Sorum şu kızlar giyermisiniz
Erkekler izin verirmisiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya bir şey soracağım.. çok dindarsın ya sen şimdi.. islamın şartlarını yerine getiriyorsun ya... gıybet nedir? sen ne yaparsın da burada müslüman ayaklarına konuşursun? sanane kim ne giyiyor ne diyor.. dönüp bakmayacaksın, ağzını açıp konuşmayacaksın, kafanı kurcalayıp düşünmeyeceksin.. çok müslümansan bunu yap.
ha şimdi sen herkese demişsin görüşüme değil soruma cevap verin diye.. eğer sadece ona cevap isteseydin görüş yazmazdın soruna cevap yok, yazmasaydın o görüşü alırdın cevabını.
Çarşaflı diye bile mi kıskanıyorsun? Peçe ve gözlük de taksın madem. Mazallah gözünün kirpiğinden tahrik olan falan olur.
Şort giyen namussuz olmadığı gibi çarşafla gezen de namusludur diye bir olay yok. Kişi kendinden bilirmiş işi. O şortla gezdirenler başkalarının karılarına kızlarına kötü gözle bakmadığı için gezdiriyordur.
bir evlenelim peçe taktıracam
Siz milletin kirpiğinden tahrik olacak karakterdesiniz ki böyle düşünüyorsunuz.
Ayrıca bu kadar din düşünüyorsanız sevgiliniz olmazdı. Sonuçta o da haram.
Haram fakat ne gerekçesi ile haram
1, buluşmak
2, görüşmek
3, el tutmak ya da temas
4, öpmek ve koklamak
Biz bunların hiç birini yapmıyoruz ALLAH görüyor
+ ben Tahrik olmuyorum ALLAH biliyor vede o bu tarik olacak diye değil ALLAH buyuruyor diye yaptıracam
Allah tesettür istemiş tamam -ki ben de tesettürlüyüm.- Ancak belli şekillerde istemiş. Ellerin yüzünün vs görünmesinde sakınca yok. Peçe diye bir şey yok yani.
Ayrıca buluşup görüşmüyorsanız o kişi nasıl sevgilin oluyor senin? Çarşaflı sevgilim var diye sallamışsın o zaman.
Sevgilim var aileler biliyor görüşmüyoruz ama kızın bir sahibi var oda ben ALLAH ömür verir ise askerden gelince evleneceğiz
Hiç inandırıcı değilsin.
Valla Kardeşim ister inan ister inanma ALLAH biliyor ya doğruyu benim için Kafii
Yorumlara bakiyorumda bu kizlar o kadar gerizekalilar ki. Yok kimse bakmaz yok ozguven problemi. Ulan bizimle bir bayan konussa kafayi siyiriyosunuz. Gelmis burada dedikleri lafa bak. Biz neden karisiyoruz sizce? Insanlarin ne b*k oldugunu bildigimiz icin. Siz daha kendi hayal dunyanizda yasiyosunuz. Ne diyim. Allah akil fikir versin.
Amin akıl versin bu kızlara demekki şeriat gelse ülkede kız kalmıcak hepsinin kelle gidecek
Anlamadiklari nokta su. Neden karistigimiz? Bak yorumlara neymis ozguven problemi. Ozguvenimiz eksikse eger neden bizimlesiniz?
Anlamazlar emmi oğlu şuç bunlarda değil Anne babalarında valla bak
Hayır asla vermem. O kadar geniş değilim ben.. Zaten fena kıskancımdır.
Adamsın ya sana bakınca kendimi gördüm dostum
Ö. d kardeşim :)
Zaten biz kızların aklı yok , bizim zevklerimiz hiçbi önemi yok, erkek ne derse o (!) ya bu zihniyetleri değişin kadını eşya gibi görmeyin ya
@Ebemkuşağı canım kardeşim bu erkekler sizin zevkinizi düşünmemezlik yapmıyolar ki... Aslında islamda bunu diyor ve onlarda bunu yapıyorlar... yine istediğini giyin süslen vs vs ama bunu evinde yap sokakta değil. Kadını eşya gibi görmek demişsin benim erkek arkadşımda çok çok kıskanç ama beni eşya gbi görmüyo olayı anlamadın bnce
Pardon da çok özür dileyerek birşey söyliycem. Afedersin çok çok afedersin ama karıların görünü başını açarak geçmesinin obje olarak görülmesinin ne alakası var? Dinimizce böyle giyinmek günahtır. Açık açık ayet-i kelime de yazar zaten cehennemin çoğu kadınlar yüzünden giren erkeklerden oluşur diye. Arada aç oku. Heee tabii giyinsin ama evde benim yanımda, helali olan bir tek bana. Gerisine ben müsade edersem Allah-u teala bana öte tarafta hesabını sorar sen niye izin verdin diye.. Önce biraz oku araştır dediklerimi sonra bana yaz. Doğruları yazınca yobaz oluyoruz ama dimi?
Cevap
42Cevap
Ben şunu anlamam, açık sıkı tahrik edici giyinilmesini istemeyen kişilere yok gerici yobaz gibi yakıştırmalar yapıyorlar çağdaş modern olun çağa ayak uydurun diyorlar. Merak ediyorum gericilik ilericilik elbiseye göremi tasarlarnıyor. Açık sıkı giyinen birinin zekasında artış kapanan bir kadının beyin hücrelerinde bilimsel olarak azalmalar mı tespit edilmiş. Neye göre ayarlanıyor bu gericilik ilericilik onu çözemedim.
Şunu söyleyeyim bir kadın açık sıkı tahrik edici giyebilir o kendiyle Allah arasındadır. Ama bir erkek böyle bir kadının yanında durursa devreleri bozulur stres basar adam azar. Mantığı yok olur normal düşünemez şehveti artar olduğu yerde neye uğradığını şaşırır. Tabiat yaratılış böyle kadınların çekiciliği daha fazladır.
Bu sevgili olayı değilde ben mesela bir şirkette veya başka bir iş alanında patron olsam işyerine kadın eleman almam. Çalışan erkek elemanların iş psikolojisi bozulur işe odaklanma azalır
Vah vah güzel ülkemin cahil insanlari.. Mesele şortta mini etekte değil zihniyette yavrucum. Ah birde şu beyinlerinize peçe takabilseniz! Evet benim kız arkadaşım benim yanımda istediğini giyebilir. Çok absürt olmayacak şekilde. Senin gibi zihniyetler bunu kafaya takar. Çünkü yaz gelince milletin götüne baka baka yürüyorsunuz. Yazık, alın bunu burdan..
Nerden biliyorsun Kızlara baktığımı ya bakmıyorsam iftira atıyor olmuyormusun?
Ben kızlara namussuz mu dedim Sorumu iyi okusan bir kafa yokki boşş boşş anca yorum yap
Hahahah hahahah sabah sabah iyi güldüm bak. Sende yorumumu iyi okursan anlarsin veledi zina. Erkeğin namusuna laf atiyorsun. Hiçmi namus yok ne demek? Önce sen bir kendine beyin taktir öyle geliver. Din dersin Müslümanlık dersin kalkar burada insanların namusunu sorgularsin. bir bitmediniz ah be..
Namus kavramı mı yok dedim direk namuzsus demedim :)
Vah güzelim vah sen daha ne yazdığını ne anlama geldiğini bilmiyorsun kalkip burada insanlara ne giyeceğini öğretiyorsun. Hiç mi namus yok diyorsun? Bak bunun anlamı benim gözümde namussuzdur demektir. Namus kavramimi yok demiyorsun ayrıca götünden element uydurma çekirge. Hayır beynine din ile 3 5 bilgi basıp şişirip salmışlar sokağa seni. Yazık günah be kardesim.. Benim oksijenimi tüketiyorsun boşu boşuna. Neyse velhasil kelam senin o ufak beynin benimle tartisacak kadar gelişememiş. Zorlama kendini.. Sen önce insanların namuslarını yargilamak yerine kendi namusunu korumaya çalış. Herkesin namusu kendine.. Senin ne haddine benim onun bunun namusuna dil uzatmak veledi zina! Bak güzelim beynin almayacağini bile bile anlatiyorum mesele iyilik yap denize at.. Ben senin ne mal olduğunu anladım, masturbasyona fazla yüklenme. Sevgilinin elini tutamamissin daha yaniyorsun evlat. Beyninide din bilgileriyle çok sisirme. Zira biraz genel kültür tiyatro sanat gibi seylerede yer ayır. Öptüm
o benim düşüncem sorum ne idi benim kızlar giyermisiniz erkekler giydirirmisiniz neden benim soruma değilde düşünceme yorum yapıyorsun?
Bak canımın içi cahil kardeşim benim yazdığın yazıyı bir 30 defa oku. Sosyal ortamda cahil görüş bildirirsen bende buna yorum yaparım tabiki. Yorum yap butonu koymuşlar oraya. Ve sen yazında mini etek giydiren erkeğe hiç mi namus yok diye soruyorsun. Bende sana namusun ne olduğunu anlatıyorum. Böyle basit kaçma taktikleri yapma hepten beyin özürlüsü oluyorsun. Hala diretiyorsun bozmamak için zor tutuyorum kendimi ama nafile.. Veledi zina bundan sonra kimsenin namusunu ağzına almazsın umarım! Kendi namusuna bak onu koru hırsızlık yapma namus dediğin sadece kadında yok.. Veya erkeğın yanındaki kadın değidlir namusu sadece bir erkeğin. İki taraftan ayar veriyorum hala bıkmadan yazıyorsun yahu. Git bir beyin ameliyatı ol öyle çık karşıma lütfen. Tamam iyilik yap denize at demişler ama bu kadarda olmaz. Benimde sınırlarım var. Cahile nereye kadar laf anlatayım yahu..
Bu insanin kendine ve sevgilsine esine güveniyle ilgili.. yaz gelince bende giyiyorum.. esim normalde kiskanctir ama.. yanyana oldugumuzda hicbi sıkıntı olmuyo yani... hem sana bisey daha diyiyim..( kapalılık her zaman daha dikkat cekicidir) benim gozlemledigim kadaryla erkklerde kapali bayan fantzisi var.. neden hic dusundunmu? Cunku acik olan kadinin bicok yerini zaten goruyo.. bunu istemio.. kapali kadin gizem dolu kimse bilmio ve onu kendine acmak istio.. bu yuzden sunu dicemki kiskanilcak bisey yok..
Güvenle alakası yok kardeşim bir kere bu namustur neden diye soracak olursan bir kızın bacağı onun avret yeridir ve onu kamuya açarsa bu namus olur ah bir anlasanız bunu ;)
Çok saçma o zaman herkes açılsn... Sen edebiyle giyindinmi hiç de dikkat çekmezsin.. söylediğin ley çok saçma bence
Ne alaka benim burada dolanmama ile onun namusu? :D
Namusu ögren once sen... bas kic kapatmayla acmayla namus òlculmez... dini cok iyi biliosun heralde... bacak avret yeriymis Allahım cildiracam simdii yaaa!!! Zihniyetine tukuruyum senin... bacak gorunce uyanan nefsine tukuruyum hatta kusuyum... kucuk yasta cocuklarla seks dusunen onu bile bu yizden kapattiran beyninize... yum... yeter yaa!!!
ALLAH ne buyuruyo kadının bir tek yüzü avret değildir diyer kalan her yeri avrettir varsa bir şikayetin ALLAHA söyle bana değil o koymuş kanunu :)
Kulaktan dolmamı kuran okumuyosun herhalde :) :)
Kurani okudum ben merak etme cokta iyi anladim... ve din kuran senin dedigin gibiyse namus bacaktaysa... bacak erkegin nefsini uyandiriosa, ben dinsizim arkadas ki su saatten sonra sizin gibi örümcek baglamis beyinlerle ayni dinden olmaktan utaniyorum... anasinn bacisinn bacagini gorup tahrik olan bir beyin... boyle bir din yok ben buna din demiorum eger bu senin dedigin muslumanliksa.. daha fazla uzatma.. sabah sbaah sinir hastasi ettin beli.. orumcek beyinli.. MÜSLÜMAN!!! camiden cikipkuran okuyup onun bunun bacagina kicina bakarsiniz.. sonrada "sen kuran okumuosun galiba"basi ortmekle namuslu oldugunuzu zannediosunuz turbanla kendi ayiplarinizi kapatmaya calisiosunuz bz bunlari bilmiorz sanki..
Baktığımı nerden çıkardın Sadece yolda yürürken bir anka karşıma çıkıyorlar ve gözüm çarpıyor hiç bir zaman off şu kızın bacaklarına bak demedim ya da böyle bilerek bakmadım sen beni diğer kişiler ile karıştırıyorsun galiba bacı?
Camiiden çıkar kuranımı okurum her akşam dergahıma gider zikirimi de yaparım o ayrı bir konu :)
Niye camii ye gideyim daha vakit gelmedi
Vakitsiz git nolmus günah mi olur? Bak senden rica ediyorum.. git baska biseyle ugras benle degil.. bu konularda kimseyle tartismaya girmezken senle burada yeterince muhattap oldum.. senin olmayan beyninle ugrasamicam... yorum yapma olur mu? Git napiosan yap ama bana yorum atma!!!
Günah olurmu harbi manyak bu ya
bacı adam gibi yazma desen yazmıcaz laf sokuyon sonra yazma diyon var mı böyle bir dünya
Aynen benim eşimde @gül1211
giymem zaten eşimde istemez giymemi zaten etek şort giyen biri değilim rahat edemem özel günlerde tabikide giyerim elbisemi sonuçta hergün sokağa öyle çıkmıyorum.
bence hiç giyilmemeli
nasıl yani anlamadım
Mini giymiyorsun helal olsun sana kardeşim :)
Onlar adam değil. Erkek dediğin sevgilisini kıskanır ve sahiplenir bu benim yorumum
Helal olsun senin gibilere
Aklı başka bir yerinde olan ADAM. Pardon erkek beyanı. Şu kadınların şortunu, saçını, kolunu, kılını, ağdasını bizden çok düşünüyosunuz. bir gidin işinize bakın be. kadın olmak da suç, işte hep bu zihniyet. Güvenemiyceksen bitir olsun bitsin.
Sen olayı yanlış anladın benim sevgilim çarşaflı ve ben ondan memnunum yazdım oraya okumuyorsun galiba :D
Tamam sen helalinle güzel güzel yaşa sevgini. Sana karışan mı var? Gelmişsin milletin genişliğini sorguluyosun. 2-3 tane erkek egosunu tatmin edicek, kızı bakışlarıyla rahatsız edicek diye kızlar hep kendini gizler, saklar oldu. Bırakın artık bu işleri.
Ah be güzel bacım ALLAH rica etmemiş Emir etmiş neden hala anlamıyorsunuz ki?
Erkek bakacak die değil Allah yasakladı die kapalı olmasi gerekiyo kadınların. Senin zihniyetinde bir problem var asil
@izmirli1903 adamsın izmirli
İzmirli arkadaş ben yukarıdaki yorumu yorumluyorum. Arkadaş kıskançlıktan bahsetmiş ben bunu söylüyorum nerden çıkardın dine getirdin yine muhabbeti. İnanan inanır inanmayan inanmaz. Kaldı ki çevremde ne insanlar gördüm namaz kılıyor ama namaz kılmayan daha kapalı giyiyor. Dış görünüşe göre yargılamayın insanları, ayrıştırmayın.
Bacı insanları dış görünüşü ile biz değil ALLAH yargılıyor bunu da bil yani :)
Konuyu saptırmayın lütfen. Ben kıskançlık muhabbetinden yola çıktım. Din dersine ihtiyacım yok.
Kıskançlık tamam ben sevgilimin bana özel olmasını isterim kamuya değil :)
Sonuçta dinimiz gereği yasak olan karavramlar değilmi bunlar. İnsanın doğasında kıskançlık ta var siz kadınlar dinimize uygun giyinseniz feminist Düşünceleriniz den arinsaniz bu tür sorular ne sorulur nede konuşulur. Ben sana din dersi verecek değilim onu sana annenin babanın vermesi gerekirdi
@izmirli1903 helal olsun be ağzına sağlık kardeşim
Sevgilim bile olsa bana kimsenin karışmaya hakkı yok. Burası Laik, çağdaş bir Türkiye isteyen herkes istediğini giyer.
Gerçek erkek kıskanmaz zaten , özgüveni olur..
Ayrıca : Sevgilisine erkeğin "izin vermesi"
Bu nasıl bir kavram? , neyin kafasını yaşıyosunuz anlamıorum ki ! :D
Hadi , taş devrine geri dönün :)
Sen kendine erkek diyorsun demi ulan çıplak gezse sanane senin sevgilin yok mu ne işin var başka kızlarla? Sen önce kendine bak sonra insanlara ders vermeye çalış. Senin dinine göre haram değilmi başkasının helali ne bakmak? Gelmiş birde burada soru soruyor.
Benim başka kızlarla işim yok bakmıyorum hiç bir kıza ama gözüme çarpıyorlar bilip bilmeden yorum yapma
İnsanlar özgür olabilir ama neden beni göz zinasına sokuyorlar ben onlar çıplak gezecek diye kafamı yere eymek zorunda mıyım?
Düşüncelerimde kötü birşey yok fakat gözüme çarptıkları zaman şeytan vesvese veriyor nefsim bastırıyor bakmamak için kendimi zor tutuyorum onlar beni bu hala koymak zorundalar mı sen söyle?
Şükürler olsun fakat onlara o giydiklerinin hesabı sorulacak ben kimsenin cehennemde yanmasını istemem ALLAH biliyor kalbimi gönlümü giymeseler daha güzel olmaz mı yani
Bir kız dini için bile kapanmadıysa ben kapatmam ama yazın denizede kıyafetle girmiyor kadınlar bakan orada da bakar ben olsam 'yanımdayken' şort vs giymesine izin veririm başkaları için sevgilimin rahatını bozmam bu namussuzluk kıskançsızlık veya sahiplenmemek değil ben yanındayken biri sıkıyorsa baksın bakamaz asıl o bakan şerefsizdir onuda öldürürüm 3-5 p**evenk yüzünden bayanların kısıtlanmadığı durum kalmadı ben yanındayken herşeyde özgür gotü yiyen bakar bakalım
biz senin gibilere yobaz diyoruz çarşafmış l*n neyse o çarşafı sen kıskanma diye değil dini için taksın artı sana ne bizlerin ne giydiğinden sevgilimizin bize izin vermesi güvenini gösterir senin bundan rahatsız olman ise senin nasıl bir cinsi sapık olduğunu bu kadar
Ben kıskanıyorum diye çarşaf giymiyor ALLAH emir etti diye giyiyor bir bir
ikinciside ALLAH için yobaz olmuşum çok mu?
döndürme lafı Allah için yobaz olmuşmuş eşim çarşaflı o halde bile kıskanıyorum dedin Allah içini şimdi soktun ardından Allah rızası için başını örtersin pardesü giyersin saygım var ama çarşaf ne yaa birde gözlerine attıkları peçeler eldivenler tövbe yaa
Sen safmısın Ben kıskanıyorum diye giydirmedim o benden öncede giyiyordum ben onu o şekilde bile kıskanıyorum ona olan aşkımdan dolayı insan bir düşünür acaba bu ne yazdı diye anca boş boş oku yorum yap kafa yokki
valla bizim erkekler çarşaflıya da bakıyor , tesettüre de iç çekiyor o yüzden geçicen o olayları. tabiki izin veririm , o seni nasıl kısıtlamıyorsa sen de onu kısıtlayamazsın.. nerde nasıl giyinip hareket edeceğini bildikten sonra hiç bir sorun yok. ayrıca gıybet yapma hani dini çok iyi biliyosun ya :) işte senin gibi allah kelimesini ağzından düşürmeyip bunları yapanlar yüzünden dinden soğuyoruz. kimsenin dinine , görüşüne karışamazsın. kendini peygamber sanan şaşırmış
Sanane? Giymisse giymis sen izin vermiyorsun sevgiline diye kimse giyemezmi? Namus acik giyinmeklemi bitiyor? Sen ve senin gibileri kizlari yiyecek gibi bakmazsaniz sorun olmaz.
Benim karimin orasini burasini benden baskasi goremez Allahta bana oyle bir hayali es nasip etsin.
Amin inşallah kardeşim cümlemize
Eyvallah kardeşim
ALLAH gönlüne göre versin kardeşim
kalabalık şehirlerde bunu kafaya takmıyor. bana sorarsan kesinlikle giymem. :)
bencede giyme giyen kızlara uyuz olurum ailelerine uyuz olurum sevgililerine uyuz olurum :)
::))
Ben öylelerini adam yerine koymuyorum bile. Çok afedersiniz ama, Bayan dediğin evde o... dışarda namuslu olacak!
Babaannemin bize nasihatı hep böyleydi. Demekk büyükler bişe bilyoda diyo
Ben her yerde mini etek falan giymem boyle yerine gore giyerdim.. Ama sevgilim istemedigi icin artik giymiyorum. tabi ben kendimden emin olsamda artik kiyafetlerime dikkat ediyorum.. Sevgilim cook kiskanc. ve sirf ona sevgimden ve saygimdan onun dediklerini dikkate aliyorum. o benimcin, mutlu olmam icin her seyi yapiyor. ben de hic olmassa onun icin bunu yapmis olurum..))
Ben Çarşaflı Değilim kapalı da değilim ama mini etek şortta giymem normal dikkat çekmeyeceğim şekilde giyinirim
Ya sen nasıl kafasın? sanane milletin görüşünden zevkınden namusundan bu tıp olaylara namus dıyerek yapıştırıyorsunuz ya, ne diyeyim. herkes sizin gibi dusunmuyor anlayışlı olan erkek var anlayıslı olmayan erkek var
Çarşafın altında kadın var dimi , eminsindir umarım
Sevgiliyi kıskanmak ve kısıtlamak özgüven problemi göstergesidir.
Eşini kıskanmayan erkekten hayır gelmez hz. ali :)
Ben kısıtlamıyorum ki ALLAH kısıtlıyor varsa bir şikayetin ona söyle :)
Şizofren falan değilim, metafizilsel varlıklarla konuşmuyorum. Aynı şekilde seninde var olmayan birinin şikayeti yüzünden başkalarını yargılamaya hakkın yok.
Anlaşıldı Ateistsin dimi :)
Haklısın tabi sort falan abartı. Ama peçede abartı değil mi. Yanlis anlama merakimdan soruyorum
Valla kardeşim Sünnet olduğu için giyerse onun sevabına olur ama bol giyinmesi farz
Sünnetten kastım Peygamberimizin eşleri peçe kullandıkları için kadınların sünneti de o oluyor
Valla bacım hem sünnet diye hemde kıskandığım için yok tatmam dersede sert çıkmam sonuçta sevap onun sevabı olur
Giyiyorum erkek arkadaşımda izin verir. Tekrar tekrar söylüyorum memleketin en güzel yerinde yaşıyorum kimse dönüp bakmaz
ALLAH için yobaz ya da gerici olmuşum çok mu :) ?
Piyasa olsa idi maksatım gizli mi sorardım sorumu? :)
Siz istiyor 7/24 seks soram?
Siz istiyor kızlara açılın dememi ama ben bu çağa uygun değil anlıyor?
@mohti nerden biliyon Gözün ile görüp şahit oldun mu?
Sen insanların namuslarini gördünmü dil uzatıyorsun? Sana aşağıda yeterince ayar verdim. Fazlada vermek istemiyorum ayarlar bozulmasın. Dikkat fazla yüklenme iki gram beyin var yanmasın. Burdanda öpüyorum öpücüklerle kal. Kimse opmemistir seni kardesimize kiyağimiz olsun. Öpüyorum..
@mohti bilader o üstte yazan benim düşünce sorum Kızlar giyermisiniz erkekler giydirirmisinizdi benim düşünceme değil soruma cevap ver insan istediği gibi düşüne bilir düşünce özgürliği diyorsunuz ben o hakkımı kullandım soruma cevap ver gerisi seni ilgilendirmez
Vah yavrum vah dansöz gibi nasıl kiviriyorsun. Cahil kardeşim bak sosyal bir ortamda kendi cahil düşüncelerini paylasirsan bende buna yorum yaparim. Adi üzerinde "Yorum yap". Diş geçiremeyince soruma cevap ver demek acizliktir güzelim. He bak bu arada hiç mi namus yok diyorsun yazında. Bende sana namusumdan bahsediyorum. Hani biz namussuzuz ya veledi zina. Hic mi namus yok diye soruyorsun. Al sana namus.. Konuştukça batiyorsun bak yapma. Daha cahil beynin bana cevap verecek kapasitede değil. Hoş! Hicbir zaman o kapasitede olamayacak ama yinede denemekten vazgecme cekirge..
Ek olarak son birşey yazıyorum dahada cevap verme senin adına ben utanıyorum artık veledi zina. Senin kendi yorumun benim namusuma dil uzatıyor. Bunu anlamak istemiyorsun. 2 gr olan beynin burayıda algılayamıyor. Ve yazını tekrar okuyunca kendi kendini tuş ettiğini görüyorum. Yine güldüm sabah sabah bak. Düşünce özgürlüğü diyorsunuz? Biz diyoruz sen demiyorsun yani? Ben o hakkımı kullandım diyorsun.. Bravo beyin bir hak kullandı. +1 puan. Soruma cevap ver diyorsun seni ilgilendirmez hadi onada bir eyvallah. Bak şimdi burası herkese açık bir ortam isteyen istediğini yazar. Senin düşünce özgürlüğün varsa benimde var. EEE bak burası özgür bir dünya. Bende hakkımı kullanmak istiyorum hakim bey!!!11! Ve, ilgilendirmez dediğin kesimde hiçmi namus hiçmi kıskanmazlar diyorsun ya ona cevabımı veriyorum. Son lafımı söyleyip giderim burası cehalet kokuyor. Derlerki; anlayana sivrisinek saz, anlamaya sazı soksan az.. :)
İslamda flört yasaktır. şu an yaptiginiz gunaha giriyor :)
daha o kadar geniş olamadık kardeşim... kimseye bakmam ama kendi sevgilimede giydirmem kötü bakan adam çook
ahlak bekçisimisin ln sen sanane, ben giydirmem ama başkasınada karışamam beni ilgilendirmez, sapık değilim dikizlememde kimseyi, senin gözlerin namuzsuzsa mini etek şort giyen kadın ne yapsın, senin gibiler yüzünden giydirmiyorum,..
Ben ne sordum kızlar giyermisiniz erkekler giydirirmisiniz dedim okudun mu onun dışında yazdıklarım düşüncelerim ve düşüncelerime yorum yapma soruma yap
Ama düşüncelerini bana hitafen yazdın anlamadım zannetme :)
Giydiren kıskanmıyor mu yani? Onun yanında giydikten sonra sıkıntı yok bence. Zaten gerisi kendine güvenmediğinden giydirmiyordur.^^
Bacaklar yani nahmarem böyle sadece kocana açsan daha güzel olmaz mı millete açmak yerine :)
bir zahmet giyme ölcen mi giymezsen :)
böyle iyi benim kafam fazla açık olduğu zaman Cehenneme gitmek var Bedenini açıyorsun zannetme ALLAH hesabını sormucak :)
Sen emre karşı gel sonra Cennete gideceğini düşün çok güzel kafa :)
Din bunu emrediyor bacı gelip bize çatma hadis ayet oku ondan sonra gel konuş
Okusaydın bunu benim istediğim değil ALLAHIN istediği olduğunu çok iyi bilirdin kardeşim
Peçe farz değil zaten farz diyen mi var peygamberimizin eşleri peçe taktıkları için sünnet olarak kadınlarında takması iyi olur sevap açısından
Ben peçe ALLAHIN emri demedim Kapanmak ALLAHIN emri dedim lütfen doğru oku yazdıklarımı
Haram ama Hiç buluşmuyoruz Hiç elini tutmadım hiç öpmedim sadece aileler biliyor 2 ay sonra kızı istiyecez (maddi durumum bu aralar kötü de ondan 2 ay sonraya erteledim )
Yani doğal olarak haram işlememiş oluyoruz
Ben sevgili ailelerimizde öyle diyor illa öpüşüp koklaşmak mı sevgili demek oluyor ister inan ister inanma Doğruyu söylüyorum ve ALLAH ta görüyor bacı
dün akşam kız arkadaşlarımla oturduğumuzz cafe de senın o ibadetlerini yerine geitiryo dediğinn kara çarşaflı karının bir benzerlerii oturupp canlı müzik eşliğinde nargilesini yudumluyoduu garson çocuklarla birlikte hani bunu bilde imanla imansızlıkk kimlerde barınır belli olmaz...
geçen sevgilim afedersin mini etek almak istedi, avm'nin orta yerinde bıçakladım. O derece
Gevşek erkektir. bilader hava 100 derece de olsa giyilmeyecek onlar. Biri bakar, cinayet islenir, kan cikar.
kendisi senin gibi olmadığındar fesat düşüncelerini akıl edememişlerdir arkadaşım mazur gör ...
Neden hep bana sataşıyorsunuz nereden biliyorsun fesat düşüncelerimin olduğunu çık dışarı helbette bakacak erkekler olacak olmayacak mı?
olucaktır da giyilcek yer var giyilmiycek yer var otobüse o şeklde binmem mesela , arabamla arkadaşlarımla görüşmeye gideceksem giyerim
Giyilmesi bence uygun değil ben kızlara bakmam ama bazen gözüme çarpıyor
benimki de tatile gidince giyersin diyodu :)
Keşke hiç giymeseler ya valla gözüme çarpıyor sonra kötü hissediyorum kendimi :/
sen giydirmezsin olur biter arkadaş
Giymiyor mini etek ya da şort şükürler olsun :)
@pembeciwciw kesinlikle öyle..
Buna kaf söyleyen erkekler kadının elinden bile tahrik oluyorlar demekki , kirli zihnin kirli fikirleri.. Her düzgün erkeği , kendileri gibi sanıyorlar.. +1
kardeş sen o mini etekli şortluya niye bakıyorsun senin çarşaflı kız arkadaşın buna izin veriyor mu ki güncellemede izin veriyormusunuz diye sormuşsun.
Namusu sadece fiziki olarak algılayan bir hemcinsim sanırım. Güvenemeyeceğiniz ilişkiler kurmayın. Ayrıca abazalığın everestidir. Konu kilit.
Sen sevgilini baldır bacak sokağa salıyorsan sende bir gavatlık vardır ;)
bu çağa uygun degilsen seni söyle arabistana alalım kardeş, burası türkiye!
Senin Cağdaş dedelerin mi kurdu yoksa ehl-i sünnet deden mi bu ülkeyi onu bir anla :)
Bide inşallah diyor :D
Burası Türkiye ve Müslüman bir ülke sizin gibi orasını burasını açıkta çağ atladım sanan insanlar soktu ülkeyi bu hale
@izmirli1903 dostum bunlar bize gerici der ama beden açmakla çağdaş olunsaydı hayvanlar bizden çok ilerde olurlardı bilmezler :)
Sizin Laik dediğiniz ülke için binlerce müslüman can verdi kurtuluş savaşında unutma :)
Laiklik din ile devlet islerini birbirinden ayıran bir kavramdır. Laik olmak dinimizin gerektirdiği ibadetleri yapmamak değildir.. Sana yazık sana
Onu biliyorum zaten ben
Sen benim anlatmak istediğimi Anlamadın ya da işine gelmedi laf ebeligi yapyon burada çok bişey biliyormuş gibi
Yazlık mekan tatil beldedi haric onayim disindadir.
ne desem boş :)
geçen bende kilotla ciktim idari millet ayy ne kadar çağdaşsın diyodu :)
kızarım da bir sonraki çağdaşliklari çıplak gezmek olacak ;)
Ozamanları görmeden Allah alsın canımı :)
modernleşme adı altında peze venkliğin lüzumu yok a m k
ondan gizli giyeceğime yanında giyerim o beni korur laf atan olmaz daha iyi
bana onu giydrmezse benim hayatmda olamaz. baskıcı adamlardan nefret ederim.
Eger sevgilinin o tür kıyafetler giymesimi istemiyor kıskanıyorsan yoldan geçen açık kadınlarada bakmayabakmayacaksın ;)
Kiskanclik nerde kaldi millet yol ortasinda sikisiyor
Ahir zaman dedikleri bu olsa gerek erol abi
yazlıkta giyilir tabi ama ist gibi yerde bn giymm giyilmzde ztn
Kıyafetime karışmaması sevgilimin bana ne kadar güvendiğidir zaten ben de nerde ne giyeceğimi bilirim sorun yaşanmaz :)
Senin gibi zihniyeti bozuk 24 saat seksten başka bişey düşünmeyen , insanların özgürlüklerine karışan zihniyet siz 1 değil 10 bin kere namaz kılsanızda cennete gidemezsiniz. Tanrı sizin beyninizin boş çalıştığını bildiği için böyle dizginliyor işte
Nerden biliyorsun 24 saat seks düşündüğümü? bilip bilmeden yorum yapma :)
@Feuerbach dostum Tipik ampülcü kafası işte bunlar laf anlamaz kendi bildiği doğrudur ve hadisler ile beyinleri yıkanmıştır.
