Türk kızlarına kol tüyleri için baskı yapılıyor kezban deniliyor. Ama adriana gibi birinden hoşlansanız kolunu unutursunuz !!

Kolu tüylu kız itici
Kolu tüylü kız itici değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

çok fazlaysa eğer güzel görünmüyor, azsa ama bence alınmasa da olur. veya belki tüyler sarartılarak daha az görünür yapılabilir.
ve evet erkekler bu baskıyı yapmasa biz zaten almayacaktık kollarımızı. sanki eskiden kol alma diye bişey vardı! bütün bu acılara onlar yüzünden katlanmak zorunda kalıyoruz.
vardı tabi sanki en eski insanlar magarada yaşıoyormuş gibi davranıyorsunuz bundan bin sene öncesindede vardı hemde en dogal maddlerle bu işi yapıyorlardı araştırıp bakabilirsin
@Iwillwishfordying baban ananla evlenirken ananın kolunda tüy yok muydu? diğer kısımları demiyoruz burada kol tüyünden bahsediyoruz.
evet yoktu kadın 45 yaşında hala yok benim anamı burdaki pasaklılarda aynı kefeye koymayınız lütfen:)
@Iwillwishfordying :D anacığınızdan özür diliyorum öyleyse :) ama genel konuşuyorum benim annemin ve çevrede onun yaşındaki kadınların vardı ve halen var. yani güzellik kavramı yıllar içerisinde değişmiş ve bugünkü halini almış demek istiyorum.
Ya tabiki haklısınız ama dediğim gibi temiz olmalı şayet bir bayan olsam kesinlikle o çok kıllı halimle gezmezdim alırdım yani resimlere bakın adriananki çokta belli olmuyor ama diğerleri çok itici annem hala alıyor kollarını yani aslında kadınlar alması çok hoş birşeydir dışardandan iyi gözükür insanlar kötü yorum yapmaz yok modaymış filan saçmalık yahu
Kıllı kadın merhametli olur beyler sıkıntı yapmayin :)
mantık şumu kıllarına kıyamayan kadın sizimi koparıp atıcak hayatından :SDSDSDSDDD
Yaw az bir tuy olsa neysede erkek kolu gibide olmasin kanks.. Resimlerde bir ortadaki itici degil digerleri cok itici
Tabiki diğerleri biraz abartılı :) Ama öyle bir moda çıkmış resmen , itici diyenlerinde annelerinin kollarını merak ediyorum. Onlara da iticisin ya da kezban falan diyorlarmı acaba.
Yeminle itici.
Bu kadar kıl benim kolumda yok yav
Cevap
18Cevap
1.3 çok itici.
adriana yine az var olsa bile güzelliğiyle kapatıyor.
Yani alın bence almalısınız, alabilirsiniz, mümkünse alın ya
abi ben erkek olduğum halde tiksiniyom bide kizda hiç düşünemiyom fantastik dünyalarda yaşamayin lütfen. :D
Kendilerini adriana lima sanıyolar ama onun kollarındaki kıllar kadar güzel degiller hem adriananın tüyleri fazla değil
bide kolları tüylü kızlar itice değildire oy verenler bu almaya üşenen kezolar :DSDS
Fotomontaj arkadaşlar inanmayın Harun Abinin kolları yapıştırmışlar.
Harun abin sana kurban olsun.
adriana limadan hoşlandığımı kim söyledi :)) ben mavi göz sevmem kara göz severim herkesin tercihi farklıdır tamammı..!
adrianayla kendini bir tutuyosan alma uzat ör yani :D
Bende yok l*n o kadar lima değil liman olsa istemem uzak kalsın :D
Açıkçası ben bile rahatsız oldum o fotoğraflardan :/ Tamam doğal olalım da bakımsız da olmayalım
Milletin hayal edip arzuladığı rus modelleri görün bir de göğüslerini jiletle alıyorlar
Shop bunlar ya! Gerçekse abi demeye başlarım Adriana abi :))
Yok değil, adrianın resimlerine bak anlarsın 100% gerçek olduğunu :)
Bu karıları ilk defa goruyorum evrim geciriyorlar herhalde
2de yine iyide diğerleri berbat.
Onlar abartılı ama ikinci resimdeki bile olsa maymun görmüş gibi olay çıkaran var :) bu moda ne zaman çıktı bilmiyorum ama çok baydı :)
berbat l*n o ne o kadar kıl bende yok
Bakmaz olaydıım resimlere bakmaz olaydım
kahveye mi gidicez birlikte nedir
ama bazı kızlardaki resmen kıl
Adriana Lima da itici değil
kekoya bak adriana ile kendini bir tutuyor :D
Bana keko diyenin tipini hiç merak bile etmeyim en iyisi.
görsen kesin aşık olursun kesin kes
Çok itici :D
Kolu tüylu kız itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar