Kızlık zarına önem veren erkekler okuyun da biraz cahillikten kurtulun
https://hizliresim.com/Dlb3AO
napsın ınsanlar elden ele kucaktan kucaga gezmıs kızmı arasınlar.. vur deyınce olduruyorsunuz bu bılgılerı ogrenelı 25 sene oldu belkıde.. o zamanda sevgıye ıneırdım sımdıde.. ama ıllakı kızlık zarı aramayın dıyorsan yanlıssın hemsehrım.. sen! kendını koruyup kollayıp allah rızası ıcın veya her neyse esıne adanan kızlara haksızlık edıyorsun burada aynı zamanda.. gıdın napıyorsanız yapın umarım mutlu olursunuz sonunda..
Dikkat edin.. Nâmus sadece kadına özgü bir şeyse, Hz. Yusuf'un (a. s) sakındığı neydi? Ayrıca Bekaret elbette sadece kızlık zarıyla bir tutulamaz , her haltı yiyip sadece orayı muhafaza etmiş bir insanada bakire denilemez.. Ama bekaretin önemi yoktur demek büyük günah ve sapkınlıktır bence..
bakire kız istiyorsanız bakir kalacaksınız. yok siz gidin ne halt varsa yiyin sonra da eline el değmemiş kız arayın. kadına günah da erkeğe mübah mı sanıyorsunuz?
Her erkekle her haltı yiyip sonra gidip bir adamın soy adını namusunu istemek çok saçma kız dediğin kızlıgını bilmeli
Cevap
36Cevap
Belliki senin kizlgn bozlms smdi karsndki erkek temiz kiz istck diye yediremiyosn kendne bir halt ettysn hatani kabullen ozur dile bunu dogruyms gbi gostrmktn snin anlaysna gore herkz birbirne caksn icndn begendgyle evlensn var mi boyle bsy mk ne malca cahil sensn bnce
+12 itemi çok ii iksirciler bulup burada milleti gevaşeliğe rahatça yol alabilmesi için söylemiş ayrıca edepsizlik ve ahlaksızlığı meşru kılmıştır...
ben hiç bir kadınla birlikte olmadım bunu ahlak olarak görüyorum...
bir kadın birlikte olursa onun namusunu iffetini sakındığını öğrenmek için neresine bakalım...
Senin zarını!!!
Namussuzluğunuza kılıf aramayın !!!
Önemli değilse niye yaratıldı gerizekalı !!!
Bence Hz. Adem'in cennetten kovulmasının nedeni de Havvadır. Ve bu yüzden Allah sizin kalbinizi biliyor ne yapacağınızı biliyor...
Ve bakire olup olmadığınızı anlamamız için o zarı yarattı...
Bir gerizekali sensin iki soruyu adam gibi okusaydin anlardin neden yarattigini tabi beyin olmadigi icin sasirmadim
Her okuduğuma inansaydım senin gibi olmam kaçınılmazdı...
Ben açıkçası kendimi evleneceğim kıza saklıyorum dolayısıyla başkalarının kollarında inlemiş kızı da koynuma alamam kimse kusura bakmasın. Herkesin tercihi kendine. Kimse kimseye tercihini diretemez. Sen de bakire arayan erkekle evlenme o zaman git bakire olup olmadığına bakmayan bir sürü erkek var onla evlen. Sana karışan yok.
Herkes kendi layığına keşke erkektede olsa böyle bişey evlediğinde bakire olmadığını anladığında kaç kızla oldu diye düşünüp durasanız o zaman bir erkek için ne kadar önemli anlardınız
Kızların kaşarlığı diyesim geliyor da hiç dönüp aynaya bakmıyoruz. Erkeklerin ölüyorum bitiyorum deyip altına aldığı iki gün sonra yol verdiği kızda aynı durum da kalıyor. o Yüzden iki Taraflı kaşarlık var. Kimse sütten çıkmış ak Kaşık değil bence.
hee ozaman git her haltı ye sonra bir başkasına gel evlenelim de.
işte bu kadar beyinsizler hocam
@DanceForLife_ böylelerine kaldıysak vay halimize..
yazık çok yazık
Namus 2 bacak arasındaysa biz erkekler en önde gidenleriyiz namussuzluğun
Aynen kardesim ama adam gibi adam olanlar da var
Vardır tabi ki
Kızlık zarından kastımız o kızın ilişkiye girmiş olup olmaması , bizi orası ilgilendirir.
Senin o cahillik dediğin İslam dinini yaşayanlarda namusu simgeleyen bişey.. Asıl cahil sensin bence kendini böyle avutarak küçük duruma düşme.
kaşarlıkta son nokta doğru söyle kac erkeğin altına yattın
Ben bakireyim sadece kadinla erkeklerin ssit haklara saip olmadikari icin uzuluyorum her kizla beraber olup bakire kiz arayanlar da var
birazda düsun farzetki erkeksin her haltı yemis patlak bir kızla sen evlenirmisin
Soyle diyenleri anlamiyorum. Beyninizi beceriyoruz sanki, beyindeymis. Olayi siz bastan asagi yanlis. anlamak istemissiniz. Allah evladimizdan esirgesin.
kopyalamaya üşenenlere gelsin.
Allah razı olsun
Yazı var abi çıkıyor fotoğraf şeklinde.
Ek olarak yorumları okudum da, bir konu uğruna bir kadını o* yerine koymakta erkeklikmiş onu gördüm.
namus bana göre de beyinde ama kızlık zarı olmayan bir kızı asla sevmem
Link kırık ayrıyetten hıc bır bahanenız olamaz bu konuda neoldu atamı bındın
Boşa felsefe yapma bir kız bakire değilse farklı gözle bakarım karım diye asla almam
O zaman git her halti yiyip de bekaretini koruyan kizla evlen
Bu yaşıma kadar bunu bildim bundan sonra da bunu bilirim bir kızın bekâreti önemlidir. Benim için önemli birşey senin o kızlık zarı dediğin senin gibi patlak olan kızlar ile isim olmaz
Bir ben patlak degilim iki kendisi patlak olanlar da sonra bakire kiz ariyolar onu napcaz? Erkekler yapinca milli kiz yapinca kasar oluyo di mi
Valla onu yapan erkeklere söyleyeceksin o zaman bunları yapmak için kişiliğinin bozuk olması gerek yani kişilik meselesi
Ben zaten onu yapan erkeklere soyluyorum ama sen ustune alinmissin yorum yapmissin ne diyelim
Sen kızlık zarına önem veren erkekler diye sormuşsun bende cevap verdim üstüme alınma gibi bir durum yok yani
o yazıyı yazan namustan söz etmiş evlenmeden önce baskasınamı vermek namus? onu nasıl eşim olarak sahiplencem onun ve benim aklıma sürekli gelcek o eskiden verdiği kişi
Ne kadar saçma bir düşünce sen bu kafayla devam et.
ben zara değil el değmemiş olmasına önem veriyom anal oral yapıp zarı koruyanlardan nefret ediyom öpüşmekten ileri gitmemiş bir kız istiyorum bn onda hem zar sağlam hemde el değmemiş olucak
Nasıl bir midesizlik bu a. mk herkesin altına yatıp sonrada bakirelik önemsiz mi diyosunuz toplumu sizin gibiler bozdu
Cahillik genislikten iyidir.
Tamam hadi git hemen seviş bunu öğrendik nasılsa
Link kurbağa olmuş, çalışmıyor.
bende bir türlü açılmadı resim :/
varr 0 kilometre olacak :D
gereksiz hırs yapılmış
cahil olmayı seviyorum
namusu iki bacak arasında arayan aptaldır zaten
Gel de anlat salak beyinlere ;)
Ben kizin illa topuğuna bakarim arkadass!!!
Sadece ben tıklayınca mı bir şey çıkmıyor?
Bacım bir şey göremiyoruz. Çözüver şu sorunu.
En sonunda açıldı.
1. Bakir insanların bakire kız istemesi cahillik değildir.
2. Kızlara gidin istediğiniz gibi Allah'ın bekar insanlara yasakladığı seksi yapın sonrasında ise dalga geçer gibi "Allah yardımcınız olsun" denmiş. Yazan kişiyi çok iyi andım.
Ben, gösterip de elletmeyen kızları sevmem.
+9 Folloş kız itemi
qweasddfdsf
Tamam
Guzel bir yazi
cahil değiliz zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar