Iran kizlari her gun dus alirken Turk kizlari neden haftada bir dus aliyor?

Iran kizlari her gun dus aliyor
Turk kizlari haftada bir dus aliyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İranlı kızlar her gün duş almak zorundalar.
Çünkü 80deki Humeyni devriminden sonra, tamamen kapandılar, ve süreç içerisinde, tüm limitleri zorlaya zorlaya yüzlerini açtırmayı başardılar.
Ardından yüzleri resmen vitrinleri haline geldi. Ve ellerinden gelen tüm olanaklarla onları güzelleştirmeye çalıştılar.
İran'da yüzü aşırı makyajsız birini görmen neredeyse imkansızdır.
Ciltlerini zaman içerisinde felaket zarar verdiklerini bildiklerinden sürekli olarak yıkamak zorunda kalıyorlar.
Nereden mi biliyorum?
Eski kız arkadaşım İranlıydı, gittim ve gördüm.
iran kızları yani resimde paylastıgın tipte olanlar türk kızları gibi aksama kadar çalışıp eve gelip yemek yapmıyor kadınların hayatı kuaförde avm lerde banyoda geçiyor alakasız bir soru olmuş bekarken iranlı sevgililerim oldu ordan biliyorum normal standartlarda olanları dediğin gibi hergün duş almıyorlardı.
türk erkeği kadar bakımsız erkek toplumu yok duşlarını yılda 1 en fazla 2 kez alıyorlar, saçlarını 10 kilo jöle sürdükten sonra bakım işini bittiğini sanıyor bu iğrenç yaratıklar. Heryerleri kıllı maymun gbi insan gider gögüs kılını alır ya bide bir dişleriniz var sarı sarı eşlerine de sadık kalmıyor bu türk erkeği cidden iğrencsiniz bir kendinize bakın iran kızları size bakmayı bırak yanınızdan geçmezler
Göğüs kılını niye alsın erkekliğin sembolü göğüs kılı :D ama sırt kılını alsın tabi :D
bu laflarla kendini kurtaracağını mı sanıyorsun sen maymun gibisiniz ayağınız leş kokuyor ztn iğrendim ya yemek yiyordum
Rapunzel sen hiç ter kokan kadının yanından geçtinmi geçmediysen konuşma buralarda kanalizasyon bile daha güzel kokar kadın ter kokusunun yanında ilk önce kendinize bakacaksiniz onfan sonra erkeklere laf edeceksin benim yanima otobuste bir kadın oturdu ayyyy allahım boyle bir iğrenccc koku yok kadın resmen bok kokuyor bizim mahallede oturuyormuş meğersem kadının lakabı kokarcaymış
Sanki iran kizi gormuste sormus haftada kac defa dus yapiosun diye...
Cevap
8Cevap
Ruslar bitti şimdide iranlı kadınlar :) her kadın bir değildir. Bizimkilerden de sabah akşam duş alan var
Sana bir şey sorabilir miyim özele gel
Herkesi kendi tanıdığın yakınındaki kadınlar gibi sanma kardeşim. Onlar haftada bir alıyor diye, herkes öyle olmak zorunda değil.
Ne kapagi be pis insanlar gidin o zaman irana
E ona baksarsan iran kızlarıda dürüst değil 😉
Çok haklı annem ile kardeşim suyu bitiricekler diye korkuyorum hergün hergün :D
Turk kizlari da hergun yikaniyor ayrica iranlilar yani araplar bizden daha pis ve agir kokuyor biz bayanlar agir ve pis kokmuyoruz
Arap iranlilar
hayatında kaç kere iranlı gördün tamam türk kızları temiz de onlara çamur atma bence
Anladım oky
TÜRK kızlarını iran lı kızlara yedirtmem , iranlılar bizim kızların tınağı olamaz. çok saçma genellemişsin. Türk kızı >tüm kızlar.
Türk kızlarına niye bu kadar taktıdınız? Sizin anneniz yabancı mı? Dönüp dolaşıp evlenceğiniz kız yine Türk kızı... Bu kızlar içinde geçer li
Normal bir insanin 2-3 günde bir yapmasi gerek kiz erkek ayrimi olmadan bay soran :P :P türk kizi kadar başına taş düşsün (Amin)
Her gun dus alan Turk kizlari da var ama bu iyi degildir! Normal olani haftada 3 gundur.
Hergun dus almak da iyi degil zaten sac derisi icin
Güzel yorum +1
Armiden sonra sendemi burada Türklere hakaret etmeye basladin?
amann sanki açıp bakan mı var diyerekten bacak arasına ağda yapmayan kızlardan çok şey istiyorsun
dünyayı yapıcanız la bir rus bir iran yavaş yavaş tüm ülkere sardınız
İran kızları ile tanışmak lazım busorunun cevabını almak icin
Turk kizlarini seven boyle kabul etsin.
Türk kızlarından güzel kız yok bence
Çok siyahlar ama kılları filan mesela kaşları
Senin sevgilin kokarcaysa bize ne!
ne çok türk kızı sorusu soruluyor bu sitede ya
Yaa bir de iranlilar araplar biz turklerden daha agir kokuyor tenleri
ben kışın bile 2 günde 1 alyorum be
Lutfen ozgun olun arkadaslar😄
paylashdigin qiz iran azerisidi
Ruslar bitti iranlılar mı başladı..