- www.gnoxis.com/...-bilinmesi-gerekenler-49361.html
Cinlerle ilgili anısı olan?
- www.gnoxis.com/...-bilinmesi-gerekenler-49361.html
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanın Başına Gelmediği Sürece Bu İşlerle Hep Dalga Geçmiştir ama bir Çıtırdı Duyduğunda Hatim İndirir 14 Yaşına Kadar bir Çok Olay Yaşadım Sesler Çağrılmalar Yatağımda Değilde Kapı Önünde Avluda Uyanmalar Hep Uyur Gezer Olduğumu Düşündüler Bende Bana İnanmazlar Diye Kimseye Bişey Söylemezdim Çünkü abilerim Hep Dalga Geçerlerdi O Tür Olaylarla En Büyük travmayı ve Muska Yazılma Olayını Dayımı Kaybettiğimde Yaşadım Ve Herkez Kendisi Görerek İnandı ( annem Dayı Çocuklarım Dayımın Hanımı Ve Annemin Dayısı ( Cinci Derler ) ) O Muskadan sonrada Hiç Bişey Yaşamadım
Benimde başıma benzer bir olay geldi. Bir gece yatağımdan kalkıp dış kapıya kadar gelmişim. kapıyı açmaya çalışınca takılı kapı zincirinden çıkan sesle uyandım. Nasıl kalktığımı anlayamadım. Kapıyı açsaydımda nereye gideceğimide hep merak etmişimdir.
Başka bir gün evde kimse yokken dışarı çıktım. çıkmadan önce 1 pet su içmiştim ve kutusunun şeklini bozmadan bırakmıştım. Eve geldiğimde pet iyiden iyiye büzülmüştü. Hafızam oldukça kuvvetli, bazı nesnelerin durduk yere yerinin değiştiğine şahit oldum.
O Şeyler Çok Olur Çünkü Dünyada Sadece Biz Yokuz. benim EnSon Olayım 4 Tanesi Beni Ellerimdne Ve Ayaklarımdan Desteklenerek Mezarlığa Götürmeye Çalışmalarıymış Ve O Annemin Dayısı Görmüş Muska Yaptı sonra Bana İşte O Oldu Allah Uzak Etsin Zor
Hiçbirine zarar verdinmi? Kendilerinden birini öldüren insanlara ölülerinin cenaze namazını kıldırdıkları söylenir.
Çok Hayvan Öldürdüm Birisi Olabilir Dayım herhangi Birşey Söylmedi Bana
Çocukluğum onlarla geçti galeri8.uludagsozluk.com/.../...nzemesi_685847.jpg
Bu yorumu kim atacak diye gerçekten bekledim ama beklediğim soruyu yazmamışsın
cin diye birşey yok kardeş.. kuranda yazan cin diğerleri anlamına geliyor. yani süleyman peyganberin konuşup haber gönderdiği kavime verilen isim kuşlar karıncalar ve cinlere haber gönderdi dediğinde ülke simgesi kuş olan asurlular ve karınca sembollü babilliler diğerleri yani cinlerden daha uzaktaki medeniyetler. ayagı ters olan çöplükte yaşayan adamı çarpan şeyler uydurma yok öyle bişey.
Sen çok yanlış anlamışsın olayı. Senin dediğine göre bukadar insan mal olmayan şeye inanıyor. Okadar olağan dışı şeye inanıyorsun buna inanmıyorsun. Enteresan. Neyse herkesin inancı kendine. Ayrıca ayağın ters olmasıda bir tasfir. Görünmek istedikleri gibi görünürler.
ya aç bak cin suresine 28 ayet. nerde yazıyor onlar dilediğine dileği suretle görünür diye? cin arapca diğerleri başkaları anlamına gelen sıfat. araplar aralarında cinler daha gelmedi oyuna başlamıyalım dediğinde diğerleri daha gelmedi oyuna başlamıyalım anlamına gelir. sende cinlermi geliyor diye üç bucuk atarsın. ayrıca cin dediğin şey islamdan önce sadece arp mitolojisinde çocukları korkutmak için söylenen hikayelerin kahramanlarından. bizdeki gulyabani gibi bişey.
ben konuşarak seni ikna edemem ister inan ister inanma senin bileceğin iş :) ama bukadar insan olmayan şeye inanmıyor. Ve kimsenin üç buçuk attığı yok çünkü korkulacak şey değiller.
bukadar insan inanıyor yalan olamz nekadar saçma bir düşünce.. ona bakarsan 1.5 milyar çinli salakmı? ya da 1.2 milyar hintli salakmı? ya da milyarlarca hristiyan salakmı? eger bu adamların inanışı doğru değilse demektirki dünyanın neredeyse tamamı yanılıyor.. birşeye inanaların sayısının çok olması onun gerçek olduğu anlamına gelmez eger öyle olsaydı isanın allahın oğlu olduğuna inananlar müslümanlardan fazla ya da budaya inananlar müslümanlardan fazla ya da inege tapanlar neredeyse müslümanlar kadar sayısı var.. kısacası verdiğim örnek şunu demeye çalışıyor birşeye körü körüne inandığında ister bir kişi ol istersen milyar kişi olsun..
he deyip geçiyorum sen inanmazsan inanma ne diyeyim. ve şunada bir bak - https://tr.wikipedia.org/wiki/Cin sadece biz inanmıyoruz
Hayir sadece hissediyorum ve ruyamda goruyorum gozume gorunmelerinden Allaha siginirim :(
Korkmana gerek yok. Birçoğu insanların yaşam alanından uzakta kabileler halinde yaşar. Sen onlardan birine zarar vermezsen veya çağırmak için çaba harcamazsan sana bir zararları dokunmaz.
Cevap
7Cevap
bir ara çok muzdariptim bu dertten ama çok şükür artık rastlaşmıyoruz
Gordum de pwk iyi bir sey degil musallat olursa kotu biz iyi huylusuna denk geldik
Durduk yere musallat olmazlar. Tabi sen onlara zarar vermedikçe. Cinler kinci varlıklardır ve sen onlara bulaşmazsan onlarda sana bulaşmaz.
Dun bir 35 lik devirdim :)
Dün bir cin ile iki el tavla attım.
her gün güreşiyoruz onlarla
bir anımız yok
Olmasın zaten boş ver hayat böyle daha güzel ;)
yok hiç olmadı.
Hiç evde tekken birinin sana seslendiğini duydunmu?
Enteresan. Bu soruma ilk hayır diyen sensin. Allahın sevdiği kuluymuşun nediyeyim :)
Cinlere inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar