Ne kadar kız tanıyorsam hepsi alkolik, hepsi her gece içiyor. Bununla da kalmıyor, dolaplarında zulaları var. Neyse onlar benim umrumda değil de, sarhoş kız da hiç çekilmiyor be kardeşim. Dün yan masadaki kızların muhabbetini dinliyordum hep aşk meşk saçmalıkları... Dikkatimi çeken şeyse iki Kızın üç biraveri bitirip ayağa kalkamamalarıydı. Çağırdıkları erkekler yardım ederek götürdüler. Merak ediyorum şimdi buralarda da var mı öyle içme manyağı olan hanımlar?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. o değilde benim bir manita vardı nasıl şekil atıyo bu öyle içerim böyle içerim bilmem ne bende bunu harbi rakip sandım 35 lik vodka 2 tane guinness aldım alkol oranı %70 olanlardan neyse başladık içmeye buna bitane double vodka verdim sek attı saçmalamaya başladı üstüne dedim guinnes iç onuda içti kızı durduramıyorum * eve geç kaldım diyip duruyo koşarak gidiyo malmısın dedim abim sen ayakkabısının bağları açılıyo bağlamıyo düşüyo ulan dedim bir double bunları yapıyorsa kıza 3 dobule ver halisünasyon ertesi gün namaza başlar am*na koyim :Dd Kısacası içmeyi bilmeyen içmesin gençler salak gibi vodka içtiğimle üstüne bira ile cilaladığımla kaldım eğlencede kalmadı kızın g, tünü toplamaktan...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bünyem sağlam, sarhoş olmuyorum diyen kızın elinden alın içkisini. Bünyesi sağlam kız diye bir şey yok. Şahsi algılamasınlar yani genel olarak kızların bünyesi alkole bizim kadar dayanıklı değil. İçtikten sonra kahkahalar atan, ağlayan, bağırarak konuşan, sağa sola sataşan kızı ıslak odunla dövmek gerek.
02 Yorumla
+1 yılNeden alkol tuketmenin olumsuz bir sey olusunu sadece kadinlar uzerinden veriyosun? Ya da alkol tuketen, bunu ister zevk icin ister baska bir sebeple ama seni asla ilgilendirmeyen bir sebeple tuketen "kadinlari" asagilarmis gibi konusuyosun? Sana ne? Erkekler de sarhos oluyor seni rahatsiz etmiyor da kadinlarin alkolu mu batti sana.
75 Yorumla- +1 yıl
Sorarsin tabi ve sorun da dejenere ve tek tarafli anlayisini, kit hayat algilayisini bize anlatir. İcinden geldigi gibi sorda kimin ne mal oldugunu anlayalim
- +1 yıl
Ay bir de kiyamam oturup yan masalarin sohbetini mi dinliyosun sen hahahaha bir dahaki fotografinda dikkat et arkanda pisuvar olmasin:) bari onu dogru hedeflersin
Girdiğim her ortamda bir bira içme sorunsalı var, kola gibi bira içiyorlar. Alkol kullanıyorum tabiki ama bira bir işe yaramaz, içiyorsun içiyorsun sarhos olmuyorsun berbat tadı ve kokusu cabası, sürekli işeme sorunsalı. İçersen adam akıllı birşey içeceksin. Karşıyım✋
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
173
Cevap
41Cevap
+1 yıl''Bir denize bir damla içki düşse , ve o deniz kurusa , kuruduğu yerde ot bitse ve o otu bir koyun yese o koyunun ne etini yerim nede sütünü içerim'' Hz. Ali (R. A). Yani ne o ortamlarda bulunurum, ne içerim ne de içki satılan bir yerden bir şey alırım..
12 Yorumla- +1 yıl
sağolasın :)
+1 yılben istemezsem asla dağıtmam. içmesini bilirim. içmek de zaten içmesini bilenle iyi gider. ha öyle zaman olur ki bile isteye dağıtmak eğlenmek (veya ağlamak) ister insan. bu da var yani. zaten kolay kolay 2 birayla kafa bulacak biri de değilim. çakırkeyiflik eşiğim yüksektir :)
11 Yorumla
+1 yılsarhoş kız çekilmiyor doğru. bir de azacık içmeye bile hemen sarhoş oluyorlar bünye kaldırmıyor madem içme değil mi ama anlayan yok. öylelerinden nefret ederim ben de. içeceksen adabıyla içmen gerek, kendini tanıyıp içmen gerek rezil olmaya gerek yok.
01 YorumlaDiğer konusunda 527 cevap paylaştı. Fazla abartıyorsun bence; öncelikle bu durumun adı alkolizm değildir. (En azından içki içen herkese yaptığın yakıştırma bu değildir.)
Etrafımda oldukça fazla içki içen kadın var; bulunduğum ortamlar gereği de sık sık fazla sayıda kişiyi gözlemleme fırsatım oluyor; bu kadar abartılacak durumlar oldukça seyrek ve münferit şeylerdir. Algıda seçiciliği bu kadar abartmaya gerek yok...10 YorumlaDiğer konusunda 429 cevap paylaştı. İçki ve sigara bazı dönemlerde sosyalleşmenin ve kendini kanıtlamanın bir aracı olarak görülüyor. Bilmiyorum, belki gerçekten bu işten zevk alanlar vardır ama ben gerçekten zevk alınacak bir şey göremiyorum. Tadını biliyorum ben de birkaç kez denedim ama birdaha asla ağzıma sürmem.
01 Yorumla
+1 yılAlkol bir tercihtir saglikli yasamak ya da yasamamak ya da ani yasamaktan daha cok keyif almak adina. Bence bunu icki icen kiz ya da erkek diye ayirmak yerine alkol tuketen insan diye sorsaydin daha bir mantik cercevesinde olurdu. Sagligini dusunen insan alkol tuketse bils bunu en az indirgemesi gerektigini bilmelidir. Ozel durumlar disinda surekli alkol icenlere uzuluyorum kendilerini mahvettikleri icin. Saglik onemli ✌✌
00 YorumlaŞimdiye kadar kimse beni taşımak zorunda kalmadı. Artık daha çok evimde kocamla içiyorum ama dışarda da edebimle içerim. Bahsettiğin tipler çok sevimsiz hak veriyorum ama bütün kadınları da harcayamazsın bu şekilde.
21 Yorumla- Diğer konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar ağzıyla içmeyi bilmeyenler. Dışarda öyle ayakta duramayacak kadar hiç içmedim içmem de ben. Kendim paşa paşa evime dönerim. Şimdiye kadar hiç kimsenin önünde kusmadım (iğrenç biliyorum) ya da beni arabaya kadar taşımasına falan ihtiyaç duymadım.
İçiyorsan ya adabınla içmeyi bileceksin ya da hiç kendini rezil etmeyecksin.01 Yorumla Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Beni bugüne kadar kimse taşımadı. Adabımla içerim içeceğimde.
55 Yorumla- +1 yıl
ben içmedim asla da içmem Allah da yanıltmaz inşallah bn bir kıza sigarayı bile yakıştıramazken alkol kullananlardan nefret ediyorum. kendilerine ailelerine yazık ediyolar.
02 YorumlaBen bira içmem bana göre değil. Ama Dostla rakının, arkadaşla vodkanın dibini bulurum.
Bugüne kadar da bir kere sarhoş olmadım, bünye sağlamsa demek ki01 Yorumlahayatımda biradan daha iğrenç kokan bir içki görmedim nasıl içiyorsunuz insan gerçekten hayret ediyor :D ha ama rakının kokusunu çok severim ama hiç içmedim içemedim çünkü ben asitli hiç birşey içemem
00 YorumlaKonuyla alakası yok ama geçen bir pub a gitmiştik. Yan masadaki kadın dikkatimi çekti. Başı kapalıydı önünde bira vardı. Gerisini siz düsünün bence
14 Yorumla- +1 yıl
Sen ciddimisin
- +1 yıl
Sen sarhoştun herhalde ya
lnış görmüşûn
+1 yılNe içki ne sigara hiç içmedim...
Gece hayatım yok hiç olmadı.26 Yorumla- +1 yıl
Tamam 😒😒
- +1 yıl
Yok bişey ya utandım ya ondan
- +1 yıl
Yok Estağfurullah da ne uyanması :)
ben aferin dedin ya ondan utandım dedim
Yanlis yerde yanlış kisilerle takiliyosun o zaman cok düzgün kizlarimiz var ayrıca icki kizlarimiza yakismiyor onu da belirteyim
01 YorumlaElhamdülillah hiç ağzıma deymedi. Rabbim müsade vermesin.
içki haramdır ya. içenleri Rabbim ıslah eylesin01 YorumlaHic icki icmedim hicte eksikligini hissetmiyorum yani. İcenlerin coguda sirf meraktan baslayip sonra birakamiyolar ne gerek varki..
