öncelikle karnım çok ağrıdığı için ıhlamur almış içiyordum. ıhlamurum aşırı sıcak değildi soğumaya başlamıştı. öğretmenlerle konusuyordum tam döndüm bir hocaya çarptım. koluna az bişey ıhlamur döküldü ve direk mahcup bir şekilde özür diledim. yandı mı diye düşünürken takım elbisenin ceketi olduğunu farkedip rahatladım. çok kalındı ceket. durdu ve bana sert bir şekilde kızdı o ne git onu baska yerde iç dök onu dedi. içiyorum karnım ağrıyor dedim. git köşede iç diye bağırdı. ne dedim hatırlamıyorum ama saygısızlık etmedim ve bana bir kaç defa aptal aptalsın diye bağrındı herkesin içinde .ama hocam yani diyebildim sadece. o an çok ağlayasım geldi inanın ve o kadar garip hissettim ki. sizce ne yapmalıyım? abartıyor muyum? müdür ile konuşmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Benim sülalem nerdeyse öğretmen. Hakaret etmesine onay vermiyorum tabiki ama eminim kantin dışında da yiyecek içecek yasaktır. ( En azından ben okurken öyleydi ) Yani seninde hatan var sonuçta hiç birşey olmasa adamın üstüne sıcak birşey döktün sonuç olarak büyütmemek gerekiyor. Aşağıda birisi yazmış hakkını ara şikayet et ws ws diye şikayet edilince eline ne geçecek karşına almış olduğun bir öğretmenden başka. Birde şu anlayış olmalı sonuçta oda insan hata yapabilir ama senden büyük olduğu için bu tip ufak şeyleri sineye çekmek daha doğru olur diye düşünüyorum.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıladam sinirlenmiştir normal karşıla bu durumu ama ıhlamur yeşil çay falan kızlar adet sancısından dolayı içerler bunuda gayet iyi biliyordur köşede iç falan filan onun için söylemiş. çok iğrenç bir insanmış bir kızı bu şekilde herkesin içinde rencide edemez
47 Yorumla- +1 yıl
ağzından sinir anında kaçacak sözler değil zaten belli direk aptal maptal dese anlarımda hani niye içiyorsun onu diye soruyor sonrada git köşede iç yok bilmem ne sanki kız ayıp bişe yapıyor dengesize bak
- +1 yıl
abartmış zaten öyle yavşak insanlar çok sen canını sıkma kardeşim okuldan soğuyacak bir şey değil bu derslerini falan etkilemesin
- +1 yıl
lisedeki hocaların hepsi öyledir bir havalardalar niyese :D sen takma dostum
+1 yılHer okulda o denli dengesiz bir hoca vardır git müdüre anlat olanları bu kafayla nasıl ögretmen olabiliyorlar anlamıs degilim
11 Yorumla
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılMüdürle konuşsan da bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Tenhada kıstırıp dövdür onu. Yaptığı çok saçma ve yanlış.
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
26Cevap
git konuş müdürle sana hakaret falan edemez yok öyle bir hakkı. Hakkını savun
15 Yorumla- +1 yıl
ne demek takmazlarsa ya dilekçe yazıcaksın kardeşim çocuk oyuncağımı sanıyosun dilekçe yazmayı? Senin dilekçeni ciddiye alıp müdür işlem yapmazsa direk milli eğitim bakanlığına dilekçe yazıcaksın. Sınavda dikkatimi dağıttı diye 3 hoca hakkında şikayette bulunmuştum sürüm sürüm süründüler raad ol.
Ne konuşacaksın ki müdürle? Adamın takımını kirletmişsin yani. Mizaç olarak sert biriyse sert tepki vermiştir. Müdüre söylemen birşeyi değiştirmez. Karnın ağrıyorsa oturur bir kenarda içersin dediği gibi. Hem karnın ağrıyor hemde millete laf yetiştiriyorsun.
09 YorumlaEğitim de kimsenin kimseye vurmayı geç hakaret hakkı da yoktur. Altta kalmayın şöyle yavşaklara karşı. O bağırıyorsa sende bağır. Karaktersiz herifler ya. Çekinmeyin kardeşim aileniz var hak var hukuk var.
04 Yorumla- +1 yıl
Altta kalmayın hele suçsuzsanız kardeşim o bağırıyor ya susma karşısında ya da ertesi gün veli ni çağır okula. Baban bir desin ki " ne diye bütün okulun içinde aptal diye bağırıyorsun l*n şerefsiz " desin baban annen, hakkında suç duyurusunda bulunacağım dedin mi gör bak o zaman.
+1 yılBoyle bir tepki vermemesi lazimdi.. Ama bazen insan sinirlerine hakim olamiyor 30 kusur ogrenciyle ugrasmak zor bilirim..
05 Yorumla- +1 yıl
Ögretmenmisin bağyan ;)
- +1 yıl
Kesinlikle haklisin canim buyukluk sende kalsin. . Emin ol pisman olmustur ;) tepkini koy biraz ama :p
- +1 yıl
Rica ederim :))
İşte tam bir eğitimci (!) tavrı. Nefret ediyorum böyle insanlardan, öğretmenlik sabır gerektiren bir meslek, her şey olabilir ama bu hiçbir öğrenciyi aşağılama hakkı vermez. Müdürle konuş diyeceğim ama, pek çözüm olacagını dusunmuyorum malesef.
03 Yorumlaşikayet et ben olsam belki döverim bile hiç gelemem böyle şeylere ! Şikayet etsen kesinlikle haklı çıkarsın böyle it öğretmenlerde var kendilerini bir şey sanmış egosu yüksek not veriyor diye hayat söndürecek sananlar...
06 YorumlaAbartma eğer davranışları devam ederse git hallet. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. Özellikle de bir öğretmenin.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hocanı serbest bırakcaksın sonuç mal ile mal olunmuyo :)
09 Yorumla- +1 yıl
Diyom yha mal ile mal olunmaz idareye gitsen ne olcak diyelim ki yolda bir erkek birden gelip sana çarpıyo ve ıhlamur döküyo ne dersin Ayy aptal önüne baksana ilk aşk başlamaz yani :) aynı olay. Haklı ya da haksız diye bir taraf yok ortada boşa kendini tehlikeye atarsın :)
- +1 yıl
Müdür güler geçer sonra bir ara aklına geldiğinde hocayı gördüğünde anlatır 2si birlikte güler alay konusu olursun yaşadım yani :))
- +1 yıl
Otur oturduğun yerde konuşma vicdan azabı çeker zaten o ona yeter :)
- +1 yıl
Çeker çeker :)
- +1 yıl
Sevgilin yok mu dövdürt ona :)
öğrencisin o kıyafetinden geçmesin bırak büyüklüğüne ver bişi çıkmaz ama sana tavsiyem üstüne düşme bir daha yaparsa sinirlenmeden uygun bir dille cevap verirsin
012 Yorumla- +1 yıl
o senin kalbini kırarak hata yaptığını düşünerek özür dileyecektir dilemezsede kutsal mesleğine ver affet ha şikayetinden hiç bir şey olmaz eminim olmayacakta sen kendi içinde af etmelisin öğretmen olması insan olduğu anlamına gelmez belki evli değil belki karısı ona eş gibi davranmıyor belki zavallı biri sen kirletince başka takımı yok yumuşak olmak sünnettir sen ona zarar verdin haksızken o sana hakaret etti o haksız oldu ama sadece kutsal meslesiğne hürmeten kin besleme
+1 yıladam onu kuru temizlemeye verecek 15 liraya o yüzden ilk tepkisi sert olmuştur
10 YorumlaÖğretmenin de pek şerefsizmiş bilerek yapmadığın halde ne diye o kadar tepki gösterdi. Anladığı dilden konuşmak gerek
10 Yorumla
+1 yılAbartıyorsun. Yanlış tabii ki yaptığı ama hak savunmak zor biraz öğrenciyken, boşversene.
01 YorumlaOlm ajdkhsa ben gülerdim l*n öyle durumlarda nasıl bu kadar takabiliyosun :dd
03 YorumlaBana kalırsa haklısın bir öğretmen bu kadar sabırsız olmamalı kazadır olmuştur ama müdür ile konuşmanı gerektirecek bir durum yok bence
01 Yorumla
+1 yılSonuçta burada bir kaza var, öğretmenin bence abartmış. Hiç kimse başka birine hakaret etme hakkına sahip değildir.
04 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam önce ailem ile sonrada müdür ile konuşurdum, sen o öğretmen ile konuşma. Daha çok moralini bozabilir.
- +1 yıl
Rica ederim canım. :)
Aptal demesi olmamış ama hocan baya sinirlenmiş belli. Bundan sonra daha dikkatli ol. Alttan al boşver. Bir anlık sinirle söylemiştir.
010 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSensin aptal bagirma ulan deseydin bir gorurdu gununu uyuz herif :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOgretmenlerden nefret ediyorum en sinir oldugum meslek. Sen onun kardesi , cocugu yasindasin birde davranis bilimleri diye bir ders aliyorlar okurken nasil davranacagini bilmiyorlar KPSS de atanamayip sozlesmeliye kalasicalar
+1 yılHakaret falan edemez sana böyle bir hakkı yok. Müdürler genelde olayı kapatmaya calısır. Milli eğtime şikayet et. Anında görüntü yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yıluzun yazdığına göre haklısındır okumadım ama
12 Yorumla- +1 yıl
ne demek her zaman :)
H iç birşey yapma unut gitsin biz neler duyduk okurken
01 Yorumlaönce hocana anlat durumu, sen haksızsın de. sonra yine üstelerse git müdüre anlat.
04 Yorumlavur ağzının ortasına git müdüre söyle ilgilenmezse ilçe milli eğitime şikayet et kimsenin onur gururunu kırmaya gerek yok özellikle bu yaşta
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmüdüre şikayet et onu. bir kıza şunun için hakaret edilir mi ya hayret bişey
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnene babana söyledin mi bunu?
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın burnu sürtülür belki
+1 yılabartıyorsun. herkesin başına gelebilecek şeyler.
01 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHocan haksız, idare tarafından uyarılmalı.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAvrupa insn hklari. Tek cozum bu + cok pasiffsin inthra kalkis bna cok agir seyler dedi de haberlere flan ccikarsisin hocayi kovarlar
d. dd.02 Yorumla- +1 yıl
Trajedisin sende
+1 yılNe değerli ceketin var deseydin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın git konuş.
11 Yorumla
+1 yılDayına veya kuzenıne söyle tokatlasınlar :D
05 Yorumla- +1 yıl
Hocamı sıkıntı kuzenın veya dayınmı yok :D
- +1 yıl
Hiçmi akraba yok dövebilecek :D yer neresi adam toplayalım :D
- Diğer konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılGizlice dolabindakilerin hepsini kes karala :)
01 Yorumla
+1 yılInsan sana nasıl bağırır ya
010 Yorumla- +1 yıl
Bende öğretmenim ama yapmam bunu
- +1 yıl
Bir şey olmaz sonuçta öğretmen yanj sende dikkatli ol ama oda ayıp etmiş yani
- +1 yıl
Ben olsam bunu derdim canım bir şey olmaz ama daha dikkatli ol derdim başka bir şey demezdim
- +1 yıl
bir şey olmaz rahat ol sorun onda heryerde böyle hocalar var yani deymez uzulmene
- +1 yıl
Bu her zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın bnce üzülme
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbnde olsay aynı davranırdım :f
Cevap sahibi+1 yılyaşına göre çok olgunsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana az bile etmiş senin gbi şımarık bir kıza her türlü önüne gelen söylenmelidir.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsanada yazık *
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılMüdüre gitt
03 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlarını da al
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence abartiyorsun.
012 Yorumla
+1 yıltakmaya
04 Yorumla- +1 yıl
boşverya tersbi anına gelmişsindir sni unutur o
- +1 yıl
sorun olmaz bence
Haklısın konuş bence
04 Yorumla
+1 yılkonuşmalısın
06 Yorumla- +1 yıl
bida şekil şukul yaparsa koy kafayı
- +1 yıl