınırsa bekliyoruz evcek...
Olacağı Buydu, Kedim Evden Kaçtı da Acaba Gelir mi Geri?