01 YorumlaBen disarda icmem ya. İcki dediysek de oyle 1sise raki,5-6 bira degil. 1 bomonti ayda yilda bir o da:D
01 YorumlaHerkesin hayatına kimse karışamaz diye bir laf vardır duydun mu hiç
21 Yorumla
+1 yıliçkili mekanlarda dolanıp da içenleri kınamak da adetten zannımca...
rakı severim.15 Yorumla- +1 yıl
soru sormuşsun, cevap verdim. herkesle de içmem
- +1 yıl
daha çok prensibim var.
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİçmiyorum diyemem ama her gün değil özel bir günse , ama dışarda değil evimde ya da yanımda ailemden birisi varsa.
Oda zaten 1 miller ı geçmez.02 Yorumla- +1 yıl
İyiyim ben böyle kımın ne dedıgı umrumda degıl.
Her içmem de kendimi hastahanede görmek istemiyordum. Eskiye göre azalttım. Anca dedemle..
112 YorumlaNe sigara içtim nede içki kokularından bile igrenirim o derece
11 Yorumla
+1 yılIcmeyenlerin o mekanlarda isi ney bende onu anlamiyorum. Dedikodu yapmak icin onca zahmete ne gerek var be guzelim? Dimi ama diye sorarlar adama.
00 Yorumla
+1 yılYılda bir evde kuzenlerimle içtiğim oluyor çok aşırıya kaçmamak üzere
01 Yorumla
+1 yılbayankurukafa diyorki : ALLAH KORUSUN ÖYLE İNSANLARDAN bir kere tadına baktım biranın iğrençççç (öğğğğğ)
01 YorumlaBen içmedim ve hem cinsimin içmesine karışmam fakat sen o masadan düzgün kalmayı beceremiyosan içmeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılIşte ona g. tüyle içmek denir bende içiyorum ama hiçbirzaman içtiğimde kendimi kaybetmedim ağzınla İçmesini biliyosan içeceksin arkadaşım..
00 Yorumla
+1 yılKaldi tabiki de genelleme yapmaktan bikmadiniz sizde
02 Yorumla- +1 yıl
cahil oldugun belli. ne diyim allah aikil fikir versin ihtiyacin var cünkü
hayatta alkol almadim almamda bir kiza yakismaz asla erkeklere sadece alkol yakistiriom ama gunah kadinlarin gunahinin 2 kati olmasini isterdim
01 Yorumla
+1 yılBira içerim de pek tarzım değil.
Rakı şarap içilir ama. :D04 Yorumla- +1 yıl
Dünyaya tahammül etmek zorunda kalmadigim iki akşam var haftada. Icmeyip de kısır mı yiyelim allallaaaa. :pp
Hayatımda ilk kez birayı geçen sene içtim. Toplamda 3 tane falan içmişimdir. Pek beğenmedim ben:D
01 Yorumla
+1 yılNe ictigin nerede ictigin onemli değil kiminle ictigine dikkat ediceksin. Sıkıntı cıkarmadım zaten yanımdakiler buna ortam olusturmama musade etmez.
01 YorumlaNe bira ne başka içki ağzıma sürmedim merak da etmiyorum
01 Yorumla
+1 yılAlkol ve sigara kullanmıyorum çok memnunum hayatımdan. Ama eğlenmeye gidiyor muyum? Tabiki
01 Yorumla
+1 yıliçersem evimde içerim ondada ayda yılda bir kaldıki tevbe ettim işim olmaz
01 YorumlaIcmedim..
Faydasi olmayan zarari olan sey neden bana zevk versin ki03 Yorumla
+1 yılKız arkadaşım alkollü içeceklerin tadından nefret ediyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Sağol.
- Diğer konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılHergün içiyorum sarhoş olmuyorum :D iki biradan sarhoş olunur mu. Anca göbek yapıyor bira gereksiz
02 Yorumla- +1 yıl
Benmi :) evet öyleyim biraz türkiyeye göre ama ben sorun göremedim :))
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşıma kadar ne sigara ne içki. İkisini de ağzıma koymadım. Rabbim de koymayı nasip etmesin.
10 Yorumla Asla içmedim içmemde benim için yasak olan bir şeyi bile bile neden yapayım
10 Yorumla
+1 yılSiz kutu kutu pense oynarken,
Biz kutu kutu efes iciyorduk ;D32 Yorumla- +1 yıl
Eigbkankacim (;;;;
İçiyorum.
Fakat dışarıda tadında bırakıyorum. Evde istediğim kadar içiyorum.117 Yorumla- +1 yıl
pekı gegırır mısın ıctıkten sora tatlm @xsananex
- +1 yıl
@ersanbaslarr seni hatırladım osurma geğirmeden tahrik mi oluyosun sen?
+1 yılvar dostum daha temiz kızlar var piyasada nadirde olsa.
45 Yorumla- +1 yıl
söylemem müdür kendime ayırdım bir tane zaten
- +1 yıl
Abi bizim yasimiz genç sen ölecen bir kaç yıla bize söyle sır senle ölmesin ;-;
- +1 yıl
Bence bu temiz kız dediğiniz şey her şehire göre değişiyor.
Benim çevremde öyle alkolik herkesle çıkan ortam kızı yok. Olamaz.
Tamamen kişilikle alakalı.
Nadir değil çok temiz kız var bence.
Yani çevremi bildiğim için söylüyorum
+1 yılAyy 7 yaşındayken bir keresinde yanlışlıkla içmiştim. Kuzenlerim kolanın içine katmışlar bende onu içmiştim. Sonra bir hafta yataktan kalkamadım :) o gün bu gündr töbe..
00 Yorumlaİçmedim sonuçta bünyem kaldirmaya blir anca yanimda biri olirsa denerim ilerde kocamla rakı balık yapariz simdilik gerek yok :)
01 Yorumla
+1 yılKor kutuk sarhos olana kadar icmedim hic, icmem de. Cok arada sirada belki sarap icerim.
00 Yorumla
+1 yılHiç içmedim ve düşünmüyorumda eğlence istiyorsam çok daha sağlıklı yollar var
03 Yorumla- +1 yıl
Anlatacağımı sanmıyorum ;)
+1 yılHiç bir zaman biranın o tadını miğdem kaldırmamıştır
00 YorumlaHiç içmedim ki bir gün içersem de o derece kendimi kaybedecek kadar içeceğimi de sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılHic icmedim sigara dahi kullanmak uyuşturucu vb maddelerinde kullanmadim kulansam offf öldürür beni serkan
00 Yorumla
+1 yılsadece tadına bakmışlığım var ve nasıl icebiliyorlar öyle seyi aklım almıyor
12 Yorumla- +1 yıl
ben kendi cinsime yakıştıramam sigara alkolü ya o ne öyle ergen kız tripleri gibi
Ben de lisede içtim öyle arkadaş ortamında 1 2 defa. bir daha da içmem içki falan gerek yok.
00 YorumlaBu yasima geldim daha damlasini surmedim agzima alkol denilen seyin :) cok sukur...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIcmeninde bir adabı var. Onlarınki rezillik çocukluk. Coğu çeşit alkol tuketirim evde ya da dısarıda sıkca. Kendimi bilerek içerim.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuralarda o tip kızlar pek yok zaten :) alkolle buyumenin etkisi
Cevap sahibi+1 yılburada herkes içer kendime demedim sadece 🍻🍻✌
Diğer konusunda 643 cevap paylaştı. İki kız üç tane biraveri mi bitirdi? Yanlış görmeyesin bu olayı.
04 Yorumlakızlarla evde içilebilir ama ortam ayağı sonu kötü olabilir
03 Yorumladışarda kalkamayacak kadar içtiğimi hatırlamıyorum ama evde b*kunu çıkarıyorum diyelim. her şeyin edebi adabı var canım :|
02 YorumlaDozunda içmeyi severim. Sınırımı bilirim. Ve bence doğru yerde doğru insanlarla içilmeli. Zulam da yok çok gereksiz bence :)
01 Yorumlaalkol almayı bir b*k sanıyorlar modernlik sanıyorlar içmeyen geri kapalı deniliyor içmeyin şu zıkkımı sonra götünüz başınız dagılıyo .. günah günay
00 Yorumla- Devamını Gör (154)
Devamını Gör(199)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem