Eşimle memleket sorunu yaşıyorum. sizce ne yapmalıyım?

1 yıllık evliyiz. ben doğulu eşim ise egeli. evliliğin başlarında eşimle ailem arasında sorunlar oldu. eşim bu yüzden ailemin yanında ya da yakınında herhangi bir yerde yaşamak istemiyor. doğuya alışamam diye doğuda bir yer de istemiyor. orta bir yerde yaşayalım diyor. en azından ailelerden birine yakın olalım diye kalktık egeye geldik. eşimin ailesi beni el üstünde tutmasına rağmen ben aileme ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi. bir de onları çok özlüyorum. kalabalık bir aileyiz. sizce ne yapmalıyım. aynı durumda olan var mıç
Güncellemeler
+1 yıl
1 yıllık evliyiz. ben doğulu eşim ise egeli. evliliğin başlarında eşimle ailem arasında sorunlar oldu. eşim bu yüzden ailemin yanında ya da yakınında herhangi bir yerde yaşamak istemiyor. doğuya alışamam diye doğuda bir yer de istemiyor. orta bir yerde yaşayalım diyor. en azından ailelerden birine yakın olalım diye kalktık egeye geldik. eşimin ailesi beni el üstünde tutmasına rağmen ben aileme ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi. bir de onları çok özlüyorum. kalabalık bir aileyiz. sizce ne ya
Güncellemeler
+1 yıl
1 yıllık evliyiz. ben doğulu eşim ise egeli. evliliğin başlarında eşimle ailem arasında sorunlar oldu. eşim bu yüzden ailemin yanında ya da yakınında herhangi bir yerde yaşamak istemiyor. doğuya alışamam diye doğuda bir yer de istemiyor. orta bir yerde yaşayalım diyor. en azından ailelerden birine yakın olalım diye kalktık egeye geldik. eşimin ailesi beni el üstünde tutmasına rağmen ben aileme ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi. bir de onları çok özlüyorum. kalabalık bir aileyiz. ne yapmalıy
Güncellemeler
+1 yıl
1 yıllık evliyiz. ben doğulu eşim ise egeli. evliliğin başlarında eşimle ailem arasında sorunlar oldu. eşim bu yüzden ailemin yanında ya da yakınında herhangi bir yerde yaşamak istemiyor. doğuya alışamam diye doğuda bir yer de istemiyor. orta bir yerde yaşayalım diyor. en azından ailelerden birine yakın olalım diye kalktık egeye geldik. eşimin ailesi beni el üstünde tutmasına rağmen ben aileme ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi. bir de onları çok özlüyorum. kalabalık aileyiz. ne yapmalıyım
Eşimle memleket sorunu yaşıyorum. sizce ne yapmalıyım?