@Aragonit hiçte bile akpli değilim tayyibide sevmem
erkek adam giydirmez. nokta.
Giydiriyolar ya deli oluyorum arkadaş
Sanamı kaldıln elestirmek? Sanene? Şuna bak sinir etti beni ya
Özel günlerde olabilir arada sırada.. O fazla açık giyerse bizde bir şeyler yaparız. 😃 😃
(Kıskandırma gibi.. )
Başlığın sonundaki erkek ibaresini koymasaydın keşke ;)
erkek dedim Adam demedim :)
Olsun üzerine alınan falan olur :))
Alınsınlar diye dedim knka :)
Ben giyerim ailem karışmıyorsa kimse karışamaz ki karışmıyor.
İnsan utanmadigi zaman sınırları her türlü zorlayabiliyor
Sevgilisine şort, mini etek giydiren erkek değildir o kadar.
Kimse kimsenin giyimine karışamaz o adam şu şekil bu adam şu şekil izin verir D:
bir videoda görmiştüm bunu :D :D
çarşaflının sevgilisi mi olur?
Altta yazdım abla okursan sevineceğim
madem altta sıralanan şeyleri yapmıyorsunuz o halde ne yapıyorsunuz sevgili olmak için? ateşle barut yan yana durmaz. bana pek samimi gelmedi. buluşmak yazmışsınız, ha buluşmak ha mesajlaşmak ne fark eder ki?
her neyse buradaki mesela zaten çarşaflıymış, sevgili olmakmış falan değil...
soruna gelecek olursak, kıskanılması normaldir, ancak İzmir gibi bir yerde yaşayan erkeğe bu normaldir. yaşam koşulları dolayısıyla insanlar İstanbul'da olduğu kadar gözünü dört açıp bakmazlar. dini boyutu nedeniyle kimseyi namussuz diye yadırgama bence
Sevmiyorsam takilmaliksa izin veririm. Herkese hakettigi gibi davranicaksin
Bir erkek eşini başka adamlara neden anlatır?
Anlattım mı çarşaflı ve ondan memnunum dedim bu anlatmak mı?
Komşumuz eşini ona ait olan kadını ona buna anlatıyo. Benim hanım şöyle böyle diye. Bildigim kadarıyla bunu almanlar yapıar, ama türk erkegi?
Haram Peygamberimiz onu yasaklıyor O kişi günah yapıyor
Kadın ne yapabilir? bu adam manyak , o hanımını anlatıyo diger erkeklerde kadını merak ediyo,
Seni kast etmedim, bizim komşu öyle yapar
Konuşmalı ya da siz söyleyin peygamberimiz yasakladı anlatma karını namussuzluktur peygamberimiz lanet ediyor de
Ok- inşallah dinler.
Dinler inşallah
Giyerim ama kıro dolu ortamalrda değil
Cinselliğin afrikası olan bir ülkede giydirmem.
ya bigit işine. hiiçte öyle kötü bir durum değil. sen git bedevi ülkelerine git orada cehalet ve sapkınlık içinde yaşa.
O ise cehalet cahil olmaya razıyım :)
Ozaman git bu çağdaş ülkeden sapkın bedevi kardeşlerinle mutluluklar.
Senin çağdaş ülken için benim binlerce cahil abim şehit oldu çanakkalede ;)
alakaya maydonoz. Aklını kullanan çağdaş bir toplum olsaydı o hale gelinmezdi. Ayrıca Atatürk sayesinde o şehitliğe ulaştılar. yoksa evini köyünü yurdunu terkedip kaçanlardı.
Kahkaha attım Vahdettin olmasa idi atatürk mü olcaktı ona bakılırsa :D
önemli olan birisinin olup olmaması değildir. Milletin kazanması gereken özelliklerdir. Keşke Fatihin oğlu beyazıd geberseydi Cem geçseydi tahata. Babasına daha çok benziyordu. Akılcı yenilikçi ve Türklük şuuru vardı. Beyazıd gibi itin teki değildi.
Hahaha kötümün kenarı :D :D Türklük ile bozmuşsun kafanı :)
hadi hadi. Dini g. tü boklu çarşaflı ve cüppeli sakallılardan öğrenecek kadar zavalı değiliz.
Zihniyetine zorlayayım iyi geceler.
Ben kendim giymiyorum.
herkesin hayatına kimse karışamaz !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar